Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz. XIX - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku 0 0%
Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje 8 15,69%
Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają 0 0%
Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki 1 1,96%
Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale 7 13,73%
Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała 0 0%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 29 56,86%
Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić 6 11,76%
Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje 0 0%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 21:03   #2221
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz

Poli - dzieki za opis

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-03, 21:05   #2222
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

Tasia super, że portfel się znalazł

ja też czekam na prawo agaciory

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:09   #2223
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c

a ja sie wydoilam, mlodziez spi i teraz wpierniczam schabik pieczony o 30 min za dlugo ale dobry mimo wszystko
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:15   #2224
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
dziwne że chcą wyrwać ten ząbek, jako logopeda odradziłabym. Ząbek wypadnie zanim pojawi się właściwa jedynka w okolicach 6-7 mc
Nie wiem sama co myslec Logoasiu..Zobaczymy co powie stomatolog.Osobiscie wolalabym aby ten zabek został usunięty.Z reguly sa one bardzo chwiejne i jest sznasa ze wypadajac Lilka moglaby sie nim zakrztusic..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:15   #2225
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a ja sie wydoilam, mlodziez spi i teraz wpierniczam schabik pieczony o 30 min za dlugo ale dobry mimo wszystko
huhuh widzę, że Twoja córa daje Ci oglądać nowe odcinki serialików oby Miki też był łaskaw

ja pierdziele- chyba mi się zrobił żylak bałam się w lusterku zobaczyć

Stary 2013-09-03, 21:20   #2226
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ode mnie właśnie przyjaciółka wyszła, przyszła mnie zobaczyć ostatni raz jako fokę

Matal to ja inaczej czuję te bóle brzuch nie twardnieje, tylko czuję w podbrzuszu jak na @ i krzyż jak na @

już się wyżaliłam A., że im bliżej tym bardziej się boję wyczekuję itd.

a swoją drogą cisza dziś na wątku, małż ma nockę i co ja będę robić
Wiesz, jak nie twardnieje, to raczej nie przepowiadacze. Cmic może jak na @, bo to końcówka.

Na mnie nie licz, zaraz kładziemy Edzika

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Matal dokladnie takie jak ty. Swedzenie pierw stop i dloni pozniej calego ciala. Niedrapalam sie co chwila ale musialam chociaz potrzec. Podobno tez zgaga.. powiekszona watroba, pozolknieta twarz, oczy.
Zrob badania na aspat i alat i wszystko bedzie jasne.
A zgage mam znów paskudna, chociaż młoda mi już tak nie dociska do góry, bo spokojnie rękę nad brzuchem kładę jak stoję.

Zrobię jutro na pewno, to wieczorem będzie wiadomo i najwyżej mam w pt wizytę, to się spytam, jakby były podwyższone.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:26   #2227
rubinka25
Rozeznanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 50 (36 użytkowników i 14 gości)

patrzcie jak nas podczytują

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:28   #2228
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
melduje sie po wizycie....na ktg tylko jeden skurcz...szyjka krotka ale zamknieta, rozwarcia brak...glowka nisko ale tak juz bylo ostatnio...czyli nie rodze buuuu i ja sie pytam gdzie ten wczesniejszy porod? bartek wazy ponoc 3300 to tez zmienilo sie tylko o ok. 100 g od ostatniego razu....

Zeby nie bylo za wesolo to tym razem lekarz ubzdural sobie ze cos z jednym jadrem jest nie tak i musze to sprawdzic w szpitalu...bo nie wiedzial czy to jadro powiekszone czy pepowina sie nalozyla...nastepna wizyta 12 czyli dzien po terminie...a teraz ide na spacer wywolywac Bartka...
3300 wow sporo

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
HejoMój opis nie będzie tak ciekawy jak Wasze.
Ogolnie to obudzilam się w niedziele rano i stwierdziłam ze mi troche mokro. Spojrzałam na prześcieradło a tam spora mokra plama z jakims malutkim skrzepem krwi.Poszłam do łazienki a tam już konkretnie pociekła ciecz zabarwiona krwią-pomyslałam sobie-ocho chyba sacza mi się wody.Obudziłam meza ,wziEłam prysznic i poszliśmy na IP.Tam okazało się ze to jednak nie wody,a jakas wydzielina i ze na porod się nie zapowiada.Wkurzyłam się no bo przeciez ilez można jeszcze mieć tych fałszywych alarmow ?Lekarka stwierdzila ze i tak zostaje na patologii bo jestem po terminie.Nie powiem ucieszyło mnie to
Na patologi lezałam do poniedziałkowej nocy w ktorej to dostałam pierwszych regularnych 5 min skurczy.Zaczeły się gdzies około godz 1.40.Przez około godzine mierzyłam je sobie.Kiedy nie przeszły poszłam do dyżurki poinformowac o tym fakcie.Od razu po proszono mnie o spakowanie się i zaprowadzili na sale przed porodową.Tam zostałam zbadana.Okazało się ze SA dwa cm a to za mało na to by isc na porodowke.Od godziny 3 zaczełam mieć skurcze co 2 min.Bolało ale radziłam sobie z nim róznymi ćwiczonkami które mi kiedys jedna kolezanka pokazała.Kolejne badanie miałam mieć o 6 więc tak sobie chodziłam i czekałam.Pare min przed 6 przyszła lekarka i pyta się czy boli jak bolało-ja na to ze już od 3 skurcze SA co 2 min ale na sile nie przybrały.Zbadała mnie poczym kazała przenieść się na porodowke.Nie powiedziła ile cm rozwarcia a ja glupia nie zapytałam z tego wszystkiego..
Na porodowce kazano mi wziąsc prysznic i zadzwonic po męża. Nastepnie podłączono do Ktg które mnie niezle wkurzało bo czasem nie pokazywało moich skurczy:/
Jeśli chodzi o sama sale porodowa to ful wypasNajbardziej podobało mi się łóżko z którego mogłabym wogole nie schodzic.Odpowiednio rozłożone nawet łagodzilo mi skurcze.
Mąz wspierał mnie mocno.Bardzo się ciesze ze był przy mnie –wystarczyła tylko jego obecność,nic wiecej.
Do 6 cm rozwarcia skurcze były intensywne ale znosne,pozniej zaczeły przybierac na sile..O matko co to za bol…Zawsze sobie myślałam ze skoro miałam bolesne miesiaczki to porod przejde gładko..taaaaa jasne..Długo się nie wahajac poprosilam o srodek przeciwbolwy.Podały mi cos co tak naprawde tego bolu nie zmniejszylo a jedynie wydłużyło czas między skurczami,w tym czasie przysypiałam gdyz czułam się jakby nacpana..Przy 9 cm nastapił kryzys..Nic się nie chciało ruszyc wiec podano oxy..Strasznie jęczałam,stękałam czasem cos krzyknęłam..Tak strasznie to bolało..Bardzo miła Pani polozna kazała mi się całkowicie rozluźnić,nie spinac ciała bo to ponoc utrudnia wyjscie małej-tyle tylko cięzko było się wyluzowac..zreszta moje ciało same się automatycznie spinało..Powiedziano mi ze jeśli się nie rozluźnię to porod będzie się przeciągał a tego przeciez nie chcieliśmy..No to posluchałam..Nastepnie poproszono mnie o to ze gdy przyjdzie skurcz mam zaczac przy jego apogeum przec,tak tez zrobiłam.Jeden raz,drugi i głowka była już na zewnątrz,dotknęłam i nie wierzyłam..automatycznie dostałam jakiegos kopa i przy nastepnym parciu które trwało wiecznosc urodziłam Lilke.Polozyli mi ja na brzuszku..co za uczucie..cos niesamowitego dziewczyny..nie da się tego opisac słowami co się w tym momencie czuje..radosc z niedowierzaniem..
Lilka dostała 9pkt w skali Apgar.Odebrali jej za koloryt.Ogolnie jest zdrowa jak ryba.aaa i urodziła się z ząbkiem.Mnie pocieli,jak i sama popekałam.Ponoc przez jakąs infekcje moja szyjka została strasznie zdezelowana..miały problem z zszyciem ale zrobiły to idealnie.Nie miałam pozniej zadnego problemu z kroczem.Nic mnie nie boli.Mimo ze porod męczący doszłam do siebie bardzo szybko.To chyba przez te silne emocje i to ze córcia była już przy mnie..Ach dziewczyny,nigdy nie sadziłam ze miłosc do dziecka jest tak wielka..Jakie to wspaniałe uczucie..ciagle o niej mysle ,ciagle mam ja przed oczami..moja mała anielica..

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

przepraszam ze mnie tak mało..pierwsze dni w domku są troszke cięzki..uczymy się siebie i wogole..mysle ze to sie wszystko w najblizszym czasie wynormuje i bede mogla byc czesciej na forum

Dziękujemy, super opis, aż mi łezka poleciała

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
No właśnie gdzie jest Inwersja? Czyżby rodziła?

Na to się wczoraj zapowiadało więc bardzo możliwe

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Nie chodzę na nfz tylko prywatnie. A mogę zrobić na nfz musiałabym iść do gina na nfz który mnie skieruje, prawda?

Z jednej - piczki
I to właśnie taki patyk do ucha długi w żelu.

O kuuuuurrrde. Ja mam takiego smaka na takie bułki ostatnio, że zwariuje. Jak ty je robisz? Bo to robione? Matko zaśliniłam się i zaraz zjem chyba ... nie mam co nawet zjeść co by mnie zaspokoiło po tym widoku!! PODŁA!

tak do gina na fundusz i on da skierowanie

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:29   #2229
kaska87
Zakorzenienie

no może u Inwersji się coś dzieje

Stary 2013-09-03, 21:31   #2230
papuga_69
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie farbę, paznokcie i więc jestem oficjalnie gotowa ruszać na porodówkę w razie czego hehe
Ból mi nie przechodzi, porozciągałam się ale dalej czuje jakby wszystko mi się w środku rozciągało, na dodatek cały czas rwie mnie okrutnie ten krzyż, troche się zaczynam bać

Stary 2013-09-03, 21:32   #2231
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No 38 to bym chciała, to prawda
Z jednej strony monitora koduje, a z drugiej pisze posta i tak się to kończy 33 tygodnie i 1 dzień, czyli w 34 tygodniu oczywiście
no to gratki

Ja też zasiadam przed tv na "prawo Agaty"
Wakacje sie skończyły i w końcu nie ma samych powtórek w pudle

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:33   #2232
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
no może u Inwersji się coś dzieje
a odzywała się coś dzisiaj w ogole? chyba nie?

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość

ciekawscy

Stary 2013-09-03, 21:34   #2233
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

za niedługo sie też zaczną porody na mamusiach listopadowych :hahaha :

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:36   #2234
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
huhuh widzę, że Twoja córa daje Ci oglądać nowe odcinki serialików oby Miki też był łaskaw

ja pierdziele- chyba mi się zrobił żylak bałam się w lusterku zobaczyć
nooo ci powiem ze aktualnie sie nudze
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:39   #2235
papuga_69
Zakorzenienie

zmykam spać do jutra

Stary 2013-09-03, 21:39   #2236
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
nooo ci powiem ze aktualnie sie nudze
fajnie się masz.

Ja nie wiem czy mam skurcze, ale boli mnie od krzyża, brzuch twardy i cały mi sie do góry podnosi.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:42   #2237
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

misia ale śliczny brzunio, zgabna esteś bardzo, jak was tak oglądam to jestem pewna, że szybko wrócicie do siebie po porodzie

matal brzuszek opadł , czyli już niedługo

ladanse ja tez bym przezcytała opis:P i tak to nie zmieni nic edne mają lepszy drugie gorszy poród
swoją drogą ciesze się, że tak sobie radzisz, młoda dziewczyna a taka obrotna brawo

Madziuchna brawo za wizyte Julek juz duzy chłopak zazdroszcze ci tego tygodnia

Paulinka piękne imie wybraliście

asiek89 szkoda, że musi być cc ale dobrze, że wiadomo i za tydzień będziesz miała synka przy sobie
ale ten czop z krwią to faktycznie nie wróży dotrwania do piątku

monia tobie też opadł;D

bojatoja za zdrówko Filipa

tassia mój tż zawsze mówi, żebym nie mówiła, że mam pecha bo go naprawdę sciągnę, mam nadzieje, że wam się wszystko poukłada i odmieni w szczęscie

bajka super pokoik, taki dziewczęcy

agniecha witaj!

papuga faktycznie paranoja w szpitalu, kciuki za rozkręcenie

badzia super, że wózek zamówiłaś pochwal się jak przyjdzie

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:45   #2238
kaska87
Zakorzenienie

Bajka

młody ojca na pożegnanie z dupki wytrzaskał

Stary 2013-09-03, 21:48   #2239
83monia
Zakorzenienie

Cytat:

yyy, czasami mnie wylogowuje wiec to moge byc ja...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:49   #2240
rubinka25
Rozeznanie

Coś ucichło... Widać, że weszła jesienna ramówka w TVN

A ja nie mam telewizji

Dlatego uciekam spać. Zwłaszcza, że wstałam dziś o 6.

Dobrej nocki.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:50   #2241
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
yyy, czasami mnie wylogowuje wiec to moge byc ja...
ale raczej jako 14 osób na raz Cię nie pokazuje
w ogóle to mnie np nie jara czytanie opisów porodów na innych wątkach kij mnie to

Stary 2013-09-03, 21:54   #2242
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie farbę, paznokcie i więc jestem oficjalnie gotowa ruszać na porodówkę w razie czego hehe
Ból mi nie przechodzi, porozciągałam się ale dalej czuje jakby wszystko mi się w środku rozciągało, na dodatek cały czas rwie mnie okrutnie ten krzyż, troche się zaczynam bać
Ja jutro zamierzam się pięknić nóżki i rączki muszę zrobić.
Chociaż rączki może odpuszczę bo mam jeszcze do posprzątania szafę w przedpokoju i w łazience szafkę i koszyczki i będzie błysk

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Idę i ja.
Z telefonu jeszcze później zerknę czy któraś nie urodziła
Dobrej nocy
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 21:57   #2243
ja-ika
Zakorzenienie

fu.k dostałam pierwszy w życiu mandat. Prawko od 15 lat i musiało się to stać teraz Wracałam z synem z Krakowa i na fajnej prostej coś mi się przycisnęło... wyszło przekroczenie o 36 km/h na szczęście dostałam tylko 100 zł i chyba 3pkt. No mogłam inaczej wydać te 100 zł, a szkoda mi było dziś dać 85 zł za materac do łóżeczka
Syn strasznie to przeżywa, ale mnie pociesza, kochany jest. Od razu powiedział, że nie powiemy tacie, bo będzie zły
Stary 2013-09-03, 22:02   #2244
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
UWAGA

oto Laryskowa Ola
Ale cudo
Cytat:
Kurcze tak czytam te opisy porodów. Są takie ekscytujące.
I zastanawiam się co ekscytującego będzie np. w moim opisie skoro mam cc?

"Przyjechałam o 8, o 12 mnie nacięli, a po 5 minutach zobaczyłam Filipka. A potem mnie zszywali. KONIEC!!!" Bez sensu.
Idąc tym tropem możesz już napisać teraz i wrzucimy na pierwszą stronę
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
cotka http://www.mojewypieki.com/przepis/s...osowe-buleczki

tż sobie wkręca że nasza malutka jest za malutka w sumie jak tak patrzę na listę naszych dzieciaczków to faktycznie jedna z najmniejszych ale mówili żeby się nie martwić... kurde nie przejmowałam się tym to mnie wieśniak nakręca...
da się w ogóle coś zrobić żeby dzieć w brzuszku lepiej przybierał?
Chyba nie bardzo, to raczej zależy od łożyska
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
karolson jakie Ty miałaś objawy cholestazy? Bo mnie swędzą całe nogi, plecy, ręce i szyja, umrę zaraz, już mnie boli od drapania, a nie mogę się nie drapać
A skierowania dziś na badania i tak nie dostanę, a jutro muszę iść zrobić,dopóki tż w domu i zajmie się Edą. A pojutrze do pracy już idzie...
A zastosowałaś się do swojej własnej rady i wzięłaś wapno? Ja przez 3 dni brałam 2x2 i już mnie prawie nic nie swędzi. Próby wątrobowe zrobiłam, wyszło w normie, tylko jakaś tam fosfotaza 2 razy ponad normę, ale ginka powiedziała, że w ciąży tak bywa i że to na pewno nie cholestaza

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 22:04   #2245
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
fu.k dostałam pierwszy w życiu mandat. Prawko od 15 lat i musiało się to stać teraz Wracałam z synem z Krakowa i na fajnej prostej coś mi się przycisnęło... wyszło przekroczenie o 36 km/h na szczęście dostałam tylko 100 zł i chyba 3pkt. No mogłam inaczej wydać te 100 zł, a szkoda mi było dziś dać 85 zł za materac do łóżeczka
Syn strasznie to przeżywa, ale mnie pociesza, kochany jest. Od razu powiedział, że nie powiemy tacie, bo będzie zły
Zawsze musi być ten pierwszy raz I tak nie dużo jak za takie przekroczenie więc uczy do góry
Ja zawsze widze, że jak poskąpie na coś w dobrej sprawie, to los się zemści właśnie takimi 'niespodziankami':brzydal :
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 22:07   #2246
papalinka83
Zakorzenienie

Coraz bardziej mnie boli brzuch jak na okres

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Chyba napiszę do Diorishy smsa, bo już się 2 dni nie odzywa

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-09-03, 22:09   #2247
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Ale cudo

Idąc tym tropem możesz już napisać teraz i wrzucimy na pierwszą stronę

Chyba nie bardzo, to raczej zależy od łożyska

A zastosowałaś się do swojej własnej rady i wzięłaś wapno? Ja przez 3 dni brałam 2x2 i już mnie prawie nic nie swędzi. Próby wątrobowe zrobiłam, wyszło w normie, tylko jakaś tam fosfotaza 2 razy ponad normę, ale ginka powiedziała, że w ciąży tak bywa i że to na pewno nie cholestaza
A wiesz, ze nie?
Zaraz sobie lykne, jeśli mam w domu.

Edi nie chce spać

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Coraz bardziej mnie boli brzuch jak na okres

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Chyba napiszę do Diorishy smsa, bo już się 2 dni nie odzywa
Napisz, napisz, sama bym to zrobiła, ale mam tak przekroczony abonament, ze to woła o pomstę do nieba

A mnie dalej skurczy... Już ze 20 bolesnych będzie.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 22:11   #2248
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy I

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
A wiesz, ze nie?
Zaraz sobie lykne, jeśli mam w domu.

Edi nie chce spać

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Napisz, napisz, sama bym to zrobiła, ale mam tak przekroczony abonament, ze to woła o pomstę do nieba

A mnie dalej skurczy... Już ze 20 bolesnych będzie.

Napisałam, jak coś odpisze, to wrzucę. Może się akcja rozkręca u ciebie, skoro już tż wrócił?

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-09-03, 22:14   #2249
kaska87
Zakorzenienie

kurde, przyłapałam Oli jak weszła do łóżeczka Mikiego

Stary 2013-09-03, 22:17   #2250
papalinka83
Zakorzenienie

A co do tych skurczy, to ja ich nie czaję, ale już dzisiaj brałam nospę na ból brzucha, a chyba zaraz wezmę paracetamol, bo boli mnie normalnie jak na okres, a brzuch twardnieje co jakiś czas ale to mnie nie boli, tylko czuję spinanie. Wczoraj ginka powiedziała, że co najmniej 10 dni nic sięnie powinno jeszcze dziać, więc jej wierzę

Pawełek 20.03.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości