|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Millenium też bieda :S. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ex Coś podobnego chyba mi się w Stadivariusie rzuciło w oczy, ale pewna nie jestem. Ja mam konto w mbanku i jest zarąbiste, bo nic za nie nie płacę, ani za kartę, ani aktywację, ani użytkowanie, bankomatów wbk i tych euro jest pełno, więc wypłacanie też za darmo.
![]() |
#4924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz zobacze w sklepie online ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Nove ja też mBankowa PIONA!
![]() I też jestem bardzo zadowolona, mam 3 karty do jednego konta ![]() Ex a koszula ma być męska czy damska? W h&m są i w reserved ![]() ![]() Ogladacie orzeczenie sądu w sprawie katarzyny w? 25 lat dostala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Damska, dla mnie ![]() ![]() Nie ogladam bo niby mialo byc na polsat news a ja go nie mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Ex nie ma problemow, od 3 lat mam konto i jestem bardzo zadowolona
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Kitka
Ale Ciebie nie było, gdzie Ty się podziewałaś? Jak dzidziulka? Jak się czujesz? ![]() Ex Ja nie mam żadnych problemów, serio, serio i też mam z 3 lata. I np. fajne opcje są, bo z tego, co mi wiadomo, to nie każdy bank ma przelewy ekspresowe (w 15 min). Między mbankiem, a mbankiem to od razu kasa przechodzi. Tylko teraz jakoś 'unowocześnili' stronę mbanku i jak się loguję, to nic nie ogarniam. Na szczęście jest jeszcze stara wersja.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-09-03 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zakorzenienie
|
Przemysle dzisiaj sprawe i jak cos to napisze co wymyslilam
![]() ![]() Ta by byla idealna: http://www.hm.com/pl/product/08265?a...rticle=08265-A gdyby tylko kratka byla w kolorze bialym np ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
Nove mamy troche roboty z TZ, a to w domu i w mieszkaniu. Nie mam kiedy klapnąć przed kompem. Teraz pojechal do Olsztyna to chociaz moge na normalne zakupy pojsc, nikt mnie nie bedzie poganial
![]() ![]() Dzidziol dobrze, kopniaki przybieraja na sile, takie wygibasy w brzuchu czasem wyczynia, ze az nadziwic sie nie moge, czasem juz zaboli jak szturchnie w jakies czule miejsce ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Editt: Doczytalam wlasnie ze oplata miesieczna za karte to 4zl za normalne ekonto a 7zl za ekonto z darmowymi bankomatami wiec stwierdzam ze nie oplaca mi sie tam przenosic konta bo wyjdzie mi na to samo
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() To fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- http://www.hm.com/pl/product/14168?article=14168-A mrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja piszę już z domu ![]() Wczoraj farbwowałam włosy sobie i Mamie palette 230. Wyszło ladnie, nie tak czysto jak pewnie wyszloby z woda 12%. Postaram się potem zrobić zdjęcia. Nie wiem czemu ale piekła mnie głowa. Miejscowo-czyli nie wina farby. pewnie miałam podrapaną skore albo podrażnioną od słonca. I niestety mam w tych miejscach strupki, co mnie troszkę piecze. Od wczoraj zaczelam diete, ale nic konkretnego na razie nie ulozylam (w sensie jadłospisu) bo nie mogę się ogarnąć po powrocie ![]() Zreszta teraz jak wiecie doszło trochę spraw do ogarnięcia. Dziewczyny powiedzcie mi - te na diecie a sporo nas jest ![]() Ile razy tygodniowo ćwiczycie? Po ile czasu dziennie? Co ćwiczycie? ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |||
Zakorzenienie
|
hej!
![]() maja taki cieplejszy materiał w środku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja narazie nie cwicze bo nie umiem sie zmotywowac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
Ex w mbanku masz za darmo w cash4you i euronet i chyba bre bank. Ja mam tez karte debetowa, taka zlota i place 9,99 zl miesiecznie i wyplacam na calym swiecie za "darmoche".
Asiu pocieszylas mnie bo ja juz wariuje ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Odpalam sobie wlasnie milosc na bogato na stronie vivy, ciekawa jestem czy to naprawde taki shit jak o nim pisza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
KITKA
a ja to co pies ze tylko Asia Cie pocieszyla ![]() ![]() ![]() EX a są efekty po tych ćwiczeniach? Ja wczoraj ćwiczyłam skalpel i mam zamiar chyba z nim jechać przez miesiąc na zmiane z bieznia na siłowni i 1 raz w tyg basen albo jakos tak. To na wrzesień. Tyle ze ja to chciałabym zrzucić co najmniej 6 kg...nie wiem jak u Ciebie, ale ja jak widzisz mam co nieco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | ||||
Wtajemniczenie
|
Ale się sram.......zaraz do fryzjera idę
![]() trzymajcie kciuki żebym nie miała masakry na glowie......... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ee tam po prostu z grzeczności dali że sie opiekowałam ich dzieckiem - ale dla mnie to była przyjemność ![]() Cytat:
![]() ja mam konto w BZWBK i nie mam żadnych problemów a co sie dzieje? ![]() Cytat:
![]() a teraz widziałam podobne w RESERVED więc sie przejdz konieczne ![]()
![]() |
#4939 |
Konto usunięte
|
OMG, dziewczyny, dzisiejszy dzień jest okropny. Zaprowadziłam synka na 13 do zerówki. I nie chciał mnie puścić do domu, płakał. Więc pani powiedziała żebym troszkę posiedziała przy ścianie, to się może przyzwyczai. Ale co chciałam wyjść, to mały w płacz. Aż w końcu się zabawił, i pani powiedziała żebym wyszła, jak nie widzi. Jak będzie płakał, to da sobie radę z nim. Więc poszłam. A teraz siedzę w domu jak na szpilkach. Nie wiem czy mu tam dobrze, czy przestał płakać. Czy się zabawił. Mam chęć zadzwonić do szkoły i zapytać się, czy wszystko pod kontrolą, ale nie chcę robić z siebie głupiej. I teraz bęe siedzieć z takim stresem do 18
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I ja do zrzucenia mam mysle jakos 8kg zeby dojsc do idealu ale tak jak mowilam wczesniej- bede bardziej patrzec na lecace cm. Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-09-03 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja bede robila za 2 tyg. wrocilam od chinczyka z 3 sweterkami i bluzka ![]() ![]() a mialam kupic buty, jak zwykle ![]() nowy wpis na blogu ![]() ide ogarnac mieszkanko... ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie martw sie na zapas, moze mu sie spodoba ![]() ![]()
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
EX
a puść mi na PW linka do tego turbo i jakiś opis jak się cwiczy itd. To mamy podobnie w kilogramach BUNNY na bloga lece a zdjecie zrobie potem i dam ![]() wlasnie widziałam zdjęcia, mega ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2013-09-03 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raczej sie przejade bo do najblizszego reserved mam okolo 50km ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lukam na bloga ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Agatko poszlo PW ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cos takiego: http://www.google.pl/imgres?client=f...38&tx=57&ty=79 tylko ze to sweterki w kolorze melanz czyli jasna nitka i ciemniejsza przeplatana,wzielam szary perlowy i piaskowy perlowy.( na jesien lubie kolory ziemi) i jeden czarny rozpinany z kaszmiru za pupe z doszytymi badziewkami na lewym ramieniu- slodkie kokardki, perelki- taki styl lekko pin up. w tych moich geterkach to bym sie ugotowala chyba na teraz ![]() ![]() ![]() wiec ja juz gotowa na jesien/zime ![]() za sweterki dalam po 40zl, za rozpinany 30, za leggii po 19zl ![]() potrzebuje jeszcze tylko nowych butkow kolo domu z psem w stylu emu- byle jakich i gotowa na 100%. grube leggi mam, bawelniane rajtki do sukienek, spodnic mam- czyli wszystko mam. swetrow do groma z zeszlego roku- polowa jeszcze nienoszona ![]() ![]()
![]() |
#4947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sweteromaniaczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
BUNNY
a gdzież tam gadam? I love U! Serio ![]() EX odpisałam, ale nie mam linka na pw a jakies czachy zamiast liter ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sweterki do wszystkiego- do spodnic zamiast bluzki, do geterek, do spodni- jak juz musze ![]() ![]() ale w tylek nie zmarzne i nerki tez spokojne ![]() ![]() Cytat:
![]() uciekam do mężulka na obiad, alez mnie rozpieszcza ![]() ![]() dzis mam kurczaka pieczonego z ziemniaczkami i surowe ![]()
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.