|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XX części wątku wybieram: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku |
|
0 | 0% |
| Wrzesień się rozpakowuje, a październik wyczekuje |
|
8 | 15,69% |
| Czop i skurczyk nas nękają, dzieci na świat przybywają |
|
0 | 0% |
| Jęczące ciężarówki wyczekują ciąż końcówki |
|
1 | 1,96% |
| Jedne męczą bułę stale, inne liczą dni wytrwale |
|
7 | 13,73% |
| Każda już by rodzić chciała, taka cała obolała |
|
0 | 0% |
| Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy |
|
29 | 56,86% |
| Ciężko dychać, leżeć, chodzić, już tak bardzo chcę urodzić |
|
6 | 11,76% |
| Każda już się rozsypuje, niech ten maluch się wykluje |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c
Papalinka dobiłaś mnie
ja już się podpaliłam, że u mnie już lada moment, a widzę, że kupsko
|
#2252 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, c
Cytat:
Jaka słodka i tak jakby się do nas uśmiecha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Franek
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli łóżeczko już teraz będzie w pokoju to tak sobie mysle ze może łóżeczko małej daj zaraz po prawej stronie od drzwi mysle ze zostanie jakas przerwa miedzy lozeczkiem a ta wneka? gdzie ewentualnie można schować ten jezdzik albo wózek który widziałam na zdjęciach i zebys miała jakies dojście do tej wneki, pokusiłabym się o przestawienie blanki łóżeczka ale nie wiem czy to by wypalilo wiesz tak na sciane gdzie masz okna, kurcze masz tak teraz nieustawny troszkę ten pokoik ze wywaliłabym ten regal z rozowymi pudelkami bo po prostu nie masz na to miejsca.. :/ a miedzy lozeczkiem blanki a wnęka bym ustawila ta kuchnie i tablice i ewentualnie inne pudelka czy rzeczy nie wiem ile tam Ci się zmieści a stolik bym zostawila kolo kaloryfera bądź kolo kaloryfera dałabym tablice a stolik miedzy lozkiem blanki a wnęką...nie wiem takie są moje wyobrażenia o tym pokoju bynajmniej bym tak kombinowała aż w końcu by cos z tego wyszlo nie wiem czy pomogłam ale zycze powodzenia w ustawianiu!!
|
|
|
|
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz
PAPALINKA no właśnie łożysko i przepływy ok a waga mała więc pytam dlatego czy są jakieś sposoby na tą wagę. .. w sumie to 2, 5 kg przekroczy więc hipotrofią się nie martwię w ogóle tak więc będę nas odżywiać zacnie a zobaczymy jak będzie. W sumie u Ladan rypneli sie o pol kilo
starego juz opieprzyłam![]() Ej co to za motyw jest z tym Mateuszem w prawie agaty? On był w poprzednich sezonach? Czy jakaś nowa postać? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
Dziękujemy za kciuki
![]() Bajka, miło czytać, że po porodzie może być tak przyjemnie Z pokojem niestety nie pomogę, moja wyobraźnia przestrzenna coś przestała działać cholera, zresztą zawsze była średnia na jeża. Rubinko, Motyl, u mnie też pewnie opis porodu będzie równie emocjonujący No ale tak jak ktoś tu słusznie napisał wrażenia i tak będą wyjątkowe z samego kontaktu z naszymi Maluszkami ![]() Ja-ika, faktycznie kiepsko z tym mandatem, ale dobrze, że masz takiego fajnego syna, który Cię pociesza ![]() Dobra, dosyć tego siedzenia. Zmykamy do łóżka, dobrej nocy Edytowane przez asiek89 Czas edycji: 2013-09-03 o 22:28 |
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Info do Diorishy:
Wczoraj i dziś dali jej zastrzyki na rozwój płuc maleńkiej i niestety po tych zastrzykach Ewa ma wahania tętna. Diorisha leżała dziś 3h pod ktg. Jutro ma być na czczo i zdecydują o ewentualnym cc, jeśli sytuacja się nie zmieni. Jutro o 6:15 ją podłączają.D. boi się cc i prosi o kciuki btw Ewunia waży już ponad 3kg i wykluczyli IUGH. Poza tym napisała, że często o nas myśli i pytała, czy któraś urodziła, więc jej sprzedałam info o Larysie
|
#2258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka |
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz koniecznie jak będziesz mieć więcej wieści!
|
|
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewunia duża, dadzą radę dziewczyny
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
LArysa Ola przecudna i ten języczek
policzanka dzięki za opis porodu jak zwykle łezka się zakręciła na koniec![]() LaLoca wózek super ![]() Diorisha ogromne ![]() ![]() ![]() w końcu nadrobiłam, całe dnie spędzam z tżem i ciężko być na bieżąco jutro przyjeżdza wózek i ogólnie paczka od kuzynki z niemiec jestem podjarana humor troche lepszy niz ostatnimi dniami ale rewelki nie ma;p i ciezko w nocy, wczoraj wieczorem myslalam ze sie zacyzna zaczynam sie bac bólu....
|
#2262 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2263 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja myślę, że jutro będzie dzidzia- a może nawet 2 .Ja Prawa Agaty nigdy nie obejrzałam- za to czekam z niecierpliwością na nową Bitwę o Dom
|
|
|
#2264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki, żeby wreszcie się rozkręciło w takim razie! Co do bólu się nie wypowiem, bo przede mną jeszcze długa droga, ale wierzę w Ciebie - dasz radę Ja póki co w ogóle o tym nie myślę..---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- W reklamach w wizażu spamuje mi diapers.com ze swoimi ofertami. I patrzcie na to: http://www.diapers.com/p/2-in-1-ipot...gpa=dyn&ca_kw= Nocnik z trzymadełkiem na iPada, wtf?! |
|
|
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny, czas na mnie. Idę się myć i spać. Dobranoc
|
#2266 |
|
Zadomowienie
|
Idę spać, dobranoc wszystkim
telewizjomaniaczkom teżObym się obudziła z chęciami do robienia czegokolwiek, nie tak jak dziś
|
|
#2267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mocne
|
|
|
|
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mocne, ucałuj ją od nasCytat:
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 20
Cytat:
aż musiałam sobie porządnie pooddychac, żeby przeszło...Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, ze będzie z nimi dobrze, wystarczajaco już Diorisha z Natalka przeszła... Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() ja nadal w 2packu w nocy nic się totalnie nie działo jutro TP ![]() no nic idę jeszcze spać- chociaż tyle mojego co sobie pośpię
|
#2271 |
|
BAN stały
|
Wstałam i wstawiłam pranie.Mam wizytę na 7.30.Wczoraj wieczorem 2 skurcze, dzisiaj po przebudzeniu też, ale nie bolały
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
masz jeszcze ponad 2 tygodnie do TP, ja już mam dość bo nic się praktycznie nie dzieje a jutro tp
|
#2273 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku,ale czas na świat maluszku, mamy IX-X 2013, cz
Wlasnie sie obudzilam, ale wczoraj padlam 21:30
Trzymam kciuki za diorishe ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2275 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kciuki za dobre wiesci.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2277 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wreszcie dotarłam do domu po całym dniu. W życiu nie byłam na żadnych zajęciach z jogi, ale dziś ta joga dla ciężarnych całkiem fajna. Relaksujące ćwiczenia, odciążające kręgosłup głównie no i chwila zapomnienia od wszystkiego I zamówiłam dziś jeszcze łóżeczko i materac i naklejki na ściane. Mam nadzieję, że przyjdzie wszystko przed weekendem to już przygotuje kącik Poli.. |
||
|
|
|
#2279 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać po wizycie jak poszło! I tak w ogóle to zapomniałam wszystkim pogratulować kolejnych tygodni rozpoczętych (już wszystkie ładnie przy końcówce a ja dalej w tyle ), udanych wizyt i ślicznych brzuchów tych opadniętych i tych nie opadniętych (matal, u Ciebie rzeczywiście widać, że mała się obniżyła!)Bajka, mi się podoba tapeta, nie wiem o co Ci chodzi ładnie się prezentuje z kolorem ścian |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

ja już się podpaliłam, że u mnie już lada moment, a widzę, że kupsko 

jak zloze lozeczko to moze cos mnie natchnie ehh. przez ta szafe pokoj stal sie nieustawny
starego juz opieprzyłam
No ale tak jak ktoś tu słusznie napisał wrażenia i tak będą wyjątkowe z samego kontaktu z naszymi Maluszkami 

aż musiałam sobie porządnie pooddychac, żeby przeszło...