|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 25 lat :/ ![]() wyjdzie takie ścierwo po 15 latach i może znowu co zmajstruje :/
|
||
|
|
|
#3992 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo: buraczki, marchewa, ziemniak, seler, por, fasolka szparagowa plus albo manna albo piers z indyka ew zółtko itd itp
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
jak miło, że zauważyłaś moje nieszczescie
![]() W przyszły weekend w Bieruniu, na śląsku, niedaleko oswięcimia jest koncert Piaska i zespołu Sztywny Pal Azji, i jeszcze jakies występy jakby która chciała się wybrać
|
|
|
|
#3995 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny co jakis czas czas zamieszczam linki do pomocy chorym dzieciom prosze ktora z was moze niech wplaci drobna kwote mozna nawet 1 zl anonimowo tylko kto chce podaje nazwisko to tylko chwila na taka wplate i nawet 1zl jesli kazdy by wplacil to uzbiera sie suma
tutaj chloiec potrzebuje ogromna sume na reoperacje w usa nie pozwolmy mu umrzec umiescie chociaz to info w poscie na fb |
|
|
|
#3996 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
100 lat dla solenizantów! Michał śpi, mam nadzieję że jeszcze z godzinkę pośpi i da mi odsapnąć. Dziś mamy rocznicę, chciałam jakieś ciacho zrobić ale z nim nie uda się Jak wróci mąż to zrobię karpatkę z torebki Lecę czytać dalej |
|||||
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Wydaje mi sie, ze qrwa w wiezieniu roku nie wytrzyma
Musialam z domu wyjsc bo mlody szaleju dostawal, tylko by stal stal stal i stal no i wyje bo jest zmeczony tym staniem ale nie klepnie na pupke:P Fajna pogoda dzisiaj, tylko ze wiatr wieje i jak slonce sie schowa to ☠☠☠☠zi, nie wiadomo, jak dziecia ubierac ![]() Dzieki kochane za info w sprawie jedzenia z talerza bo sie martwilam, ale w sumie jak on niczego innego nie je to coz. Chociaz wczoraj byla porazka z obiadkiem ale to raczej moja wina, za pozno gotowalam mlody chcial cyca wkurzony i w ogoleDeli, a Ty to blendujesz i w papce podajesz? Czy normalnie w kawalkach??? Musze zamowic ta ksiazke z przepisami blw..... Treselle, wspolczuje, znam ten bol, niejeden raz mnie tak zalatwili, teraz chodze do jednej fryzjerki u mojej mamy na wsi i cudownie scina i farbuje, jedyna do tej pory ktora slucha co sie do niej mowi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Suka powinna dostać dożywocie.
|
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
POMOZ MICHALKOWI WPLAC CHOC MALENKA SUMĘ NIE BADZ OBOJETNY w kazdej walucie
Michaś stara się, jak może. W walce o życie przeszedł kilka operacji, w tym dwie operacje serca. Tym razem pojawiła się kwestia, z którą polscy lekarze nie potrafią sobie poradzić. Maluch wziął na siebie ból, strach, i szpitalne koszmary. My - zebranie środków na operację w USA. Koszt 115 tys. $...sami wiecie, że tylko wspólnie działając damy radę! Zatrzymaj cierpienie ->WESPRZYJ->podaj dalej http://www.siepomaga.pl/stop |
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Blenduje, boje się w kawalach;>
|
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
Nancy,urosło,pięknie wygląda, na razie wyłączyłam piekarnik ale ciasta nie wyjęłam , czekam
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko powiedzieć, że świat jest niesprawiedliwy! za bestialskie morderstwo, bezczeszczenie zwłok i podłe kłamstwa tylko 25 lat??!!! Wyjdzie taka po 15 i znowu swoje będzie robić...
(![]() ![]() ![]() ![]() Charlizz wysłałam Ci priv wczoraj, odczytałaś??? |
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
ellmi Dzieki, oby.
A male trzesienia sa pozyteczne - rozladowuja napiecia w skorupie ziemskiej i zmniejszaja ryzyko duzego |
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY OD 15 LIPCA ZEBRALI TYLKO 22 %
Marta Rogalska 19 Sierpnia 2013, 22:58 Dziękuję wszystkim za ofiarowane pieniążki, a szczególnie dzieciaczkom, którzy rezygnują ze swojego kieszonkowego lub zarobionej kasy na lalki, auta, plejaki i inne gadżeciaki i przekazują pieniążki na moje serduszko, jesteście wspaniałymi bohaterami !!! Dziękuję - Matylda http://www.siepomaga.pl/f/corinfantis/c/921 |
|
|
|
#4006 |
|
Zadomowienie
|
Nancy, opadł!! Gniot
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Pewnie przez te śliwki! ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Fewciu, a nie dostałaś wiadomości? Odpisałam Ci ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Few, odpisałam jeszcze raz ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Czy tylko ja tu jestem? Hellooo |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
charlizz mi też zawsze opada trochę ale jeśli wsadziłaś śliwki skórką do dołu (a nie miąższem) to powinno być dobrze
|
|
|
|
#4008 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mozna tez wyslac stary nie potrzebny telefon, kurier darmowy a kaske mozna wplacic
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam do klubu ("Fotki") filmik z tym podnoszeniem dziecka do siadu.
|
|
|
|
#4010 |
|
Zadomowienie
|
Kochani,
Jak niewiele trzeba, aby komuś uratować życie. Czasami nie zdążymy z pomocą, czasami pomoc nadejdzie dosłownie o jeden dzień za późno. Nie pozwólmy, aby malutka Matylda musiała zbyt długo czekać. Nie każmy jej rodzicom żyć w niepewności. Pomóżmy jak możemy, czy to wpłacając choćby złotówkę, czy robiąc stały przelew za każdy miesiąc wydłużonego urlopu, czy choćby przekazując stary zawalający szufladę telefon. Specjalna zbiórka Matek I kwartału: http://www.siepomaga.pl/r/matki1kwartalu2013 Mała Matylda ma ciężką, złożoną wadę serca, wymaga natychmiastowego przewiezienia do specjalistycznego szpitala” – rodzice Matyldy usłyszeli, gdy ich córeczka miała 5 dni. Żadne badanie podczas ciąży nie wykryło choroby serduszka. Pamiętajmy wszystko co ofiarujemy drugiemu człowiekowi wraca do nas w dwójnasób. http://www.youtube.com/watch?v=eQ6rUFOyeys |
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
widziałyście?? pięknie napisane
http://doulawarszawa.wordpress.com/2...k-taka-odezwa/
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Charliz teraz dostałam. Dziękuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Marta, ja czytałam. W ogóle, to któraś mama chyba to już wrzucała?
|
|
|
|
#4015 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
ooo, to nie widziałam ja teraz na fb przeczytałam
|
#4016 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hah sory ale si si za☠☠☠iste ![]() Cytat:
Cytat:
no włąśnie ja też chcę zacząc, te słoiczki dla mnie są średnio smaczne :/ Ja wczoraj robiłam indyka pieczonego i zanim upiekłam dałam trochę do wody do tego ziemniaczki marchewka seler pietruszka i trochę kaszy jęczmiennej potem to dałam do rozdrabiniacza i mała zjadła ze smakiem. Aha i wzuciłam parę kryształków soli morksiej może z 3-4 żeby nie było takie mdłe. a na koniec wrzuciłam koperku ciut. Cytat:
Kurcze dziewczyny ale miałam wieczorem suprajsa. Siedze e domu 21 30 czekam na tż. Dzwoni domofon "cześć Magd otwórz" a ja na to że yyyyy ale kto pyta?? a ona "teściowa " hahahaha no bo skąd ona nagle?! No i wchodzą na górę tż, teściowa i teściu Okazało się, że kupowali auto w Rybniku i zajechali do nas na noc. Wiecie a ja burdel na kółkach no moż enie aż taki masakrycnzy, ale bałagan Fewci to to nie był Posiedzieliśmy, potem o 23 małą się przebudziła na mleko to ją babcia z dziadkiem pobawili ale nawet potem szybko zasnęła i spała do 6! i jak wyjeżdzali rano to ja też trochę pobawili. Fajnie nawet że taka niespodziankę nam zrobili. Jeszcze kasą sypnęli dla Hanci 20 ojro i jeszcze coś ale nie mogę póki co napisać (tż Bokeh )
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj zrobiłąm tak, że większość zblendowałam, a parę marchewek i ziemniaczków przecisnęłam przez takie sitko, co się sałatkę jarzynową robi i fajne grudki się zrobiły
Cytat:
|
|
#4018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Black czy ja dobrze kojarzę że, Twoja Oliwka obiadkow sloiczkowych niet?a deserki? ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
Jak robiłam ciasto Illusion..z brzoskwiniami z puszki też miałam..wyglądało jadl zakalec ..ale to był sok z owoców
|
|
#4019 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42604639] a ja z pracy piszę okienka mam 2. A po południu zebranie z rodzicamiw plu. Doniesienie od męża - młoda na salę uchachana wchodzi, a przedszkolanka "popatrzcie, tak zachowuje się przedszkolaczek" - młoda dumna i blada ![]() Aaaaaa no i wczoraj nam się 2 ząbek przebił, druga dolna jedyneczka [/QUOTE]To brawa dla dziewczynek, dla starszej za przedszkole, dla młodszej za ząbka ![]() Cytat:
ale i tak dygam ![]() Cytat:
Cytat:
Witam się. U nas noc bardzo ciężka, poszłam spać na dwie godzinki o 8:30 jak mąż wziął ode mnie Ewcię. Mała zasnęła po 23 i obudziła się po chwili z katarem. Całą noc się męczyła, nie wiem ile razy czyściłam nosek. Nie umiała spać przez ten katar, tyle co u mnie na brzuchu troszkę, czy na rękach. Ale nie ma gorączki, ładnie je, bawi się i uznałam, że może obejdziemy się bez lekarza. Jak do jutra nie będzie poprawy to pójdziemy. Na razie daję witaminę C, robię inhalacje no i czyszczę nosek, mam nadzieję, że przejdzie. |
|||||
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
Pola zasnęła, jak pośpi dłużej, to pewnie ostatnia już dziś drzemka.
Szklanko, szkoda, że się tak męczycie. Oby w końcu się nocki małej unormowały ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Gdzie jest Mała? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

siedziałąm do późna, bo na TŻ czekałam i trochę mi się przysnęło, i taka zaspana do kibelka idę; siadam, sik sik sik i nagle coś mnie po upie smyra
kurde, myślałam, że tam na zawał zejdę, od razu mi się czerwona lampka zapalił i UTOOOPIEC!!!!!!

też bym sie przeszła do kina, w sumie też rocznica niedługo, to może będzie okazja

ale zrobimy jak się uda jutro

(