|
|
#3031 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Nie wiem, ja znalazłam tylko rozmiar 39 na ebayu. A z tej strony fffcośtam.com to pewnie dowalą niezłą cenę za przesyłkę Mnie akurat rozmiarówka nie martwi, włażę w 38, włażę w 39, 40 tez mogę od biedy nosić.
|
|
|
|
|
#3033 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.w siedem to będziem mieć szczęście Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Luksja nie robi żadnych smarowideł tylko myjadła , jak tak można ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3035 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. 3. No gdzie ta Kruszynka polazła, nie ma mi kto butów kliknąć. Jeszcze zapowiedział, że drooogie i dla mnie się takich drogich nie opłaca bo wyrzucam po sezonie. I ma zamiar je oglądać i oceniać, ja pitole. Chyba będę musiała sama sobie założyć konto i paypala. |
|
|
|
|
#3036 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Czyli dalej niet garsonki ad 2 Miałam to właśnie pisać, że obcas lepszy czarny ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Nie no, na All trafiłam na to http://allegro.pl/venezia-nr-39-40-b...509387304.html Idę lepiej spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Jesssu, do dobrego Baru ja weszłam? tyyle stron ?
Pewnie czekałyście aż będę zarobiona żeby zacząć gadać, co? ![]() Mój dzień był zaiste długi dziś a jutrzejszy zapowiada się nie lepiej więc ideu spać |
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Oesuuu, błagam, przeczytajcie na "ostatnio testowałam" wpis niejakiego Kalotinosa, zanim go zbanują
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macham
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Choroba, spać nie mogę...
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dziś wolne - zrobię na obiad knedle ze śliwkami
|
#3043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Chyba znowu chcę Galliano edp...
|
|
#3045 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.zdecydowanie powinnaś Cytat:
tak samo jak kurteczki ![]() 2. 3. Cytat:
macham znad bulu guowy ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3046 | |||
|
Zakorzenienie
|
fistacha perfumą traktował bo nigdzie indziej nie chciała być trwała
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
noo poza RM i Balem Byredowym , to straszne... mam same pięęęekne i mało seksowne zapachy .Ninieszym szukam z Tobą ![]() aaa i ten.. przy okazji.. byłam na poczcie
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam dla D. swoje pierwsze w życiu Tiramisu - o mamuniu jakie toto pyszne!!!
|
#3048 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad... uwaga, werble - prawdziwej ZUPY! O dziwo nie jem jej za karę tylko sama z siebie. A zupka dyniowa od nietopsza (raczej niezatruta bo TŻ jadł wczoraj i żyje), dolałam se sosu chilli i niebo (czy raczej piekło bo ostra) w gębie.
Maja, wyjdź za mnie tylko naucz się jeszcze robić creme brulee. |
|
|
|
#3049 |
|
BAN stały
|
Zupa dyniowa
![]() Red, widziałam, jaką piękną kurtałkę wrzuciłaś do innego wątku
|
|
|
|
#3050 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ogłaszam nadejście jesieni - wskoczyłam w czarne dżinsy już mnie żadne słońce nie przekona , doopha , czekam na przyszłe lato ![]() Dziwne rzeczy się dzieją - czuje Opium chociaż nim sie nie polewałam ani nikt inny chyba ze taki efekt dał Anioł rózany na bluzce potraktowany Wishem ![]() A przed chwilą czułam od jakiejś kobity normalnie zapach piołunu , prawdziwego zywego piołunu
||
|
|
|
#3051 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3052 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z przeliczenia wychodzi około 200 ale grom ich wie. Aż postanowiłam sprzedać swoją starą kurtkę na Allegro (bo mam wyrzuty sumienia, że mam tyle ciuchów), jedne buty już udało mi się opchnąć za 75 zł to może do wiosny uzbieram dwie stówy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3053 |
|
Panaroja
|
|
|
|
#3054 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O, info z facebooka polskiego NL - jest w Polsce. Za 199. Niech mi ktoś wyłączy wizaż i fb, bo nigdy nie ogarnę roboty i będę nad tym siedzieć dłużej niż standardowych 8h, które musiałabym odwalić w biurze
|
|
|
|
|
#3055 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ech, niech no tylko coś jeszcze sprzedam... |
|
|
|
|
#3056 |
|
Panaroja
|
Zaczęłam się zastanawiać , jak się nazywa przeciwieństwo prostownicy , której przetestowanie proponuje Klub Recenzentki Braun , i wyszło mi że się nazywa kręcielnica
![]() Cholera , nawet telefon obwąchałam czy to on Opiumem mi nie wali , ale nie ![]() A fogle - Redzia , jak na Ciebie pacze to ciągle myśle że to Maja , taki masz majowaty avek
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-09-04 o 15:12 |
|
|
|
#3057 | |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze przez miesiąc nie mam dostępu do NL, więc problem na razie zamieciony pod dywan
Gorzej, że mam tu Mango, a w nim torbę upatrzoną.Hm, za 200 zł to ja muszę kupić po powrocie drukarkę, więc problem rozwiązany ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3058 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ale ta kurtka lepsza... http://allegro.pl/river-island-ramon...524229603.html |
||
|
|
|
#3059 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I wtedy była droższa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3060 |
|
Nindżopesz
|
Nasz gust się ostatnio podejrzanie pokrywa, znaczy i ja mam już dobry?
![]() A może wklejałaś ją w ramach żartu jak te białe buty Venezii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Mnie akurat rozmiarówka nie martwi, włażę w 38, włażę w 39, 40 tez mogę od biedy nosić.

perłopastele jakoweś
Idę lepiej spać 

więc ideu spać