|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Troszkę nadrobiłam. Generalnie do wielu osób chciałam się odnieść, ale początek roku na dobre się zaczął i nie wyrabiam się z niczym, więc odpisałam na szybko. Licealiści na razie spokojni, ale pewnie jutro z zawodówką tak słodko nie będzie
ana Gratuluję zakupów. Opiumalfa Teraz świetnie sweterek komponuje się z sukienką i piersi bardzo ładnie wyglądają w tym staniku. Pisałyście o opalaniu. Ja opalanie mam z głowy, jestem blada i będę blada. Mam fotoalergię i na słońcu się parzę, w solarium również. Moje 5 minut w solarium zakończyło się silnym poparzeniem i wysypką i leczeniem kilkutygodniowym u dermatologa. Mam zakaz opalania się od dermatologa i alergologa. Przywykłam już do myśli, że nie będę taka pięknie brązowa jak inne PMki. Jesteśmy z TŻ na etapie wybierania zaproszeń. Uparliśmy się na zapro z foto. Na początku marca mamy zamiar rozdawać (3 miesiące przed ślubem). Ja będę wypisywała własnoręcznie. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-09-03 o 20:57 |
|
|
|
#4442 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
przepiękne![]() 270DDŚ: Załatwione Sala Kościół Dj Fotografowie Kamerzyści Dekoratorka Samochód Buty (x2) Wódka (pierwsza część) Makijaż Piosenka na pierwszy taniec Suknia Podwiązka Kolczyki Spinki do mankietów Część dekoracji na poltra Opaski dla druhen Krawaty dla drużbów i świadka |
|
|
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
Opium, śliczna sukienka! Pięknie wyglądasz, choć ja bym chyba zamiast sweterka coś innego dobrała, ale to tylko moje odczucia
![]() Ana, pracowity dzień, gratuluję zakupów U nas z zakupem butów dla TŻ to był koszmar, złaziliśmy chyba 10 sklepów i na te wszystkie tylko jedna para nam się podobała...Ja mojego chciałam wyrwać na oglądanie zaproszeń, ale nie dał się jeszcze, twierdzi, że za wcześnie ![]() enzunio, to prawie wszystko załatwione! Ja mam 375 DDŚ i połowy z tego jeszcze nie ma
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-09-03 o 21:48 |
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze dzis kupilam album do wklejania polaroidow jako ksiege gosci
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- np co? Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-09-03 o 21:54 |
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dziś 333
![]() Enzunio, macie bardzo dużo załatwione! nie mogę się doczekać Twojej relacji
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Taki album i do tego rożne śmieszne naklejki. Mam w planach zaprojektowanie na każdej stronie "miejsce na Zdjęcie " zeby były w tym samym miejscu ale to jeszcze zobaczę.
ImageUploadedByTapatalk1378238923.224770.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free |
|
|
|
#4448 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam nic konkretnego na myśli, ale wybrałabym coś raczej z innego materiału, może z domieszką czegoś sztucznego, niekoniecznie dzianinę. Ładnie skrojoną, krótką marynarkę albo inną narzutkę, może nawet nieco koszulową. Ale rozumiem, że sweterek do tej sukienki daje pewien urok, te "moje" rozwiązania są bardziej eleganckie i formalne. Ale po prostu do tak pięknej sukienki dzianina jakoś mi nie współgra.
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
cudowne fryzurowe inspiracje!!! https://www.facebook.com/hairandmakeupbysteph
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
mi sie do tego marzy czarna ramoneska, ale TZ sie tylko na mnie spojrzal
|
|
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane
![]() melduję, że dzika plaża w Chorwacji została zaliczona Podczas wyjazdu miałam koszmar ślubny Brałam ślub w moim brzydkim kościele i oczywiście nie byłam przygotowana. Okazało się że czegoś tam nie mam i zamiast wziąć ślub o naszej godzinie musiałam poczekać, aż ktoś weźmie, a później dopiero nam pozwolili, jaki że było miejsce. Ślub był dziwny bo tż'owi udzielał go ktoś inny, a mi jakaś babka, która od razu skomentowała mój wygląd. Miałam na sobie barimę i czarne zniszczone adidasy tż'a W końcu kobita stwierdziła, że w takim stroju nie udzieli mi ślubu i że mam się jakoś ogarnąć I wtedy właśnie się obudziłam
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my do Chorwacji jedziemy pod koniec września, może też nam się uda znaleźć odpowiednią plażę a koszmarem się nie przejmuj ![]() Opium, super ta strona na fb z fryzurkami
|
|
#4452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dajcie namiary na odpowiednią plażę ![]() Dni do ślubu - 297
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie wyszło nas ok 1000zł na głowę, a zjechaliśmy całą Chorwację + kawałek BiH. Lecę obrobić zdjęcia, może jutro dodam jakieś na fb
|
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy też bardzo tanio - same noclegi wyjdą nas 11euro/os/dzień w apartamencie z kuchnią, salonem i dwoma sypialniami standard może nie jest czterogwiazdkowy, ale jest czysto i schludnie
|
|
#4455 |
|
Rozeznanie
|
Opiumfala super wyglądasz! mnie się wersja z sweterkiem bardzo podoba! mogę zapytać skąd sukienka bo piękna jest
)
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sweterek i sukienka z Mango |
|
|
|
|
#4457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie było twardo tam, gdzie być nie powinno
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Opium ten sweterek dużo bardziej mi się podoba do tej sukienki a i dekolt masz piękny
Dzikie chorwackie plaże ja byłam tam bez Tż kilka lat temu i spacerując ze 3 dzikości widziałam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4459 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Tylko ciekawe, czy nie będą z tego tytułu nad ranem podniesione ceny...
|
|
|
#4460 |
|
Zadomowienie
|
Opiumalfa świetne te inspiracje fryzurowe
już w czwartek wielkie mierzenie z mamą i bratem, ciekawe czy moje 3 typy się im spodobają i czy zapadnie decyzja
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ba
|
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, parę kroków od świetnej restauracji jedziemy już tam drugi raz, bo tak nam się spodobało ![]() dwa lata temu byliśmy w innym apartamencie u tego samego faceta : kuchnia z salonikiem, łazienka i sypialnia - płaciliśmy 35euro za nas oboje za dzień. także też całkiem sympatycznie ceny w sezonie letnim są troszkę wyższe, ale i tak całkiem korzystne.
|
|
#4463 |
|
Konto usunięte
|
dizas ale wczoraj mialam Pmke w pracy ;/
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba będzie się stawić wcześniej, ciekawe czy kolejka duża będzie ![]() Myha, a co tam młoda wymyślała? |
|
|
|
|
#4465 |
|
Zadomowienie
|
Opiumalfa śliczna sukienka, śliczny sweterek i stanik też śliczny (choć go nie widać) ale świetną robotę robi
i to w mango ehh perełki. Może na taki sweterek zapoluję
|
|
#4466 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
Tż powiedzial ze kupi sobie nowy pasek natomiast jako "coś starego" zalozy spinke do krawata i spinki do mankietow koszulki z bardzo bladym niebieskiem oczkiem. Są piękne i prawie nei widac odcienia wiec mogą byc [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4262121 6]dizas ale wczoraj mialam Pmke w pracy ;/[/QUOTE] opowiadaj
|
|
#4467 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
No z fovhem straszliwym jakbym jej cos zrobiła
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Siedze w poczekalni u ginekologa, wyczytalam ze jakies promocje sa w Empiku, akurat dzisiaj jade do TZ to zajrze. Za 2 miesiace musimy miec gotowe zaproszenie bo przylatuje nasz przyjeciel z USA wiec chcemy mu dac bo potem przyleci dopiero na slub ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4469 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, tak Was czytam i widzę że zastanawiacie się nad czymś, wybieracie coś, szukacie, oglądacie.
A ja mam swoją wizję ślubu i wesela, nasz wygląd, organizacja. I w zasadzie nie oglądam nic, nie szukam biżu, nie przeglądam sukienek, obrączek, fryzur. Wszystkie usługi wybrałam w pół godz na podstawie opinii z sieci. Zastanawiam się co będzie jak któraś z tych rzeczy nie wypali, cały plan legnie w gruzach
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

przepiękne

Brałam ślub w moim brzydkim kościele i oczywiście nie byłam przygotowana. Okazało się że czegoś tam nie mam i zamiast wziąć ślub o naszej godzinie musiałam poczekać, aż ktoś weźmie, a później dopiero nam pozwolili, jaki że było miejsce. Ślub był dziwny bo tż'owi udzielał go ktoś inny, a mi jakaś babka, która od razu skomentowała mój wygląd. Miałam na sobie barimę i czarne zniszczone adidasy tż'a
I wtedy właśnie się obudziłam