Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 18:03   #3781
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
vioris - tak widać Twój cykl na ovuf wszystko gra

Tak, teraz widać bo już dotarłam do ustawień

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Ale to nie o to chodzi. Ja sama pamiętam, jak się starałam i pojawiały się pierwsze mamuśki, jak mnie to mimo wszystko raziło i zazdrościłam To z założenia jest wątek staraczkowy, a faktycznie zaczęłyśmy gadać o ciążowych witaminach, skarpeteczkach i innych pierdeczkach A to nie tak powinno tu być
Bez Was by tu pusto było, ale prawda jest taka, że robi się przykro jak pszecie o tym wszystkim, bo każda z nas by chciała na tym etapie być
Także zostańcie z nami, ale wiadomo że pewnie troszkę smuteczku będzie przy rozmowach o witaminkach itd. Choć teraz to jeszcze spoko, jak pomyślę, że miałybyście opowiadać o pierwszych ruchach to chyba bym tego jednak nie wytrzymała Ale mam nadzieję, że do tego czasu to już wszystkie będziemy miały fasolki

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Pokażesz nam filmik
Nie mogę, bo mam to nagrane na kasecie ze starej kamery. No i ta kamera się zepsuła i teraz nie wiem kiedy ja to znowu obejrzę
Stary 2013-09-03, 18:03   #3782
debraM
Wtajemniczenie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

ej .... zaczęłam mierzyć tę tempkę o 7:00 i co? i się wqrzyłam, bo mam za niską i z tego

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:06   #3783
agnieszkaK
Zadomowienie

hm ale ten link to i tak całą tą stronę pokazuje, a nie tylko mój post, a chyba zrobiłam tak jak mówiłaś klikłam na mój post, potem z góry z paska skopiowałam link
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:07   #3784
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
ej .... zaczęłam mierzyć tę tempkę o 7:00 i co? i się wqrzyłam, bo mam za niską i z tego
wcale to nie znaczy, że jest niska, bo w sumie nie wiadomo jak wygląda twoja tempka przed ovu, nie masz porównania
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:10   #3785
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
hm ale ten link to i tak całą tą stronę pokazuje, a nie tylko mój post, a chyba zrobiłam tak jak mówiłaś klikłam na mój post, potem z góry z paska skopiowałam link
ten link sobie wstaw: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3779

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
wcale to nie znaczy, że jest niska, bo w sumie nie wiadomo jak wygląda twoja tempka przed ovu, nie masz porównania
ale jak przejrzałam galerię wykresów to 99% ma dużo wyższą. Zresztą już mam takie bóle na @, że zaraz zwariuję

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:16   #3786
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Ehhhh żegnam się z Wami ostatni raz z pracy
Od jutra z domu będę z Wami pisać (a co za tym idzie pewnie od południa, kiedy się obudzę )

Kasuję historię przeglądarki i adios
Kobieto kochana ciesz się!! Ja np jak zajdę w ciążę to sobie mogę siedzieć w domu i ani grosza nie dostanę A Ty nie dość, że sobie w domku posiedzisz, odpocznisz i zrelaksujesz się, oraz będziesz miała więcej czasu na wszystko to jeszcze dostaniesz za to pieniążki aż do porodu a potem całe macierzyńskie. Szczerze - to zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Klikasz na numerek posta po prawej na biało i wtedy Ci się pokazuje link do tego właśnie posta

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-09-03 o 18:22
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:24   #3787
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Kobieto ciesz się!! Ja np jak zajdę w ciążę to sobie mogę siedzieć w domu i ani grosza nie dostanę A Ty nie dość, że sobie w domku posiedzisz, odpocznisz i zrelaksujesz się, oraz będziesz miała więcej czasu na wszystko to jeszcze dostaniesz za to pieniążki aż do porodu a potem całe macierzyńskie. Szczerze - to zazdroszczę
Ja też jak zajdę to i tak maksymalnie dostanę kasę do dnia porodu, o ile w ogóle dostanę tak długą umowę raczej na nic nie liczę jak już to będę musiała siedzieć w pracy jak najdłużej tzn. pewnie do 7 miesiąca, żeby dostać zasiłek macierzyński no szał zazdroszczę wszystkim mamom, które mogą normalnie iść na l4 w ciąży i płatny macierzyński
Stary 2013-09-03, 18:37   #3788
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
U mnie problem polega na tym, że Ovuf mi wyznacza dni płodne dopiero od 5 do 9 września, a ja już małża prawie wykończyłam
Znam ten ból Elfko Ja swojego też już wykończyłam;( Ale może się jakoś zmieściliśmy w płodnych dniach.
Kurcze, niby wcześniej pisałam że ten obecny cykl to tak na rozruszanie, ale chciałabym żeby się udało. Boję się, że im dłużej tym ciężej będzie...

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Po wizycie u lekarza. Zwolnienie mam wypisane do 13tego, czyli do wizyty u prowadzącego.
Od jutra idę.

Szkoda mi trochę

Tak czy inaczej ten dzisiejszy to podobno lekarz, który lubi obdarzać pacjentki ulotkami i daje różne leki.

Powiedział, że kwas foliowy mam brać dwa razy dziennie () i dodatkowo aż się zachłysnął jak usłyszał, że nie biorę czegoś takiego jak Prenatal DHA.
Bo to podobno super ważne i w ogóle.

Rację ma, czy pierdzieli głupoty?
A to powinno się brać Prenatal DHA koniecznie?
Ja biorę tylko kwas foliowy i inne drobne rzeczy (żelazo, wapno, magnez, wit D i C).
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 18:37   #3789
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Znam ten ból Elfko Ja swojego też już wykończyłam;( Ale może się jakoś zmieściliśmy w płodnych dniach.
Kurcze, niby wcześniej pisałam że ten obecny cykl to tak na rozruszanie, ale chciałabym żeby się udało. Boję się, że im dłużej tym ciężej będzie...
Ja już mojego nastawiłam dziś, że przez parę kolejnych dni ma nie jęczeć tylko się brać za robotę bo jest zielone światło obiecał, że postara się stanąć na wysokości zadania oby
Stary 2013-09-03, 18:48   #3790
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
A jak

Mniej więcej

Masz rację nie ma litości

Dzwoni do mnie przed chwilą, a ja odbieram i takim tonem odpowiednim do niego: czeeeeeść ogierze a on: o nieeee i taki jęk świetny
Dobra jesteś, he he

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Ja już mojego nastawiłam dziś, że przez parę kolejnych dni ma nie jęczeć tylko się brać za robotę bo jest zielone światło obiecał, że postara się stanąć na wysokości zadania oby
Mój znów stwierdził, że ja codziennie chcę i przez najbliższy czas też tak będę chciała nawet bez zielonego światła i pewnie mu i tak powiem że zielone...

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Ja też jak zajdę to i tak maksymalnie dostanę kasę do dnia porodu, o ile w ogóle dostanę tak długą umowę raczej na nic nie liczę jak już to będę musiała siedzieć w pracy jak najdłużej tzn. pewnie do 7 miesiąca, żeby dostać zasiłek macierzyński no szał zazdroszczę wszystkim mamom, które mogą normalnie iść na l4 w ciąży i płatny macierzyński
Oj nawet mi nie mówcie. Ja nawet jak bym zaszła to i tak do końca będę musiała pracować i nawet nie wiem jak to zrobię. Beze mnie z firmą może być kiepsko...
Stary 2013-09-03, 19:02   #3791
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe u nas to samo, w sobotę były kreseczki na tescie owu i od tamtej pory codziennie, a w niedzielę nawet 2 razy dziś tez go pomolstuję a co!
Dziewczyny a Wy testujecie w dzień planowanej @ ? Ja ostatnio 2 razy tak testowalam w dzień planowanej @ i 2-3 godz później przyszła no i oczywiście do końca dnia żałoba ...
Tym razem obiecałam sobie że zaczekam i zatestuję dzień po terminie @ o ile wytrzymam
Oby nie przyszła 16września
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 19:19   #3792
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Hehe u nas to samo, w sobotę były kreseczki na tescie owu i od tamtej pory codziennie, a w niedzielę nawet 2 razy dziś tez go pomolstuję a co!
Dziewczyny a Wy testujecie w dzień planowanej @ ? Ja ostatnio 2 razy tak testowalam w dzień planowanej @ i 2-3 godz później przyszła no i oczywiście do końca dnia żałoba ...
Tym razem obiecałam sobie że zaczekam i zatestuję dzień po terminie @ o ile wytrzymam
Jeśli chodzi o mnie to jeden teścik czeka na półce i mam go zamiar użyć jakieś 10 dni po terminie @ jeśli @ nie nadejdzie. No ale nie wiem, czy się że tak powiem odpowiednio wstrzeliliśmy i pewnie @ przyjdzie.
Z tym testowaniem to biorę pod uwagę fakt, że @ może się z jakiegoś powodu spóźnić. Mi max 4 dni się kiedyś spóźniła. No i doliczam jeszcze kilka dni. Ale doczekać się już nie mogę...
Stary 2013-09-03, 19:20   #3793
vioris
Zakorzenienie

Jakoś tutaj dziś pusto
Ja już się oswoiłam chyba z tym, że nic nie wyszło. Zaczynamy nowy cykl i teraz się na pewno uda!! MUSI!!
Stary 2013-09-03, 19:30   #3794
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Jakoś tutaj dziś pusto
Ja już się oswoiłam chyba z tym, że nic nie wyszło. Zaczynamy nowy cykl i teraz się na pewno uda!! MUSI!!
Musi się udać i uda się, zobaczysz kochana

Ty bardzo dobrze prowadzisz swój wykres na ovuf i masz już wprawę. Nie to co ja początkująca.
Właśnie zerknęłam na mój wykres i odpisałam Ci.
Stary 2013-09-03, 19:31   #3795
Leine
Zakorzenienie

Ahh dziewczynki, musiałam się pożalić Dziękuję za wsparcie Cieszę się, że nie jestem sama i niektóre mnie rozumieją Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam...

Tż pomasował szyję ale guzik to dało nadal czuję napięcie, no ale lepiej niż wczoraj, więc przeczekam

Manieczka za 1000 post! Niedługo ja świętuję
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
mój to miał ADHD już w brzuchu Małża to bawiło, że silny chłopak będzie, ale mnie wówczas nie jak kopał mnie po żebrach non stop ulubioną porą figli i tańców w brzuchu była noc uwielbiał prostować nogi tak bym nie umiała się wyprostować, i siedział tak w tej pozycji godzinami jak się urodził to zrozumiałam czemu mi nie dawał spać po nocach, dał mi trening do tego co będzie po porodzie wtedy miałam tego dość, ale teraz potwornie do tego tęsknie baba dziwne stworzenie, tu się męczy tu narzeka ale i tak chce o i brakuje mi tego jak wypinał dupkę, to go tak głaskałam, i jak ciągle miał czkawkę
najgorsze u mnie były 2 miesiące... rozpychanie i wpychanie dupska pod żebra- bolało masakrycznie, aż wyłam z bólu i uciskałam jej dupsko aby się zniżyła, masakra to była.... miałam siniaki na żebrach w środku
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Zbieram kolejną paczkę na nowy cykl
zostaw trochę dla mnie!
a nie wszystko dla siebie! Egoistka
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 19:32   #3796
anyaG25
Rozeznanie

Hej Dziewczynki! Ja tylko na moment,,,czytam o za wysokiej prolaktynie u mężczyzn bo mój robił już drugi raz i znów ma za wysoką Jakoś nic z opisu na to nie wskazuje... dlatego się zastanawiam od czego on tak może mieć ??? Miał już robione rtg głowy , szukali mu jakichś mikrogruczolaków przysadki mózgowej ale nic nie znaleźli ... i teraz powtórzył badanie i znowu
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 19:38   #3797
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Ahh dziewczynki, musiałam się pożalić Dziękuję za wsparcie Cieszę się, że nie jestem sama i niektóre mnie rozumieją Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam...

Tż pomasował szyję ale guzik to dało nadal czuję napięcie, no ale lepiej niż wczoraj, więc przeczekam

najgorsze u mnie były 2 miesiące... rozpychanie i wpychanie dupska pod żebra- bolało masakrycznie, aż wyłam z bólu i uciskałam jej dupsko aby się zniżyła, masakra to była.... miałam siniaki na żebrach w środku

zostaw trochę dla mnie!
Od czego masz te napięcia, że szyja Cię boli i masaż nie pomógł?
Stary 2013-09-03, 19:42   #3798
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

zostaw trochę dla mnie!
Nie martw się dla Ciebie też zgarnęłam

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 19:45   #3799
Leine
Zakorzenienie

Lea ny no w końcu zaczynasz nowy cykl!

anyaG25 o kurcze to nie ciekawie. A może jakoś to można zbić? Nie znam się zbytnio ale może coś trzeba jeść specjalnego i się obniży, no chyba, że jedyne to leki

Zubi no ja mam nadzieję

Cytat:
Od czego masz te napięcia, że szyja Cię boli i masaż nie pomógł?

Ćwiczyłam 1 raz takie krótkie filmiki Ewki Ch. i mnie wzięło po dniu- może coś nadwyrężyłam? Co jak co, ale szyję? Albo coś się przestawiło, przeskoczyło, nie wiem. Nadal w lewo mocno nie mogę kręcić. Smaruję maścią i na noc znów ketonal pójdzie w ruch
Stary 2013-09-03, 19:47   #3800
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś tutaj dziś pusto
Pewnie, że się uda! Fluiduję

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 19:51   #3801
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:

anyaG25 o kurcze to nie ciekawie. A może jakoś to można zbić? Nie znam się zbytnio ale może coś trzeba jeść specjalnego i się obniży, no chyba, że jedyne to leki
No właśnie czytam już wszędzie i piszą tylko o leczeniu farmakologicznym Mam nadzieję, ze szybko pójdzie do lekarza i mu coś przepisze! Tak czy inaczej , to pewnie stąd to jego kiepskie nasienie
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 19:55   #3802
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Lea ny no w końcu zaczynasz nowy cykl!

Zubi no ja mam nadzieję

Ćwiczyłam 1 raz takie krótkie filmiki Ewki Ch. i mnie wzięło po dniu- może coś nadwyrężyłam? Co jak co, ale szyję? Albo coś się przestawiło, przeskoczyło, nie wiem. Nadal w lewo mocno nie mogę kręcić. Smaruję maścią i na noc znów ketonal pójdzie w ruch
No to kręgosłup jak mur. Ja miałam kiedyś cały kręgosłup jakiś nie taki, poprzestawiany. Aż w nocy traciłam czucie w nogach. Ale pojawiła się u mnie dziewczyna do przyuczenia w moim fachu. Niestety to przyuczenie jej nie wychodziło za mocno. Za to do kręgosłupów miała rękę. Nastawiła mi wszystko i do dziś jest ok, a jak się coś dzieje to nauczyła mnie co robić. Bo z tym kręgosłupem jest tak, że kręgi muszą stać równo. Jak coś wyskoczy czy przeskoczy to właśnie boli.
Ja tez raz tak miałam z kręceniem głowy w lewo ale po spaniu akurat i też przejść nie chciało. Ale na siłę przekręcałam i jednocześnie masowałam i przeszło. Nie jestem kręgarzem, ale ta dziewczyna mnie tak nauczyła i pomogło mi to. No i coś rozgrzewającego dobrze jest przyłożyć. Jakiś kompres czy worek z ciepłą wodą.
Stary 2013-09-03, 19:58   #3803
kw14tuszek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Ja zamierzam robić na dwa fronty - tam tematy typowo mamuśkowe, a tu wspieranie staraczek i fluidkowanie A propos, bo dawno nie było:

Jeszcze całe trzy dni, to spokojnie Tylko do piątku chodź w wygodnych butach, a w sobotę i tak zaklej plasterkiem i będzie dobrze
Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Ja was nie opuszczę, mam plan jak Max I fluiduję Obiecałam świeże fluidki to macie Trochę zasmarkane, ale chyba się nadadzą

mam nadzieję, że i dla mnie jest przewidziana część fluidków więc zgarniam swoją część i mam nadzieję, że teraz się uda bo ja nie...

Cytat:
zawsze jak testowałam to przychodziła za kilka godzin @... teraz już nie testuję bo wiem, że przyjdzie, jakby nie przyszła w 11dpo to chyba zaczekałabym kilka dni i może wtedy, póki co przychodzi jak w zegarku więc nie muszę testować.

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Pewnie, że się uda! Fluiduję
no i zbieram jeszcze trochę wirusków - ale tych ciążowych tylko
ojć, te były chyba z dedykacją dla Vioris? sorki, zobaczyłam fluidki i już łapę wyciągam.

aha, dziewczyny pisałyście wcześniej o witaminach, ja biorę Vitaminer Prenatal bo były rozsądnej cenie i jest napisane, że są i dla staraczek i dla ciężarnych.

Edytowane przez kw14tuszek
Czas edycji: 2013-09-03 o 20:00
kw14tuszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 20:03   #3804
Luzia
Zakorzenienie

A jak ja fikałam codziennie to mi mówiły, że zajade Tżta

Gotuje zupę pieczarkową

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 20:05   #3805
gosius91
Zakorzenienie

na kolacje pizza domowej roboty

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 20:06   #3806
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o mnie to jeden teścik czeka na półce i mam go zamiar użyć jakieś 10 dni po terminie @ jeśli @ nie nadejdzie. No ale nie wiem, czy się że tak powiem odpowiednio wstrzeliliśmy i pewnie @ przyjdzie.
Z tym testowaniem to biorę pod uwagę fakt, że @ może się z jakiegoś powodu spóźnić. Mi max 4 dni się kiedyś spóźniła. No i doliczam jeszcze kilka dni. Ale doczekać się już nie mogę...

10 dni po terminie??? nie wytrzymałabym tyle, nie wiem jak wytrzymam do połowy września a potem to już w ogóle
a kiedy spodziewasz się @? Bo widzę, że na liście u fan też Cię nie ma
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 20:09   #3807
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
No to kręgosłup jak mur. Ja miałam kiedyś cały kręgosłup jakiś nie taki, poprzestawiany. Aż w nocy traciłam czucie w nogach. Ale pojawiła się u mnie dziewczyna do przyuczenia w moim fachu. Niestety to przyuczenie jej nie wychodziło za mocno. Za to do kręgosłupów miała rękę. Nastawiła mi wszystko i do dziś jest ok, a jak się coś dzieje to nauczyła mnie co robić. Bo z tym kręgosłupem jest tak, że kręgi muszą stać równo. Jak coś wyskoczy czy przeskoczy to właśnie boli.
Ja tez raz tak miałam z kręceniem głowy w lewo ale po spaniu akurat i też przejść nie chciało. Ale na siłę przekręcałam i jednocześnie masowałam i przeszło. Nie jestem kręgarzem, ale ta dziewczyna mnie tak nauczyła i pomogło mi to. No i coś rozgrzewającego dobrze jest przyłożyć. Jakiś kompres czy worek z ciepłą wodą.
Fajnie, że się znasz
Wiesz co, czytałam o 'kręczu szyi' i czytałam, że niby może spotkać to osoby, które mają złą postawę. Ja się garbię od xx lat- niestety, nie jestem w stanie się pilnować non stop. A czuję jakby było to naciągnięte. Hm, zaraz spróbuję się nastawić...
Najwyżej jeszcze bardziej będę inwalidką do potęgi entej

Zadomowiłam się!

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-09-03 o 20:12
Stary 2013-09-03, 20:13   #3808
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
10 dni po terminie??? nie wytrzymałabym tyle, nie wiem jak wytrzymam do połowy września a potem to już w ogóle
a kiedy spodziewasz się @? Bo widzę, że na liście u fan też Cię nie ma
Na ovuf jestem jako patka80. Spodziewam się @ 15 września.
Też nie wiem, czy wytrzymam, ale jakoś muszę. Jeden test czeka. Choć i tak nie nastawiam się za bardzo bo nie wiem czy udało nam się trafić z serduszkami, a TŻ już wykończony...
Stary 2013-09-03, 20:19   #3809
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
no i zbieram jeszcze trochę wirusków - ale tych ciążowych tylko
ojć, te były chyba z dedykacją dla Vioris? sorki, zobaczyłam fluidki i już łapę wyciągam.

aha, dziewczyny pisałyście wcześniej o witaminach, ja biorę Vitaminer Prenatal bo były rozsądnej cenie i jest napisane, że są i dla staraczek i dla ciężarnych.
Dla wszystkich i dla każdej z osobna

Mi mąż kupił Prenatal Classic na miesiąc, mówił, że 12 zł

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
A jak ja fikałam codziennie to mi mówiły, że zajade Tżta

Gotuje zupę pieczarkową
Mmm, brzmi pysznie... zjadłabym

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
na kolacje pizza domowej roboty
To też

Cytat:
Zadomowiłam się!

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 20:25   #3810
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
Fajnie, że się znasz
Wiesz co, czytałam o 'kręczu szyi' i czytałam, że niby może spotkać to osoby, które mają złą postawę. Ja się garbię od xx lat- niestety, nie jestem w stanie się pilnować non stop. A czuję jakby było to naciągnięte. Hm, zaraz spróbuję się nastawić...
Najwyżej jeszcze bardziej będę inwalidką do potęgi entej

Zadomowiłam się!
Wiesz, to ta dziewczyna mnie nauczyła i stąd wiem.
A z tą postawą to prawda bo ja też się garbiłam, ale to z racji zawodu u mnie akurat było. I mogło być niewesoło i ona mnie uratowała. Szkoda, że wyjechała do siebie bo jej mówilam żeby biznes otwierała z kręgosłupami.

Wiesz, może niech mąż sprawdzi dotykając szyi czy kręgi stoją równo. Najlepiej to zrobić pochylając się do przodu. Można też tak masować delikatnie, wciskając też delikatnie krąg na swoje miejsce. Ale to musi Ci TŻ zrobić.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Vioris, a z tym nasyceniem czy to znaczy że i dziś powinniśmy serduszkować?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości