Pullinki niedosyt wyprzedażowy czują i na brak dorzutek rozpaczą reagują! cz.XIII - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 23:00   #3871
emii
Zakorzenienie

Dot.: Pullinki niedosyt wyprzedażowy czują i na brak dorzutek rozpaczą reagują! cz.XI

Cytat:
Napisane przez maadelajn Pokaż wiadomość
nie no śmieje się, mam dużo małych kuzynek i żadna nie używa perfum więc się po prostu zdziwiłam, ze istnieją
Już mnie tyle razy męczyła jak chodziłyśmy do zary, że w końcu na urodziny jej sprezentowałam, jak chce pachnieć to niech pachnie. Byle mi się nie malowała za wcześnie, a najlepiej jak ma zacząć to jak najpóźniej, żeby sobie cery nie poniszczyć.
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:00   #3872
pixie088
Zakorzenienie

Dot.: Pullinki niedosyt wyprzedażowy czują i na brak dorzutek rozpaczą reagują! cz.XI

Cytat:
Napisane przez psawyer Pokaż wiadomość
Po samych studiach niekoniecznie, bo po nich nie masz chociażby uprawnień do reprezentowania klienta w sądzie. Nawet aplikanci często mają problem ze znalezieniem pracy. To bardzo specyficzny rynek. Dlatego tak ważne jest zdobywanie doświadczenia na własną rękę.
A jak to jest z tą aplikacją? Wiele osób mówi, że bez znajomości jest o nią bardzo trudno. Ale są to ludzie często niezwiązani w żaden sposób z tym kierunkiem, więc nie wiem co o tym myśleć
Cytat:
Napisane przez Musashi1992 Pokaż wiadomość
Nie to nie jest konieczne xD to nie jest religijna szkola jak wiekszość mysli xD
Myślałam, że obecność na religii jest obowiązkowa.
Studiujesz tam, znasz kogoś kto studiuje - wiesz coś?
Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek newsy
pixie088 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:01   #3873
ewcik
Zakorzenienie

co przeczytałam na wizazu w KWC o moich ukochanych perfumach
seks na pierwszej randceJedna z moich traum zapachowych...
Perfumy te są strasznie ostre, pieprzne, wiercące w nosie i tandetne.
Faceci się oglądają za tymi perfumami, wyczuwają je, ponieważ w tym wydaniu to jest takie uwodzenie wprost, działające na instynkty seksualne.
Kojarzą mi się z niewyżytymi seksualnie niedowartościowanymi dziewczynami, które uważają sie za "dorosłe" ponad swój wiek, są przy tym nudne, poważne i wredne.
Odrzucające.
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:01   #3874
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
mamy gwiazdę i królewnę na wątku fiu fiu...a ja tu taka nieuczesana
dwie gwiazdy, bo gozia miała zdjęcia próbne do reklamy
Stary 2013-09-03, 23:01   #3875
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Już mnie tyle razy męczyła jak chodziłyśmy do zary, że w końcu na urodziny jej sprezentowałam, jak chce pachnieć to niech pachnie. Byle mi się nie malowała za wcześnie, a najlepiej jak ma zacząć to jak najpóźniej, żeby sobie cery nie poniszczyć.
mała księżniczka
maadelajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:02   #3876
caat
Zakorzenienie

Cytat:
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:03   #3877
maadelajn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość

trochę adrenaliny nie zaszkodzi!
maadelajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:04   #3878
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość
Faceci się oglądają za tymi perfumami, wyczuwają je, ponieważ w tym wydaniu to jest takie uwodzenie wprost, działające na instynkty seksualne.
Kojarzą mi się z niewyżytymi seksualnie niedowartościowanymi dziewczynami, które uważają sie za "dorosłe" ponad swój wiek, są przy tym nudne, poważne i wredne.
Odrzucające.

ale ja o swoich Dolce Vita też nie lepszą opinę

Nie polecam bez wcześniejszego przetestowania na własnej skórze.
Wylicytowałam,myślalam że dostanę kwitesencje Włoch zamknięta w małym pełnym słonca flakoniku.
Ale to nie są dla mnie Włochy to raczej bazar na Ukrainie(bardzo przepraszam zwolenniczki),ale tak mi sie kojarzy.
Nie ma w nim słonca jest tylko cięzka miażdząca nuta,taki udar który człowieka przytłacza.Pachnie intensywnie,długo sie utrzymuje i ma ogon-to fakt,ale ja takiego smoczego ogona niechce.
Stary 2013-09-03, 23:04   #3879
caat
Zakorzenienie

Cytat:

trochę adrenaliny nie zaszkodzi!
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:07   #3880
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
moja Ty po fachu

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
mozesz opisac opakowanie, przyjrze sie im bedac w zarze na dniach .

macie moze jakies sprawdzone perfumerie internetowe, szukam flowerbomb .
ja kupowałam jabłuszko na iperfumach, dobrą cenę mieli

Cytat:
.
Dlaczego brzydal? Ładnie wyglądają i pachną

Cytat:
bardzo możliwe, że ja bo ja do tej kwestii podchodzę po raz milionowy chyba wchodzę do perfumerii, mam kilometrową listę zapachów do sprawdzenia, a tam zastaję jeden, ręce mi opadają, chwilę potem nade mną dwie nachalne panie pytają, w czym pomóc i że może jednak do czegoś się przydadzą, szlag mnie trafia i wychodzę. Nic dziwnego, że poszukiwania moje się ciągną przez wieki
ale teraz robię nową listę i tak łatwo się nie poddam
Może najpierw sprawdź, jaka gama zapachowa najbardziej Ci podchodzi - kwiatowe, owocowe, piżmowe...? Jak będziesz to wiedzieć, to będzie łatwiej

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Jak dla mnie najlepszym zapachem jest właśnie flowerbomb. I tak, jak nie cierpię słodkich, duszących zapachów, ten jest moim perfumowym, niezrealizowanym marzeniem, Może kiedyś jak wpadnie mi dodatkowa $ to kupię. A z męskich podoba mi się fahrenheit i Boss od Huga
Tak, FlowerBomb jest rewelacyjny

Cytat:
Napisane przez i_want_you_exclusive Pokaż wiadomość
tak Hugo Boss jest najlepszy
a z damskich Armani Code i Tresor Lancome
Przypomniałaś mi, jak kiedyś psiknęłam sobie rękę Tresorem. I później szorowałam ją z kwadrans w łazience, nie mogłam znieść tego zapachu Ostatnio zrobiłam podejście numer dwa - nadal go nie znoszę no ale wiadomo, rzecz gustu

Lecę do TŻ-a, dobranoc
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:07   #3881
pixie088
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia11222 Pokaż wiadomość
To może ja też się wypowiem Jeśli chodzi o SM w Poznaniu, to pewnie masz na myśli UAM. Chętnych zawsze jest sporo, ale z roku na rok progi lecą masakrycznie w dół (i to nie tylko na tym kierunku, bo to ogólna tendencja). Jeżeli chcesz sprawdzić jak te progi wyglądają, to możesz zerknąć na tej stronie - http://amuland.pl/Portal/Progi-punktowe albo szukać informacji na forum UAM, gdzie ludzie po rekrutacji wymieniają się takimi informacjami
Mogę podpisać się pod tym, co tutaj już padło. Idź tam, gdzie Ty chcesz. Co do pracy, to teraz po niewielu kierunkach jest, więc to też nie jest decydujące kryterium. Ja od szóstej klasy podstawówki wiedziałam na jaki kierunek iść, ale ponieważ jest to kierunek modny i często ludzie idą tam właśnie z tego względu, to odpuściłam, bo wiem, że z takimi ludźmi bym się męczyła i wybrałam coś pokrewnego, wcale nie żałuję. Nie mówię, że jest idealnie, bo nigdzie nie jest. Ale jeżeli wiesz, co chcesz robić w życiu, to kierunek studiów naprawdę nie jest decydujący Ja dążę do swojego celu właściwie poza uczelnią, dobierając praktyki itd. Głowa do góry, na pewno będzie dobrze
Baardzo Ci dziękuje
Co do progów to wydaje mi się, że przy SM nawet na takich uczelniach jak UW i UJ były one zaskakująco niskie. Co prawda łatwo jest mi teraz tak twierdzić. Zobaczymy co będę mówić po maturach

Edytowane przez pixie088
Czas edycji: 2013-09-03 o 23:09
pixie088 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:08   #3882
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Kokos i wanilia z YR to moje ulubione codzienniaki. Uwielbiam pytania w stylu, gdzie jest czekolada/jadłaś czekoladę, ktoś przyniósł ciasto itp.

Znikam gotować obiad.
pokaz mi je !

Cytat:
Odrzucające.
hahahahahha, czego tutaj ewcik nam uzywa , niedobrota .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:08   #3883
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
zrób, to może też skorzystam ja dziś odwaliłam podobny numer: przetestowałam 4 zapachy i pamiętam nazwy wszystkich poza tym, który mi się najbardziej spodobał
ja męcze zawsze o próbki i porsze żeby mi je opisac bo potem też nie wiem co jest co

aaaa zapomniałam moja największa zapachowa miłośc-dior addict
bez tego nie moge życ

ale ogólnie zapachowo jestem wybredna mało co mi sie faktycznie tak podoba że dam te 300-400zł za butelke
a często coś po wykończeniu flaszki 100ml już mi się nudzi i do tego nie wracam np miracle,envy me,the one... niby ładne ale jakoś mi ich nie brakuje.

a addict to taka 100% ja jakbym miała wyrac jedne jedyne to na 100% te
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:08   #3884
Maksiunio
Zadomowienie

Aż poszłam sprawdzać co KWC napisało o moich ulubionych perfumach. Też nie jest dobrze : "Mdłe,owocowo-kwieciste,do bólu bezpieczne BYLE CO. Trwałością również nie grzeszy,a kończy się zapachem średniej jakości mydełka. Naprawdę sama nie wiem co tu jeszcze można dodać. Nieporozumienie."
Stary 2013-09-03, 23:09   #3885
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość

Dlaczego brzydal? Ładnie wyglądają i pachną
wieeem, ale nie spodziewalam sie, ze wiecej jest tu zwolenniczek flowerbomb .
Stary 2013-09-03, 23:11   #3886
Maksiunio
Zadomowienie

Cytat:
Przypomniałaś mi, jak kiedyś psiknęłam sobie rękę Tresorem. I później szorowałam ją z kwadrans w łazience, nie mogłam znieść tego zapachu Ostatnio zrobiłam podejście numer dwa - nadal go nie znoszę no ale wiadomo, rzecz gustu
Miałam tak z Angel Thierry Mugler. Nie znoszę tego zapachu.
Stary 2013-09-03, 23:12   #3887
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
aaaa zapomniałam moja największa zapachowa miłośc-dior addict
bez tego nie moge życ
mam ich minature, sa faktycznie ladne, ale dla mnie za mocne - na wieczor tak .
Stary 2013-09-03, 23:12   #3888
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:
No może, mnie się podoba i kojarzy mi się z pewną osobą i tyle. Za to mój TŻ w zasadzie nie używa perfum i ich nie lubi ani na sobie, ani na mnie

Wszędzie i wszystkiego są podróbki, także...
No tak ale są podróbki dobre i złe
Stary 2013-09-03, 23:12   #3889
fortepian2121
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Raafiki Pokaż wiadomość
I jak było? Fajną masz szkołę?
Raafiki ty zawsze taka kochana jesteś i taka miła dla takiego gówniarza Szkoła klasa spoko.Tylko wcześniej chodziłam do małej szkoły a teraz tyle ludzi :ORaz nawet się prawie zgubiłam :O
fortepian2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:12   #3890
Madzia11222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pixie088 Pokaż wiadomość
Baardzo Ci dziękuje
Co do progów to wydaje mi się, że przy SM nawet na takich uczelniach jak UW i UJ były one zaskakująco niskie. Co prawda łatwo jest mi teraz tak twierdzić. Zobaczymy co będę mówić po maturach
Będzie dobrze W razie czego służę informacjami na temat poznańskich uczelni No wyniki są słabsze, a do tego niż demograficzny i tak to wygląda W przyszłym roku będę szczególnie trzymać kciuki za maturzystów, bo mój brat też zdaje

Wszyscy się bawią, bawię się i ja
http://instagram.com/magdalene_91
Madzia11222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:13   #3891
minika_69
Zakorzenienie

Pullinki niedosyt wyprzedażowy czują i na brak dorzutek rozpaczą reagują! cz.XIII

Cytat:
Napisane przez Maksiunio Pokaż wiadomość
Miałam tak z Angel Thierry Mugler. Nie znoszę tego zapachu.
Ja tez, śmierdzi trupem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-03, 23:14   #3892
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:

ale ja o swoich Dolce Vita też nie lepszą opinę

Nie polecam bez wcześniejszego przetestowania na własnej skórze.
Wylicytowałam,myślalam że dostanę kwitesencje Włoch zamknięta w małym pełnym słonca flakoniku.
Ale to nie są dla mnie Włochy to raczej bazar na Ukrainie(bardzo przepraszam zwolenniczki),ale tak mi sie kojarzy.
Nie ma w nim słonca jest tylko cięzka miażdząca nuta,taki udar który człowieka przytłacza.Pachnie intensywnie,długo sie utrzymuje i ma ogon-to fakt,ale ja takiego smoczego ogona niechce.
to co Emii pachniesz jak bazar na ukrainie
Cytat:
pokaz mi je !

hahahahahha, czego tutaj ewcik nam uzywa , niedobrota .
taa wprost, działające na instynkty seksualne.
tak, taka jestem a co rozwaliła mnie laska chyba sama jest niedowartościowana i myślała że jak kupi sobie perfumy to bedzie łapać facetów bo przecież jak sama pisze działają na instynkt seksualny
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:15   #3893
Morn
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pullinki niedosyt wyprzedażowy czują i na brak dorzutek rozpaczą reagują!

Cytat:
Napisane przez fortepian2121 Pokaż wiadomość
Raafiki ty zawsze taka kochana jesteś i taka miła dla takiego gówniarza Szkoła klasa spoko.Tylko wcześniej chodziłam do małej szkoły a teraz tyle ludzi :ORaz nawet się prawie zgubiłam :O
Poznasz więcej ludzi przynajmniej jak Ci ktos nie podpasuje to masz w czym wybierac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-03, 23:15   #3894
fortepian2121
Zakorzenienie

Cytat:
Liceum to jeden z lepszych okresów z życia także głowa do góry
w sumie to fakt .
Stary 2013-09-03, 23:16   #3895
Raafiki
Zakorzenienie

Nadrobiłam

Cytat:
Progi na kierunki medyczne są naprawdę zabójcze. W tym roku startowały dwie moje znajome. Medycyna była ich marzeniem od zawsze. Od samego gimnazjum wzorowe wyniki w nauce, sukcesy w konkursach biologicznych. W liceum wcale nie było gorzej. Obie nie miały szans na żadną z uczelni. Poszły na biologię stosowaną z planami poprawy matury za rok.

A więc będziesz poprawiać biologię/chemię i fizykę? Prawda?
Prawda jest taka, że progi na lekarskim zawsze były, są i będą wysokie. Ale nie są zabójcze Jeśli ktoś powtarza codziennie, robi zadania i matury uczciwie, przykłada się do tej nauki to z palcem w nosie się dostanie. Tylko nie ma zmiłuj, od września trzeba siedzieć na dupie, a nie odwalać fuszerkę i uważać że będzie dobrze jak się zacznie powtarzać np. od stycznia. Ja sama mam świadomość że nie przyłożyłam się do nauki, więc się nie dostałam Ale nie ma co płakać, trzeba się zawziąć i poprawić tą maturę
I poprawiam chemię i biologię, fizy nie zdawałam bo potrzebna jest tylko we wro, olsztynie i szczecinie.

Cytat:
pokazała byś się w końcu nam a nie pojękujesz
No dobra dobra, kiedyś się odwalę i cyknę fotoszkę

Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
Prawda jest taka, że teraz żadne studia poza lekarskimi nie dają gwarancji pracy w zawodzie. Teraz trzeba mieć pomysł na siebie, mało którego pracodawcę obchodzi papierek. Ważne jest doświadczenie i/lub pomysł. A jak ktoś chce tylko coś odtwarzać to nie ma szansy na dobre zarobki.
Dobrze gadasz, polać jej

Cytat:
cooo jakie wspolzyłam?! ile Panienka ma lat ? noo nie i to od łohohooho ? to przepraszam ze szpilką od gazetki szkolnej w pedałówie ?

Cytat:
Napisane przez Maksiunio Pokaż wiadomość
No chyba

U mnie tak.

Odważnie

Wytrzymałam 3 minuty i wyłączyłam. Już ze mnie lepsza aktorka.
Ja obejrzałam 9 minut i 3 sekundy!

Szoszek z delikatniejszych perfum polecam ci Marca Jacobsa. Ja mam Dot, moja mama ma czarną Daisy, obie kocham miłością nieskończoną

Cytat:
Napisane przez Musashi1992 Pokaż wiadomość
Nie fahrenheit to jest zapach dość stary i 90 % podróbek ma juz jego zapach ;D za dużo go....
Aa tam, to jest klasyk, tego nie można nie lubić

Cytat:
Odrzucające.
O czym to jest?!

Edytowane przez Raafiki
Czas edycji: 2013-09-03 o 23:20
Raafiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:17   #3896
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
mam ich minature, sa faktycznie ladne, ale dla mnie za mocne - na wieczor tak .
ja lubie na codzień ale tak juz właśnie od wczesnej jesieni

chociaż kiedys pachniałam tym i w upały i też było ok
bardzo zwracają uwage i nawet maja dobre recenzje na kwc
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:17   #3897
Musashi1992
Rozeznanie

Cytat:

Myślałam, że obecność na religii jest obowiązkowa.
Studiujesz tam, znasz kogoś kto studiuje - wiesz coś?
Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek newsy
A co chcesz wiedzieć dokładnie ??
takie coś znalazłem
różnica między KULem a UKSW jest taka, że ta pierwsza uczelnia jest w założeniu
katolicka. UKSW nie.
i podstawą przyjęcia są zdane egzaminy/oceny maturalne.
wyjątek stanowi chyba teologia.

Co do prawa i uw nawet mając średnią 4.8 nie masz gwarancji na dziennych na stypendium na zarządzaniu staracza 4.2
Stary 2013-09-03, 23:18   #3898
fortepian2121
Zakorzenienie

Cytat:
Progi na kierunki medyczne są naprawdę zabójcze. W tym roku startowały dwie moje znajome. Medycyna była ich marzeniem od zawsze. Od samego gimnazjum wzorowe wyniki w nauce, sukcesy w konkursach biologicznych. W liceum wcale nie było gorzej. Obie nie miały szans na żadną z uczelni. Poszły na biologię stosowaną z planami poprawy matury za rok.

A więc będziesz poprawiać biologię/chemię i fizykę? Prawda?

Ooo, na jakim profilu jesteś? Jestem chyba jednym z nielicznych zwolenników nowej reformy

Muszę jeszcze raz dokładnie przejrzeć plan SM. Może to mi w czymś pomoże.
Jeśli mogę zapytać - co studiowałaś?
human ,ale myśle jeszcze nad mat -geo- ang ,tylko ta matmaSerio zwolennik ? :OJa się tak bardzo bardzo boje tej nowej matury ustnej z pol

Edytowane przez fortepian2121
Czas edycji: 2013-09-03 o 23:19
Stary 2013-09-03, 23:20   #3899
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Może najpierw sprawdź, jaka gama zapachowa najbardziej Ci podchodzi - kwiatowe, owocowe, piżmowe...? Jak będziesz to wiedzieć, to będzie łatwiej
Problem jest w tym, że nie ma reguły chyba wiem, że nie lubię orientalno-kadzidlanych, znacznie trudniej mi określić, co lubię, chyba najbliżej mi do owocowych.
Długie lata pachniałam Amor Amor Cacharel i nigdy potem nie udało mi się znaleźć perfum, do których byłabym aż tak przekonana. Ale zdecydowanie potrzebuję odmiany.
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-03, 23:23   #3900
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
A jak to jest z tą aplikacją? Wiele osób mówi, że bez znajomości jest o nią bardzo trudno. Ale są to ludzie często niezwiązani w żaden sposób z tym kierunkiem, więc nie wiem co o tym myśleć
Tak, jak mówisz, było jeszcze kilka lat temu. Teraz przepisy się zmieniły i żadne znajomości nie są wymagane, aby dostać się na aplikację. Konieczne jest jednak zdanie egzaminu, którego zakres obejmuje praktycznie wszystkie gałęzie prawa, poczynając od historii prawa, a kończąc na prawie europejskim. Uzyskać trzeba min. 100 punktów na możliwych 150. Aplikacja adwokacka, notarialna i radcowska są płatne, przy czym będąc na aplikacji adwokackiej - nie możesz pozostawać w stosunku zatrudnienia. Czyli prościej rzecz ujmując, przez 3 lata aplikacji pracujesz za darmo. Jeśli chodzi o aplikację ogólną, która dzieli się na sędziowską i prokuratorską, nie jest ona odpłatna, ale dostaje się na nią co roku zaledwie 200 (podobno w tym roku limit miejsc wynosi 180) z całego kraju. Co więcej na aplikacji ogólnej otrzymuje się comiesięczne stypendium, które w razie niezdania egzaminu końcowego należy zwrócić.
psawyer jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości