Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 12:34   #4531
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja też jestem ciut egoistyczna Zwłaszcza, że mam znajomych którym dziecko urodziło się niecały rok po ślubie. I niestety, ich życie mega się zmieniło. Nie dość że dziewczyna całą ciążę musiała leżeć - a facet pracował całe dnie, to po porodzie ona wróciła do pracy a on siedział w domu... Nijak nie mają czasu dla siebie, dzieckiem teraz zajmuje się opiekunka, jedno całe dnie w pracy, drugie cały tydzień, łącznie z niedzielami. Nie wiem, czy tak sobie to wyobrażali...
Chyba takie czasy, że ludzie pracują całymi dniami a dzieci widują tylko w weekendy a w tygodniu jak śpią.
My też mamy taką pracę że ja jestem w domu przed 18, TŻ ma nienormowany czas pracy. Nie ma opcji żeby kończyć o 15 i spędzać popołudnia z dzieckiem.

Ja planuję ciążę rok po ślubie więc poród 2 lata. Powinnam dać radę przed skońćzeniem 30-stki

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:36   #4532
ParisParisienne
Rozeznanie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja też jestem ciut egoistyczna Zwłaszcza, że mam znajomych którym dziecko urodziło się niecały rok po ślubie. I niestety, ich życie mega się zmieniło. Nie dość że dziewczyna całą ciążę musiała leżeć - a facet pracował całe dnie, to po porodzie ona wróciła do pracy a on siedział w domu... Nijak nie mają czasu dla siebie, dzieckiem teraz zajmuje się opiekunka, jedno całe dnie w pracy, drugie cały tydzień, łącznie z niedzielami. Nie wiem, czy tak sobie to wyobrażali...
Wlasnie tego sie obawiam, dlatego chcemy przynajniej rok poczekac. Dziecko jest bardzo wazne, ale my nie pobieramy sie tylko dlatego przeciez...

Dziecko w pewnym sensie "rozklada" malzenswto i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej. Po prostu dziecko zmienia troche relacje miedzy malzonkami. ..
Tu nawet nie chodzi o kwestie finansowe, bo jak mlodzi chca miec dziecko to nie przeszkadza im nawet zycie w malenkim mieszkanku.... Ja przynajmniej nie stosuje filozofii: najpierw sie dorobic, kredyt, mieszkanie, a potem dziecko...

Mysle, ze po prostu malzenstwo musie sie najpierw "scementowac".

Ja ze swoim TZ tez jestem pare ladnych lat, mieszkamy razem, zyjemy praktycznie jak malzenstwo ale dalej chodzimy na randki, robimy sobie niespodzianki, zachowujemy sie czasem jak zakochane malolaty mimo, ze oboje pracujemy, ja jeszcze dodatkowo studiuje, to stac nas spontanicznosc itd.

Mysle, ze jak pojawi sie dzicko, to cala swoja energie skupimy na swoim potomku ( przynajmniej na poczatku ) i tych romantycznych gestow bedzie mniej...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:45   #4533
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
wooow maja tempo! No ale jak chca, to super ja az tak bardzo nie bede sie spieszyc...
moja znajoma rok temu brala slub, a zaraz na porodowce wyladuje, takze chyba teraz taki trend

Rany.... a rok sie jeszcze nie skonczyl.... Wiec bedzie ich wiecej
fajnie, my bedziemy starac sie od nocy poslubnej
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
nie trend tylko czas, skoro co niektóre mają prawie 30 lat jak nie teraz ro kiedy
wlasnie :P tak jak ja
Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
niby dziecko zmienia ale my juz jestesmy razem 8 lat jak bedziemy brac slub to 9 to tak jak bysmy juz dawno malzenstwem byli a slub dla nas to tylko farmalnos i potwierdzenie tego ze razem jestesmy

Cytat:
Wlasnie tego sie obawiam, dlatego chcemy przynajniej rok poczekac. Dziecko jest bardzo wazne, ale my nie pobieramy sie tylko dlatego przeciez...

Dziecko w pewnym sensie "rozklada" malzenswto i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej. Po prostu dziecko zmienia troche relacje miedzy malzonkami. ..
Tu nawet nie chodzi o kwestie finansowe, bo jak mlodzi chca miec dziecko to nie przeszkadza im nawet zycie w malenkim mieszkanku.... Ja przynajmniej nie stosuje filozofii: najpierw sie dorobic, kredyt, mieszkanie, a potem dziecko...

Mysle, ze po prostu malzenstwo musie sie najpierw "scementowac".

Ja ze swoim TZ tez jestem pare ladnych lat, mieszkamy razem, zyjemy praktycznie jak malzenstwo ale dalej chodzimy na randki, robimy sobie niespodzianki, zachowujemy sie czasem jak zakochane malolaty mimo, ze oboje pracujemy, ja jeszcze dodatkowo studiuje, to stac nas spontanicznosc itd.

Mysle, ze jak pojawi sie dzicko, to cala swoja energie skupimy na swoim potomku ( przynajmniej na poczatku ) i tych romantycznych gestow bedzie mniej...
ja chce myslec, ze bedzie inaczej moj tz jest mage romantyczny wiec mam nadzieje, ze taki pozostanie
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:45   #4534
KasiaK_080290
Zadomowienie

co do ciąż to widziałam to własnie wczoraj wieczorem jak do nich zajrzałam
ja również mam czas w dniu ślubu będę miała 24 lata a chcemy rozpocząć starania w wieku 27-29 (w dniu ślubu będziemy 8 lat razem ale mimo wszystko uważam, że dla mnie to za wcześnie na dzieciaczka)

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-09-04 o 12:48
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 12:54   #4535
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
co do ciąż to widziałam to własnie wczoraj wieczorem jak do nich zajrzałam
ja również mam czas w dniu ślubu będę miała 24 lata a chcemy rozpocząć starania w wieku 27-29 (w dniu ślubu będziemy 8 lat razem ale mimo wszystko uważam, że dla mnie to za wcześnie na dzieciaczka)
ja będę miała niecałe 24 lata, ale chcemy najpierw iść na swoje. Na jednym pokoju z małym dzieckiem jeszcze bym przeżyła, ale dzielić łazienkę z 6 innymi osobami w domu to już lipa.

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:03   #4536
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
opium fajny ten aparat

blondi dobrze im idzie z ta ciaza ja tez bym chciala
ja się właśnie dowiedziałam że moja znajoma jest w ciąży !! będzie miała drugą córeczkę !!
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Ja mam 2, wczoraj wyniki odebrałam i nie wiem czy się martwić...
2 to spoko, gdybyś miała 4 to miałabyś się czego obawiać, 1 grupa to rzadkość.
Cytat:
podoba mi się romantyczna
mi teeeż
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:13   #4537
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
ja będę miała niecałe 24 lata, ale chcemy najpierw iść na swoje. Na jednym pokoju z małym dzieckiem jeszcze bym przeżyła, ale dzielić łazienkę z 6 innymi osobami w domu to już lipa.
my będziemy mieszkać w swoim 2 pokojowym mieszkaniu +łazienka, +przedpokój, +mały balkon i kuchnia z jadalnią, (teraz to są 3 pokoje ale ten jeden mały bardzo więc zrobimy jadalnię w nim) rodzice 120 km od nas (i moi i TŻ)
po prostu nie czuję instynktu jeszcze 22 sierpniabyłam u bratowej TŻ (25lat, planowana ciąża) w szpitalu bo 20.08 urodziła córeczkę, wzięłam ją na ręce i było słodko, mała cudowna, ale mimo wszystko na mnie nie czas jeszcze

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:14   #4538
madziara889
Zakorzenienie

Której się podoba styl retro? http://allegro.pl/suknia-slubna-w-st...515260940.html
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:16   #4539
karolinuuusia
Zakorzenienie

antonina_bielska ja miałam 3 lata temu 1 gr, 2 lata temu 2 gr, a w grudniu okazało się, że 3... , pobranie wycinku i wyszło, że mam hpv i teraz we wrześniu idę znowu na cytologię i zobaczę co jest grane dalej

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:18   #4540
kasia1201
Rozeznanie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Co do muzyki na video to może jestem staroświecka ale chcialabym rubika ( NIE ŚMIAĆ SIĘ ) Psalm dla Ciebie, miłość to wierność wyborowi
- podoba mi się też komarenko biała suknia. A co do dzieci to nie będę płakała jak zajdę dzień po ślubie ;-) szczególnie że mam już 7 letniego syna który upomina się o rodzeństwo;-)
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:18   #4541
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
super Też chcemy kupić Podobają mi się takie księgi gości, gdzie goście robią sobie nim fotkę, na odwrocie piszą kilka słów i wklejają do albumu, albo wieszają na takich sznureczkach uroczo to wygląda.
wczoraj pokazywalam album, ktory kupilam do wklejania zdjec przez gosci bedzie tez miejsce, zeby cos napisac
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:20   #4542
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
my będziemy mieszkać w swoim 2 pokojowym mieszkaniu +łazienka, +przedpokój, +mały balkon i kuchnia z jadalnią, (teraz to są 3 pokoje ale ten jeden mały bardzo więc zrobimy jadalnię w nim) rodzice 120 km od nas (i moi i TŻ)
po prostu nie czuję instynktu jeszcze 22 sierpniabyłam u bratowej TŻ (25lat, planowana ciąża) w szpitalu bo 20.08 urodziła córeczkę, wzięłam ją na ręce i było słodko, mała cudowna, ale mimo wszystko na mnie nie czas jeszcze
Jak dobrze pójdzie to będziemy mieszkać w domku gdzieś za dwa lata. Takie maluśkie dzieci troszeczkę jakby to powiedzieć mnie przerażają. Nie biorę ich na ręce bo się boję, że zrobię mu krzywdę. Ale ostatnio byłam u znajomej i dała mi do potrzymania swoja Córę (6 m-cy) - trochę strachu miałam, ale potem już był luz.

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
no nie mogę

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:29   #4543
Aasikk
Zadomowienie

My w dniu ślubu będziemy mieć: ja 26 a tż 28 (bez dwóch miesięcy). Dzidziuś??? fajny temat, ja czasem mam już ochotę na takiego bobasa. Tż też ale jeszcze nie wie kiedy. Ciągle mi tylko powtarza, że mam dbać o siebie, chodzić do gina, itp. bo przecież chcemy dziecko. kochany
Stary 2013-09-04, 13:38   #4544
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
biorę! ;p
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-04, 13:39   #4545
martucha0205
Rozeznanie

ja mialam wizyte u ginekologa 2 tygodnie temu czekam na wyniki z cytologi ale mam stwierdxone policystyczne jajniki i podejrzenie cukrzycy u nas z dzidziusiem bedzie ciezko niestety

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:39   #4546
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Załącznik 5392511

Jest super slodki

Super!!!! Ja nie mogę się doczekać, aż sobie kupię takie cudeńko

Co do dzieci, to nam się nie spieszy. Bratowa Tż ostatnio pytała, czy jej dziecko nie sprawia, że chcę miec swoje
Nie planujemy dzieci przez kolejne 2-3 lata, to na pewno.

Bratowa Tż znów podjęła temat tzw. flower girl. Nie dociera do niej, że ja po prostu nie chcę mieć żadnych dzieci rzucających kwiaty w kościele, pomijając fakt, że Kościół raczej nieprzychylnie do tego podchodzi.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:42   #4547
karolinuuusia
Zakorzenienie

My też już chcemy, coraz częściej rozmawiamy jak to będzie z dzidzią, stawiam mu pytania typu jak zareaguje gdy Twoja córka coś tam coś tam

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 13:44   #4548
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
My też już chcemy, coraz częściej rozmawiamy jak to będzie z dzidzią, stawiam mu pytania typu jak zareaguje gdy Twoja córka coś tam coś tam
No my mamy tak samo trochę pół żartem pół serio tak sobie gadamy
Stary 2013-09-04, 13:51   #4549
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Problem w tym że mi się ta wizja podoba. Nie oglądam sukien bo owszem, są ładne ale siebie nie widzę w żadnej. Fryzury podobnie, jest wiele fajnych ale ja chcę nisko kok sztywno upięty bo tak będzie najlepiej dla moich włosów. Kwiaty mają być gerbery albo kolorowe. Nie szukam inspiracji bo jestem zdecydowana co chcę i jak to ma wyglądać.Jedyna sprawa która spędza mi sen z powiek to suknia bo jeśli okaże się że długość 7/8 nie jest dla mnie to katastrofa.
Trochę Cię rozumiem Bo mam swoją wizję i idę do celu :P Nigdy nie miałam tak,że wizja zmieniała mi się o 180 stopni. Wiedziałam jaką chcę sukienkę i że w takiej będzie mi dobrze i się sprawdziło. Teraz kolejne kroki tak samo.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
24.05.2013

Jesteśmy z Białegostoku.

A ile wcześniej umawiacie się na fryzurę i makijaż? Zastanawiam się czy już zaklepywać terminy na maj, czy jeszcze dać sobie czas na wybór?
Witam białostoczankę Zdradzisz gdzieś ślub, gdzie wesele?
Jeśli chcesz polecaną makijażystkę to już zaklepuj. Lange, Gąska, Dryl. Ja Anię Dryl już zaklepałam na konkretną godzinę, oprócz mnie miała już jedną PMkę na ten dzień. W styczniu tylko zaliczka 50zł.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Co do dzieci, to nam się nie spieszy. Bratowa Tż ostatnio pytała, czy jej dziecko nie sprawia, że chcę miec swoje
Nie planujemy dzieci przez kolejne 2-3 lata, to na pewno.
Ma dowcip

My po dniu spędzonym z dzieciakami siostry tż mamy dość dzieci na dłuuugi czas. A co dopiero o swoich myśleć. Ostatnio dzwoniła, że nam ciuszki poskładała i schowała - podziękowaliśmy, ale myślę że prędzej ona się trzeciego dorobi niż my pierwszego
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:01   #4550
kulbensikowa
Wtajemniczenie

hej hej
Może garniturek w promocji?
http://www.groupon.pl/oferty/lublin/..._0_0_247&a=413

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Załącznik 5392511

Jest super slodki
i jak to cudo działa? namówcie mnie na taki

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:03   #4551
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
hej hej
Może garniturek w promocji?
http://www.groupon.pl/oferty/lublin/..._0_0_247&a=413

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

i jak to cudo działa? namówcie mnie na taki
Jak Polaroid! Robisz zdjęcie, czekasz chwilę i masz piękne, retro zdjęcie
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:07   #4552
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Jak Polaroid! Robisz zdjęcie, czekasz chwilę i masz piękne, retro zdjęcie
ooo super!! namówiłaś mnie!! chce taki

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:12   #4553
madziara889
Zakorzenienie

A może taką http://tablica.pl/oferta/sukienka-sl...tml#4f502f6ec5 ?
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:17   #4554
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
O matko, w pierwszej chwili myślałam, że to ksiądz w jakiejś szacie... o nie... mam gęsią skórkę jak to oglądam...
Stary 2013-09-04, 14:22   #4555
Marlenka2014
Przyczajenie

Widzę że mam sporo zaległości na forum, w weekend jak będę miała chwilę postaram się nadrobić, jak na razie melduję się tylko, że nadal żyję
Marlenka2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:24   #4556
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
myha w jakich miesiącach sa na giełdzie dostępne anemony?
Grudzień kwiecień. Czasami miesiąc wcześniej czasami później

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:28   #4557
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
"Power of love" z Back to the future to super piosenka na filmik z wesela
Super, fajnie wiedzieć, że nie tylko nam się podoba

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Niby tak, ale ja jednak chcę szukać oryginalności w swoim ślubie i weselu - ludzka przekora
Poza tym chciałabym, aby ta piosenka kojarzyła się z nami
Ale "Marry you" na pewno poleci na weselu, bo mi się piosenka bardzo podoba

Widziałyście, że już 7 PM 2013 jest w ciąży?
Też tak trochę mam co do oryginalności, wiem, że to naprawdę idiotyczne, ale dwie koleżanki ze studiów które średnio lubię się w tym miesiącu zaręczyły i tak jakoś... nie wiem, jakbym była ciut zazdrosna nie mówiąc o koszmarze, jaki mam od czasu do czasu, że któraś z moich przyjaciółek robi weslee w ten sam dzień, co ja...

A co do ciąż, to niezłe tempo! Ale nasi znajomi też wzięli rok temu w paździrniku ślub i teraz już się o dzidziusia starają mocno. Ja jednak chyba wolę chwilę poczekać, ale nie wykluczam dość szybkiej ciąży. Chcę być dość młodą mamą i urodzić pierwsze dziecko jakoś w wieku 25-27 lat, ale na razie dopiero mam 22 Niby teraz żyjemy jak małżeństwo, ale jednak chcę po ślubie jeszcze trochę nacieszyć się mężem w wydaniu 1+1

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
a na kogo się zdecydowalas?
Też na Joannę Wadas Doszłam do wniosku że w tej cenie nie znajdę lepszej makijażystki i chyba zaryzykuję i ją wezmę A Ty się z nią od razu na godzinę umawiałaś?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:31   #4558
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Chyba takie czasy, że ludzie pracują całymi dniami a dzieci widują tylko w weekendy a w tygodniu jak śpią.
My też mamy taką pracę że ja jestem w domu przed 18, TŻ ma nienormowany czas pracy. Nie ma opcji żeby kończyć o 15 i spędzać popołudnia z dzieckiem.

Ja planuję ciążę rok po ślubie więc poród 2 lata. Powinnam dać radę przed skońćzeniem 30-stki
widze ze na tapecie kwestia dzieci, my planujemy się starac tak jak wy, rok po slubie czyli od dzis za dwa lata. Jesli tak nam się uda, zostaniemy rodzicami w wieku 25 lat ja i 29 Tż.

co do kweti obraczek, my zaplacimy 350 zł plus grawer 90 zł, ale jesli zostanei złota to od nas odkupia i wyjdzie taniej.
Stary 2013-09-04, 14:33   #4559
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Kupilam stanik! Wonderbra strapless, cielisty. Jest po prostu boski!!

Wiec teraz moge pokazać sie w mojej kiecce i w nowym sweterku. Czy teraz lepiej?
o wiele lepiej! super
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Zaklepaliśmy godzinę
Tak więc ...

14 czerwca 2014 godz.17:00
super
Cytat:
mi sie do tego marzy czarna ramoneska, ale TZ sie tylko na mnie spojrzal
o tak czarna ramoneska dla mnie bosko do tej sukienki
Cytat:
ja tez jestem troche egoistka i zanim zostane mama, chce pobyc troche zona bez dziecka nacieszyc sie malzenstwem i TZ...

Potem sie tez bede cieszyc oczywiscie, no ale dziecko zmienia wszystko...
ja tak samo może ze 3-4 lata po ślubie zaczniemy myśleć o dziecku

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 14:35   #4560
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mialam wizyte u ginekologa 2 tygodnie temu czekam na wyniki z cytologi ale mam stwierdxone policystyczne jajniki i podejrzenie cukrzycy u nas z dzidziusiem bedzie ciezko niestety
znajoma też miała to stwierdzone, brali ślub w styczniu 4,5 roku temu, a teraz mają już dwóch synków
Oliwka 21.07.2016
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości