Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 08:41   #3901
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

A ja mam pytanie, jaką kaszkę najlepiej dać dzieciowi na noc?? czy to zły pomysł?

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:43   #3902
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Hej!
Przepraszam, ze sie nie odnosze.
Za mna fatalna noc...
Najpierw musialam wstawac do... odkurzacza. Chyba Yae wspinajac sie na niego musiala zaprogramowac sprzatanie na 12.15 w nocy z poniedzialku na wtorek. Nie wiedzialam, co jest grane, wylaczylam odkurzacz i wrocilam do lozka. Po godzinie powtorka z rozrywki - wylaczylam z pradu i byl spokoj. Tylko na kolejna godzine: bylo trzesienie ziemi, wstrzas przewrocil deske surfingowa w pokoju obok. Huk nie z tej ziemi! A wszystko przeplatane pobudkami na cyca...
Yae dzis jest jeczydlem, rozpalona, ale goraczki nie ma. Nie wiem, co jej jest i jak pomoc...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 08:58   #3903
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Tak moja Hania tak robi... czasem się boje że oddechu nie umie złapać. Nie wiem czy o to chodzi? nagraj
Hania za to robi tęz takie coś że dolną wargę wysuwa trochę na przód i tak dmucha czasem dmucha mi rano w twarz i mnie budzi tym
Dmuchanie mnie rozwalilo

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
nawijko filmik obejrzę jutro, bo teraz jak włączę to obudzę tż a śpi to niech śpi, bo padnięty wrócił do domu. U nas Kubuś się zapowietrza przy jedzeniu, jak za łapczywie je i za mocno ciągnie.

Chyba nie o to nam chodzi, przy jedzeniu z cyca ciezko byloby to chyba zrobic...

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42599448]
tak ale... to malutka sala, poranek dla dzieci nie do końca ciemno, nie mega głośno, marud był tylko w momencie gdy widziała właśnie paluszki trochę na rękach siedziała, trochę cycała, raczej starałam się by była plecami do ekranu. Ale nie wkręcam się, mam 2 córki, starsza też ma mieć przyjemności, jak raz w miesiącu pójdzie z nami Dorka na taką imprezę to świat się nie zawali 5 bajeczek leciało, ok 50 minut w sumie, Koziołek matołek 3 odc, BIolek i Lolek i zaczarowany ołówek.

-------------------------
młoda rano bez płaczu, najpierw się obraziła, że do tego samego przedszkola a ona przecież do dużych dzieci miała iść! no ale w inne drzwi się wchodziło, do innej sali też, więc ok już. Weszła, łapkę pani dała i tylko widziałam, jak oczy do zabawek latają powrót po 15, a tu płacz! bo ona nie chce do domu :d pani ogólnie powiedziała że cudna jest, że 2 takie agentki ma, ją i jedną jeszcze, reszta buczy, a one ubawione po pachy, bardzo młoda samodzielna i fajna :d[/QUOTE]
Dobre podejscie

I brawa dla Agatki - dzielna dziewczynka

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Hmmm u nas wzdychanie takie teatralne jest w innych sytuacjach i troszkę inaczej brzmi.
Ale ten Twój Kubulek super jest! A jak wcina
Dziekujemy

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jeju. co to się stało dziś!
Mama wzięła Amelkę na krótki spacer przed kąpielą (do sklepu), wracają, a ja ich przez okno słyszę jak Mała krzyczy. Nie płacze - krzyczy, skrzeczy i lecą jej łzy - jakby ją coś bolało! Mama w panice, zaczęła się tłumaczyć, że ojej ojej, że nic się nie stało, siedziała w wózku i nagle taki dźwięk. Serce jej waliło młotem i oddychała szybko - wystraszyła się czegoś?
My z Tż też wydygani, co za przerazający dźwięk, miała któraś tak?

A tu fotencje z innego spacerku - Meduzka kochanie,z kombinezonem to ty chyba trochę przesadziłaś
Mini Debrah
I juz szuka promocji na Bonitki

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
Spoko to normalne u nas też przez to przechodziliśmy. Teraz czasem też jej się przypomni, ale wcześniej robiła to nagminnie. Drugą ulubioną zabawą jest chrumknie (kwiczenie) jak świnia przy czym robi minę dokładną jak świnka. Ubaw mamy niesamowity.
Chrumkanie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Piotrek tak nie robi

Kochana, jak Kuba pięknie je się żem zdołowała bo Piotrkowi to ja jedną łyżeczkę wciskam 15 min
A właśnie, czy Waszym dzieciom na początku rozszerzania diety zdarzało się, że je podbijało? Piotrek tak ma często
Nie chcialam Cie zdolowac
Fakt, moj jest zarlok, ale co z tego jak nie tyje...

Podbijalo? Nie...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:01   #3904
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Fakt, moj jest zarlok, ale co z tego jak nie tyje...
Kochana, nie martw się, Amelka też nie tyła a była żarłoczkiem! na pewno się to zaraz zmieni ;*

A ja od dziś nie jem słodyczy, do 25 października- wtedy zrobie tztowi torta;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-09-03, 09:02   #3905
meduzza
Zadomowienie

Deli Może mleko z kaszką? Ja daję z manną na noc.
Neti Wszystkie tego typu choroby mnie przerażają Wyobrażacie sobie, że Wasz mąż ma alzheimera i Was nie rozpoznaje?
Dla Igiego i Ani miesięcznicowe
Meneq Japończycy i te ich gadżety jak programowane odkurzacze... A info o trzęsieniu ziemi napisane jakbyś mówiła: "a u nas dzisiaj trochę popadało"
Dla wszystkich wstających, czworakujących i siadających rozrabiaków.

Dziewczyny słowo harcerza że wczoraj było u mnie tak zimno z rana. Do tego padało i wiało, mi ręce kostniały
Aj pramys, że dziś nie ubiorę kombinezonu

Moje dziecie ma szał na banana. Tak szeroko rozdziawionej paszczy to ja nie widziała coś takiego
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:04   #3906
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nie mm;> tylko kp;> to musialabym kupic mm i wtedy kaszke? nieeee chyba tka nie chce;> ;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-09-03, 09:06   #3907
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Hej!
Za mna fatalna noc...
Najpierw musialam wstawac do... odkurzacza. Chyba Yae wspinajac sie na niego musiala zaprogramowac sprzatanie na 12.15 w nocy z poniedzialku na wtorek. Nie wiedzialam, co jest grane, wylaczylam odkurzacz i wrocilam do lozka. Po godzinie powtorka z rozrywki - wylaczylam z pradu i byl spokoj. Tylko na kolejna godzine: bylo trzesienie ziemi, wstrzas przewrocil deske surfingowa w pokoju obok. Huk nie z tej ziemi! A wszystko przeplatane pobudkami na cyca...
Yae dzis jest jeczydlem, rozpalona, ale goraczki nie ma. Nie wiem, co jej jest i jak pomoc...
o matko
współczuję nocki

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:07   #3908
nancykenator
Zakorzenienie

meneq współczuję nocy, chociaż na informacja o trzęsieniu to jakbyś opowiadała co wczoraj jadłaś na obiad
może u Yae ząbki?

nawijko obejrzałam ale mój tak nie robi ale Twój jednak troszkę starszy bo dlatego a tak nawiasem mówiąc jak Kubuś ślicznie je

Deli jakie postanowienie
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:13   #3909
treselle0
Zadomowienie

za nami cięęężki weekend. Sobota- fryzjer, tragedia, kolor miał być jak najbardziej zbliżony do mojego z dodanym cieplejszym refleksem, ... a przez tydzień mam nosić na głowie śliwkę węgierkę, (choć pod sztuczne światło przypomina to raczej bordo), reklamacja uznana, ale do pd mam czekać aż wróci inna fryzjerka, tylko cholera wie czy poprawka nie będzie wyglądać jeszcze gorzej
W nocy gorączka 39 Oli, tż musiał lecieć do apteki, bo nic nie mieliśmy do zbicia, no i tak się męczymy z wychodzącym ząbkiem, mała źle śpi, więc i ja źle śpię

Nancy - widziałam, że pytałaś o gluten, to ja powiem jak to wygląda u Nas, bo mała też nie zjada całych słoiczków ani nie pije z butelki. Ja daję małej błyskawiczną kaszkę manną dla dorosłych. Gotuję pół łyżeczki w ok. 100 ml wody (trwa to ok. 5 min) i wlewam to albo do kaszki Nominal, którą podaję na śniadanie z owocami (w sumie wszystkiego mam pół literatki) i tyle Ola jest w stanie zjeść albo dolewam do obiadku (czyli te 100ml wody z mannąmieszam z paroma łyżeczkami obiadku, jak chce więcej to dodaję oczywiscie )

i tyle bo wstała moja marudka
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:34   #3910
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Neti Wszystkie tego typu choroby mnie przerażają Wyobrażacie sobie, że Wasz mąż ma alzheimera i Was nie rozpoznaje?
Dla Igiego i Ani miesięcznicowe
Meneq Japończycy i te ich gadżety jak programowane odkurzacze... A info o trzęsieniu ziemi napisane jakbyś mówiła: "a u nas dzisiaj trochę popadało"
Dla wszystkich wstających, czworakujących i siadających rozrabiaków.

Dziewczyny słowo harcerza że wczoraj było u mnie tak zimno z rana. Do tego padało i wiało, mi ręce kostniały
Aj pramys, że dziś nie ubiorę kombinezonu

Moje dziecie ma szał na banana. Tak szeroko rozdziawionej paszczy to ja nie widziała coś takiego
Akurat odkurzacz jest amerykanski (chyba)...

Delikatne wstrzasy to cos a la "padal deszcz". Czesc jest nieodczuwalna.
Tego w nocy nawet nie poczulam, ale domyslilam sie, ze tylko to moglo deske przewrocic. Rano sprawdzilam i mialam racje.
Ale przyznam sie Wam, ze tydzien temu byl bardzo silny wstrzas w naszej okolicy i od razu tv i szukanie info o tsunami - na szczescie nic nie bylo.
Dwa tygodnie temu nagle zaczal wyc alarm w komorce - przygotowac sie na silne wstrzasy - na szczescie falszywy.
Ale sejsmolodzy przewiduja w niedalekiej przyszlosci wielki trzesienie ziemi w uskoku Nankai i wtedy bedzie niewesolo...
Stary 2013-09-03, 09:35   #3911
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej.
U nas nocka spoko. Spała do 2.00 - mleczko i dalej spanko do 8.00

Tz w pracy i będzie późno bo mają inwentaryzacje
Idę nadrabiać
Stary 2013-09-03, 09:37   #3912
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat odkurzacz jest amerykanski (chyba)...

Delikatne wstrzasy to cos a la "padal deszcz". Czesc jest nieodczuwalna.
Tego w nocy nawet nie poczulam, ale domyslilam sie, ze tylko to moglo deske przewrocic. Rano sprawdzilam i mialam racje.
Ale przyznam sie Wam, ze tydzien temu byl bardzo silny wstrzas w naszej okolicy i od razu tv i szukanie info o tsunami - na szczescie nic nie bylo.
Dwa tygodnie temu nagle zaczal wyc alarm w komorce - przygotowac sie na silne wstrzasy - na szczescie falszywy.
Ale sejsmolodzy przewiduja w niedalekiej przyszlosci wielki trzesienie ziemi w uskoku Nankai i wtedy bedzie niewesolo...
Nieciekawie;/ ;/ ;/ dlatego cieszę się, ze mieszkam w Europie;p ani strasznych tarantuli, ani żadnych tajfunów ;p

spaaaaaaaaaaaaać.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-09-03, 09:55   #3913
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
meneq współczuję nocy, chociaż na informacja o trzęsieniu to jakbyś opowiadała co wczoraj jadłaś na obiad
może u Yae ząbki?

nawijko obejrzałam ale mój tak nie robi ale Twój jednak troszkę starszy bo dlatego a tak nawiasem mówiąc jak Kubuś ślicznie je

Deli jakie postanowienie
Tak wlasnie mysle, ze to zabki.
Gryzie jak oszalala, kupki sie zmienily i to rozpalenie.
Tz sie ze mnie naigrywa, ze te trzy objawy z zebami nie maja nic wspolnego... No tak, moja wiedza z wizazu i internetu versus jego studia...

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Nieciekawie;/ ;/ ;/ dlatego cieszę się, ze mieszkam w Europie;p ani strasznych tarantuli, ani żadnych tajfunów ;p

spaaaaaaaaaaaaać.
Hahaha... Co racja, to racja.
Nota bene teraz idzie tajfun za tajfunem, oko nas omija, ale pada od tygodnia i nie ma kiedy prania zrobic a nam ubrania i reczniki sie koncza...

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Jest tu ktos?
Stary 2013-09-03, 09:55   #3914
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wlasnie mysle, ze to zabki.
Gryzie jak oszalala, kupki sie zmienily i to rozpalenie.
Tz sie ze mnie naigrywa, ze te trzy objawy z zebami nie maja nic wspolnego... No tak, moja wiedza z wizazu i internetu versus jego studia...

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Hahaha... Co racja, to racja.
Nota bene teraz idzie tajfun za tajfunem, oko nas omija, ale pada od tygodnia i nie ma kiedy prania zrobic a nam ubrania i reczniki sie koncza...
a jakie są objawy ząbków według Jego wiedzy?
Stary 2013-09-03, 09:58   #3915
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ellmi
Bokeh, ale czemu Ems????

Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Byliśmy z Krzysiulkiem na badaniach u ortopedy na szczęście wszystko ok

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42599448]
tak ale... to malutka sala, poranek dla dzieci nie do końca ciemno, nie mega głośno, marud był tylko w momencie gdy widziała właśnie paluszki trochę na rękach siedziała, trochę cycała, raczej starałam się by była plecami do ekranu. Ale nie wkręcam się, mam 2 córki, starsza też ma mieć przyjemności, jak raz w miesiącu pójdzie z nami Dorka na taką imprezę to świat się nie zawali 5 bajeczek leciało, ok 50 minut w sumie, Koziołek matołek 3 odc, Bolek i Lolek i zaczarowany ołówek.

-------------------------
młoda rano bez płaczu, najpierw się obraziła, że do tego samego przedszkola a ona przecież do dużych dzieci miała iść! no ale w inne drzwi się wchodziło, do innej sali też, więc ok już. Weszła, łapkę pani dała i tylko widziałam, jak oczy do zabawek latają powrót po 15, a tu płacz! bo ona nie chce do domu :d pani ogólnie powiedziała że cudna jest, że 2 takie agentki ma, ją i jedną jeszcze, reszta buczy, a one ubawione po pachy, bardzo młoda samodzielna i fajna :d[/QUOTE]

Super z tym kinem

No i ogromne dla Agatki że taka dzielna jest i zadowolona z przedszkola

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
moja Natusia ma dzis 8 miesiecy

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Niunio śpi już...małż pichci po kanapce...w kominku napalone..lecę pod prysznic..może coś bedzie..oby bo za dzień czy dwa powinna nadejść @....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Już palicie w kominku??

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A tu fotencje z innego spacerku - Meduzka kochanie,z kombinezonem to ty chyba trochę przesadziłaś
Ale słodka Amekla

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja pamiętam generalnie bardzo dużo, mam bardzo, bardzo dobrą pamięć, bardzo wiele i bardzo szybko zapamiętuję (co wykorzystywałam oczywiście w szkole). Coś jak fotograficzna - utrwalam sobie wzrokowo np sekwencje zdań, dzięki czemu pamiętam, jakie było następne. Tak potrafię zapamiętać całą stronę w książce, łącznie ze zdjęciami i innymi szczegółami. I wystarczy mi do tego dosłownie chwilka. Tylko muszę być maksymalnie skupiona.
Zazdroszczę takiej pamięci

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
dla Silver za rocznicę (na jakim filmie byliście?)
ellmi, specjalnie nie napisałam na jakim filmie byłam bo byłam ciekawa czy któraś z Was zapyta
I Ty jako jedyna spytałaś
Byliśmy na filmie "Elizjum". Bardzo bardzo bardzo bardzo polecam

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Udalo sie mlodego uchwycic, od rana takie numery, potrafi stac, stac, wyc, stac, wyc, stac, wyc, stac i wyc jednoczesnie haha
Zauwazylam, ze wspina sie tylko wtedy, jak siedze na kanapie, wspina sie i ciagnie mnie za bluzke/spodnie/skarpetki chliip chlip moj babelek

Gdzie moja 3kg kruszynka

Ale pięknie!!!
Kurcze taka przepaść jest między Pietraszkiem a Darią a tylko tydzień starszy jest

Cytat:
A ja mam doła z powodu mojego brzuchololusa, ech;////
Ja teeeeeeeeeeż

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-09-03 o 10:00
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 09:59   #3916
ania13.03
Zadomowienie

meneq a ja myslalam, ze u nas straszna nocka byla Mloda budzila mi sie co godzine az do piatej rano kiedy to zrobilam jej mleczko i pospala do 8ej bez pobudek Ona sie juz nie najada Wyssala ze mnie wszystko co mogla, sam tluszcz zostal

Jeeeezu jak mi sie chce spac

Szaja ale te Twoje cory fajna mame maja

Lady brawa dla Pietraszka

Deli, zawsze mozesz kupic kaszke, ktora juz ma mleko w skladzie, robi sie je na wodzie

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:09   #3917
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie są objawy ząbków według Jego wiedzy?
Wedlug niego zeby sie pojawiaja ni z tego ni z owego a dziecko nie ma zadnych objawow

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
meneq a ja myslalam, ze u nas straszna nocka byla Mloda budzila mi sie co godzine az do piatej rano kiedy to zrobilam jej mleczko i pospala do 8ej bez pobudek Ona sie juz nie najada Wyssala ze mnie wszystko co mogla, sam tluszcz zostal

Deli, zawsze mozesz kupic kaszke, ktora juz ma mleko w skladzie, robi sie je na wodzie
Bzdur nie plec. Najada sie jak najbardziej! Moze zasnela i spala tak dobrze, bo wykonczona po nocy byla?
Stary 2013-09-03, 10:11   #3918
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Silver co do palenia w kominku..." JUŻ"..chodzi Ci o porę roku?
Domek drewniany..nieogrzewany.. .jest 20 stopni..więc na wieczór ciut napalimy żeby ciepło było...no i dla efektu

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:11   #3919
Delicjanka
Zakorzenienie

ja pitole, kobitki czytające Greya, zobaczcie jakich aktorów wybrali do zagrania głównych ról http://www.pudelek.pl/artykul/58541/...istiana_greya/

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-09-03, 10:12   #3920
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
Za mna fatalna noc...
O matko! Trzęsienie ziemi ?!?!
współczuję tych wszystkich anomalii pogodowych

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
za nami cięęężki weekend. Sobota- fryzjer, tragedia, kolor miał być jak najbardziej zbliżony do mojego z dodanym cieplejszym refleksem, ... a przez tydzień mam nosić na głowie śliwkę węgierkę, (choć pod sztuczne światło przypomina to raczej bordo), reklamacja uznana, ale do pd mam czekać aż wróci inna fryzjerka, tylko cholera wie czy poprawka nie będzie wyglądać jeszcze gorzej
Ojj współczuję wizyty u fryzjera. I weź tu zaufaj fryzjerowi...
Stary 2013-09-03, 10:14   #3921
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dziewczyny czy to bedzie za dużo na dzień, jeśli rano do mleka dodam łyżeczkę kaszki z glutenem...a do deserku dorzucę tez rozmemlanego biszkopta?..czy lepiej np . naprzemiennie?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2013-09-03, 10:15   #3922
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Silver co do palenia w kominku..." JUŻ"..chodzi Ci o porę roku?
Domek drewniany..nieogrzewany.. .jest 20 stopni..więc na wieczór ciut napalimy żeby ciepło było...no i dla efektu
Tak chodziło mi o porę roku
Stary 2013-09-03, 10:16   #3923
charlizz
Zadomowienie

Hello!
Dziecko śpi, kuchnia ogarnieta, ciasto drożdżowe rośnie, zobaczymy co z tego będzie
Jak mi nie wyjdzie znowu ciasto, to przestanę wierzyć w te Wasze cudowne sprawdzone przepisy i w ogóle przestanę wierzyć w wizaż i uznam jak meduzki t., ze te mamusie specjalnie mi źle mówią

Wiecie co? ale ze mnie idiotka! Dawałam Oli kaszke, gęsta pyta łyżeczką. z 8 miarek. I kuźwa dopiero dziś sczaiłam, że ona jest z glutenem!! o ja tepa strzała
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:17   #3924
meneq
Zakorzenienie

silver nic sie nie da na to poradzic i trzeba zyc dalej...
Stary 2013-09-03, 10:18   #3925
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

też mam ostatnio takie wrażenie, bo Mały budzi się często i tylko pierś pomaga, poje poje i śpi. Ale w sumie przystawiam go często i w dzień i w nocy tak samo więc laktacja powinna się zwiększyć
Stary 2013-09-03, 10:18   #3926
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
ja pitole, kobitki czytające Greya, zobaczcie jakich aktorów wybrali do zagrania głównych ról http://www.pudelek.pl/artykul/58541/...istiana_greya/

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 10:20   #3927
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
też mam ostatnio takie wrażenie, bo Mały budzi się często i tylko pierś pomaga, poje poje i śpi. Ale w sumie przystawiam go często i w dzień i w nocy tak samo więc laktacja powinna się zwiększyć
Dzis wlasnie o tym czytalam, to nie problem z laktacja a potrzeba bliskosci
Stary 2013-09-03, 10:20   #3928
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Hello!
Dziecko śpi, kuchnia ogarnieta, ciasto drożdżowe rośnie, zobaczymy co z tego będzie
Jak mi nie wyjdzie znowu ciasto, to przestanę wierzyć w te Wasze cudowne sprawdzone przepisy i w ogóle przestanę wierzyć w wizaż i uznam jak meduzki t., ze te mamusie specjalnie mi źle mówią

Wiecie co? ale ze mnie idiotka! Dawałam Oli kaszke, gęsta pyta łyżeczką. z 8 miarek. I kuźwa dopiero dziś sczaiłam, że ona jest z glutenem!! o ja tepa strzała
a jakie ciacho drożdżowe robisz? Jeśli to sypane bez mieszania składników to na miliard % Ci wyjdzie. Skoro mi - antytalenciu kucharskiemu wychodzi
Co do kaszki to widzisz - przynajmniej na pewno wiesz, że Ola nie ma nietolerancji
Stary 2013-09-03, 10:20   #3929
meneq
Zakorzenienie

deli nie znam ksiazki a co myslisz o wyborze aktorow?
Stary 2013-09-03, 10:21   #3930
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Tak chodziło mi o porę roku
Gdybym nie była z dzieckiem....nie palibysmy..a tak to ciut chłodnawo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości