|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
no ale to nie każdy ma takie predyspozycje... ale mleko odciągasz nie?? :Pja musiałam sobie w gogle wpisać, aż :P jestem w szoku że coś takiego jest jakie fajne! sama bym sie pobawiła! ![]() Cytat:
cieszę się że wszystko dobrze i czekam na dalsze same dobre wieści! ja mam to samo - zero życia w sobie... mdłości nie mam wprawdzie ale wszystko jeszcze przede mną... Damy rade santom! wsparcia tu mamy tyle że musi byc wszystko dobrze! ![]() Do mnie dziś dzwonili z przychodni z informacją że wizyta odwołana... Pytali jaki inny termin by mnie satysfakcjonował... Powiedziałam NAJBLIŻSZY :P i jutro wizyta. Wiem że dużo widzieć nie będzie, ale ta wizyta mnie uspokoi, bo strasznie sie denerwuje czy ja WOGÓLE jestem w ciąży czy mi sie wydaje. 1,5 tyg po planowanej @. Boję się że powie mi coś złego a nie chce...
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
ale cudo
kilka bledow bylo i musialam natychmiast poprawic , ale facio wie ze to z nieuwagi a nie ze chcialam oszukac czy cos Cytat:
sok zageszczony to taki 'odparowany' , zostalo w nim wszystko poza wodą i z niego sie robi kolejny sok wiesz jaa sie tak skupilam na tym aby nie miec plamien w tym miesiacu przed @ , na tym czy boli , nad laparo ze w ogole nie mysle jako tako o ciazy tylko czy bedzie boleć Cytat:
Byłam po pracy na zakupach , trzeba było się troszke wypłaty pozbyc se kupiłam brazowe botki płaskie do pracy i brazową torebkę i juz sie nie moge doczekac az to zaloze...zaraz ide się kapac bo od 20.15 zaczynam maraton na ktory czekalam ponad 2 miesiące...barwy szczescia,m jak miłosc,lekarze a na deser perfekcyjna pani domu |
||
|
|
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
matko, mam takie zawiechy, ze nie pamietam nawet czy pisalam Izie, ze sliczny pokoik szykuje dla mlodego
linka ja tez czekalam na ten maraton ![]() ![]() nawet moj maz juz mowi, ze czeka na LUDMILE:d nabija sie z niej na kazdym kroku
|
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za wszystkie pochwały pokoiku
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1296 |
|
Zadomowienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Mmmrau to jutro wizytujemy razem
Kciuki moje masz. ![]() Linka i nie przyznajesz sie tak publicznie, ze kupilas COŚ jeszcze? :p Zamówiłam karnisz do sypialni i zestaw ostrych nozyczek, zeby przyciac równo firanki co by nie wygladaly jak u Linki :p hahaha Mąż zagruntowal dzis ściany i jutro zaczyna sie malowanie. Do konca tygodnia chyba wracamy spac na nasze ukochane wyrko.
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
![]() Iza pytalaś o zakupy to tak : http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317784 hyhy totalnie nie w moim stylu..ale chyba czas zmienic styl do 'L' sie nadadzą , nie szkoda ich zedrzeć w taka pogode jak terazi torebka http://image.ceneo.pl/data/products/...z-2243-2-2.jpg nie moge znaleźc na stronie ccc ale prawie identyczna - w kolorze takim jak buty + jasnieszy braz ![]() Jeszcze kupiła ciocia Lina coś dla cebulowego potomka..w kolorze zołtym z zielenią bluzeczke z guzikami na boczku w napis z datą urdzin mamy hahahaa ja już się szykuje ostro do ciociowania!!!
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
|
|
#1299 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z kim bym nie rozmawiała każdy sobie dziś robi wieczór z telewizorkiem torebka... CUDO! na 15:40 dziękuję Cytat:
ale masz fajnie! )Trzymajcie kciuki żeby jedno było, bo jak będzie dwójka to mój TŻ jak dziś stwierdził z dojczlandów już nie wróci tylko przelewy będzie na bieżąco robił haha :P żeby zarobić na dwójeczke taki żarcik Powiedział mi dziś ten mój skarb, że chce do Pl wrócić czegoś tu poszukać, bo ''może już nie tak 'na bogato', ale ważne że razem''. Achhh... chyba już buzują hormony bo aż chce mi się płakać jak ten czort mi takie rzeczy mówi!
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1303 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Butow nie widze, bo na telefonie jestem, ale na pewno mi jutro pokazesz ![]() A ciocia pełną parą z Ciebie ![]() Cytat:
![]() A blizniakow sie nie boj, jak u mnie bylo podejrzenie to juz laski na forum porozdzielaly moje dzieci miedzy siebie :p hahaha. Tu duzo dziewczyn co chetnie przygarnie nadprogramowe dziecie.
|
|
#1304 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Zazdroszczę meblowania pokoju dla Małego ![]() Jadłam na obiad ![]() A na kolację urodzinowe spaghetti dla TŻ ![]() No czeeeść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
witam Dziewczyny w ponury poniedziałkowy wieczór. U mnie właśnie za oknem pada... tak jakoś smutno sie zrobiło i jesiennie. Wogóle cały dzień taki jakiś zimny
|
#1306 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
no bo stałą uczetniczke wątku znają i wiedzą na jakie geny mogą liczyć mniej więcej niewiadomo co za urwisa da
|
|
#1307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
iza i Maluszek może już prawie że wskakiwać do swojego wyrka ![]() cebulova pierwsze ruchy...... terazm juz będzie coraz częściej do Ciebie "przemawiać" - super
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-09-02 o 22:29 |
|||
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu jeszcze 2 tyg prawie ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
wow a kanapa super! cebulka słodlki brzuch! kiedy ten czas tak zleciał?
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-09-02 o 22:39 |
||
|
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak na szybkiego przyszłam tylko prosić o kciuki o 9:00
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Będzie dobrze
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Heja babki,
Dobija mnie ta pogoda, szaro, buro i leje. Rok szkolny się zaczął, więc koniec z wysypianiem się Podczytałam co tam napłodziłyście i cieszę się, że same dobre wieści na wątku. Isia też mam wielgachną szarą rogówę i wszyscy ją uwielbiamy ![]() a te wasze dzieciaczki...... sija
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
To ja wam powiem, ze u nas w norwegii pogoda niesamowicie dopisuje i juz nie pamietam kiedy padalo. I stwierdzam, ze dziwna jestem, ale juz mam ochote na takie 2 ponuro szare dni, gdzie sie fajnie w domu w koc zawinac i nie ma sie wyrzutiw sumienia, ze nigdzie sie nie wyszlo. Az mnie zadziwia to, ze takie lato tutaj bylo, bo w tym roku oprocz tego ze zima dluga byla, to lato naprawde piekne. Chyba na palcach rak moge policzyc ile razy padalo. Tylko u nas t sie zaraz na rachunki rzuci za prad, bo elektrownie wodne maja i malo wody przez to |
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo hejo , u nas dziś lepsza pogoda..ja się ubrałam jesiennie to wiosna się zrobiła pffff
Donosze wszem i w obec ze cebula nie miała usg..bo usg zakosili z gabinetu gdzies i ma dopiero w październiku ! Ku*** mać!!!!! niestety ja się wypisuje ze zbiorowej ciązy , plamię więc pewnie jutro/pojutrze @
|
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bazile
jutro mam wizyte, ale nie mam pojecia co z niej wyniknie bede walczyc o skierowanie na usg, no ale zobaczymy co z tego wyniknie Kurde, czlek czeka na to usg, a tu zakaszaja. Dobrze, ze cebulowa juz ruchy czuje, wiec moze byc spokojniejsza. |
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że wszystko ok witam się i ja, my już na nowym mieszkanku, ale syfu jest jeszcze tyle że ręce opadają kurier mi dziś dostarczy paczki dla malucha
|
|
|
|
|
#1319 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Laski - kciuki za Wasze wizyty U nas pogoda nawet o dziwo ładna, tyle co za oknem widzę to słonce świeci. Cytat:
![]() A małpy w czwartek nie zyczę. Cytat:
![]() Luna zyjesz? O Moccę to nawet nie pytam...lata świetlne jej tu nie widziałam.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
|
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co zamówiłaś?
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

no ale to nie każdy ma takie predyspozycje...
jakie fajne! sama bym sie pobawiła! 

bluzeczke z guzikami na boczku w napis z datą urdzin mamy 

dziękuję 

ja tez chce!!!

kurier mi dziś dostarczy paczki dla malucha