|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę : | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII |
|
0 | 0% |
| Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! |
|
13 | 21,31% |
| smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . |
|
1 | 1,64% |
| Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! |
|
1 | 1,64% |
| Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! |
|
15 | 24,59% |
| Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy |
|
0 | 0% |
| lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! |
|
1 | 1,64% |
| Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! |
|
0 | 0% |
| Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! |
|
28 | 45,90% |
| W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! |
|
2 | 3,28% |
| Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Niech no wyjdzie z tego pierdla to ludzie zrobią z nią porządek.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Zakupy
Każdy ciuszek około 6, 7 zł. Wszystko w stanie idealnym.
|
|
|
|
#4383 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Dziewczyny z dołu!!!!!!!!!!! piszcie bo trzeba wątek kończyć
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#4385 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4386 |
|
Rozeznanie
|
Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
ImageUploadedByWizaz Forum1378203927.498364.jpgImageUploadedByWizaz Forum1378203937.452152.jpgImageUploadedByWizaz Forum1378203947.757331.jpg
Pierwsze moj dzisiejszy zakup...wiedzialam,ze sie zlamie i kupie ten komplet,opakowanie wywalilam,zeby nie peklo mi serce ile wydalam :/ wygniecieone narazie,wiec bedzie wygladalo jeszcze ladniej Zajaczki handmejd mojej mamy niebieski dla Tymonka, bez dla mnie![]() A ostatnie z lumpka-to bezowe to taka cieniusienka kolderka z mothercare,jak wypiore i wyprasuje tez nabierze uroku wiekszego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
która chce mi pomóc posprzątać przeprowadzkowy sajgon?
|
|
|
|
#4388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mówisz że zdjęcie romantyczne
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie fajowe
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#4391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Posciel Małego rycerza
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam Wam zdjęcia zrobić tego co mi kurier w paczkach przytargał, aleee aparat mi zaprotestował bo się bateria rozładowała, a teraz nie wiem gdzie w tym burdelu jest ładowarka
|
|
|
|
#4393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znając ZUS i naszą politykę to pewnie nie :/Śliczne ciuszki Poka teraz swoje :PCytat:
i śliczna kołderka i ciuszki
|
||
|
|
|
#4394 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4396 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
O jezu, jezu ale jestem zła. Coś kliknęłam na klawiaturze i mi się cała napisana wiadomość usunęła… a już kończyłam. Nienawidzę tego!
Witam się wtorkowo! Dzisiaj już humor mam lepszy bo słoneczko wygląda zza chmur. Wyspałam się dzisiaj jak nie wiem co Rano zwiozłam siuśki do badania, a za jakieś 2 godzinki muszę skoczyć po wyniki. Mam nadzieję, że będą dobre. Na oko wyglądały ładnie Jutro mam wizytę u ginki, ale pewnie i tak nie zmierzy małego… ona zawsze na USG sprawdza tylko czynność serducha. No cóż, poproszę ją, może będzie miała dobry humor, tym bardziej, że ostatnie pomiary miałam na połówkowym w 21 tygodniu.Przyszła dzisiaj pościel dla Mikołaja i jest śliczna! Teraz czekam na łóżeczko i będę mogła wszystko przymierzyć i obfocić. Mam nadzieję, że w tym tygodniu do mnie dotrze. Jakby któraś potrzebowała pomocy to polecam pościel z firmy Ala i As – świetna bawełna i wszystko ładnie, starannie odszyte. Fajny ten odciągacz kataru Cleanoz, nie wiedziałam, że taki istnieje. Ciągle się zastanawiam co kupić, czy fridę czy katarek do odkurzacza… ponoć fridą jest ciężko dobrze odciągnąć, za to wyciągać odkurzacz to też problem i nie wiem co zrobić. Cytat:
Duży chłopiec! No i doczytałam, że się obrócił, świetna nowina! Ciekawe czy uda Ci się urodzić przed wyjazdem doktorka… Cytat:
Brawa za wizytę. Myślę, że tabletki zadziałają. A co Ci przepisali? Cytat:
O matko 30 pajacy! Będziesz przebierać co 5 minut! Ja mam 6 szt w rozmiarze 62 i uważam, że to dużo a nawet za dużo :P No ale jak dają :P Cytat:
A smakowały? Ciasto na faworki trzeba walić dobre 15 minut wałkiem, żeby się napowietrzyło..waliłaś? ![]() Mam jedno bawełniane i jedno frotowe. Termofor chyba zbędny… Cytat:
Hahahaha, sudocrem na tv jest najlepszy! Ślicznie! Tż nie uczestniczył? Cytat:
Mój też tajemniczo znika :P ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Ale cuda wyłowiłaś! Cytat:
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w bonusie wrzucam zdjęcie Etny
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny !
Z góry przepraszam że dziś nic nie cytuję ale sił totalnie brak Ciężka noc za mną, nie spałam od 3 w nocy do 7.30 rano Młody tak buszował że aż bolało, i do tego miałam taką zgagę że szkoda gadać. Nic mi na nią nie pomogło, masakra ![]() Dziewczyny o 5 nad ranem zupę pomidorową gotowałam Coś takiego to jeszcze mi się nie zdarzyło.Gratuluję Wam wszystkim nowych tygodni oraz udanych wizyt ![]() A my dziś zaczynamy 31 tydzień ![]() Rybka bardzo proszę wpisz mi na pierwszą stronę imię , bo już wybraliśmy - będzie Leon
|
|
|
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
od wczoraj czekam na wiadomosc od Allegro albo payu...i co? i gówno a sprzedająca dostała o taka wiadomosc od Allegro "Podana płatność nie zakończyła się pomyślnie. Kupujący skontaktował się już z nami w tej sprawie i wkrótce powinien otrzymać wszelkie informacje dotyczące swojej wpłaty. Możemy je przekazać jedynie nadawcy przelewu."
przecież mnie trafi zaraz wogole się drazliwa stalam ostatnio...wczoraj do tesciowej pisze smsa że mały juz 1800waży i że lekarz mówi że bedzię dlugi i szczupły a ona do mnie że dziecko mam wychudzone????? |
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Mama zdolniacha, genialne zajączki, zakupy rewelacyjne, pokoik przytulny- taki spokojny się wydaje.
A ja zjadłam obiad ale mam wrażenie jakby mi utknął w połę połowie drogi do żołądka i nie mogę pozbyć się tego uczucia.... Poza tym głowa coraz mocniej zaczyna mnie boleć a na 15:00 do lekarza, a jeszcze chciałam na miasto skoczyć....ech....ech.... |
|
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||
|
|
|
#4402 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Się wkurzyłam
Już dzwoniłam, żeby zamówić wózek i Zawsze coś ![]() Beatka śliczną bedziesz miała pamiątkęCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cyrk normalnie ![]() Obyś dostała tyle co wcześniej i bez żadnych problemów ![]() Cytat:
Cytat:
super zakupki a zające mega |
|||||
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
A tu wrzuce ciuszki poukładane
dwie górne półki to śpioszki i body, potem spodenki sukienki , bluzy i jakieś spodenki znów. A dzisiaj wyprałam dwie pralki i mam jeszcze 4 reklamówki plus 2 kartony
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
mam jakiegoś totalnego doła, czuję się psychicznie zmasakrowana, drażni mnie że ten czas tak wolno płynie i że do listopada jeszcze kawał, a ja się każdego tygodnia martwię czy moja szyjka dotrzyma. Wkurza mnie, że wszystko co robię mnie szybko męczy, a na dodatek jak chce posprzątać to mnie coś tam na dole kłuje i schizuje że może rozwarcie się powiększa, oszaleję normalnie
|
|
|
|
#4405 |
|
Rozeznanie
|
Najlepsze jest to że lekarz mowi że jak na 30 tydz to jest powyżej sredniej krajowej wagowo ale ze ma długie kości więc powinien byc wysoki...więc o co chodzi???Piotrek w tym okresie wazył 1300g
|
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4410 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
swoja droga,bardzo "dzieciecy" obrazek na drzwiach ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

Każdy ciuszek około 6, 7 zł. Wszystko w stanie idealnym.

znając ZUS i naszą politykę to pewnie nie :/

Dwa póki co, ale swędzi mnie w dwóch kolejnych miejscach, więc spodziewam się większej ilości