|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Cytat:
GRATULACJE PANIKARO
|
|
#4202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() i panike
|
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Sorry ze wpadam jak po ogień ale nie wyrabiam juz Wczoraj odebraliśmy wyniki metaboliczne i wszystko ok ![]() Nawet nie wiecie jak się ciesze jeszcze czekamy na badania w kierunku ZM i ten cholerny rezonans który miał byc wczesniej a narazie cisza Pozatym moja mama jutro wyjezdza na 3 miesiace Tż na 1,5 tygodnia a niania sie nie sprawdziła wiec szukam nowej jak tu nie zwariować
|
|
#4204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko!! gratulacje!!!!!!!!1 wiedzialam ze zdasz, to byla tylko formalnosc!!
Zrobilam se zdjecie brzucha.......... plakac mi sie chce, mam pępek jak u starej bobki ;(((((
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-04 o 11:01 |
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Pierwszy raz od tygodnia sie wypogodzilo i jestesmy na spacerze.
Takiego deszczu jak dzis byl, to jeszcze nie widzialam! Normalnie pogoda sfiksowala i lalo bardziej niz w porze deszczowej. A jak sie chlodno od razu zrobilo. Bosko jest! |
|
|
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4209 | |
|
Wtajemniczenie
|
hje Buziaczki dla Poli
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Ale jak moi rodzice dojechali i zajeli sie Boryskiem wypoczelam niesamowicie. Jednak teraz wiem ze wakacje rodzice plus male dziecko to jednak jest tez meczace.
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko gratuluję!
![]() Mika super wieści, oby następne jeszcze lepsze! Z ciekawości.. czemu niania się nie sprawdziła?
|
|
|
|
#4211 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I czekamy na resztę ![]() ------------------- Młodzież pospała godzinę, ja zmyłam podłogi, wywiesiłam pranie i ogarnęłam kuchnię. Jeszcze kołdry wynieść (piękna pogoda Dzię ku je my! |
|||
|
|
|
#4212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
panikaro Cytat:
Kochana dasz radę , Trzymam kciuki
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42622364]wszystko może uczulić niestety :/
zdrowiejcie! a może zwykłe nivea? ew. próbuj z samymi olejami, np. kokosowy (ma stałą postać) a młody wypije inne mleko? diprobaza zawiera parafinę - jeśli to parafina w emolientach jest winna, to... :/ mamy po Agu taki: http://band2.sc12.co.uk/zdjecia/chodziki/stolik2.jpg identyczny w smyku był -------------- z pracy piszę dzieciorek mi nie przyszedł, potem też okienko mam. Ale za Dorcią tęsknię! za Agu mniej, bo wiem, że ona w plu się fajnie bawi [/QUOTE]a nie jeżdzi za szybko tn pchacz? bo te kółka takie zwykle plastikowe i po panelach to chyba lata? Cytat:
![]() a my jedziemy zaraz do krakowa
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co nie tak z niańką było? a po co ![]() pozdrów smoka
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Wam dziekuje, za wyzwiska od "panikar" tez
![]() ![]() Powiem Wam, ze teraz czuje sie taka hmm wolna, jakbym zrzucila jakis wielki ciezar. Juz nie musze nic pisac/uczyc sie/przygotowywac/itp Moge w spokoju spedzac czas z dzieckiem, bez wyrzutow sumienia ![]() To byl strasznie intensywny tydzien!! Najpierw walka z czasem i pisanie tej nieszczesnej pracy, potem zalatwianie wszystkich formalnosci i jeszcze nauka na obrone. A jak wiecie moj synuś nie z tych, co ułatwiają wszystko ![]() ![]() I ten przesuniety szpital... Dzis ide do przychodni zwazyc mojego krasnala i zobaczymy co z tym przybieraniem. Wczoraj to juz bylam strzepkiem nerwow, nie chcialam Was tu zanudzac swym marudzeniem, ale jeszcze ok 14 okazalo sie, ze obrona nie moze dojsc do skutku, bo nie mam jednego wpisu w indeksie elektronicznym (w papierowym byl :/). I zaczelo sie wydzwanianie do dziekanatu/promotorki/potem gadalam na facebooku ( ) z tym profesorem, co mi wpisu nie zrobil I udalo sie.nancy, widzialam, ze wczoraj pytalas o mnie Cytat:
Fakt, ono wysusza... Ale rownoczesnie szybko goi wszelkie zaczerwienienia/niedoskonalosci/itp. mika, jak swietnie, ze wyniki ok!!!! Trzymam jeszcze kciuki za rezonans!! Widzialam, ze pisalyscie wczoraj o kremikowaniu pupki. Ja wciaz to robie przy kazdej zmianie pieluszki, ale w sumie ostatnio zastanawialam sie kiedy to zmienic... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-04 o 11:21 |
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Mika: cieszę sie strasznie! Co do uu to to chyba TAKI ETAP bo moja sie zrobiła jeszcze bardziej piersiowa. I bardzo kiepskie mamy noce, od 20 gdy idzie spać, budzi sie co niecałą godzinę. Najdłuższa przerwa w nocy to jakieś 2 godziny z hakiem. Po tym czasie budzi sie z krzykiem i idzie już do nas do łóżka. Gdzie tez budzi sie z płaczem non stóp i pomaga tylko pierś. A widzę że o głód nie chodzi.Mało mnie tu bo nie mam w ogóle czasu, przez pobudki wieczorem już jestem niezywa więc nie mam tego wieczornego relaksu który był zawsze, bo Mała i tak co chwilę wstaje. Jest gorzej niż za noworodka.. Więc ani na blogu nie piszę, ani w wątek sie nie mogę wbić, wybaczczcie. Aha: wczoraj zgotowalam garnek leczo, i jak chcielismy zjeść z pieczywem to posadzilismy Amelkę w krzesełku do karmienia i tz mnie pyta czy moznaby jej dac kawałek pieczywa do rączki? Najpierw myślę że e..chyba nie, a potem ' a mozeby tak gluten w ten sposób?'. Stwierdziłam że nie ma co cudowac, dałam i..strasznie sie zainteresowała! Zjadła sporo! Dziwne to moje dziecię.. |
|
|
|
|
#4220 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez zazdroszcze, kocham Krakow
Debrah normalnie jakbys o nas pisala!!! Identycznie to u nas wyglada
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-09-04 o 11:26 |
|
|
|
#4221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
smutno mi z tego powodu, przed ciążą mialam super brzuch a teraz lipioza. Ale coś za coś i wybieram moją małą Amelusie, mam nadzieje ze kiedyś bede miec takie cialo jakie mialam wcześniej (jak znam zycie, dojde do tego stanu i jak juz bede zadowolona znowu bede w ciązy Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bokeh, zazdroszcze przeokrutnie!!! |
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
no przepraszam bardzo, żadne wyzwisko tylko określenie faktycznego stanu rzeczy
![]() choleraaaaaaaaaa, nie wypełniłam wujkowi pita z rozliczeniem chorobowego i dopiero teraz się zorientowaliśmy a że nie przyszło i obydwoje o tym zapomnieliśmy, to teraz tworzę czynny żal
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej! Poczytam Was później a tymczasem Pozdrawiamy ze spaceru
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4225 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Jeszcze chciałam dopytać o te bransoletki na chrzest! macie na myśli takie dziecięce czy normalne? I jak myslicie w jakim przedziale cenowym?
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Amelka dostała, dziecięcą-złotą.
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
fewciu, tak zimno u Was?
![]() U mnie dzis slonko, w bluzce z krotkim rekawem wracalam ![]() Mam pytanie: robilyscie Waszym dzieciom domowe obiadki z ryba? |
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
coś chłodno u Was
jeszcze nie i kiedyś sie zastanawiałam jak to zrobić, bo takie zblendowanie wszystkiego, to chyba średnio, bo będzie śmierdzieć tylko tą rybą i jaka ryba w ogóle?
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
) bo tylko uu pomaga. Ja wiem że ona ma jakieś lęki, może przestymulowana po dniu całym...nie zawsze wtedy dostawiam do piersi, ale najczęściej tak, bo płacze i aż dygocze ze strachu. Poczuje pierś, mój zapach i znowu śpi. Tylko że strasznie często sie budzi na nowo .Mm wcale nie musi w niczym pomoc, u nas np jestem pewna że nie o jedzenie chodzi... Silver: łącze sie w bólu. Moja też nie spi ( teraz śpi ale na mnie więc nic nie zrobię w tym czasie, normalnie to ze 2 razy dziennie po 30 minut lub mniej). Nie mam możliwości też odespać nocy. Sama jest tym zmęczona ale niestety. Hje: może kasza ciąży jej na żołądku, w stosunku do mleka jest ciężkostrawna. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Nawijko, GRATULUJE, DUMNA JESTEM
panikaro ![]() Blogerko, ja kupiłam taka dorosłą, sama mam od babci pierścionek, ktory mi kupiła na chrzest i zadowolona jestem z takiej pamiątki. A za bransoletkę dałam chyba z 900 zł? Bo dosyć ciężka była, ale możesz przecież wziąć coś delikatnego a zarazem tańszego. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

GRATULACJE PANIKARO

klask i:
panike

a że nie przyszło i obydwoje o tym zapomnieliśmy, to teraz tworzę czynny żal

i jaka ryba w ogóle?