|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Paulina, dobrze ¿e siê odmeldowa³a¶
![]() Princes, dobr± masz motywacje tylko ja co¶ jako¶ nie ch³onê dzi¶ dobrych energii. Rybka, Cytat:
![]() ![]() w sensie jakiego postanowienia bo ostatnio nie trzyma³am siê zadnego ![]() Princes, ja siê te¿ dawno nie wa¿y³am. ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Kasia, ³adnie nawet dietowa³a¶ ![]() Princes, Tobie te¿ napewno bêdzie ciê¿ko ma³± zostawiæ. A w czym chcesz szukaæ pracy? w jakiej bran¿y?
![]() |
![]() |
#1562 |
Rozeznanie
|
przepraszam
![]() a w æwiczeniach ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- strongwomen - a tak w ogóle bardzo ciekawy blog prowadzisz ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- strongwomen - a tak w ogóle bardzo ciekawy blog prowadzisz ![]()
![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Rybka, spoko przecie¿ to dietowy w±tek
![]() ![]() dziêkujê za komplement. W³a¶nie siê zastanawiam co teraz wstawiæ, co¶ na s³odko czy co¶ obiadowego ![]() Zjad³am tylko pomidora z cebulk± na kolacjê wiêc mo¿e jednak wracam na jakie¶ dietetyczne tory? Nie mam sukienki na panieñski ani na przyjêcie dla przyjació³ ![]()
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
strong- juz na sama mysl leca mi lzy. Jestem cholerym wrazliwcem. Napisalam do Tz(poszedl na 3 zmiane do pracy) ze.jestem jakas walnieta ze rycze na sama mysl ze bede musiala odejsc od malej(jak przychodze i bratowa otwiera drzwi to mala sie usmiecha i doslownie plonie- macha rekami, nogami
![]() ![]() a pracy bede szuakala w przedszkolach, zlobkach, w szkolach podstawowych, centrach zabaw dla dzieci ale tez i w sklepach z odzieza i punktach gastronomicznych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Princes nie zazdroszcze Ci takej sytuacji bo nie dosc ze ma³a siê z Tob± z¿y³a to i to do tego te¿ bardzo mocno. Ale bêdê Ciê wspieraæ...
![]() ![]() Jeste¶ po pedagogice? Rozumiem ten rozrzut bran¿owy bo ja te¿ szukam w czym siê da... W sobote idê na 7h na festyn malowaæ diexiom twarze... Zassze cos ale... Sta³a praca by siê przyda³a. Jestem po mega cardio ![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Lenik. Ja tez zamierzam spisywac wszystko co mi prze gardlo przejdzie ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Siema lalki!
![]() Strong- tak, jestem po pedogogice ![]() zobaczymy jak to sie wszystko pouklada. Po prostu MUSZE znalezc jakas stala prace jak najszybciej ![]() za Ciebie tez trzymam kciuki:-* ja juz wstalam, weszlam na wage i mimo @ jest spadeczek ![]() takze jestem mega happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zabieram sie za leniwe cwiczonka ![]() milego dnia!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1567 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
Dot.: Odp: Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek it
Cytat:
![]() ![]() -ludzie beda jeszcze bardziej podziwiaæ moja wytrwa³o¶æ i determinacje -Bêdê siê mie¶ciæ w stare ubrania -bêdê mog³a sobie kupic co¶ mniejszego i ³adniejszego -Takiej jednej wrednej ma³pie ga³ka oczna zbieleje,ze tak pieknie zredukowa³am swoj± wage:P:P A to juz osi±gne³am: -bede z siebie dumna,¿e potrafi³am i ze da³am rade doprowadziæ to do konca -Moj m±¿ ma codziennie ochote na CARDIO CARDIO ![]() -Moj m±¿ bezustannie prawi mi komplementy i okazuje dume i podziw dla wygl±du:P -Lepiej siê czuje,poprawi³a sie moja wydolno¶æ i wytrzyma³o¶æ -lepiej postrzegam siebie i ¶wiat -jestem weselsza ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- dziewczynki ja codziennie po ogarniêciu dzieci æwicze wieczorami po pol godzinki.a wczesniej te¿ jestem bardzo aktywna,bo pomagam J w obowi±zkach.Ciesze siê,ze tu jestem,bo wtedy pamiêtam do czego d±¿e i nie spoczywam na laurach.Prawda jest taka,ze przytyc idzie raz dwa,ale zeby schudn±c to potrzeba ogromnego wysi³ku i determinacji.I to wcale nie jest takie proste.mnie sie uda³o.Zosta³o mi malo co,ale w³asnie te malo co ciêzko zbic.Dlatego potrzebuje od was duzooooo upomnien i batów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1568 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Cze¶æ dziewczynki
![]() ![]() ![]() U mnie nadal brak chêci ale staram siê dietkowaæ ...chocia¿ tyle ![]() ¶: otrêby z mlekiem 1,5 % jedna kromka ciemnego chleba z serkiem Ali fajnie to napisa³a¶ ...muszê sobie spisaæ swoje i chyba przykleiæ na lodówkê ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny zawali³am sprawê licencjatu i nie skoñczy³am pisaæ pracy ale duuuppp... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
Rozeznanie
|
moja waga oszalala i 64,600 pokaza³a
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- ale ta waga oszukuje.Po któryms razie pokazala juz normalna moja wage.pojade do apteki i sie zwaze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek it
no dobra ja juz po cwiczeniach
![]() ![]() popoludniu musze isc do Orange, bo przy przedluzaniu umowy wlaczyli mi jakies pakiety za dodatkowe 20zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
Tez sie zwazylam..naszczescie przez te odpuszczenie nie przybralam za duzo
![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#1572 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
dzieñ dobry
Moje nastawienie chyba wraca na w³a¶ciwe tory. LENIK dziêkujê ![]() Humorek te¿ mam dzi¶ lepszy ze wzglêdu na to, ¿e moja praca nad bi¿uteri± siê op³aci³a. Do tego naogl±da³am siê PPD i z tak± motywacj± do dzia³ania dzi¶ siê obudzi³am. STRONG tabeleczk± siê nie przejmuj, wracajcie szybciutko do zdrówka, bo przecie¿ wkrótce twój wielki dzieñ... KASIU ![]() Mi³ego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Co¶ chyba jest nie tak, od dwóch dni nie mam si³y æwiczyæ, po 15 minutach czujê ¿e tak s³abnê ¿e muszê przestaæ bo bym siê chyba przewróci³a... Próbowa³am æwiczyæ po jedzeniu i to samo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
a ja jednak jutro nie jade po dyplom bo brat nie dostanie wolnego
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Strong- trzymam kciukasy za Ciebie ![]() korycja- moze wykonujesz za ciezkie cwiczenia? sprobuj moze czegos lzejszego i stopniowo zwiekszaj swoja aktywnosc. Poza tym pamietaj o oddychaniu podczas.cwiczen i najelepiej cwicz przy uchylonym oknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
cze¶æ moje chudzinki
![]() ![]() proszê mi siê tu nie za³amywaæ, æwiczyæ, dietowaæ i gubiæ ten ohydny t³uszcz!! ![]() ![]() ![]() ![]() ali podziwiam Twoj± walkê z kg i to ile zrzuci³a¶, naprawdê...a i co do fiksuj±cej wago to mam to samo, moja codziennie co innego wskazuje, chyba muszê zakupiæ now± ![]() strongwomen nie odpuszczaj kochana! najwa¿niejszy dzieñ w Twoim ¿yciu siê zbli¿a ![]() ![]() princeska ![]() ![]() kasiu walcz o siebie i siê nie poddawaj!! ![]() ![]() kochane przepraszam ze wszystkim nie odpisuje ale net mi sie rozlacza i ciezko jest mi d³u¿ej posidziec, ale jestem tu z Wami i mysle o Was wszystkich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Rozeznanie
|
jupi jupi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1577 | ||||
Zakorzenienie
|
Princes,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ali, ale wywód ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia, Cytat:
![]() Ziutka, moja kondycja te¿ kuleje ale mo¿e skalpelka zrobimy razem co? ![]() Korycja, mo¿e jaka¶ choroba Ciê bierze?
![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Hej hej piêkne Panie
![]() Chcia³am daæ znaæ, ¿e ¿yjê i dietkujê. UWAGA zmierzy³am 3 pary za ma³ych spodni, które mam w szafie na zachêtê i 2 pary S¡ DOBRE ![]() ![]() ![]() Jednak szalonego spadku na wadze w niedzielê siê nie spodziewam, bo podjadam ![]() Jutro dzieñ rozpusty :P Ju¿ kupi³am ciemn± bu³kê na ¶niadanie i budyñ czekoladowy na obiad ![]() Martynko znów walczê z kompem, tym razem o internet. Nied³ugo bêdê praktykiem- informatykiem ![]() Lenik jak tam na si³ce? By³a¶ ju¿? Jak wasze dzieciaczki sobie radz± w szkole? Korycja mo¿e masz za szybkie tempo æwiczeñ? Têtno powinno byæ odpowiednie, tak¿e nie od razu tak ostro Tak w ogóle witam wszystkie nowe kole¿anki, których jeszcze nie pozna³am ![]() Czy jest na sali lekarz? ![]() ![]()
![]() |
#1579 |
Rozeznanie
|
ja dzisiaj przedawkowalam kofeine i czuje sie do duszy.Wczesniej musialam zjesc 2-3 garstki slodkich platkow,bo tak mi slabo bylo .Dostarczylam cukru i juz ok.nie uzywam w ogole cukru..Teraz skladam ubrania.Ca³e sterty sterciska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
Ali, nooo brawa
![]() Pualinka, ³adnie motywujesz ![]() Katarzyna, trzeba Ci mojego T¯ta? ![]() katarzynko, zgrubienie zejdzie, za bardzo Ci mielili w ¿yle widocznie ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Aliku, spisuje ![]()
![]() |
#1581 |
Rozeznanie
|
jak ja to na fb napisa³±m-nie wiedzialam,ze sie najpierw musze porzadnie nawpierdzielac,zeby moja waga w koncu ruszy³a w dol:P po weselu myslalam,ze pojdzie o 2 kg,bo nie bede wam wmawiac ze nie jadlam.Ale slodkiego 2 kawalki a reszte konkrety:P
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Kasiu wg moich prognoz bêdziesz ¿y³a ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Piêknotki uciekam powkladac do szaf lumpki.Ogarnac sypialnie,pouczyc sie z kuba i o 18 ide do moich mlecznych panienek:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Dziêki Ali za diagnozê
![]() Strong szczerze mówi±c nie patrzy³am co mi tam t± ig³± robi³a, bo nigdy nie patrzê. Jako¶ ³atwiej mi wtedy prze¿yæ te pobierania. Na razie walczê sama, jak nie dam rady to siê zg³oszê do Twojego T¯. Mam nadziejê, ¿e mi siê uda, wiesz, ta satysfakcja, ¿e ja SAMA :P Nied³ugo zmykam na rower!
![]() |
#1583 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie panie
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1584 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
ALI za te 21 kg czapki z g³ów i wielkie brawa
![]() ³o matko naprawdê jednak mo¿na je¶li siê chce i jeste¶ tego ¿ywym przyk³adem... Pozwól ¿e od dzi¶ bêdziesz moj± motywacj± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
a ja melduje dzisiejsze jedzonko:
bulka z ziarnami + jajko na twardo jogurt z ziarnami zboz + pol garsci pestek z dyni miseczka krupniku jajajecznica zrobiona na kawalku swojskiej kielbaski i kromka bialego chleba. jutro ide godz. wczesniej do malej takze nie wiem czy rano zdaze cos pocwiczyc ale obiecuje ze zrobie to jak tylko mala zasnie ![]() a juz po jutrze roooozpuuuusta!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj ³adnie dietkowalam
![]() Spróbuje jeszcze pocwiczyc ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Ali, ja tez gratuluje straconych juz kilogramow
![]() ![]() ![]() Kasia- super ze z dietka ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeeeesc
niech mnie kto¶ kopnie w dupe albo pieprznie w ³eb.....dieta lepiej nie mowic,,, æwiczenia lepiej nie mówic... ![]() trza siê wzi±æ w gar¶æ!!!!!!!! w robocie siê pieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeprzy na maksa i pewnie z koncem roku bêdê na zielonej trawce... a na now± perspektyw brak.... !@#$%^&*( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr no i tyle... byli¶my z b±blem dzisiaj na szczepieniu.... by³o masakrastycznie... tzn jeszcze przed szczepieniem u lekarza ju¿ sajgon by³...no ale ju¿ za nami ostatnie ![]() ![]() ![]() no i tyle... no i mamy dzisiaj 4 rocznice ¶lubu.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
Raczkowanie
|
Witam Was porankowo
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie witam
![]() juz jestem po sniadanku ![]() zaraz zmykam bo musze jeszcze rachunki poplacac. Zamelduje sie po cwiczeniach ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.