|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Cytat:
a co masz? ![]() do 10 ml
|
|
#4112 |
|
Raczkowanie
|
rozpaczliwie poszukuję każdej ilości lady vengeance
proszę o pw
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
np. Insolence edt shimmering edition z drobinkami - unikatowe już niedostępne 10ml
Le Secret 10ml |
|
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
Poszukują na spróbowanie:
Humiecki & Graef: Blask/Candour/Clemency/Geste Etat Libre d`Orange: Vierges et Toreros/Putain des Palaces/Archives 69/Secretions Magnifiques/Tilda Swinton Like This CdG 2 Scent Intense CoSTUME NATIONAL (większej ilości) Oddam wiele, proszę o PW
|
|
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
szukam na spróbowanie Padparadschy.
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
halcia211
Znajdziesz coś za Keiko Mecheri Loukhoum Parfum du Soir ok. 2 ml Kenzo Madly ok. 2 ml La perla -j'aime-0,7 ml Michael Kors edp 3 ml Paco Rabanne Black XS ok. 2.5 ml Angel Schlesser, Oriental Edition II ok . 2.5 ml EA Splendor, Diorissimo sprzed ref |
|
|
|
#4117 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Do Aliena (który wciąż jest na wymianę) dodaję Shalimara EDP.
Szczegóły w moim wątku w podpisie |
|
|
|
#4118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4119 |
|
Zadomowienie
|
Wciąż oddam Vera Wang Princess Night, pojemność początkowa 100ml
|
|
|
|
#4120 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem tu 1 raz ale chyba na dobry wątek trafiłam ![]() Chciałabym wymienić CKIn2U 100ml z ubytkiem ok 10 ml, w kartoniku oraz Divę Ungaro 100 ml (kilka psików testowych, więc praktycznie pełna) również w kartoniku. Poszukuję Shalimar, Samsary ewentualnie słodziaków typu Wish czy Casmir, ale jestem generalnie otwarta na Wasze propozycje. Pozdrawiam ciepło |
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję 212 VIP Carolina Herrera
![]() Do oddania mam to co w podpisie
|
#4122 |
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że w dobrym wątku
![]() Luby dostał próbkę i zachorował na ten zapach... Poszukuję męskiej Apparition Homme, nie intense (Emanuel Ungaro). W perfumeriach jest "brak w magazynie", nikt nie wie, czy będą dostawy - chyba już wycofano ten piękny zapach ![]() Gdzie jeszcze można to kupić, najchętniej w Wawie, ktoś pomoże? |
|
|
|
#4123 |
|
Przyczajenie
|
Le Labo
![]() wszystkich poszukuję w samplach, Patchouli 24 w każdej ilośći |
|
|
|
#4124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Poszukuję używek w flakonie albo większych odlewek tak z 20ml następujących zapachów: Addicta Eau Fraiche 2012, zrobiłam co prawda rozbiórkę, ale każda dodatkowa ilość tego zapachu się przyda , również Addict 2Addict Peonies, Hot Couture edt,edp, Elle edp, Collector, edt Envy Me Soir de Lune Daisy Light Clouds Chance edt.edp eau fraiche, eau tendre Cristalle Eau Verte Miss Dior Cherie l`Eau Miss Dior Cherie edp sprzed reformulacji La Petite Robe Noire i może coś jeszcze mi się przypomni ![]() Na wymianę mam: flakony Brosseau Ombre Rose Około 55/100ml - flakon, bez korka Demeter Always Happy ok. 7/60 Demeter Always Calm niecałe 10/60 Demeter Always Focused ok. 20/60 Demeter Always Energetic ok. 30/60 Lanvin Oxygen ok. 2/3 z 75ml, a nawet więcej (żeby zrobić odlewkę zdjęłam górną część flakonu i nie umiem jej teraz zamontować tzn. raz już zdjęłam i zamontowałam, ale tym razem nie mogę, bo nie chcę na siłę, żeby nie połamać, ale bez problemu można bez tej części używać i można spróbować to zamontować ) Goutal Le Chevrefeuille ok 30/100 Burberry Weekend 60-65ml/100ml bez korka B&B Japanesse Cherry 40/60 Ocean Dream Coral ok. 70/100ml Tokyo Milk French Kiss niecała 1/3 z 29ml A. Goutal Eau d`Charlotte ok. 45/100 Bormes Mandarine niecałe 100ml Burberry Baby Touch wersja bezalkoholowa niecałe 50/100 Samba Nova 100ml bez 2 psiknięć wody do pomieszczeń i pościeli Bahoma 120ml (Apple Blossom i Rose) Mgielka piernikowa ok 4/5 z 236 Masaki Fluo flakon 80ml bez kilku psiknięć Halloween Fever niecałe 50/100 Azurra Azurra edp poł. z 25ml Demeter Grapefruit Tea ok. 30/120ml Burberry Summer 2007 ok. 45/100 Love&Toast Gin Blossom ok. 30/100 Love&Toast Grapefruit ok. 30/100 Roger & Gallet Vert 200ml bez kilku psiknięć Marbert Energy ok. 75/100 - tester bez korka Miro Fancy ok. 55-60/75 Love&Toast Mandarine Tea ok. 30/100 Bijan Wicked niecałe 75ml Guerlain Mandarin&Basilic z ok. 20/25ml Dominguez Azahar z ponad 50ml Angel Schlesser Femme z 60ml Lancome Tresor in Love 40/75ml Naf Naf złoty z 40ml Tommy Hilfiger Tommy Girl z 50ml Moschino I love love gdzieś chyba w flakonie koło 30/35 ze 100ml, ale to jeszcze sprawdzę dokładnie Brosseau Violette-Menthe (za coś extra) w flakonie - gdzieś chyba koło 50/100 - mogę też zrobić odlewkę http://www.perfumeriaquality.pl/inde...nthe-edt-100ml YR woda mandarynkowa ok. 18/20ml odlewki, sample,próbki Galimard, Accroche - Coeur EDP 5ml (2 sample po 2,5ml) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...coeur-edp.html L`Occitane Honey&Vanille 5ml (2 sample) Innocent Summer Flash 4ml (2 razy po 2ml) Hermes 24 Faubourg edp ok. 4ml w atomku Givenchy Verry Irrestible L`Intense 10ml odlewka Dior Dune Sun ok. 3/10ml Ungaro Party ok. 3/10ml Gosh She ok. 5ml Halloween 5ml (2 sample) Miccalef Black Ananda 6ml (3 sample po 2ml) Euphoria ok 4ml w szklanym samplu Cog 2 Glitter 2 - 3/3,5ml w szklanym samplu Chloe Lavande 5ml (2 sample) Lancaster Eau de Concentree odlewka 10ml DKNY Fresh Blossom ok 8/10ml Love by Nina ok 5ml B&B Cotton Blossom 20/53ml Annick Goutal Gardenia ok. 10ml Versace Yellow Jeans 10ml bez 2 psiknięć Ogródek MOnsunowy ok. 5ml Clean Harmony ok 5ml Clean Purity ok 5ml Chloe Neroli 7,5ml Francis Kurdijan Cologne 6ml Code Elixir 5ml odlewka Royal Muska 5/10ml odlewka wody lipowej 5ml w penie Lancaster Eau de Concetree 10ml Banana Republic Malachite OK. 5ml Guerlain Apres L`ondee 10/19ml Azurra 10ml MOlinard Orange Canelle 10ml Lancome Tresor Sheer nie wiem ile ml jest w tym at., mogę spr strzykawką, ale na pewno z 10ml - na oko ok. 10 A. Goutal Mandragore Pourpre 10ml Naugty Alice Viviene Westwood niecałe 10ml Kenzo Flower by Kenzo ok. 5/10ml Dominguez Azahar 10ml - 14zl Givenchy Eaudemoiselle 8/10 Calvin Klein Contradition 5/10 Eau de Iceberg 9/12 HAlloween Fever 10ml Masaki Fluo 10ml, 20ml Jil Sunder Sun 10ml Naf NAf złoty 10ml Bvlgari Petite et Mamas 15ml Marina Bourbon Rouge Royal 5ml YR Neonatura Cocon edp 5ml Maitre Parfumeur et Gantier Fraiche Passiflore 5/10 Bormes Grapefruit 10ml Aqua Allegoria Herba Fresca 5/10 J. del Pozo Ambar 5ml Clean Simply Soap 5ml Fendi Celebration 5ml Victoria's Secret, Dream Angels Wish 5ml Verbena Cytrusowa 20-50ml Tommy Hilfiger Tommy Girl 20ml Lancome Tresor In Love 20ml Goutal Petite Cherie 20ml Addict To Life 5ml Guerlain Aqua Allegoria Lavande Velours 5ml Creed Royal Scottish Lavende 6ml Kenzo L`Eau par Kenzo 5ml miniaturki Masaki (2 zielone, 1 żółta, 1 czerwona) Chanel No 5 edt 5ml Smell Bent Sexy Turtleneck 1,5 Innocent Summer Flash 1,5ml Smell Bent Chilli Vanilli 1,5ml Kenzo I`Eau Par Kenzo Indigo 2,5ml i 2ml Linden 2,5 Tok`yo Milk Dead Sexy 2,5 Jacomo 8 2,5 Shalimar edp 2,5 Amouage Dia 2mlx2 Paczulowanilia 2 Amber Romance 2,5 Balmaya 2,5x2 Ciocollatto Bianco Classico 1-1,5 Organza 2ml Spirit of Africa 2,5 Liberte 1ml Rose Kasmirie 2,5 Eau de Dolce vita 2 Goutal Un Matin d`Orange Goutal neroli Smell bent Reindeer games 1,5 Eau d`Ete Cerrruti 1ml Bond zlote Il profumo Vanille Bourbon 1ml Safran Troublant 1ml penhaligons Ellenisia penhaligons Lily & Spicy Bond Astor Place Cornubia 1ml Creed Royal Water Valentino Rock`n Rose edp 2ml I. Rosselini Manifesto edt 1,5ml Aube Pashina 2ml Balmaya S. Lutens Bois de Vanille 1,5ml Biagiotti Due 1ml Esacada Into the Blue kilka próbek Ocean Louge też kilka D&G The One 2-2,5ml Les Parfums de Rosine Kasmirie 2ml Lenzo L`Eau Par Kenzo Indigo 2,5ml Ghost Deep Night 2,5 MAouboussin edp 2 razy po 2ml Creed Spring Flower Valentino edp 2ml Hugo Boss Deep Red 2ml Goutal Gardenia Passion 2ml Les Parfums de Rosine Praline 2-2,5ml Eau Baume d`Italie 1ml Misterio di Roma 2 razy po 2ml Casmir próbka perfum +próbka balsamu Covet Pure Blossom Maison Francis Kurkdijan Apres Pour Femme Velvet Forest 1ml Histoires 1826 Voluspa Red Amber 1ml Givenchy ptisenbon 2,5ml B. Spears Believe 1,5ml Givenchy Gransenbon 2,5ml V&A Hiver 2,5ml P. Roma Dulcis 1-1,5ml Breocourt Mauran Garcon 2,5ml Galimard Pete MAle 2ml Rance Eau Due de Berry 2ml Penhaligon`s Elxtract of Limes Ungaro Apparition Hugo Boss 2ml Galimard Canaica 2,5ml Galimard Bandite 2ml Fendi Fan di Fendi 2ml Milinard de Molinard 2,5ml Light BLue Chloe Capucine 2,5ml Rochas Soleil 1,5ml MDCI Enlevem.. au Servil 1ml Micallef Sous la Figuer 1ml F. Malle Lipstick Rose Aliien Aqua Chiq 2ml Euphoria Forbidden 1,5ml Chypre d`Oriente 2,5ml Olivier L`EAu 1,5ml Dream Angel Wish 1,5ml Demeter Cinnamon Bark 2ml Lempicka L 1,5ml L`Artisan Verte Violette 2ml Dalimania 1,5ml MAison Lumiere Noire Diptyque Baiser 2-2,5ml Brecourt Agaressence 1,5ml Burn Leaves ok. 2ml Escada Sport 1,5/2ml Ghost Deep Night 2,5ml Lacoste Inspiration 2ml Valentino V Absolu kilka próbek Vistoria`s Secret Dream Angels Heavenly 2ml Demeter Cinammon Bun 2ml DAmbrosia 1ml Spirit of Africa 2,5ml Dream Angels Wish 1,5ml DsQuared She Wood Crystal Creek Wood edp 1,5ml Brecourt Eau Blanche 2ml Haram 2,5ml Etro Mahogany 2/2,5 Habanita 2ml Rochas Simply Red 1ml Dalissimo 2ml L`Ombre Dans L`Eau Diptyque 2,5ml L`Artisan La Haye Fleurs 2ml HDP Bont`s Bloom Perfumeria Generale Cadjmere 0,5/1ml Shalimar Parfum Initial 1,5ml Viloressi Iperbore Rose of Kilina Demeter Peanut Butter 1,5ml Amor Amor Tentation 2ml Intuition 1,5ml Sira des Indes 2 próbki Made in Italy Rome edp 2ml Penhaligon`s Opus 1870 2ml Angel Sunnescence 2ml EAu de Charlotte 1ml Goutal Songes 2,5ml CDG Rose 2ml Hypnotic Poison Sensuelle 1,5ml Cristobal Balenciaga 2 razy po 2ml She Wood Golden Light 2,5ml Venezia 2ml Lutens Santal Blanc 1ml Tendere Poison 2ml Diptyque 2,5ml Verry Irrestible Sensuel 2ml Chloe Capucine 2,5ml ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() Mam też trochę w samplu Philosykos gdzieś z 1,5/2ml, ale to jeszcze jakby co, sprawdzę ile dokładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4126 |
|
Zadomowienie
|
szukam na spróbowanie Guerlain, Insolence edp
|
|
|
|
#4127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do flaszki Goutal no to mogłabym ją ostatecznie chcieć, ale niekoniecznie (ewentualnie odlewkę jakąś ). Mojego Envy Me wydaje mi się, że zostało ok. 15 ml (mogę przesłać fotkę). Najbardziej zależałoby mi na pogrubionych
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To się zaraz odezwę na pw
|
|
|
#4130 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Wymienię CKIn2U 100ml z ubytkiem ok 10 ml, w kartoniku oraz Divę Ungaro 100 ml (kilka psików testowych, więc praktycznie pełna) również w kartoniku. Jestem już mniej wybredna, wymienię na jakiegokolwiek slodziaka |
|
|
|
#4131 |
|
Zadomowienie
|
Rozpaczliwie poszukuje Nina Ricci Nina
![]() na wymianę posiadam DKNY pure i D&G L'imperatrice 3
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
|
|
|
#4132 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A MdCh edp to ta sprzed czy po reformulacji? ![]() Cytat:
![]() A MdCh edp to ta sprzed czy po reformulacji? ![]() Cytat:
![]() Delle Indie jakbyś się zdecydowała, to interesowałaby mnie odlewka ![]() Cytat:
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
poziomko, mam już tylko z tej listy:
- Escada Lily Chic 50 ml - Compagnia Delle Indie - La Via Della Seta Parfum Intense Rosa del deserto di Petra - ok. 85 ml/flakon 100ml - Marc Jacobs Daisy Sunshine - 10 ml No i to, co w moim wątku wymiankowym, w podpisie
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam chociaż kapki La Danza delle Libellule Nobile
Bardzo bym chciała przetestować
|
#4136 |
|
spin doctor
|
Oddam tester Kenzo Once Upon A Time ok 70-75ml-nietrafiony zakup w ciemno
Nie będę wybredna
|
#4137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miss Dior edp 10 ml (wersja najnowsza - po reformulacji), Narciso Rodriguez for her in color edp (mogę zrobić odlewkę do 15 ml, YSL belle d'opium edp, Chloe Chloe edp Paco Rabanne Lady Million edp (z tych trzech ostatnich mogę odlać do 5 ml). U Ciebie interesuje mnie: Givenchy Verry Irrestible L`Intense 10ml odlewka, Lancome Tresor In Love 20ml, Code Elixir 5m, odlewka Royal Muska 5/10ml
|
|
#4138 |
|
BAN stały
|
Wymienię Covet SJP na Amber Elixir Night
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam:
Kilian - A Taste of Heaven - ok. 1,2 ml M. Micallef – Ananda edp – ok. 0,5 ml Amouage – Ciel Women edp – ok. 0,4 ml Bond No. 9 – Madison Square Park edp – ok. 0,6 ml Olfactive Studio – Chambre Noire – ok. 0,8 ml Olfactive Studio Flash Back – ok. 2,2 ml (tu będę wybredna L’Artisan – Piment Brulant – ok. 1 ml L’Artisan – Jour de Fete – ok. 1,1 ml Montale – Greyland – ok. 0,5 ml Guerlain – Vetvier – ok. 0,6 ml Banana Republic Alabaster –ok. 1.2 ml Prada Infusion D’Iris edp – ok. 0,3 ml Armani Code – ok. 0,5 ml Lancome Connexion – ok. 0,8 ml Czarna Mamba Freestyle – ok. 1,3 ml P. Rabanne Metal – ok. 0,9 ml Aqua di Roma Uomo – nowa 2 ml H. Boss Woman - 0k. 0,8 ml Diptyque Feu de Bois - ok. 0,5 ml Rochas Femme - ok. 1 ml Fendi Theorema espirit d’ete – ok. 0,4 ml Laura Biagotti Laura – ok. 2 ml Rochas Byzance – ok. 0,7 ml Boucheron Trouble Eau Legere – ok. 0,8 ml Rochas Tocade – ok. 0,3 ml M. Jacobs Fig – ok. 2 ml Histories De Parfums – Verte Pivoine – ok. 0,4 ml Chopard Mira Bai – ok. 0,4ml J. del Pozo – Esencia de Duende – ok. 0,8 ml Jean Paul Gaultier Fragile edp – ok. 0,4 ml Huitieme Art ParfumsVohina – ok. 0,2 ml Gianfranco Ferre- Ferre – ok. 0,7 ml Mogę zrobić małą odlewkę Bzu YR . W razie silnej potrzeby poszukam czegoś poza wątkiem ![]() Szukam głównie. : Stella In Two Peony i Stella klasyczna Kelly Caleche edp lub edt CdG Zagorsk CdG Avignon Tauer Pustynia Marok. Lady Vengeance Ogródek Śródziemnomorski Bal d’Afrique od 2 ml w górę Daim Blond od 2 ml w górę Philosykos od 2 ml w górę Premier Figuier (Extreme) od 2 ml w górę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdzie się ktoś chętny na
Avon Today Tomorrow Always oraz Royal Muska Micallef ew. odlewki 1881 Vanille Noire Cinema edp Chciałabym juz zamknąć wątek, proszę, częstujcie się!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

proszę o pw