|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4772 | |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
|
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wracając do tematu wątku i ludzkich zachowań, które mnie dziwią. Byłam dzisiaj w Bibliotece Śląskiej. Cały sierpień była zamknięta, wczoraj ją otworzyli, wiec idąc tam wzięłam przyjaciółkę, coby się nie nudzić w kolejce, bo liczyłam sie z faktem, że kolejka może byc dłuuuuga. I była. Stałysmy 50 minut i do tego cały system szwankował (jak powiedziała mi bibliotekarka - system był aktualizowany i pewnie przez następny miesiąc bedą z nim problemy). Trafiło sie jakieś 5 osób, które próbowały sie do tej kolejki wepchnąć ("Bo ja tu wcześniej stałam, tylko poszłam na chwilę do ubikacji" - ciekawe, skoro nikt tej osoby z kolejki nie kojarzył) i jakieś 4, które weszły, zobaczyły kolejkę, chyba stwierdziły że są za dobre, żeby w niej stać i próbowały się bezceremonialnie wepchnąć na początek. Jak mnie takie zachowanie wkurza! Ci ludzie naprawdę mysleli, że reszta kolejki stoi tam dla rozrywki i nie ma nic lepszego do robory? A przychodząc do biblioteki po miesięcznym jej zamknięciu trzeba się liczyc z kolejką i koniec. |
|
|
|
|
#4774 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Większość, w które wejdę i w których udzielają się "stałe bywalczynie- wielbicielki mięcha".
Np. na jakimś wątku dziewczyna wstawiła swoje plecy(dość ładne) - odp. "Nie rób napinek bo nie umiesz". W wątku "pokaż brzuch" dziewczyny wstawiały swoje dość ładne IMO brzuchy - tyle że nieprzypakowane - odp. " O Boże, zaraz umrę jak na to patrzę, strasznie zagłodzone i w ogóle fuj".
|
#4775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4776 | |
|
sissy that walk
|
Fitnessu już mi się czytać nawet nie chce, zagłębie największego chamstwa na wizażu
|
|
|
#4777 |
|
Konto usunięte
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;42610029]Czy jeśli wkleję moją oponkę, mogę liczyć na czyjś zgon? (małą, bo walczę, ale jednak)[/QUOTE]
Kuszące...
|
|
|
|
#4778 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4779 |
|
Konto usunięte
|
Wklejaj
|
|
|
|
#4780 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;42610029]Czy jeśli wkleję moją oponkę, mogę liczyć na czyjś zgon? (małą, bo walczę, ale jednak)[/QUOTE]
Jak masz oponkę to będzie zgon na miejscu albo zbiorowe samobójstwo. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Dokładnie, tak samo to widzę. Ze ślubnego, czy mamy z klasą to chociaż można się pośmiać.
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
a z intymnego się smiejo!Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4782 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Niektóre wypowiedzi żenujące. Ja rozumiem krytykę, która ma sens: jak ktoś promuje niezdrowy tryb życia czy chore wzorce. Wsparcie powinno być duże w tych wątkach, a tu lipa. Dziwi mnie to tym bardziej, ze osoby z którymi mam kontakt pole dance wspierają sie wzajemnie niesamowicie; z założeniem, ze każdy jest na innym etapie i tyle.
|
|
|
#4783 |
|
Konto usunięte
|
Myślę że takie wypowiedzi się kwalifikują do nowej kategorii - tak jak mamy Odchudzanie w krzywym zwierciadle, tak powinien być fitness w krzywym zwierciadle...
|
|
|
|
#4784 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Konto usunięte
|
I żeby nie było że krytykuję bez sensu - naprawdę uzależnienie od bycia super umięśnioną etc i niezdrowa krytyka innych, to też część choroby. Coś takiego istnieje
i to nie jest mój wymysł zazdrości bo dla mnie to trochę smutne
|
|
|
|
#4787 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrzcie, wątek z wizażu na demotywatorach
http://demotywatory.pl/4200037/Ach-te-kobiety
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4789 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
tegoroczny Coke Live Music Festiwal - dzień drugi, bardzo tłoczno, długie kolejki do wszystkiego. zrobiliśmy się dziwnie głodni więc stwierdziliśmy że bez jedzenia się nie obędzie - najbardziej opłacało się kupić zapiekanki, więc kolejka była najdłuuuższa. no i co, my stoimy i stoimy, za nami też kupa ludzi już, a jakieś dziewczyny niby podeszły sprawdzić cenę i co? i potem niby tak stoją i się zastanawiają, a niepostrzeżenie wpychają się do kolejki gdzieś przed nami
|
|
#4790 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
.ujowy ten demot. Nawet nie smieszny.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4791 |
|
wańka wstańka
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
I z błędem.
|
|
#4792 |
|
and cigarettes
|
To dość popularny wątek.
http://www.wykop.pl/link/1635948/moj...bi-antywirusa/ |
|
|
|
#4793 |
|
Konto usunięte
|
Intymne/ MzK/Ślubne wymiękają przy Fitnessie - ja tam nie zaglądam, to nie na moje nerwy XD
|
|
|
|
#4794 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Moja pierwsza milosc byla nieodwzajemniona miloscia mojej przyjaciolki. Moj narzeczony tez byl z nia kiedys na jednej randce, ale nic z tego nie wyszlo. Bardzo sie lubia i nie ma z tego tytulu zadnych problemow. Ogolnie moje towarzystwo rodem niczym z plotkary, juz sama sie gubie w tym kto z kim spal zeby nie bylo, mam tez czesc normalniejszych znajomych ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4795 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4796 |
|
wańka wstańka
|
Nie zawsze jest tak złe. Są wątki, gdzie można uzyskać rzetelne info i w niechamski sposób.
|
|
#4797 |
|
jestę wieszczę
|
Na fitnesie jakaś panna uznała, że należy mi współczuć, skoro przeszkadza mi dodatkowy cm w biodrach
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42612540]Na tych to czasami można się pośmiać, a na Fitnessie człowiek czuje, że przegrał życie, bo ma miękki brzuch, płaski tyłek i ma duże braki w zakresie tkanki mięśniowej
[/QUOTE]Ja się dowiedziałąm że jestem Meduzą, robię bezsensowne dywanówy- czyli aerobik i jem byle jak- bo w diecie mam owoce, ZA MAŁO BIAŁKA za dużo tłuszczu ( kokosowy, lniany i takie tam) słowem- nie dbam o siebie. ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Bananalama fajnie, że jest w sieci miejsce gdzie mozna poczytac twoja twórczość
|
|
|
|
|
#4799 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4800 |
|
jestę wieszczę
|
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

a z intymnego się smiejo!

i to nie jest mój wymysł zazdrości bo dla mnie to trochę smutne
zeby nie bylo, mam tez czesc normalniejszych znajomych