|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pracy szukamy - ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz.6
Spokojnie dziewczyny, bo i tak tego nie przetłumaczycie. Ktoś powie, że trzeba to przeżyć żeby wiedzieć, ale wydaje mi się, że to jednak nieprawda, istnieje w końcu coś takiego jak myślenie abstrakcyjne. Ale chyba nie warto się przerzucać obelgami, to w znalezieniu pracy nikomu nie pomoże.
|
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ostatnio bylo pelno ofert dla nauczycieli ale to do konkretnych przedmiotów.
|
|
|
#3843 | |
|
Konto usunięte
|
hej ;-)
bylam na tej rozmowie. maja dac znac do jutra. potem 2 etap nie zalezy mi bo umowa o dzielo no ale sie przeszlam i zdobylam nowe doswiadczenie. spotkania zwiazane z firma super ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
spalam w salonie jednak bo usnelam nad projektem przy ktorym pomagalam kolezance
|
|
|
|
|
|
#3844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
heeeeej !!! zastanawialam sie wlasnie jak Ci idzie w pracy i czy juz nie ma przerazenia w obowiazkach ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- wez mojego... |
||
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ile jestem w stanie zrozumieć, że wychowywanie dziecka i zajmowanie się domem to ciężka rzecz, o tyle nie rozumiem argumentu o wymyślaniu obiadu i czemu to jest niewdzięczne . Ja teraz nie pracuję, sprzątam, prasuję, ogarniam posiłki i mąż jest bardzo wdzięczny. Dzieci też starałabym się tak wychować, żeby być z nich zadowoloną i czuć satysfakcję, że te lata nie poszły na marne.Dla mnie pomysł z wynagrodzeniem za wychowanie rodziny jest dziwny .
|
|
|
|
|
|
#3847 |
|
Zadomowienie
|
heeeeej !!!
zastanawialam sie wlasnie jak Ci idzie w pracy i czy juz nie ma przerazenia w obowiazkach ![]() Już jest lepiej, oswoiłam się z tym że jestem odpowiedzialna za pieniądze i że siedzę sama. Klienci jak to klienci, jedni są fajni, inni mniej fajni ale naprawdę jest ok Praca w miarę przyjemna, oprócz ścigania dłużników ![]() Tak fajnie to wszystko się ułożyło aż chwilami nie wierzę ![]() lecę do domu, zaraz 17
|
|
#3848 |
|
Kawaii strona mocy
|
Tylko Was na chwilę zostawić, a tu jakieś niesnaski, muszę chyba cały czas mieć na Was oko
![]()
Edytowane przez Maguda_ Czas edycji: 2013-09-03 o 17:50 |
|
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze, że Twój mąż to docenia, inni często mają odmienne podejście.... |
|
|
|
|
|
#3850 |
|
Zadomowienie
|
Można dolączyć? Także szukam pracy, na razie bezskutecznie gdyż ofert u mnie jest naprawdę niewiele, a chętnych mnóstwo... Nie mam szczególnych wymagań, skończylam tylko technikum i szukam pracy byle jakieś pieniądze na razie byly, planowalam dalsza naukę za rok... Ech...
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Rozeznanie
|
Matko Bosko! Za Wami nadążyć
Wtrąciłabym się z przyjemnością, ale brak czasu. Natomiast regularnie przed snem zamiast książki czytam wątek, więc jestem na bieżąco ![]() Trochę żyję na wariackich papierach i mam cały wrzesień zaplanowany od A do Z. W dodatku weselicho siory, więc mówię Wam....szok! Trzymam kciuki!
|
|
#3852 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!
Zdobyłam tą pracę w Mohito.; ) Rozmowa trwała może z 10 minut. Pytania o same banały, nic związanego z firmą, z modą. Jedynie jak myslę, co będzie należało do moich obowiązków... Jutro zaczynam ; )
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!Ja od poniedziałku chodzę do Klubiku
|
|
|
#3857 |
|
Raczkowanie
|
nie przeraża. ; ) takie zadano mi pytanie, zapomniałam dopisać dwukropka - byłoby łatwiej. ; )
Przerażać to mnie może jedynie ich dress code - na codzień mam trochę inny styl ubierania, więc mam nadzieję, że szybko dostanę 'mundurek'. I tak mam już problem - wieczorem zadzwonili z odpowiedzią i od razu kazali ubrać czarne zakryte obuwie do pracy. Najlepiej baleriny. Wszystko super, tylko, że mam tak małą stopę, że jak dostaje baleriny to uwierzcie mi - nie patrzę na to, czy są czarne czy karmelowe.... W taki też sposób mam za duże buty, w które wepchałam już wkładki, zapiętki i skarpetki balerinkowe. Już widzę te osiem godzin stania <3 Ps.: te ZA DUŻE buty mają rozmiar 35 ; )
|
|
#3858 | |
|
Konto usunięte
|
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej i jak Ci tam?
Dzień dobry tak w ogóle Czekam na klientów, bo wczorajszy utarg to jakaś porażka |
|
|
|
|
#3860 |
|
Konto usunięte
|
teraz to tak się powolutku sezon kończy...
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;42622584]
![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- niestety... takie są wymogi co do ubioru w lepszych sklepach a to tak sexi nawet ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;42623610]teraz to tak się powolutku sezon kończy... [/QUOTE]no dokładnie, chociaż niektórzy przychodzą licząc na jakieś przeceny, może będą jak bratowa wróci z urlopu ![]() A jakim Wy motocyklem jeździcie z mężem? |
|
|
|
|
#3862 |
|
Konto usunięte
|
już nie jeździmy, sprzedaliśmy.
http://www.katalog-motocykli.pl/file...64485461-4.jpg za rok jak się uda odłożyć to chcemy zamienić na skuter: http://www.skuterowo.com/wp-content/...el_2010185.jpg |
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zazdroszczę
|
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;42623810]już nie jeździmy, sprzedaliśmy.
http://www.katalog-motocykli.pl/file...64485461-4.jpg za rok jak się uda odłożyć to chcemy zamienić na skuter: http://www.skuterowo.com/wp-content/...el_2010185.jpg[/QUOTE] Faaaajne
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
Motocykle <3 aaaah marzenie... może kiedyś ; )
|
|
#3866 |
|
Raczkowanie
|
hej
znalazłam prae ciekawych ogłoszeń: Praca w kawiarni Zatrudnię kobiety do lat 25, do pracy w kawiarni na Wyższej Uczelni. Praca w weekendy, mile widziane doświadczenie w gastronomii. Zatrudnię ekspedientkę od zaraz do pracy w sklepie spożywczym. Wymagana znajomość kasy fiskalnej i doświadczenie 2 lata. I dzisiaj wysłałam jedną aplikację na obsługę w recepcji, ale jest już 40 kandydatów a minęło 3 godziny od ukazania się ogłoszenia. To już osoby po 25 roku życia do niczego się nie nadają? Wiem, że chodzi o Zus, ale to dyskryminuje osoby w tym wieku. Normalnie nie ma ogłoszeń dla mnie :/ |
|
|
|
|
#3867 |
|
Zadomowienie
|
Mój TŻ sprzedał i chciałby kupić nowy, ale ja się nie zgadzam
![]() wczoraj jak jechałam na rynek to po drodze mijałam dwa wypadki.. z udziałem skutera i motocykla. Lekkie zderzenie z udziałem samochodu to jest stłuczka, z udziałem motocykla to jest często poważny wypadek. Mnie jakoś w ogóle do tego nie ciągnie, mimo, że miałam okazję jeździć ![]() Malagosia86 nie zwracaj uwagi na liczbę zgłoszonych kandydatur czy ilość wyświetleń ogłoszenia. W piątek idę na rozmowę, ogłoszenie miało ponad 1200 wyświetleń (gdzie odświeżanie nie zwiększa liczby wyśtwietleń, 1 osoba=1 wyświetlenie). Edytowane przez lazada Czas edycji: 2013-09-04 o 11:09 |
|
|
|
|
#3868 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3869 |
|
Przyczajenie
|
Ja szukam całkiem od niedawna i wydawałoby się, że ktoś kto zajmuje się projektami z zakresu software house będzie łatwo znaleźć pracę, bo mało jest takich specjalistów, a tu niestety czekała mnie niemiłą niespodzianka. Jakby ktoś coś słyszał na temat pracy, albo wie, że jakaś agencja interaktywna szuka pracownika, to dajcie proszę znać.
Najlepsza i największa agencja interaktywna jaką poznałem w życiu. Edytowane przez Tireba Czas edycji: 2013-09-06 o 08:14 |
|
|
|
|
#3870 |
|
Konto usunięte
|
proponuje poszukać pracy samemu...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

...
. Ja teraz nie pracuję, sprzątam, prasuję, ogarniam posiłki i mąż jest bardzo wdzięczny. Dzieci też starałabym się tak wychować, żeby być z nich zadowoloną i czuć satysfakcję, że te lata nie poszły na marne.