![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Zony 2011 czesc IX
Ubranko już miał dawno.
Mały pies to trochę inaczej się zachowuje niż duży pies. Moja Tośka np. przychodzi i się przytula jak kot i jak tu takiej kruszynki nie przytulić. Jak się ma 2 psy to też wszystko wygląda inaczej też się piorą i trzeba na nie krzyczeć. Jak idą razem na spacer to jedno broni drugiego. Przy jednym psie tego nie widać tak bardzo
#92 |
Zakorzenienie
|
Monita po środzie zawsze jest z górki
![]() ![]() Tak czytam tego bloga co Badzia podesłała i natknęłam się na recenzje książki. Któraś czytała to? http://doulawarszawa.wordpress.com/2...wle-w-okolicy/ |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Ja korzystajac z okazji iz mam wolne robie krokieciki
![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, a z czym robisz? Ja mam pol zamrazarki pierogow od mamy
![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
Ja tradycyjnie z kapusta
![]() To mama zrobila ci zaopatrzenie konkretne ![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja w zamrażarce mam jeszcze trochę mięsa od mamy. Miałam robić ogórkową, ale TŻ zamiast wyciągnąć kości z karkówki to wyciągnął pręgę więc będzie gulasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa pochwalę się, że wczoraj dostałam od koleżanki dwie pary body z lidla i pieluszki pampersy w zamian za ten notes co jej zrobiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ladne bodziaki, a jak jakosciowo?
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Ja tez chyna zrobie jakas zupe, bo jakos na nic innego nie mam ochoty ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
W Lidlu siuchy są bardzo fajne. Dziewczyny kupowały to może któras juz prała i wie jak po praniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Jak bylam w Wawie to ogladalam ubranka dla kolezanki w mothercare. Sa dosc drogie, ale na prawde przepiekne!
Co do Lidla, to ja mam kilka rzeczy dresowych i rzeczywiscie sa ok ![]()
#100 |
Zakorzenienie
|
Noo akurat Motherscare to omijam szerokim łukiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
No ceny sa wysokie, ale przepiekne te ubranka, duzo ladniejsze niz np. w Smyku, choc pewnie w kazdym miejscu mozna zdobyc jakies perelki
![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
No ja w Smyku zakochałam się w tej włochatej zielonej bluzie, ale cena jest wręcz podła
![]() Już nie mogę się doczekać co mi ciotki ze stanów przyślą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
W stanach podobno sa sliczne i tanie ubranka dla dzieci, zreszta nie tylko dla dzieci
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- A co to za bluza Takaya?
#104 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ciotki za dolara pełno ciuchów nakupowały
![]() Bluza taka super włochata- krokodylek w sklepie jest z a 69zł tu widzę, ze za 49 o dokładnie ta: http://www.smyk.com/cool-club-bluza-...a-dla-dzieci-p Na żywo jest zarąbista ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Takaya, fajna ta bluza, w sumie moze sluzyc tez jako kurteczka. 70 zlotych to rzeczywiscie sporo, ale 49 juz bardziej do przelkniecia
![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- To kiedy rodzisz Takaya?
"There is a crack in everything, that´s how the light gets in." Edytowane przez monita01 Czas edycji: 2013-09-04 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Janek ma termin wyjścia na 27go października
![]() Wrzucę wam wieczorkiem moje dzisiejsze zdjęcie- wyciągnęłam z szafy jakiś stary różowy sweterek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
I jak Ci sie pracuje z brzuszkiem? Nie boli Cie kregoslup od siedzenia 8 godzin? Z tego co czytam, to tryskasz energia! Super!
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piotrek ma te same body ![]() ![]() F&F ma bardzo fajne ubranka ale bodziaki z tych kilku-paków są paskudne... jeszcze jak leżał i był malutki to były znośne a teraz to coś mi się robi jak mam mu założyć :/ chodzi w przymałych carter's nawet nie będe odkładać tych f&f tylko od razu na ściery :/ Mam też bluzę i jest super ![]() H&M bardzo opłaca sie w promocjach, u nas rzucają co jakiś czas coś ![]() ![]() ![]() Ale dziś fajnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Takaya wrzuć koniecznie fotkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Takaya lubimy Twoje zdjęcia w windzie
![]()
#110 |
Zakorzenienie
|
Monita kręgosłup to w sumie wcale mnie nie boli- od siedzenia to tylko dół brzucha ale ja teraz w pracy jestem po 5-6godzin a i tak non stop łażę -spaceruje sobie po biurze bo usiedzieć to mogę 15-20min i to z wyciągniętymi nogami albo po turecku
![]() I_K na razie jedyne ciuchy, które sama kupiłam to 2szt body z Lidla (jeszcze w sierpniu zeszłego roku bo były za 3,9zł) i 2szt body z Pepko + ciuchy z lupmka co wypatrzyłam (mam pół śpiochy Mohterscare) a tak resztę dostałam ![]() ![]() Kuleczka cieszę się, że zdjęcia z windy się podobają ![]() ![]() Musze sobie gdzieś je pozapisywac który to tydzień to później zrobię albumik i podpiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kiedyś wam pisałam że ja dostaje ciuszki po synku babci koleżanki właśnie ze stanów i wszystkie były super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
noooooo
![]() Cytat:
![]() i tak jak I_K pisze H&M są super bo długo się je nosi ![]() ![]() dopiero teraz koszulę na 74 Jaśkowi wyjęłam co zimą dostał i jeszcze rękawy podwinęłam, mimo że innych firm nosi na 80 już ![]() chyba siorze powiem by polowała na promocje w H&M ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
aaa no i jeszcze 2szt spodenków dresowych z Reserved kupiłam te co to za 8zl były
![]() Ja jakoś nigdy nie mogę trafić na fajne ciuchy dziecięce w H&M zostają same różowe itp. ![]() Trzymajcie kciuki dziewczyny za to moje szycie! Na pierwszy ogień biały dresik z misiem z bluzy TŻta, którą dostał od mojej mamy i nie nosi bo nie lubi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Tai masz coś na zimę dla Jaśka? Zastanawiam się czy kupić kombinezon czy spodnie na szelkach i kurtkę... bardziej stawiam na tą drugą opcję...
---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Takaya to trzymam kciuki ![]() ![]() chyba za tydzień jadę do Wawy... |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale również bardziej ku kurtce się skłaniam bo jednak jak jest cieplej to starczy kurtka i same spodnie (nawet nie te na szelkach) albo do auta a jak będę miała kombinezon to i tak czy siak trzeba kupić kurtkę właśnie na takie sytuacje jak wyżej opisałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Kurtka i spodnie chyba wygodniejsze niż kombinezon przy ubieraniu ?
![]()
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuleczka ale za kombinezonem jednoczęściowym przemawia to że jak by były jakieś szaleństwa na śniegu to mógłby być wygodniejszy no i prawie wszystkie te spodnie od zestawów dwuczęściowych są takie wysokie z przodu no i nie wiem czy nie będzie mu za gorąco pod warstwą zimowych ciuchów, ocieplanych spodnie i kurtki... ale to tylko przy jakichś wygłupach bo przy jeździe w wózku raczej się nie spoci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() Ja chyba tez kupie Zośce kurtke i jakies cieple spodnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Jest szal
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.