Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 06:52   #4411
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Zasnelam standardowo w opakowaniu - w ubraniu i makijazu jak żulica
TZ mnie probowal dobudzic na karmienie, ale chyba go niemilo potraktowalam zanim doszlam do siebie...
po wczrajszym dniu miałaś prawo być zmęczona
nie powiem, bo po mojej obronie mój tż prawie mnie niósł do domu, także Twój i tak miał to szczęście, że nie musiał Cię znikąd sprowadzać
Cytat:
Napisane przez jakajakaja5 Pokaż wiadomość
Fajna wycieczka zazdraszczam

Też tak mam !!!

Ja bardzo długo szukalam rozwiązania dlaczego Krzyś jęczy na spacerze aż w koncu wzięłam spacerówkę odwrócilam do przodu w pozycji pólsiedzącej i jest lux pomada !!! A jak marudzi to rozkladam na leżąco i bryka jak w gondoli powiedzmy. Druga sprawa może ona rzeczywiście ma jakiś lęk - wtenczas tak jak ktoraś z dziewczyn(przepraszam nie zapamiętałam) pisała na początek wspólne spacery. życzę powodzenia.
Co do cukroholizmu mam tak samo. I w sumie tym załatwilam się po ciązy tak to bym miała raptem 3-4 kg do zrzucenia ale nie, trza było wpiep.rz.a.ć bonitki bez opamiętania i są efekty po pół roku 10 kg jak byk!!! teraz od tygodnia nie podjadam w nocy, patrze na kalorie ale to za mało. buuuu

A ja bardzo sobię chwalę maritę i nie będe zmieniać chyba że jakaś fajną ofertę na gumtree znajde sasasaa

Poczytałam, pocytowalam więc idę lulu. po wczorajszej przeprawie paznokciowo - wizazowej o 3 nad ranem wymiękam hehehehe buziaki do jutra!!!!!
u mnie na spacerach ewidentnie marud, bo chce widzieć świat najlepiej z perspektywy moich rąk...
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
zanim przeczytałam ten post, Ola spierdzieliła mi na przedpokój idę ją gonić
szybka jest

witam się z rana po milionie pobudek założyłam Kubuniowi skarpetki z grzechotką i jest szał
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:05   #4412
aska27adopcje
Zadomowienie

hejka laseczki ... 3 dni nie wchodzilam a tu 30 stron napisane ... a jak bylam na forum to nikt nie pisal ehhh ...

chcialam sie rylko przywitac i powiedziec zr koszmarne zabkowanie za nami z tym ze nadal zabkow nie ma ... miala 3 dni mega wysoka temp, marud byl tragiczny .. ale.przeszlo ...

a teraz sie biore za nadrabianie ... chociaz oatatnie 5 stron ...

mam pyt co musieli wziac chrzestni u was zeby moc nimi zostqc .. wystarczyla kartka ze maja.bierzmowanie ??
Stary 2013-09-05, 07:08   #4413
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Napisałam w k. Bardzo Was proszę o opinię jeśli znajdziecie chwilę czasu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

U nas chrzestni musieli mieć jeszcze kurs specjalny.

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:14   #4414
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
hejka laseczki ... 3 dni nie wchodzilam a tu 30 stron napisane ... a jak bylam na forum to nikt nie pisal ehhh ...

chcialam sie rylko przywitac i powiedziec zr koszmarne zabkowanie za nami z tym ze nadal zabkow nie ma ... miala 3 dni mega wysoka temp, marud byl tragiczny .. ale.przeszlo ...

a teraz sie biore za nadrabianie ... chociaz oatatnie 5 stron ...

mam pyt co musieli wziac chrzestni u was zeby moc nimi zostqc .. wystarczyla kartka ze maja.bierzmowanie ??
Asiu u nas potrzebna była tylko kartka ze swojej parafii, że jest się katolikiem i dane były potrzebne imię nazwisko data urodzenia i adres zamieszkania
Stary 2013-09-05, 07:17   #4415
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

U nas też tylko zaświadczenie z parafii....fewcia jaki kurs: eek:

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:20   #4416
nancykenator
Zakorzenienie

Kija jak Anusia?
Stary 2013-09-05, 07:25   #4417
eff8
Zakorzenienie

Czesc Wam

Wybaczcie ze sie ostatnio nie odzywam, ale mam male zamieszanie niestety nie jestem w stanie Was nadrobic

u Nas wszystko ok, nadal bez zabkow, nadal nie raczkujemy

spoznione zyczenia dla Karinki

odezwe sie jak znajde wiecej czasu

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-05, 07:31   #4418
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Neti trzeba było odbyć trzy spotkania w kościele z księdzem. Rodzice i rodzice chrzestni.

Stary 2013-09-05, 07:31   #4419
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Dziecię uskutecznia pierwszą drzemkę, więc idę coś ogarnąć.
A tak zasnęła

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Pewnie mi sie oberwie za panikowanie, ale jakims cudem obronilam sie na 5
Pfff przecież wiedziałam Ale wiem co to znaczy ulga po obronie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Brawa klask i:
Sorry ze wpadam jak po ogień ale nie wyrabiam juz
Wczoraj odebraliśmy wyniki metaboliczne i wszystko ok
Nawet nie wiecie jak się ciesze jeszcze czekamy na badania w kierunku ZM i ten cholerny rezonans który miał byc wczesniej a narazie cisza
Pozatym moja mama jutro wyjezdza na 3 miesiace Tż na 1,5 tygodnia a niania sie nie sprawdziła wiec szukam nowej jak tu nie zwariować
Cudownie, jeszcze to drugie badanie i rezonans musi wyjść dobrze

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Hej! Poczytam Was później a tymczasem Pozdrawiamy ze spaceru

Ślicznotka!

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Gratulacje z okazji obrony
Co do pytania, to raz robiłam morszczuka z brokułami, ziemniakiem i żółtkiem. Mała wcinała aż się uszy trzęsły
Aha, i nie blendowałam, tylko rozciapałam widelcem.
Dzisiaj za to chcę zrobić barszcz z tego przepisu
http://www.osesek.pl/ksiazka-kuchars...-miesiacu.html
Fajnie że wkleiłaś przepisy, bo wczoraj już zrobiłam barszczyk i dyniową. Pyszne wyszło, mąż stwierdził, że jak mały wzgardzi to on zje

Cytat:
To i ja pospamuję fotami spacerowymi. Na drugim zdjęciu ramiona tak dziwnie wysoko wyszły, bo kamizelka poszła trochę do góry, a pasy za to w dół.
Jęzorek

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Pozdrowienia

Ale Wam fajnie!

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hej

Zostałam nakryta na podglądaniu ale miło, że mnie wywołałaś

Za każdym razem sobie obiecuję, że jak już się odezwę, to będę już na bieżąco i zostanę z Wami. Ale jakoś mi to nie wychodzi i tylko tak nielegalnie podczytuje.....

Skrobnę parę słów co u nas. Zaczęliśmy dodawać biszkopciki do deserku i kurcze małemu jakieś czerwone plamy na buzi wyskoczyły nie wiem,czy to uczulenie czy co po nocy buzia ładna a w ciągu dnia pojawiają się takie wykwity. Jeśli chodzi o słoiczkowe jedzenie to moje malenstwo ładnie wszystko zajada. I spanie nocne już się reguluje, dziś spał od 20 do 5.30, pocyckał chwilę i potem jeszcze godzinę kimnął. Za to w ciągu dnia śpi 3x 30 min. I muszę go na rękach lulać bo inaczej nie zaśnie. A na spacer to tylko wyspany i najedzony.

A u mnie ani widu ani słychu, a piersią już malutko karmię

I ja mam jedną ósemkę, ale przeraża mnie wizja wyrywania.

Wasze dzieciaczki tak śmigają, siedzą, raczkują, a moj leniuszek się z tym nie spieszy i gadać nie chce chociaz ostatnio jakieś "bababa" się pojawia, to może się wkrótce rozkręci. I ma taki etap, że otwiera i zamyka buzię bez wydawania dzwięków, jak rybka. Słodziak moj. W załączniku nasze tulenie
Super się tulicie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane, rozlozylam sie :'( mam ponad 38st goraczki, wszystko mnie lupie i....nic poza tym, ze czuje sie jak kupa kupy :'( mam nadzieje, ze przez noc przejdzie bo nie wiem jak dam rade za moim szkrabkiem zapierniczajacym :'(

Mam nadzieję że już lepiej. Mąż przed chwilą z pracy dzwonił i mówił że coś katar ma. O Miśka się boję, bo tak się zaczęło w lutym jego zapalenie płuc. Od kataru męża. No ale Młody już duży chłopak, to źle nie powino być.

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
u nas na spacer najedzony ale właśnie najlepiej przed spaniem, bo jak jest wyspany to chce być wszystkowidzącym i jest płacz
pięknie się tulicie

ale się zdegustowałam na tż obiad 2-daniowy, grzanki z masłem czosnkowym, deser a ten mi qrwa mówi, że dałam mu na kolację suchy chleb
U nas tak samo, najlepiej przed spaniem inaczej się szybko nudzi.

Dla męża baty Robiłaś chlebek już? Martwię się czy Ci wyjdzie
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:37   #4420
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Neti trzeba było odbyć trzy spotkania w kościele z księdzem. Rodzice i rodzice chrzestni.

u nas nie było takich spotkań także widzę, że co parafia to inne obyczaje
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Pfff przecież wiedziałam Ale wiem co to znaczy ulga po obronie

Cudownie, jeszcze to drugie badanie i rezonans musi wyjść dobrze

Ślicznotka!

Fajnie że wkleiłaś przepisy, bo wczoraj już zrobiłam barszczyk i dyniową. Pyszne wyszło, mąż stwierdził, że jak mały wzgardzi to on zje

Jęzorek

Ale Wam fajnie!

Super się tulicie

Mam nadzieję że już lepiej. Mąż przed chwilą z pracy dzwonił i mówił że coś katar ma. O Miśka się boję, bo tak się zaczęło w lutym jego zapalenie płuc. Od kataru męża. No ale Młody już duży chłopak, to źle nie powino być.

U nas tak samo, najlepiej przed spaniem inaczej się szybko nudzi.

Dla męża baty Robiłaś chlebek już? Martwię się czy Ci wyjdzie
jeszcze nie robiłam ale będę robić w weekend a jak mi wyjdzie to zawiozę do teściówki, niech se nie myśli, że synowa jakaś lipna jest
oby mężowi katar się nie rozwinął i żeby Misio się nie zaraził
Stary 2013-09-05, 07:50   #4421
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Daria obudziła mnie o 2.30 i od tamtej pory nie umiem zasnąć kurde! Ale się męczę. Kręce się z boku na bok i nic
Rozumiem Cię dobrze. Parę razy miałam tak, że właśnie jak o 2 Pola się budziła, to ja już potem w ogóle nie spałam i dopiero w dzień drzemałam razem z nią...

Lady, oby szybko przeszło Dobrze, że idziecie do lekarza.

Meneq, to Yae widzę niezła rozrabiara się zrobiła.

Bokeh, a ile jest km z Katowic do Krk? Bo ode mnie 70 km i właśnie takie półtorej godziny się jedzie autobusem. Bo jak busem jechaliście to nie autostradą chyba?

------------------------

Hej ho

Po tej nocce zdecydowałam, że już ostatecznie rezygnujemy z kaszek na noc. Pola zjadła mm i spała pięknie od 21.30 do 6. Obudziła się tylko o 1, ale nie była głodna.
Czekam teraz na pierwszą drzemkę i może zdążę maliny pozbierać. A potem idziemy na wycieczkę, najpierw do chrzestnego z płytą z wesela (zeszło mi trochę ), potem poczta, może jakieś zakupy i do domu. Pewnie z 2-3 godziny zejdzie.

To ja będę pewnie po południu, albo wieczorem (jakbyście się martwiły).

Buźki!

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2013-09-05 o 07:53
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 07:56   #4422
treselle0
Zadomowienie

hej My po szczepieniu, płacz krótki i bez pozniejszego marudu, a Kruszyna wazy 6440, czyli w 1,5 m-ca ponad 900g na plusie
Na spacery wrócilismy do fotelika, ale... moje dziecko juz nie chce patrzec na mnie marudzi i chce na ręcę, muszę ją odwracac, ehhh.... No to teraz sniadanie i powtórka m jak miłość

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Zapomniałam o najważniejszym!! Ola usnęłą wczoraj u taty na rękach i odłożył ją do łóżeczka!, moją Olę, która bez cycka jak bez ręki ..... no i ten tego....pospała pół godz i więcej odłozyć się nie dała
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:01   #4423
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem Cię dobrze. Parę razy miałam tak, że właśnie jak o 2 Pola się budziła, to ja już potem w ogóle nie spałam i dopiero w dzień drzemałam razem z nią...

Lady, oby szybko przeszło Dobrze, że idziecie do lekarza.

Meneq, to Yae widzę niezła rozrabiara się zrobiła.

Bokeh, a ile jest km z Katowic do Krk? Bo ode mnie 70 km i właśnie takie półtorej godziny się jedzie autobusem. Bo jak busem jechaliście to nie autostradą chyba?

------------------------

Hej ho

Po tej nocce zdecydowałam, że już ostatecznie rezygnujemy z kaszek na noc. Pola zjadła mm i spała pięknie od 21.30 do 6. Obudziła się tylko o 1, ale nie była głodna.
Czekam teraz na pierwszą drzemkę i może zdążę maliny pozbierać. A potem idziemy na wycieczkę, najpierw do chrzestnego z płytą z wesela (zeszło mi trochę ), potem poczta, może jakieś zakupy i do domu. Pewnie z 2-3 godziny zejdzie.

To ja będę pewnie po południu, albo wieczorem (jakbyście się martwiły).

Buźki!
tu piszesz, że 2-3 h a tu, że dopiero wieczorem przyznaj się, pewnie będziesz ćwiczyć pół dnia
jak plecy?
Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
hej My po szczepieniu, płacz krótki i bez pozniejszego marudu, a Kruszyna wazy 6440, czyli w 1,5 m-ca ponad 900g na plusie
Na spacery wrócilismy do fotelika, ale... moje dziecko juz nie chce patrzec na mnie marudzi i chce na ręcę, muszę ją odwracac, ehhh.... No to teraz sniadanie i powtórka m jak miłość

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Zapomniałam o najważniejszym!! Ola usnęłą wczoraj u taty na rękach i odłożył ją do łóżeczka!, moją Olę, która bez cycka jak bez ręki ..... no i ten tego....pospała pół godz i więcej odłozyć się nie dała
mój duży chłopiec już nie chce usypiać przy piersi ehhhhh...
dobrze, że po szczepieniu w porządku i wielkie dla Oli za wagę
Stary 2013-09-05, 08:08   #4424
treselle0
Zadomowienie

zanim oddam sie rozpuscie() , czy ktoras robiła ciasto Illusion z jabłkami?? Mam ich tyle, ze coś muszę z nimi zrobić, i nie wiem czy dodać do niego w całosci, czy je najpierw pogotować? czy beda za ciężkie?
Stary 2013-09-05, 08:10   #4425
BlackSanctum
Zakorzenienie

U nas noc jak co noc, czyli 1 pobudka na mleko w okolicach 4-5, potem marudzenie co jakiś czas od 6:00 i pobudka na amen o 8:00. Teraz Łukasz próbuje karmić małą kaszką, nie bardzo mu wychodzi, ale się chłopak stara, kazałam mu się nauczyć dawać jej jeść, a nie, że tylko ja. Ale ja robię to po prostu lepiej, dziecko ode mnie je chętniej, nie wiem, dlaczego?

Treselleo
, to co, że na pół godziny. Ważne, że się udało!
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:15   #4426
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Hej!

jakaja dziękuje za komplement. Kleik nie ma wartości odżywczych,taki zapychacz to jest.

Hje mam długą paszczę to się mieszczą zębole
I właśnie u mnie chirurg wejdzie w grę. Moja dentysta powiedziała że "jak będę chciała usunąć normalnie to będzie rzeź". A że ja potrafię z fotela uciec to może chirurg jest lepszym rozwiązaniem?

Lady kochana jak się czujesz? Podzielam Twój los (coś często ostatnio). Od północy (Karmiłam mała więc tak ostentacyjnie) mam 38,5st gorączki,bóle mięśni,zawroty głowy i mdłości. Jak nic angina się zbliża Mam nadzieję że Blanka będzie w dzień wyrozumiała

Charliz ja już od bardzo dawna kupuje właściwie wszystko na promocji. I powiem Wam że jak tylko człowiek ma pieniądze to zyskuje podwójnie-bo właśnie może zrobić zapas na tych właśnie promocjach. A biednemu to zawsze wiatr w oczy.
Dla mnie największą oszczędnościa było robienie zakupów przez internet przy kończeniu mieszkania. Liczyliśmy że zaoszczędziliśmy ponad 20tys zł. To bardzo dużo.

Szaja Odpoczywaj i Wracaj do nas

Deli powodzenia u dentysty!

Silver bardzo Ci współczuję nocy Kochana jak już Darii uda się zasnąć to odpocznij w dzień. I koniecznie daj nam znać jak mama się czuje.

Meneq czasem trzeba TZ pokazać właśnie jak wygląda opieka nad dzieckiem. Ja nie mogę narzekać,mariusz pięknie zajmuje się Blanka,w nocy do Niej wstaje,przytula,a rano daje jej mleko przed wyjściem do pracy. A wczoraj powiedział że on nie chce przenosić małej na noc do łóżeczka,bo kocha gdy Ona jest z nami,wtedy tworzymy super rodzinę i możemy się wszyscy razem w nocy przytulać

Mam ogromny dylemat,napisze potem w k.

Masz super meza! Ja moich zostawilam spiacych w sypialni, slodcy sa, uwielbiam patrzec na nich razem.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
fewciu, paskudnie
od rana ponad 38 w nocy spadlo do 37,6 a terazznowu masakra
mam wrazemie, ze mnie plecy wpol zlamia zaraz

malz wzial wolne w pracy bo nie dalabym rady za mlodym nadazyc
na 8.30 jedsiemy do lekarza, cale szczescie za medicover!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

meneq, daiekuje, ze pytasz fatalnie jest ;(
Lady, kurde oby szybko przeszlo i nie zarazilo Piotrusia

Cytat:

Zorientowala sie, ze juz nie u tatusia to foch, nie bede spac

Aaa dostalam maila, ze moge odebrac moja pomadke z Rossa Fajnie dostac cos za darmo :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:18   #4427
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
U nas noc jak co noc, czyli 1 pobudka na mleko w okolicach 4-5, potem marudzenie co jakiś czas od 6:00 i pobudka na amen o 8:00. Teraz Łukasz próbuje karmić małą kaszką, nie bardzo mu wychodzi, ale się chłopak stara, kazałam mu się nauczyć dawać jej jeść, a nie, że tylko ja. Ale ja robię to po prostu lepiej, dziecko ode mnie je chętniej, nie wiem, dlaczego?

Treselleo, to co, że na pół godziny. Ważne, że się udało!
prawda! byłam bardzo dumna z tż, a jaki On był
Stary 2013-09-05, 08:22   #4428
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu u nas potrzebna była tylko kartka ze swojej parafii, że jest się katolikiem i dane były potrzebne imię nazwisko data urodzenia i adres zamieszkania
U nas to samo.

Cytat:

A jakby chrzestni byli przyjezdni? Już nie mają co księża wymyślać.

Cytat:

jeszcze nie robiłam ale będę robić w weekend a jak mi wyjdzie to zawiozę do teściówki, niech se nie myśli, że synowa jakaś lipna jest
oby mężowi katar się nie rozwinął i żeby Misio się nie zaraził
To daj znać, bo się denerwuję Michał ma drzemkę, ja kawę wypiłam jak wstanie to może na spacer wyjdziemy, ale paskudnie jest.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:25   #4429
nancykenator
Zakorzenienie

moje dziecię zasnęło SAME, nie mogę w to uwierzyć bawiło się bawiło na kanapie, po czym położył się na brzuszku, poleżał chwilę, ja patrzę a ten oczy zamknięte i śpi
treselleo ja ciacho Illusion robiłam dwa razy (raz z brzoskwiniami a drugi raz z truskawkami i borówkami), oba niestety mi nie wyszły :/ także nie pomogę za to z jabłkami polecam szarlotkę sypaną
Stary 2013-09-05, 08:29   #4430
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
moje dziecię zasnęło SAME, nie mogę w to uwierzyć bawiło się bawiło na kanapie, po czym położył się na brzuszku, poleżał chwilę, ja patrzę a ten oczy zamknięte i śpi
treselleo ja ciacho Illusion robiłam dwa razy (raz z brzoskwiniami a drugi raz z truskawkami i borówkami), oba niestety mi nie wyszły :/ także nie pomogę za to z jabłkami polecam szarlotkę sypaną
co tez sie dzieje z Naszymi dziecmi

A moglabys rzucic przepisem?
Stary 2013-09-05, 08:30   #4431
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:

Ooo..to u nas nie.my mieliśmy z.a...b..st.go proboszcza..pomógł mam szybko bierzmowanie zalatwic dla chrzestnej..i potem zaświadczenie już tylko chciał od chrzestnego i to po chrzcinach..

Dziewczyny a u nas taka sytuacja właśnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1378366190344.jpg (153,0 KB, 31 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-05 o 08:32
Stary 2013-09-05, 08:32   #4432
ania13.03
Zadomowienie

Lady, duzo zdrowka

U nas znowu pobudka przed 6, wymiekkam

Dziewczyny, prosze o rade, czy taka sukienka bedzie sie nadawala na chrzest (we wrzesniu) http://designerdresses.me.uk/lipsy-t...-alesha-dixon/

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:36   #4433
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

fewciu moj tz i tak tego nie rozumie. Owszem mnie pomaga, ale i tak jest zdania, ze jestem nadopiekuncza a jak chce odpoczac, to Yae mam oddac do zlobka...
fewciu, lady kurujcie sie!! Mnie wczoraj cos bralo, ale jakos samo przeszlo.
black pamietam, ze mnie zawsze lepiej smakowalo od taty - nie wmuszal, nie podawal za duzo na raz i pod odpowiednim katem ;-) Powodzenia dla Lukasza
U mnie super promocja na pampki i pojechalam zrobic zapasy.
Yae zasnela w samochodzie natychmiast. Jak juz nie bede sobie z nia dawac rady w ciagu dnia, to chyba zaczne jezdzic na przejazdzki.
Yae znow broi, tym razem wspina sie na sofe. Kiedy wieszalam pranie na balkonie, to sprawdzala wytrzymalosc moskitiery.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:48   #4434
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
nawijko jesli masz pewnosc, ze plat jest swiezy, to nie ma problemu. U Ciebie to nie powinien byc zaden problem, zeby dobra rybe znalezc.
Nie ma problemu, rzeczywiscie, dlatego sie upewniam

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Nawijko mi też nagminnie zdarza się zasnąć w opakowaniu. Jak się w nocy przebudzam to tylko porty ściągam przyodziewam piżamę najczęściej na lewą stronę i tył naprzód i dalej kima
Hhehe to ja jestem na wyzszym levelu, bo jeszcze ide zeby i pyszczek umyc
A jak mi sie nie chce, to wizualizuje sobie robaki w zebach i duzego pryszcza na twarzy, ktory mi na pewno wyskoczy jak buzi nie umyje

Ale ja za to tylko portki sciagam, bluzki nie ruszam

Cytat:
po wczrajszym dniu miałaś prawo być zmęczona
nie powiem, bo po mojej obronie mój tż prawie mnie niósł do domu, także Twój i tak miał to szczęście, że nie musiał Cię znikąd sprowadzać
Wiesz chwile mi zajelo zanim zrozumialam dlaczego Twoj TZ musial Cie niesc
Alkohol przestal dla mnie istniec

Cytat:

za wage!
I super, ze jest postep

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 08:53   #4435
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Masz super meza! Ja moich zostawilam spiacych w sypialni, slodcy sa, uwielbiam patrzec na nich razem.

Aaa dostalam maila, ze moge odebrac moja pomadke z Rossa Fajnie dostac cos za darmo :P
TAK!!!: love:
Pewnie że fajnie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Ślicznotka!

Cytat:
wiesz co te kursy to chyba dylko w naszym dekanacie (tak to się nazywa? )

Cytat:
zanim oddam sie rozpuscie() , czy ktoras robiła ciasto Illusion z jabłkami?? Mam ich tyle, ze coś muszę z nimi zrobić, i nie wiem czy dodać do niego w całosci, czy je najpierw pogotować? czy beda za ciężkie?
ja robiłam tylko z malinami i borówkami, więc nie pomogę.

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a u nas taka sytuacja właśnie
piękna sytuacja u Was

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, prosze o rade, czy taka sukienka bedzie sie nadawala na chrzest (we wrzesniu) http://designerdresses.me.uk/lipsy-t...-alesha-dixon/
jak dla mnie tak Bardzo ładna sukienka
Stary 2013-09-05, 08:56   #4436
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Zrob szarlotke sypana 1kg jablek Ci odejdzie.

Cytat:
Zazdroszcze

Widze, ze Ty tez polecasz to, co ja

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 09:02   #4437
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Tressele ja robiłam z jablkami..opobrałam pokroiłam na kawałki takie nieduze i wsio..zadnego gotowania.zajadali sie...

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-05 o 09:04
Stary 2013-09-05, 09:06   #4438
ewadylewska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Lady, duzo zdrowka

U nas znowu pobudka przed 6, wymiekkam

Bardzo ladna !
Stary 2013-09-05, 09:16   #4439
ania13.03
Zadomowienie

Dziekuje Wam Balam sie, ze za jasna, za krotka czy cos, ale jak piszecie, ze ladna to zamowilam Teraz pytanie jak bede w niej wygladac

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 09:24   #4440
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

no i sie pochorowałąm oby dzieciaki sie tylko nie zaraziły
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości