|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
|
|
|
#4922 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dla przykładu dzisiaj zjadłam pączka, muffinkę czekoladową, banana, 3 kanapki z serkiem turek, 2 kawałki pizzy i popiłam colą. Zjem jeszcze milion innych paskudztw dzisiaj, potem pójdę na piwo, a potem będę się leczyć z cellulitu. |
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4924 |
|
Copyraptor
|
Dziwi mnie, że pewne zabiegi wyglądające na ściemę czasem naprawdę działają
jestem sceptycznie nastawiona do większości zabiegów rehabilitacyjnych, a po operacji chirurg zapisał mi kinesiotaping. Pomyślałam sobie, kurde, bez sensu, naklejanie jakichś magicznych, japońskich taśm, jak mi to ma pomóc. A się okazało, że to faktycznie się jakoś tak rozciąga i ma takie właściwości, że dobrze naklejone fizycznie ściąga skórę, napina ją i tak dalej, i pomogło mi najpierw w zniwelowaniu opuchlizny pooperacyjnej, a teraz pomaga mi w utrzymywaniu na miejscu nerwu łokciowego, który inaczej by mi wyskakiwał i bolał jak diabli. No magia, naklejam plasterek i mogę normalnie funkcjonować.
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
ja w te niekonwencjonalne metody wierzę jak najbardziej, tż ma sąsiada, który właśnie robi takie rzeczy no i działa cuda
|
|
|
|
#4926 |
|
Pani Buka
|
a mnie dziwi że na fanpage jakieś firmy - no dobra, bądź co bądź nie przez wszystkich lubianej (jak KFC) pod każdym wpisem przelewa się fala krytyki i hejtu, jakie to świństwo, jak drogo, jak niesmacznie i tak dalej. a skoro ludzie to widzą, to znaczy że pewnie zdecydowana większość z nich ma lajka na tej stronie, a mimo to dzielnie regularnie poświęca czas na objeżdżanie firmy od góry do dołu
![]() żeby nie było - nie bronię ani nie potępiam samej marki i jej produktów, ale rozwala mnie takie zachowanie
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-09-04 o 15:11 |
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzeniona
|
Mnie ogólnie śmieszy, jak ktoś pokazuje zdjęcie ciucha i pyta: "Myślicie, że w następnym sezonie to będzie nadal modne?" albo: "I tak będzie na sezon, bo potem się zrobi niemodne". Jak mi się coś podoba to kupuję niezależnie od tego, czy jest modne czy nie. Właściwie to wolę rzeczy niemodne, w których nie chodzi połowa miasta.
|
|
|
|
#4928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do parek to przecież nie muszą być oversized. Ja tam lubię parki i bardzo się cieszę, że jest duży ich wybór teraz. Bo zawsze bida panie. |
|
|
|
|
#4929 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ostatnio znalazłam profil na fb "nie polecam w Krakowie", a tam skrytykowano i objechano z góry na dół z jakieś 10 moich ulubionych miejsc Może nie mam gustu.
|
|
|
|
|
#4930 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4931 |
|
Konto usunięte
|
Cholerna, a jak to jest, sama kupujesz i naklejasz? Czy rehabilitant to robi?
|
|
|
|
#4932 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
po prostu ja myślałam, że to ma działać jakoś, nie wiem, jak placebo, a to naprawdę ma taką właściwość, że ściąga skórę/masuje ścięgna, mięśnie i co tam jeszcze. Musiałam sama się przekonać, żeby uwierzyć, a gdyby nie zalecenie chirurga to pewnie bym się nie wybrała
|
||
|
|
|
#4933 |
|
Konto usunięte
|
no wygoglałam i to to
![]() słyszałam o tym, znajoma jest fizjoterapeutką i niedawno miała przeszkolenie właśnie z tych plastrów. Później wszystkim wkoło to naklejała i podobno działało
|
|
|
|
#4934 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
bo rehabilitacja nfztowa mi się skończyła, więc pewnie musiałabym chodzić prywatnie. Ponoć też na youtubie można znaleźć filmiki o tym, jak naklejać, ale ja jednak bym się bała sama coś działać przy bardziej skomplikowanych urazach, żeby sobie nie zaszkodzić. |
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
te taśmy są powszechne w fizjoterapii, nie wiedziałam tylko, że ma to taką wymyślną nazwę
|
#4937 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo tak, jako osoba od dzieciaka skazana na okulary, która dopiero po ponad 20stu latach wybłagała u lekarza soczewki kontaktowe nigdy nie pojmę zakładania zerówek
![]() Cytat:
http://i.archiwumallegro.com.pl/2036432507/ Nie pojmuję ludzi noszących takie obuwie - nie na codzień, ale na miasto, do knajpy, czy do sukienek (!) A najlepszy widok raz miałam jak cała rodzinka w takich biegła po deptaku - tatuś, mamusia, i trójka dzieci, każde w innym odcieniu
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4939 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Szał na te buty trwa od paru lat, sama mam takie w celu łażenia po domu i ogródku, ale jak żyję nie widziałam NIKOGO kto by się w tym wyrwał na ulice, nie wiedziałam że komuś mogłoby to przyjść do głowy
|
|
|
#4940 |
|
Copyraptor
|
Ja ostatnio po raz pierwszy, na żywo, widziałam dziewczynę, która w galerii robiła zakupy w tych butach: http://chce.to/content/kokardnik/big...655FAC66D.jpeg
Myślałam, że się spłaczę ze śmiechu |
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Crocksy, wyglądają jak połączenie chodaka z klapkiem kubota, czyli chyba najpaskudniejsze buty świata
Też mnie dziwi szał na nie.
|
#4942 |
|
Konto usunięte
|
jestem w szoku |
|
|
|
#4943 | |||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
W sumie moda jak moda, ale ja dla wygladu bym nie nosila Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4944 |
|
Zadomowienie
|
Zwykłe męskie koszule na guziki z podwiniętymi rękawami. Można na szorty, można zawiązać w talii, można wetknąć w spodnie, ew. spiąć paskiem ale tak cieplej. I nie jestem szczupła jak co
|
|
|
|
#4945 |
|
Copyraptor
|
Znalazłam na komórce zdjęcie...proszę, nie oceniajcie zbyt surowo tego, że robiłam zdjęcie stopom obcej osoby w sklepie, ale to było takie śmieszne
|
|
|
|
#4946 |
|
Konto usunięte
|
O boże!
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i ubieram do samych majtek, bo jakoś tak nigdy nie byłam pewna, czy ten kołnierz męski dobrze wygląda. Do szortów też super ![]() Dzięki
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
spoko rocky coś tam lubi tak wpaść skrytykować i się ulotnić
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera, może to wersja beta skarpet do balerin
|
|
|
|
#4950 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

jestem sceptycznie nastawiona do większości zabiegów rehabilitacyjnych, a po operacji chirurg zapisał mi kinesiotaping. Pomyślałam sobie, kurde, bez sensu, naklejanie jakichś magicznych, japońskich taśm, jak mi to ma pomóc. A się okazało, że to faktycznie się jakoś tak rozciąga i ma takie właściwości, że dobrze naklejone fizycznie ściąga skórę, napina ją i tak dalej, i pomogło mi najpierw w zniwelowaniu opuchlizny pooperacyjnej, a teraz pomaga mi w utrzymywaniu na miejscu nerwu łokciowego, który inaczej by mi wyskakiwał i bolał jak diabli. No magia, naklejam plasterek i mogę normalnie funkcjonować.

Szał na te buty trwa od paru lat, sama mam takie w celu łażenia po domu i ogródku, ale jak żyję nie widziałam NIKOGO kto by się w tym wyrwał na ulice, nie wiedziałam że komuś mogłoby to przyjść do głowy