|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Hej
![]() Cebulka idź prywatnie:-* Moni przykro mi:-( to niesprawiedliwe! Mokka?????????? Lunka melduj nam się tu;-) na marcówkach już Cię wyszpiegowałam:-D Linka:-D Wkońcu skazali "matkę" Madzi!!!! Dostała s.u.cz 25lat!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1352 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
Warto
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Santom, to normalne, że jeszcze tego tak nie odczuwasz, ale jak brzuś będzie rósł, potem plumkania w brzusiu, potem kopniaczki, rozciągania, to z dnia na dzień będziesz pragnęła tego dziecka bardziej... Mimo, że poród bolał mnie jak huhu, mimo, że nigdy nie czułam takiego strachu i tak okropnego bólu... to jednocześnie jak zobaczyłam tą moją Julcię jak wyszła na świat i zapłakała to pamiętam, że płakałam ze szczęścia i przepraszałam ją, że tyle się umęczyła bo samego parcia było 45 min. Dla kogoś dziecko w śluzie może być ochydne, dla Ciebie Twoje własne będzie najpiękniejsze na świecie. Z chwilą, jak poczujesz je na sobie będziesz pewna, że dla tego dziecka żyjesz
Isia no cóż moje cyce już nie są jak Dody ![]() monini szkoda Ale wiara czyni cuda w końcu każdej z nas się uda!!A Ty cebulka to zamiast do pracy to powinnaś po d... dostać i jechać do domku!!
|
#1354 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Linka, kurde, wkurzyłam się :/ choliba, ja myślałam że to już i będziemy sie wspólnie cieszyć :/ przykro mi.... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam u lekarza, pobrał wymaz do cytologii, zrobił usg ale nic nie mówił i zrobił usg dopochwowe. Powiedział że jest póki co wszystko ok, ale musze zrobić badania (ile tego jest hohooo) i przyjsc z wynikami za tydzień. Niezbyt rozmowny był i troche mnie to wkurzyło... Bo chciałabym wiedzieć co sie dzieje :/ jak to tam wygląda... Echhh, przynajmiej wiem jakie badania robic i od razu za tydzien bede miala komplet i wtedy zobaczymy co dalej... Ale dobrze że jest potwierdzenie przez lekarza wstępne. Przynajmiej wiem ze to nie urojona, ufff
|
|
#1355 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie pokazuj! SPAM ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobry!! Mój mąż dzisiaj wyjechał. Trochę mi smutno, bo był 2 tyg w domu i się przyzwyczaiłam..
|
|
#1356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wizytę.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#1357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, ze wiesz, że sobie nie uroiłaś. Badania zrób i za tydzień już zobaczysz na UsG serduszko A skąd wiem? Bo ja też mieszkam na kociewiu a powiedziałaś raz coś co jest charakterystyczne dla tych stron ![]() A z urodzenia to ja Torunianka ![]() Mam ostatnio problem z małą, jak przystawiam ją do piersi, to zanim zacznie lecieć to ta się denerwuję, płacze, pręży się. Zamiast ssać i pobudzać laktacje to ona krzyczy i wtedy ja też się denerwuję. Efekt taki, że nocami płacze, bo leci po ok minucie, dniami płacze...wysiadam psychicznie. Chcę karmić piersią ale ona mi nie pomaga Dziś skapitulowałam i dałam jej trochę MM. Czuję się z tym źle ale ciężko ją nakarmić.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#1358 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa! Odzdzwonil do mnie mój poprzedni gin i poskarzylam mu sie, ze nie mam usg. Kazal mi przyjsc do siebie do prywatnej kliniki w ten piatek i obiecal, ze zrobi usg za 100 zł.
Kocham tego lekarza!
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
ja czytam, ale weny do pisania brak... ![]() Cebulowa |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Cebula
|
#1361 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sąsiadka! no tak, ja na kociewiu mieszkam od 5 lat pochodzę z Opolskiego. A Ty w jakich okolicach kociewskich mieszkasz? ![]() Jaka mała jest niecierpliwa! hmm, ja sie na tym nie znam, bo nie karmiłam, więc tu Ci kochana nie pomogę... ;-( ale myślę że czas jest tu ważny, wkońcu sie przyzwyczai że musi pocucać żeby leciało ![]() Cytat:
czyli będzie usg! pociesz się tym, że dzieciaczki tak szybko w brzuszkach rosną, że w piątek będziesz widziała jeszcze lepiej niż widziałabyś dziś!
|
|
#1362 |
|
Zadomowienie
|
Cebulowa ale fart!!! Super!
Isia nie znam się ale to może przejściowe, dużo spokoju życzę aaa chciałam, przeprosić, że w ndz. już się nie odezwałam bezpośrednio po smsie... ale mam nadzieję, że rozumiesz... ![]() mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau będzie dobrze, trzeba troszkę poczekać, lekarze czesto tak podchodzą do ciązy na tak wczesnym etapie Kupiłam sobie spodnie i bluzeczkę a meża tak chwaliłam, a mnie wkurzył, bo dziś nie w sosie jest i tylko burkał... ale co tam z zakupów jestem w miarę zadowolona
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mnie olśniło - Cebula mamy razem USG w piątek
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
W ogóle to byłam w ciężkim szoku. Bo dzwoniłam do niego kiedys tylko jeden jedyny raz a on zapisal sobie moj numer w komorce i jak dzis odebralam to on do mni od razu "dzien dobry Pani Paulino". Zatkalo mnie normalnie.
![]() No i nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, w piatek wizyta popoludniu, wiec maz bedzie ze mna mogl isc Mmmmrau, nie przejmus sie pierwsza wizyta, ba kolejnej bedzie serducho, a jesli znowu cos ci sie w lekarzu nie spodoba to zawsze mozesz zmienic. ![]() Kejt, gratki za zakupy. ![]() Elunka to bedziemy przezywac razem. ![]() Ale mi poprawil humor ten lekarz z wieczora. A ja lezalam i plakalam ze zdenerwowania, dola zalapalam. A tu prosze. Taki lekarz przywraca mi wiare w dobrych ludzi.
|
#1365 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kethx, zazdraszczam zakupków.. ja póki co moje uzależnienie zakupowe przerzuciłam na syna, bo nie opłaca mi się kupować teraz ciuchów.. ale po porodzie zaszaleję.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#1366 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
|
#1367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witam sie wieczorową porą w 1dc...no niestety santi prosze o zmianę na 14cs... |
|||
|
|
|
#1368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale, pozwalam poczuć mu się głową rodziny czasami i płaci swoją kartą za zakupy 1dc ? ostatni raz!!!!!!! Nie ma mowy, by to się już powtórzyło, rozumiesz to!!??? ![]() ściskam
|
|
#1369 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||||
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poki co mniej boli o polowe..w sumie przeszło jak reką odjał po 2 ibupromach..nawet nospy czy buscopanu nie wzielam i nic nie czuje..a poprzednie @ bolaly 9na10 pkt. i brałam co 12h mocne leki typu naklofen.takze da się zyć..przynajmniej teraz II faza była 14 dni a nie 16 jak ostatnie..dziwne bo faza lutealna powinna byc stała u danej osoby a u mnie 14,15,16 dni bywa, toz ja musze byc we wszystkim inna
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powody @, ale cieszę się że chociaż tak nie boli
|
|
#1372 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przykro miCytat:
bedziesz miala usg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak tam Twoj przystojniaczek ?![]() Jeszcze dodam.... Cebulka, Ty uwazaj na siebie.... moze potrzebujesz troche odpoczynku od pracy? Dobry wieczor ![]() widzialam ze pisalyscie o tasiemcach, maratonach itp... ja tez czekalam na te odmozdzacze wreszcie mozna poogladac cos nowego a nie powtorki i powtorki :P ja osotanio mecze codziennie na vod (jakos kilka nam dziala bez placenia) film jestes bogiem.... bardzo mi sie podoba i codziennie leci przez caly dzien... i jak nie mam co ogladac to leci to ![]() co do poprawiaczy nastroju - ja rowniez wczoraj wydalam troszke z wyplaty...kupilam sweterek i tunike :P mysle, ze po porodzie tez beda ok ![]() u nas od wczoraj nic sie nie zmienilo teraz siedze z ciepla herbatka,,,,czekajac na wojewodzkiego...ogladam jestes bogiem
|
||||||
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To samo mi powiedział mąż. Muszę się głęboko zastanowić.Witam się dziś już w lepszym humorze, choć pogoda mało zachęcająca. Kupiłam na all tunikę, używaną za grosze, no i wszędzie dobra a w cyckach za ciasna. Miłego dnia wszystkim Wam
|
|
#1375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znow sie dlugo nie odzywalam ale ostatnie dni byly napiete. Kupilismy dzialke Lekarz stwierdzil ze najwazniejsze ze przekroczyl 2,5kg. Mam jeszcze przyjsc za tydzien, a jutro wizyta u mojego gina. Takze waga ciagle jest monitorowana...
|
|||
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Linka w końcu się uda, tylko trzeba szybko skońcyć ten wątek
![]() cebulka ale super gin pszczoua gratuluję zakupu działeczki. Kochana nie martw się tak tą wagą, bo przypuszczam, że USG może zaniżać a dzidziuś bedzie miał z 3 kg IsiaG moja tak zrobiła 2 razy, wiem jak to potrafi irytwać. Ale trzymaj się, myślę, że to przejdzie colorku jak chłopaki w szkole??
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() za zakup działki.Najważniejsze że jesteś pod ciągłą kontrolą.Synek rośnie więc będzie dobrze
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
achtung achtung: birę się za 8 minut abs, trzymać kciuki, żeby mała sie nie obudziłą ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- obudziła się
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Hej, witam się tylko i spadam.
Źle sie czuje, zatrułam sie czy co Mdli mnie na maksa, reszty wam opowiadać nie bedę tak z rańca ![]() Miłego dnia!
|
#1380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kejt może coś niedobrego zjadłaś?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

Ale wiara czyni cuda w końcu każdej z nas się uda!!

wrzucę foto jak rozpakuję
za wizytę.

ale to może przejściowe, dużo spokoju życzę