|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Szybkie pytanie:
Zastanawiam się nad balsamem do ust. Z oferty, z której puszczę zamowienie jest o wyboru albo z maliną albo z masłem karite. Czy barwią usta i jak pachną??? |
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Chcialam się ostatnio skusić na baze z yves rocher, ale zal mi bylo kasy za taką malą pojemność i kupilam z dax cosmetics, ale nie jestem zadowolona, wiec chyba i tak w końcu kupie YR
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karite jak karite pachnie Taki orzechowy, ciepły zapach, ale jak dla mnie wyczuwalny tylko jeśli podstawisz nos do pomadki
|
|
#4564 |
|
Zadomowienie
|
Moja paczka wysłana, z racji tego, że idzie PP, co jest niespodzianką dowiemy się dopiero w piątek
![]() Na Fb jest konkurs, po wzięciu udziału, otrzymujemy kod - Elixir Kod promocyjny uprawnia do zniżki -35% na najdroższy produkt w koszyku oraz do darmowej dostawy od 89 zł. Promocja nie dotyczy zestawów, Zielonych punktów oraz produktów w promocji. Kod ważny do 15.10.2013 r. Edytowane przez Agnexx Czas edycji: 2013-09-04 o 15:41 |
|
|
|
#4565 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4566 |
|
Rozeznanie
|
Mam wrześniową ofertę urodzinową 9PYC9BA06, prezenty te same (wysyłka od 100 zł).
|
|
|
|
#4567 |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
O Neroli
Otrzymawszy próbeczkę Neroli niezwłocznie rozerwałam saszetkę, by zaspokoić swą ciekawość. Muszę przyznać, że pierwsze zetknięcie z zapachem przywiodło mi na myśl Code Armaniego- który z kolei bardzo mi przypomina Addict Diora ( jednakże Armani jest cieplejszy, Dior natomiast ostrzejszy, kadzidlany) I coś w tym jest, bo główną rolę w tych pachnidłach odgrywa neroli czyli kwiat pomarańczy. Code i Dior są zapachami głębokimi, Neroli spłyconym, bliskoskórnym, słabo ewoluującym. Dla niewtajemniczonych kwiat pomarańczy pachnie inaczej niż owoc. Jest cierpki, gorzki, nieco cytrusowy, nieco żywiczny. Ostry. Jeśli kiedykolwiek udało się Wam wyhodować chociażby cytrynę z pestki ( mnie się udało ) to w bardzo podobny sposób do neroli pachną liście tego drzewka. Ponadto w Rocherowym Neroli bardzo wyczuwalną nutę stanowi wanilia. Mam wrażenie jakoby bazą do stworzenia Neroli była właśnie Vanilla Noir, wanilia ciemna, mroczna, nieinfantylna, z pieprzem!, niecko skórzana, piżmowa. Najzabawniejsze jest to, że wg opisu perfum wanilii tam nie ma, prawdopodobnie piżmo przejęło jej rolę. Kolejnym składnikiem bardzo wyczuwalnym jest piżmo. Nadaje kompozycji trójwymiarowości. Ociepla ją. W zależności od stężenia i rodzaju pachnie bardzo ciepło, aksamitnie, słodko, skórzanie, intrygująco, zmysłowo, zwierzęco, mlecznie, pleśniowo, trupio, potem, itp. ( jak Angel Muglera) Jak więc pachnie Neroli? Jest to zapach ciężki. Gorzko- słodki o dwóch przewodnich nutach ostrej pomarańczy i głebokiego zmysłowego, słodkiego, skórzanego, zwierzęcego piżma. Przywodzący na myśl barwy fioletu, ciemnego błękitu, granatu i czerni. I w takim też flakonie powinien być zamknięty. Nie dla każdego, nie o każdej porze roku, dnia. Jest to zapach inwazyjny, mocny, mroczny, nie każdemu przypadnie do gustu. Jednych zemdli, innych zauroczy. Na pewno nie jest to zapach bezpieczny. I zaznaczę dla jasności, w moim odczuciu między Code a Neroli istnieje taka sama zależność jak pomiędzy Light Blue a Naturelle . To nie to samo, ale podobieństwo jest.
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
A jest seria miodowa i ten nowy żel?
|
#4569 |
|
Rozeznanie
|
Przyjechała paczka z kodem NEWSYR
Wszystko cudne: żele pod prysznic miodowy i orzech macadamia wspaniale pachną, orzechowy pachnie lodami ![]() Mini mleczko do ciała i krem do rąk tak samo pachną jak żel czyli słodko miodowo i troszkę migdałowo jak już wcześniej dziewczyny pisały. Peeling do twarzy pachnie jak seria PN z brzoskwinią a maseczka żurawinowa jak galaretka owocowa z odrobiną chyba mięty. Balsam do ust miodowy pachnie i smakuje odrobine inaczej niż cała seria ale też fajnie i jest dość tłusty, delikatnie nabłyszcza usta tzn. daje efekt mokrych, nawilżonych ust. Wystarczy odrobina bo nałożony w większej ilosci rozpływa się jakoś. No i suchy olejek w sprayu, jak dla mnie doskonałość, szybko się wchłania, nie tłuści ubrań( już wypróbowałam nie mogłam się powstrzymać ![]() Gratis jest krem nagietkowy i zestaw kosmetyczek podróżnych.
|
#4570 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4571 | |
|
Rozeznanie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;42624154]w poście nr 4541 jest ta niespodzianka na zdjeciu chyba
![]() a ja stworzyłam sobie poziomkowy żel pod przysznic rocherowy tzn. do żelu mango dolałam truskawkę i tak poziomeczkami pachnie ładnie ![]() a na poczatku wygladał jak drink tequila sunrise W poście na zdjęciu jest niespodzianka do oferty dla nowych o numerze 3PYC3FR03 co zresztą zaznaczyłam ![]() Cytat:
|
|
#4572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Ma może któraś z Was Nature
http://www.yves-rocher.pl/zapachy/za...woda_toaletowa i może opisać jak pachnie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was mogłaby zrecenzować już nowe mleczko do ciała miód i muesli?
Widzę, że wszystkim podoba się zapach, ale jak z działaniem, wydajnością?
|
|
#4575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma żadnego kodu -50zł, albo 50%? :/
|
#4577 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4578 |
|
Rozeznanie
|
Czy wiadomo już co jest niespodzianką w e-sklepie?
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie złożyłam zamówienie z Ambre
Ozn. Nazwa produktu Ilość Cena zakupu Razem SECRET AMBRE EDP 50ML. 1 Prezent Prezent 17 NUTRI. AKSAM.ŻEL DO MYCIA TWAR 1 19.9 zł 19.9 zł 03 LUM4 LAKIER MIĘTOWY 1 9.9 zł 9.9 zł 201 C.BIO ŻEL MIÓD/MUESLI BIO 1 8.9 zł 8.9 zł 224 JDM ŻEL KREM.ORZECH MAKADAMII 1 7.9 zł 7.9 zł 72 JDM ŻEL/PRY. LAWENDA 1 7.9 zł 7.9 zł Razem za produkty w złotych 54.5 zł Koszty wysyłki 9.95 zł Gratis Razem za całe zamówienie w złotych 64.45 zł |
|
|
|
#4580 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
|
|
|
|
#4581 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4582 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie powąchałam te nowe żele - orzech chyba będzie moim nr 1
Kusicie tym Neroli
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
czy karta yves rocher uprawnia do jakiejs znizki? kiedys takowa mialam, ale zniknela... chcialabym wyrobic na nowo i przy okazji kupic juz upatrzony produkt..
.
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
wspaniala, tu masz info o programie lojalnościowym:
http://www.yves-rocher.pl/regulamin_...talego_klienta Możesz też zbierać punkty payback |
|
|
|
#4586 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
3PYC3FR03 tusz + od 29 torba + od 59 niesp skan skan niesp to klik i 9PYC9NR06 tusz różowy + od 35 torba szary róż + od 59 niesp za 82 ten sam tusz, te same torby i ta sama wartość niespodzianki... tak sobie dedukuje tylko i zgaduję
|
|
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Punkty payback tylko w sklepie internetowym
![]() Cytat:
Choć ja w sumie dostałam czarno-biały wydruk, no ale nieważne I z tym świstkiem tusz Sexy Pulp przy następnej wizycie i zakupie za minimum 6,90 (do zrealizowania x1) i -40% na 1 wybrany kosmetyk poza ZP i -30% na kosm. do makijażu (do zrealizowania wielokrotnie przez 2 miesiące od założenia karty) No i comiesięczna ulotka, która przychodzi na adres domowy, ew. oferty na maila do stacjonarki (nie mylić z tymi do internetowego) - to od dość niedawna i smsy z jakimiś zniżkami, ale to rzadko
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2013-09-04 o 22:19 |
|
|
|
|
#4589 | |
|
Pani Pech
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Cytat:
Uwielbiam ten zapach
|
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

Karite jak karite pachnie
Taki orzechowy, ciepły zapach, ale jak dla mnie wyczuwalny tylko jeśli podstawisz nos do pomadki

I jeśli w ogóle pojawi się coś podobnego w serii, to będzie miało zupełnie inny skład.