|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() i tez przejezdze jesio zime w maricie, ale poźniej cos trza pomyślec. Cytat:
Ojjj oby jutro przeszło. Ja przy 37 to juz umieram ale co sie dziwić skoro moja normalna temp ciała to 35,4 ;p niczym nieboszczyk ;ppiszecie tu o drozejących produktach, przypomniało mi sie jak tzt opowiadal...jak chcial kupic jakas dobra kiełbaskę jak byl w delegacji a babka mu zaproponowała palcówkę
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-04 o 21:24 |
||
|
|
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Debrah, ja dziś też na grubo-chipsy, czekolada z nadzieniem karmelowym, ciasto drożdżowe
w ogóle złapałam się na tym, ze coraz więcej słodzę
|
|
|
|
#4353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
cholera, coś mi w plecy wlazło i mi się rwa kulszowa z czasów ciążowych przypomniała
ledwo dzisiaj młdoego z wanienki podniosłamCytat:
![]() Cytat:
|
|
#4354 |
|
Konto usunięte
|
Wpadam na moment, jestem MEGA zmęczona, nie pracą, ale zapierniczem po pracy. Buziaki, jutro mam tylko 1 lekcję, to odsapnę może i wreszcie normalnie pogadam z wami
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
ale nie wzielam![]() aaaaaa na dodatek okresu dostałam, wiec juz wiem czemu taka glodna od 3 dni chodzilam;p jutro musze zrobić zakupy bo lodówka prawie pusta ale bym zjadła racuszkóww aaaaaaaaaaaaaaaaaa ;'(
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-04 o 21:27 |
|
|
|
|
#4356 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
A spacerówke będę miała taką:
http://www.youkids.pl/wozek-spacerow...za-quatro.html niebieską może nie jest super hiper extra, ale dostaję ją za darmo to nie ma co wybrzydzać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4357 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=hje;42634758]Współczuje sytuacji w domu. Z tego co piszesz to codziennie latasz i sprzątasz a nikt tego nie docenia. Ja bym tak nie dała rady. Po kilku dniach bym rypła wszystko w pieruny i niech sobie sami sprzątają albo zarosną brudem. Może wtedy by docenili ile robisz. |
|||
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam na próbę serek almette gruszka z jabłkiem i jakieś mdłe to jest, myślałam, że lepsze będzie; patrzę teraz na skład i m.in. gruszka z jabłkiem 10%(cukier, przecier gruszki 2%, przecier jabłka 1%, woda, cynamon, aromat)
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42637263]Wpadam na moment, jestem MEGA zmęczona, nie pracą, ale zapierniczem po pracy. Buziaki, jutro mam tylko 1 lekcję, to odsapnę może i wreszcie normalnie pogadam z wami [/QUOTE]trzymaj się pani nauczycielko
|
#4359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A, to nie jest jeszcze tak zle.
Rozumiem, ze dzien udany? ![]() Cytat:
Cytat:
Mi tez by sie nie chcialo tak ze szmata codziennie latac. Cytat:
![]() Jedyne co robi to obroty we wszystkie strony, obracanie sie na brzuchu wokol wlasnej osi i dzwiganie w gore d*pki. Cytat:
![]() Duzo zdrowka! ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Kubusiowi dzis podczas maruda wyrwalo sie "mama" Nieswiadome, wiem ale TZ tez to slyszal!!
|
||||
|
|
|
#4360 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Mnie też rozkłada, już się naszprycowałam lekami Co do cen-ja np kupnych wędlin, mięs, kiełbas itd. w ogóle nie jem. wszystko eko ale fakt, drożeje! A tak poza tym, to ja ostatnio zauważyłam, ze wszystko kupuje w promo. Gardzę dwulitrową pepsi jak jest za więcej niż 3 ziko pampki tylko w promo od razu kilka pak, tak samo chusteczki do pupalolo itd, czy kosmetyki. Żarcie często też. Ot taki ze mnie łowca promocji Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2013-09-04 o 21:37 |
|
|
|
|
#4361 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakoś sama nazwa by mnie zniechęciłaCytat:
|
||
|
|
|
#4362 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bidulka i to jeszcze w taki dzień... ehhhh.... Cytat:
Cytat:
![]() ale duża już Amelka, mama da sobie radę ![]() Cytat:
![]() pięknie się tulicie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale się zdegustowałam na tż obiad 2-daniowy, grzanki z masłem czosnkowym, deser a ten mi qrwa mówi, że dałam mu na kolację suchy chleb ![]()
|
||||||
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie się tulicie Lady, ZDRÓWKA!!!! Oby przeszło ![]() Idę jeść kolacje i chyba spać. Dobranoc.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-04 o 21:41 |
|
|
|
|
#4364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój póki co cały czas dededede i dadadaaaa i neeee i meeeee, tyle póki co umie
|
||
|
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Co do męża, wybacz, ale Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, ja miałam wyrywane w sumie 4 zęby - piątki, na górze i na dole, do aparatu musieli mi wyrwać, bo miałam za duże zęby i mi się nie mieściły wszystkie w szczęce...
![]() Charlizz, fajny ten wózeczek. Lady. Nawijko, gratuluję! Wiedziałam, że Ci tak dobrze pójdzie! |
|
|
|
#4367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do chusteczek do pupci, dawno nie bylo promo na nie;/ Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#4368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ÓsemkI? Fewciu, i Ty też? Ja mam tylko JEDNĄ ósemkę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Little, spoko. Ja młodej podżeram WSZYSTKO. Jak ją karmię, to przy okazji podjadam obiadek, deserek, jak nie dopije, to soczek dokończę, jogurta kiedyś zjadłam całego... Aga, A z tą kasą nawet nie musisz mówić... ---------------- Jakie mam duże dzieciątko Przy kąpaniu już w ogóle nie chce leżeć na pleckach, tylko siedzenie albo brzuszek.Pełza po pokoju jak z motorkiem w pupie, śmieje się, zaczepia, gada jak najęta
|
||||
|
|
|
#4369 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałam! Wyobraźcie sobie, moja mama dała dziś Oli skorke od chleba. no taka długa na 5 cm. ona to opierdańczyła! Siedziała u mojego brata na kolanach, nagle pyta on czemu Ola taki cicho siedzi. Mama mówi gdzie ta skórka! Ja zaglądam do paszczy a tam tylko kawałek na podniebieniu, chciałam wyjąć paluchem bo się bałam, ze się zadławi czy coś a ona połknęła! Szoken normalnie, wtranzoliła jak chrupka.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4370 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
TZ bierze co lubi, malej tez to co potrzebuje. Skapie na ciuchach, nie dam za bluzke wiecej niz 20 zl jak wiem, ze mam pod reka outlet w ktorym podobna kupie za dyche :p A jak trafie cos co potrzebowalam/zawsze chcialam miec/ czailam sie na to dlugo w promocji to jestem szczesliwa jak dziecko po kupie ![]()
|
|
#4371 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, za bardzo nie można rozpieszczać, bo potem powiedzą, że im suchy chleb dajesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
szok ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze co do zębów.
Ja też nosiłam aparat, ale ten "ściągany". U mnie zęby są krzywe w najgorszym miejscu - jedynki na górze. Nie nosze go już chyba z 5 lat, ale zęby nie wróciły całkiem tam, gdzie były, więc nie wygląda to najgorzej. Obecnie nie mam jednego zęba - 6 u góry. I na dole też pewnie pójdę wyrwać, bo mnie już kwu.r.wia. A jeszcze Wam powiem. Mój tata to ma dopiero zębole. W wieku 45 lat pierwszy raz w życiu miał wyrywanego zęba I 3 "robione". Reszta jest nieruszona. Dobrze, że chociaż po części zęby mam po nim.A ósemki to też wiem. Brat obecnie ma mieć wyrywaną. Ale najpierw przyjmuje przed 3 tyg. lekarstwo, robił kilka prześwietleń i dopiero mu babka wyrwie. W ogóle na początku to go chcieli do chirurga wysłać
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-04 o 21:51 |
|
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
Co do zębów- kupiłam na all paski wybielające crest supreme. Polecam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
little a co z Małą jak wrócisz do pracy, bo chyba nie pisałaś....
|
|
|
|
#4375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Szuram stąd. Może jutro z rańca wpadnę
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
\
Cytat:
|
|
|
#4378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za bobofruta nie dam więcej jak 3 zł zawsze mam zapas, jak jest promo i mam mało to kupuje. I rzadko kiedy mam tak, ze podkład czy tusz do rzes kupię po regularnej cenie, zawsze jakoś się trafi promo jak trzeba. I tu nie chodzi o jakieś skąpstwo, nawet jakbym miała kupę kasy to też bym tak robiła. Pieniądz trzeba szanować to po pierwsze a po drugie czemu mam zapłacić za Pepsi 6 zł skoro mogę to dostać nawet o połowę taniej. Ja se nie dam oka zapruszyć nikt ze mnie frajerzyny nie zrobi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4379 |
|
Lurker ;)
|
Nancy wrzesien posiedzi z moja bratowa, ale pozniej ehh bedziemy prosic moja babcie( ponad 70 lat...) zeby z nia posiedziala 1,5 h tylko, mamy blisko od niej do pracy. Nie mamy wyjscia, opiekunka nie wchodzi w gre jesli chcemy miec co jesc i nie skonczyc na ulicy ;/
|
#4380 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

ledwo dzisiaj młdoego z wanienki podniosłam

ale nie wzielam
może nie jest super hiper extra, ale dostaję ją za darmo to nie ma co wybrzydzać.
nie wiem,czy to uczulenie czy co
i gadać nie chce

Jakoś sama nazwa by mnie zniechęciła

I 3 "robione". Reszta jest nieruszona. Dobrze, że chociaż po części zęby mam po nim.