O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 20:40   #2221
redeyes
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Przecież sam trening nie spali tkanki tłuszczowej Ważne jest co i jak jesz.
Ja bym zredukowała jeszcze trochę tłuszczu, wskoczyła na bilans zerowy i zobaczyła co się dzieje. Dalszymi etapami się nie interesowałam, ale na chłopski rozum zwiększyłabym białko i może węgle

Melduję ok. 6,8 km marszu w godzinkę

Cos mnie boli drugi palec u stopy, oby znowu mi paznokiec nie schodził

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Zapytaj się w Dyskusjach luźnych i bardziej spiętych...
Szczerze to ja mam gdzieś te całe wyliczanie, bo to można w paranoję popaść.. Dieta MŻ jest najskuteczniejsza, nie mówię o glodowce, lecz o tym by jesc czesciej, a mniej.. zeby wszystko moglo sie dobrze przetrawic. No i ograniczyc slodycze i inne takie.
redeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 20:42   #2222
lone bird
Rozeznanie

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie oszukujmy się nawet najbardziej wymyślony program treningowy nie zdziałać nic bez odpowiedniego odżywiania
Insanity napewno poprawia wydolność organizmu ale przy odpowiedniej diecie napewno coś tam spadnie

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, jednakże nie mogę tego zrealizować. Nigdy nie miałam problemu, żeby zmobilizować się do ćwiczeń, natomiast dieta zawsze kulała Może gdybym miała więcej samozaparcia, to już dawno wyglądałabym tak jak chcę Niestety mam słomiany zapał.

lone bird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 20:42   #2223
wings6
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Wings, czasem zarzuci jakimś wyrazem w zdaniu.
Gdzie ja głupieje i mówię mu, że ma do mnie normalnie rozmawiac bo ja nie kumam.
ja jestem "dwujęzyczna", zwłaszcza w pracy - dopasowuję się do klienta bo co zrobić - taka branża
czasem mam ochotę tu coś napisać ale boję się, że nie zrozumiecie ... choć po kaszubsku chyba trudniej... ni w ząb nie rozumiem
Stary 2013-09-04, 20:51   #2224
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez redeyes Pokaż wiadomość
Szczerze to ja mam gdzieś te całe wyliczanie, bo to można w paranoję popaść.. Dieta MŻ jest najskuteczniejsza, nie mówię o glodowce, lecz o tym by jesc czesciej, a mniej.. zeby wszystko moglo sie dobrze przetrawic. No i ograniczyc slodycze i inne takie.
ale gdy ma się konkretnewymagania wobec sylwetki samo MŻ nie wystarczy.
mi nawet przy zwykłej redukcji nie pomaga;-)
a z liczeniem idzie zwariować na dłuższą metę, ale po pewnym czasie `dyscypliny` wiesz na ile możesz sobie pozwolić, ile to 120gram itd.
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 20:54   #2225
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wings6 Pokaż wiadomość
ja jestem "dwujęzyczna", zwłaszcza w pracy - dopasowuję się do klienta bo co zrobić - taka branża
czasem mam ochotę tu coś napisać ale boję się, że nie zrozumiecie ... choć po kaszubsku chyba trudniej... ni w ząb nie rozumiem
Hehe, ja trochę rozumiem, ale w moim mieście Ślązaków praktycznie nie ma (może kilka %).

Cytat:
A ja nie mam ich gdzieś, bo po prostu jedzenie jest moim hobby nr1 i jakbym mogła to mogłabym żreć cały dzień. Takie wyliczenia pomagają mi formować dobre nawyki. Nie popadnę w paranoję, bo pewne rzeczy lubię i nie zamierzam z nich rezygnować, nie chcę też być fitnesską ale w ciągu kilku miesięcy jadłam tak, że się redukowałam, więc jakbym teraz wróciła do starych nawyków na pewno bym przybrała. A chudnąć w nieskończoność nie mogę dlatego wyliczenia się czasami przydają
Stary 2013-09-04, 20:56   #2226
redeyes
Zakorzenienie

Cytat:
a z liczeniem idzie zwariować na dłuższą metę, ale po pewnym czasie `dyscypliny` wiesz na ile możesz sobie pozwolić, ile to 120gram itd.
Konkretne, tzn? Pozbycie się tłuszczu wcale nie jest takie trudne. Poza tym każda osoba ma inną przemianę materii i inną budowę ciała, więc każdy ma własną metodę. Moja siostra np wszystko je, a jest chuda jak szkapa i ma ładnie umięśniony brzuch pomimo tego, że w ogóle nie ćwiczy. Jak ktoś się całe życie odżywiał nieciekawie, to niech nie liczy, że w ciągu roku czy dwóch, trzech lat pozbędzie się całego zbędnego balastu

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Hehe, ja trochę rozumiem, ale w moim mieście Ślązaków praktycznie nie ma (może kilka %).

A ja nie mam ich gdzieś, bo po prostu jedzenie jest moim hobby nr1 i jakbym mogła to mogłabym żreć cały dzień. Takie wyliczenia pomagają mi formować dobre nawyki. Nie popadnę w paranoję, bo pewne rzeczy lubię i nie zamierzam z nich rezygnować, nie chcę też być fitnesską ale w ciągu kilku miesięcy jadłam tak, że się redukowałam, więc jakbym teraz wróciła do starych nawyków na pewno bym przybrała. A chudnąć w nieskończoność nie mogę dlatego wyliczenia się czasami przydają
Jeśli ktoś nie potrafi się odżywiać bez wyliczania to się przydają
Stary 2013-09-04, 21:04   #2227
charlizeee
Zakorzenienie

O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV

Cytat:
Konkretne, tzn? Pozbycie się tłuszczu wcale nie jest takie trudne. Poza tym każda osoba ma inną przemianę materii i inną budowę ciała, więc każdy ma własną metodę. Moja siostra np wszystko je, a jest chuda jak szkapa i ma ładnie umięśniony brzuch pomimo tego, że w ogóle nie ćwiczy. Jak ktoś się całe życie odżywiał nieciekawie, to niech nie liczy, że w ciągu roku czy dwóch, trzech lat pozbędzie się całego zbędnego balastu[COLOR="Silver"]
To zależy od organizmu ja kiedyś tłuszczu pizbywałam się szybciej ale po ciąży sprawa wyglada trochę inaczej niestety
Bez odpowiedniego żywienia nie osiągne tego co chce samo MŻ mi nic nie da bo ja potrzebuje dyscypliny i planu bez tego mi nie idzie a jak mam wyznaczony plan to jakoś tak łatwiej
Stary 2013-09-04, 21:04   #2228
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
No, np. ja. Nie, że nie umiem. Ja wiem co jest zdrowe, a co nie. Wiem to od dawien dawna. Ja po prostu nie mam umiaru
Stary 2013-09-04, 21:07   #2229
charlizeee
Zakorzenienie

O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV

Cytat:

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
No, np. ja. Nie, że nie umiem. Ja wiem co jest zdrowe, a co nie. Wiem to od dawien dawna. Ja po prostu nie mam umiaru
A ja wiem że czekolada jest niezbyt przyjazna na mój brzuch ale jak mam @ to mogłabym tonę pochłonąć ehh

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
No więc jak się odżywiać, żeby już nie chudnąć (no dobra, dojdę do 60 ) ale lepiej wyglądać?
Żeby nie chudnąc to najlepiej wejść na zerowy bilans ale najpierw trzeba do tego zdrowego dojść a potem już będzie git
Stary 2013-09-04, 21:07   #2230
redeyes
Zakorzenienie

Cytat:
To zależy od organizmu ja kiedyś tłuszczu pizbywałam się szybciej ale po ciąży sprawa wyglada trochę inaczej niestety
Bez odpowiedniego żywienia nie osiągne tego co chce samo MŻ mi nic nie da bo ja potrzebuje dyscypliny i planu bez tego mi nie idzie a jak mam wyznaczony plan to jakoś tak łatwiej
Cytat:
Na każdego działa co innego
Stary 2013-09-04, 21:25   #2231
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Konkretne, tzn? Pozbycie się tłuszczu wcale nie jest takie trudne. Poza tym każda osoba ma inną przemianę materii i inną budowę ciała, więc każdy ma własną metodę. Moja siostra np wszystko je, a jest chuda jak szkapa i ma ładnie umięśniony brzuch pomimo tego, że w ogóle nie ćwiczy. Jak ktoś się całe życie odżywiał nieciekawie, to niech nie liczy, że w ciągu roku czy dwóch, trzech lat pozbędzie się całego zbędnego balastu
Mówisz do mnie, że nie jest trudne, a tymczasem ja od stycznia straciłam niewiele tkanki tłuszczowej Pozbycie się jej według mnie jest trudne, bo sama zmiana swoich przyzwyczajeń jest trudna A jeśli dorzucić do tego problemy hormonalne, ciąże czy inne 'przypadłości' to robirobią się znowu schody. łatwo to można przytyć i wciągnąć masę złych węglowodanów ;-)

Konkretne to wg. mnie: zdrowa redukcja, nabranie masy mięśniowej, utrzymanie tego co już się uzyskało.
Cytat:
I tu znowu według mnie zależy od celu. Według mnie się zdrowo odżywiam, potrafię nawet bez liczenia. Ale bez konkretnej gramatury, ilości poszczególnych składników nie idzie <znaczy się, teraz też nie jestem pewna czy leci coś w dół>

Przypomniało mi się że uderzyłam się ostatnio w palca Nie pamiętam gdzie to było, ale huknęłam mocno- i teraz boli. Czuję że paznokieć zejdzie. Znowu ten sam, brrrrr

Edytowane przez uUuAsissuUu
Czas edycji: 2013-09-04 o 21:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 21:29   #2232
lone bird
Rozeznanie

Cytat:
Piąteczka! Mam to samo

lone bird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 21:48   #2233
charlizeee
Zakorzenienie

Zrobiłam ZCut Power Strenght #1 niby krótki a dał popalić
Stary 2013-09-04, 21:53   #2234
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI

Zjadłam kolację jakieś pół godziny przed czasem, nie będę się kręcić po kuchni już. Dziś zamiast odżywki czy samych białek jaj zjadłam bialka+tuńczyk
Stary 2013-09-04, 21:59   #2235
redeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz do mnie, że nie jest trudne, a tymczasem ja od stycznia straciłam niewiele tkanki tłuszczowej Pozbycie się jej według mnie jest trudne, bo sama zmiana swoich przyzwyczajeń jest trudna A jeśli dorzucić do tego problemy hormonalne, ciąże czy inne 'przypadłości' to robirobią się znowu schody. łatwo to można przytyć i wciągnąć masę złych węglowodanów ;-)

Konkretne to wg. mnie: zdrowa redukcja, nabranie masy mięśniowej, utrzymanie tego co już się uzyskało.

I tu znowu według mnie zależy od celu. Według mnie się zdrowo odżywiam, potrafię nawet bez liczenia. Ale bez konkretnej gramatury, ilości poszczególnych składników nie idzie <znaczy się, teraz też nie jestem pewna czy leci coś w dół>

Przypomniało mi się że uderzyłam się ostatnio w palca Nie pamiętam gdzie to było, ale huknęłam mocno- i teraz boli. Czuję że paznokieć zejdzie. Znowu ten sam, brrrrr
Faken, tyle sie naprodukowalam i post sie nie dodal.. Ja pier..
Tak jak powiedzialam to jest kwestia indywidualna. Na mnie podzialalo, bo zrzucilam te 10kg, a moze nawet i wiecej. Nie odzywialam sie jakos specjalnie. Moja rodzinka niestety preferuje tluste, weglowodanowe dania wiec wniosek nasuwa sie sam :P
Stary 2013-09-05, 06:32   #2236
juz_mam_konto
Zadomowienie

Pewnie was zaskoczę... Byłam wczoraj na siłowni.
I teraz tak. Dowiedziałam się, że ta siłownia była całe lato za darmo. A teraz jest po 30 zł. Wiec mogłabym cały wrzesień chodzić. Ale potem co? Opłaca się tak miesiąc pochodzić?
Dwa - jestem tam chyba jedyną babą. To jest siłownia szkolna i sprzęt nie najlepszy. Pewnie musiałabym chodzić sama. A tam same koksy, dosłownie takie bez karku. Niby nie są niemili, przywitali się, pożegnali, fajnie, ale jak ćwiczę wśród nich to się czuję jak nob.

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Cytat:
ważne to pamiętać o elementarnej zasadzie... "najpierw masa, później rzeźba" - tak mawia mój mąż jak pytam czy ćwiczy ze mą a On w tym czasie wchłania ciasteczko
Mój TŻ wczoraj po siłowni, jak mu mój brat dokuczał, że waży prawie 100 kg - "bo ja już masę mam, teraz robię rzeźbę"(mój brat waży ze 60 kg, a ma z 180 )

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Monisia86 Pokaż wiadomość
Nike Air 30+. Jeden sklep internetowy twierdzi, ze to damski model, jednak większość pisze, że jednak juniorski. Ale mniejsza z tym, ważne, że mi się podobają i ze sa wygodne. Amortyzacja ponoć pierwsza klasa, ale poćwiczymy zobaczymy teraz juz nie mam wymówek
Nazwa wskazuje na to, że są dla pań po 30

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:

co sądzicie o takim makijażu z użyciem czarnej kredki na linię wodną? ja zawsze się broniłam przed tym i nie wiem właśnie czy w ten weekend pójść w takim mejkapie czy raczej jak zwykle - nieśmiertelna czarna kreska z wycieniowanym dołem i rozświetlonym kącikiem..
Ja na co dzień maluję kreskę na linii wody, tak się przyzwyczaiłam. Właściwie to mój cały makijaż: ta kreska i tusz, no i fluid.

juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 06:34   #2237
wings6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez juz_mam_konto Pokaż wiadomość

Mój TŻ wczoraj po siłowni, jak mu mój brat dokuczał, że waży prawie 100 kg - "bo ja już masę mam, teraz robię rzeźbę"(mój brat waży ze 60 kg, a ma z 180 )
powodzenia mu życzę,
ja to w ogóle jestem oburzona bo faceci to chudną z minimalnym wysiłkiem... T. w ciągu 2 miesięcy zrzucił bez problemu chyba z 8 kg, ograniczył tylko nieco slodycze i jedzenie po nocach, poćwiczył z miesiąc i tyle... (to akurat by mu się przydało) a ja walczę i co... to nie jest sprawiedliwe !!

Dzień dobry
Stary 2013-09-05, 06:51   #2238
juz_mam_konto
Zadomowienie

Cytat:
Byłam w banku. Kobietki zachwycały sie moimi...paznokciami Że idealnie wyprofilowane, czy to tipsy, gdzie nakładałam żel. Jak powiedziałam, że naturalne, robione w domu i bez żelu to się zapytały gdzie chodzę na mani
Poka...

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Ja znam po śląsku kilka słów, mój TŻ mieszkał tam do 12 roku życia. Ale już jak jego dziadek coś opowiadał to ciężko było zrozumieć.

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:

A ja nie mam ich gdzieś, bo po prostu jedzenie jest moim hobby nr1 i jakbym mogła to mogłabym żreć cały dzień.
Mówiłam Ci kiedyś już że jesteśmy trochę podobne?

Dobra, może u mnie to jest hobby nr 2, na pierwszym miejscu jest taka quasi-aktywność fizyczna.

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Cytat:
Nie no, nie przesadzaj, 2-3 lata to się można i 40 kg pozbyć spokojnie. Chyba że chodziło Ci o miesiące.
Cytat:
powodzenia mu życzę,
ja to w ogóle jestem oburzona bo faceci to chudną z minimalnym wysiłkiem... T. w ciągu 2 miesięcy zrzucił bez problemu chyba z 8 kg, ograniczył tylko nieco slodycze i jedzenie po nocach, poćwiczył z miesiąc i tyle... (to akurat by mu się przydało) a ja walczę i co... to nie jest sprawiedliwe
U mojego to tak łatwo nie idzie... Może się jakoś specjalnie nie stara, ale ograniczył np. cukrzenie herbaty z 3 łyżek do 0/1, słodyczy też nie je jakoś dużo... Nie mieszkamy razem więc nie mam nad tym kontroli, ale ja mam wrażenie, że on dużo nie je. Pewnie jakby poćwiczył to by ruszyło.

Na razie, lecę na praktyki.

Edytowane przez juz_mam_konto
Czas edycji: 2013-09-05 o 06:55
juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:45   #2239
Fionka_31
Zakorzenienie

Dzień dobry
jak ja lubię się tak budzić: wypoczęta rześka i pełna energii - jak na reklamach
teraz owsianeczka z jog. naturalnym bananem i rodzynkami jedna z moich ulubionych

czytam Was i nie wierzę, prawie zero offtopów heheh

Cytat:
powodzenia mu życzę,
ja to w ogóle jestem oburzona bo faceci to chudną z minimalnym wysiłkiem... T. w ciągu 2 miesięcy zrzucił bez problemu chyba z 8 kg, ograniczył tylko nieco slodycze i jedzenie po nocach, poćwiczył z miesiąc i tyle... (to akurat by mu się przydało) a ja walczę i co... to nie jest sprawiedliwe !!

Dzień dobry
skąd ja to znam,
mój też miesiąc pobiega odstawi piwo i leci mu, że hej i gdzie tu sprawiedliwość? ja chyba nigdy tyle nie zrzucę

za wczoraj nic nie melduję, jedyne co to krażenie (rowerem) od przychodni do przychodni i oczywiście nic nie załatwiłam, znaczy się nie potrzebnie w ogóle było tyle zachodu bo ostatecznie Pani Doktor nakazała "leczyć" się naturalnymi metodami.

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-05, 08:26   #2240
lacrimachristi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy c

siemka

witam sie z miseczka owsianki

ostatnio cos znowu nie cwicze... ;/ ale mam ambitny plan rozpisac sobie trningi i trenowac wedlug rozpiski ha!!!!
Stary 2013-09-05, 08:29   #2241
charlizeee
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2013-09-05, 08:43   #2242
mgielka27
Raczkowanie

Dzień dobry

ale mnie plecy bolą... chyba dziś dam sobie spokój z ćwiczeniami no chyba,że pójdę na rower, ale na razie przy każdym ruchu czuje ból
rower
mgielka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:49   #2243
La_Mezcla
Wtajemniczenie

Witam, kawusia, dwie kanapeczki i pozniej gotowanie i praca do 21
Stary 2013-09-05, 08:49   #2244
Nattiv
Zakorzenienie

Witam się i idę spać dalej

Nie mam apetytu (no chyba że na słodkie), wczoraj był beznadziejny dzień w pracy, bo jakiś gościu opitolił mnie na 100zł i pewnie z wypłaty mi obetną Dziś mimo że wolne to muszę tam pojechać wyjaśnić sprawę, bo przez telefon nie chcę.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:49   #2245
Yo-asia
Zakorzenienie

GG do Yo-asia

Dzień dobry, u mnie znów piękny dzień
Kilka godzin temu zrobiłam 3x50 pompek o ścianę i przysięgam ze mam bazwladna prawa rękę

Mojemu Tz- towi wystarczy zrobić kilka brzuszkow i juz mu kaloryfer(ek) wychodzi- nie ma sprawiedliwości na tym świecie:/

Miłego dnia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-05, 08:52   #2246
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Witam się i idę spać dalej

Nie mam apetytu (no chyba że na słodkie), wczoraj był beznadziejny dzień w pracy, bo jakiś gościu opitolił mnie na 100zł i pewnie z wypłaty mi obetną Dziś mimo że wolne to muszę tam pojechać wyjaśnić sprawę, bo przez telefon nie chcę.
Jak to się stało?
Stary 2013-09-05, 08:53   #2247
ewwwa
Zakorzenienie

Cześć
Stary 2013-09-05, 08:54   #2248
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie was zaskoczę... Byłam wczoraj na siłowni.
I teraz tak. Dowiedziałam się, że ta siłownia była całe lato za darmo. A teraz jest po 30 zł. Wiec mogłabym cały wrzesień chodzić. Ale potem co? Opłaca się tak miesiąc pochodzić?
Dwa - jestem tam chyba jedyną babą. To jest siłownia szkolna i sprzęt nie najlepszy. Pewnie musiałabym chodzić sama. A tam same koksy, dosłownie takie bez karku. Niby nie są niemili, przywitali się, pożegnali, fajnie, ale jak ćwiczę wśród nich to się czuję jak nob.
A poza karkami jak wrażenia? Boli? Możesz pochodzić i zobaczyć cz taka forma ćwiczeń Ci odpowiada

Cytat:
Mówiłam Ci kiedyś już że jesteśmy trochę podobne?
Pamiętam z tym numerem 1 trochę też przesadziłam, lubię kilka rzeczy ale jedzenie jest w ścisłej czołówce zdecydowanie.

Obudziłam się godzinę po budziku miałam problem z zaśnięciem, ale już mnie tak wszystkie mięśnie nie napieprzają, a piłka się do mnie uśmiecha także dzisiaj się pobawimy
Stary 2013-09-05, 09:00   #2249
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to się stało?
Dużo, by tu opowiadać, ale koleżanka ze zmiany też została w ten sam sposób oszukana kiedyś (pracując też u tych szefów), więc jest mi jakoś raźniej że nie jest to im obce.

A typa powiesić za jaja, bo myśli że okrada firmę a tak naprawdę biedne mało zarabiające kasjerki

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

No i pech chciał, że trafiło na mnie i akurat ta koleżanka była na zapleczu, bo jest już na to wyczulona i by zwróciła uwagę od razu, że coś jest nie tak

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 09:05   #2250
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dużo, by tu opowiadać, ale koleżanka ze zmiany też została w ten sam sposób oszukana kiedyś (pracując też u tych szefów), więc jest mi jakoś raźniej że nie jest to im obce.

A typa powiesić za jaja, bo myśli że okrada firmę a tak naprawdę biedne mało zarabiające kasjerki

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

No i pech chciał, że trafiło na mnie i akurat ta koleżanka była na zapleczu, bo jest już na to wyczulona i by zwróciła uwagę od razu, że coś jest nie tak
Szkoda..

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości