|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
Wszystko się pokręciło
|
|
|
|
|
#4412 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
![]() My chcieliśmy na początku to ale chyba jednak zrezygnujemy, bo nie będziemy mieli gdzie powiesić
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Rozeznanie
|
Hybrydy polecam, nie na co dzien, ale to swietne rozwiazanie. To sie kladzie na swoje pazurki, wiec nic nie wyglada sztucznie
Ja sie troche zastanawiam z ta ksiega gosci i wszelkimi dodatkowymi rzeczami w stylu drzewka, pieczatki itd... Pomysly sa bardzo fajne i gdybym miala miec mniejsze przyjecie to chyba bym sie przychylila do tego, ale w sytuacji kiedy ma sie przynajmniej ponad 100 osob to jakos nie bardzo mi sie chce wierzyc, ze kazdemu gosciowi sie bedzie chcialo mysle, ze kartki z zyczeniami w dniu slubu sa wystarczajace... Potem to goscie pija, jedza, tancza, po prostu sie bawia... Nie wiem czy cos dokladac, czy nie... Fajna pamiatka, zgodze sie, ale nie wiem czy na pewno bedzie to dobrze wykorzystane....
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
ja też cały czas zastanawiam się nad księgą gości
![]() Paris, a to prawda, że ten hybrydowy mani trzeba ściągać u kosmetyczki?
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Paris ja bede miec ok 200 osób
mam ponad 200 do proszenia. Kto wykorzysta księge to wykorzysta, przecież nie bede ich linczować, bo ktoś sie nie wpisał. Myśle, że najważniejsze dla nas osoby się wpisza
|
|
#4416 |
|
Rozeznanie
|
ja chcialam takie drzewko w ramce albo rower z balonikami zeby sie kazdy podpisal strasznie sie nam podoba mozemy to sobie powiesic na scianie i super pamiatka
|
#4417 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszelkie inne hybrydy same mi odchodzily, wygladalo to tak jakby odkleic lakier samoprzylepny Z tego wzgledu nie warto tego robic za czesto. Ale ja po takim "odklejeniu" opilowalam plytke, nakladalam oliwke, potem lekko osuszylam, nawilzylam dlonie, a za jakis czas, jak juz plytka nie tluscila sie to nakladalam odzywke. I bylo wszystko ok Dodatkowy plus - zawsze po hybrydzie mialam mocniejsze paznokcie i lepiej rosly Cytat:
ahhh weselne dylematy
|
||
|
|
|
#4418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja znalazłam jeszcze taką kamieną- może potem służyć jako ozdoba w takim długim szklanym wazonie
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Rozeznanie
|
co do takich ślubnych gadżetów to mi się podobają takie wiadereczka żeby były w nie wbite winietki albo takie cuksy
|
|
#4420 |
|
Erudycja
|
Witam Was po baaardzo intensywnym dniu ślubnych zakupów
Krótko mowiac: odebralismy rano garniutur Tżta, jest boski! Jednak przed slubem bedzie trzeba troche poszerzyc spodnie, kupilismy w wersji super slim, ktora jest jednak za slim dla mojego szczuplego Tżta i denerwują go opięte posladki swoją droga bardzo zgrabne Dostalismy rabat 10% wiec zaplacilismy 1350 zamiast 1500zł Zapewne to tylko chwyt marketingowy no ale... Zaoszczedzilismy ![]() Nastepnie wybralismy sie na poszukiwanie butów dla mnie, dla niego i obrączek. Tż, jak stwierdzilismy, nie bedzie mial problemu z zakupem, w kazdym sklepie cos znalazł dla siebie, a ja... przymierzylam tylko jedne buty dla rozmiaru ale wszystkie ślubne co do sztuki byly odkryte, a ja chce zakryte... wiec pozostaje mi wieksze miasto lub net. Obrączki... bylismy u dwoch jubilerów, u pierwszego nic mnie nie zainteresowalo, robocnizna z naszego złota 100% to 440 zł, mielismy okolo 12,5 g złota. U drugiego koszt to 440 zł z grawerem imion i daty slubu... no i znaleźlismy TE obrączki Tż jak je zobaczył to az mu się gęba cieszyła powiedzial ze chce TE i nie inne tego modelu wsrod wzorów chyba nie ma, okazalo sie ze obrączki u tego pana sa robione ręcznie, a model ktory przedstawila nam jego zona jest ich indywidualnym wymysłem ktory stworzyli na rzecz innej pary Wiec tak delikatnie mowiac, ściągneliśmy go na beszczela ![]() Tż uparł sie ze chce płaskie, no i takie wzięliśmy. Mam nadzieje ze moj mniejszy rozmiar (pokazywano nam 21) bedzie sie reprezentował zgrabniej na moim palcu niz ten duzy ![]() no to by bylo na tyle, w klubie zamieszczam zdjecie Tżta, niestety bardzo malo widoczne... Pokaze wam wersje oryginalna jak vistula zamiesci nową kolekcje na stronie www.
|
#4421 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
justynkie, ostatnio pisałam relację z mojej wizyty w salonach, polecam Celebrity Bridial w Gdyni Poza tym w piątek 13 września, mega wyprzedaż wszystkie suknie z wieszaków -50% Mam zamiar ruszyć po moją Sincerity 3637, wyjdzie mi za nią 1700 zł!Cytat:
mi ogólnie nic nie chce się trzymać na paznokciach, dobrze, że swoje mam ładne Zaczęło mi podchodzić tak jakby powietrze i ładnie sobie "obierałam" paznokcie![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Kupilam stanik! Wonderbra strapless, cielisty. Jest po prostu boski!!
Wiec teraz moge pokazać sie w mojej kiecce i w nowym sweterku. Czy teraz lepiej? ImageUploadedByTapatalk1378227400.473337.jpg ImageUploadedByTapatalk1378227412.138778.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free |
|
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!ana909 pokazuuuj garnitur ! i obrąćzki też miło by było zobaczyc ![]() fajnie że juz zakupy macie jakies, bo my to nie mamy jeszcze nic
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Zaklepaliśmy godzinę
Tak więc ... 14 czerwca 2014 godz.17:00 Przy okazji zasypałam księdza masą pytań, dowiedziałam się co chciałam Byłam też na spotkaniu z dekoratorką, w przyszłym tygodniu wybieram się jeszcze do jednej, rozeznać się w cenach. Z mniej miłych wiadomości - dowiadywałam się jaką stawkę za oc mi wyliczą w tym roku bo za 1.5 m-ca się kończy polisa i znowu mnie oskubią |
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż dla mnie wciąż trochę zbyt mdło. no ale może to kwestia dodatków
|
|
#4426 |
|
Erudycja
|
obarczki mamy mniej wiecej takie, bez kamyczkow, całe złote i ten mat jest dość gruby
no na zywo są piekne, na zdjeciu takie se ![]() mat jest miedzy M5 a M8 http://www.google.pl/imgres?start=11...32&tx=88&ty=28 https://www.google.pl/search?q=obr%C...je%3B671%3B599 garniak jest w klubie, ale sa slabe zdjecia wiec poczekam az vistula wystawi nowa kolekcje
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie dobrze było też poprzednim razem
|
|
#4429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a stanik piekny dekolt ci zrobił
|
|
#4430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tam wybiore sie chyba na solarium przed ślubem, chyba, że uda mi sie opalic w wakacje w koncu ślub 30 sierpnia wiec powinnam zdarzyć. Zaczełam oglądać zaproszenia, winietki, i inne pierdółki i ja sie chyba nie potrafie na nic zdecydować
|
|
#4431 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurde, pewnie w piątek bedzie masa klientek, poza tym ja dopiero o 17 jestem w Gd, zanim dojadę do Gdyni... No nic, dobrze wiedzieć, jakoś umknął mi ten salon. Mam nadzieję że jeszcze w tym miesiącu pójdę mierzyć suknie ![]() Cytat:
Gratuluję ![]() Ślubujemy w tym samym dniu. Kiedy ja będę zbierac życzenia, Tobie będą grać Mendelssohna ![]() Cytat:
Opiumalfa będziesz przepiękną Panną Młodą ![]() Cytat:
Ja kupiłam dziś w Empiku nożyczki do cięcia wzorków za 7,99 W ogóle jest teraz w Empiku pełno gadżetów do scrapbookingu, jeśli chcecie robić gadżety papiernicze same to polecam. Były dziurkacze ozdobne ale za 25 zł więc wzięłam 2 rodzaje nożyczek, wyszlo taniej ![]() Zamówiłam też wstążki pomarańczowe 6 i 12 mm, próbki pomarańczowych kopert i mam zamiar zrobić pierwsze zaproszenia, zawieszki na alkohol który będziemy dawać na odchodne i winietki.
|
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj zaszłam do osiedlowego sklepu papierniczego, a tam cały stos ślubnych bzdetów Zaproszenia, winietki, etykiety, księgi gości itd. Przejrzałam na szybko katalog zaproszeń i na 100% będziemy u niego brać, cenowo 1.59zł.-3.59zł., kolor papieru, wstążki itp. możemy sobie dobrać. W cenie koperty i personalizacja jeśli chcemy. Z nieba nam spadł,a może i rabat dorzuci bo chyba od 10 lat robię u niego papiernicze zakupy
|
|
|
|
|
#4434 | |
|
Wtajemniczenie
|
siema
![]() graaatulacje ![]() Cytat:
a cyce jak fajnie leżą
|
|
|
#4435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ten sweterek genialny z kiecką!!!! no i stanik robi swoje Super Opium
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Rozeznanie
|
co do zaproszeń to my takie tylko różyczki i wstazeczka w kolorze takiego lekkiego różu cena 4 zł z koperta
|
|
#4437 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
bardzo ladne!! |
||||
|
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
Opiumalfa zamawiałaś stanik ze strony internetowej?
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
nie, kupilam dzis w sklepie.
|
|
|
|
#4440 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie wiecie moze gdzie mogla bym uszyc stanik pod sukienke?? ladnie wyprofilowany? i zeby mi sie nic nie wylewalo :-P
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Generalnie to jestem w szoku, bo ja nic nie wspominałam o takim "bajerze", to on sam wyszedł z inicjatywą, że chciałby coś takiego na weselu 
mysle, ze kartki z zyczeniami w dniu slubu sa wystarczajace... 

jak dla mnie dobrze było też poprzednim razem
Nie rusza się, nogi wyciągnięte do przodu. Mówię do Tż 'Tam chyba człowiek leży...'. Przebiegam przez jezdnię, schylam się ku niemu, patrzę, facet leży, caaała twarz we krwi, nie rusza się. Zaczynam do niego mówić, nie odzywa się, ale puls był. Tż pobiegł do pobliskiego pubu wołać o pomoc (nie wzięliśmy tel ze sobą). Ja zdołałam faceta ocucić, mówiłam do niego, targałam za rękę. W końcu ruszył oczami, gdy pytałam czy mnie słyszy. Po kilku minutach zaczął dochodzić do siebie. Okazało się, że ktoś go pobił, uderzył kilka razy butelką i kopnął w żebra, zaczął więc uciekać i stracił przytomność na naszym osiedlu