Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 14:07   #4741
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
A propos Dukana, menadżerka (prawie ) naszej sali opowiadała o różncyh wariantach menu ślubnego. O ile standardem jest menu wegetariańskie, czy inne potrawy dla matek karmiących; tak niektórzy goście chcieli, aby panstwo młodzi zaserwowali im menu zgodne z I czy II fazą dukana. Bo jak nie, to nie przyjdą. Lekkie przegięcie
no to to już kompletnie masakra jak tak można!!!

cześć
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 14:08   #4742
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Pamiętacie jak marudziłam, że nie mogę znaleźć bransoletki do tych apartowych kolczyków? Przeglądają allegro, zauważyłam, że jest zwykła bransoletka złożona z okrągłych "cyrkonii". Zamówiłam bransoletkę "OPIA" z all z Irlandii za 16 zł z wysyłką i się okazało, że wygląda pięknie. Na zdjęciu wyglądała jakoś tak ponuro, ciemno, a na żywo jak ze srebra, cyrkonie połyskują
Jak TŻ przyniesie aparat to cyknę zdjęcie.
Nie wiem jeszcze czy zostawię ją jako ślubną, ale prezentuje się naprawdę fajnie.

cornflower
Ja nie zabierałam TŻ, bo nie chciał. On chce mnie zobaczyć dopiero w dniu ślubu. Decyzję odnośnie sukienki pozostawił mi i stwierdził, że na pewno będę pięknie wyglądała Zabrałam na pierwsze mierzenie mamę, a na drugie ciocię (krawcową), bo mama nie mogła być ze mną. Nie miała już urlopu, ale i tak wybrałam sukienkę, którą mierzyłam jako pierwszą

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-09-05 o 14:19
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 14:13   #4743
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak marudziłam, że nie mogę znaleźć bransoletki do tych apartowych kolczyków? Przeglądają allegro, zauważyłam, że jest zwykła bransoletka złożona z okrągłych "cyrkonii". Zamówiłam bransoletkę "OPIA" z all z Irlandii za 16 zł z wysyłką i się okazało, że wygląda pięknie. Na zdjęciu wyglądała jakoś tak ponuro, ciemno, a na żywo jak ze srebra, cyrkonie połyskują
Jak TŻ przyniesie aparat to cyknę zdjęcie.
Nie wiem jeszcze czy zostawię ją jako ślubną, ale prezentuje się naprawdę fajnie.
Dobrze wiedzieć :P w zimie mam lecieć do Dublina z TŻ do jego siostry, więc wybiorę się do Penneys (Primark) i poszukam jakieś fajne biżu

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 14:15   #4744
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, zabieracie lub zabierałyście na mierzenie sukien swoich TŻ-tów ?
Ja zabieram. Nie mam tu zbyt wiele koleżanek, a takiej zaufanej żadnej. Nie chcę brać zwyczajnej znajomej bo sporo moich "koleżanek" cierpi na lekką frustrację z powodu braku chłopaka lub pierścionka. Ich opinia nie byłaby szczera.
TŻ sam się zaoferował, że ze mną pójdzie, stwierdził że jest JEDYNĄ osobą upoważnioną do tego

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 14:16   #4745
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Co do butów jeszcze to ja cały czas dywaguję, czy nie kupić tanecznych - koleżanka (tańcująca) mnie namawia.
Ostatnio chwilę w sklepach patrzyłam to teraz nie ma wyboru za bardzo w tego typu bucikach. Pewnie pojawią się listopad/grudzień przed sylwestrem/studniówkami, ale trochę się boję tyle czekać, bo wtedy to ja muszę miarę kiecki zrobić (posiadając buty).
Ja stawiam na taneczne podobno warto. Stacjonarnie mogę kupić za 350-390zł., cena w stosunku do zwykłych szpilek z sieciówek moim zdaniem niewygórowana.

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ooo super że jest jeszcze ktoś z Białegostoku
No właśnie myślałam o Marcie Gąsce Dorotę Langę też mi kiedyś koleżanka polecała. Malowałaś się kiedyś już u Ani Dril? A orientujesz się jak u nich to cenowo wygląda? I może masz już zaklepanego fryzjera?
Gąska i Lange biorą coś ok.250zł. Dryl bierze 120zł. na 2014 rok, zdecydowałam się na nią bo masa dziewczyn ją polecała

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
kuli na dietetyk w irlandi trzeba czekac ponad 6 miesiecy nie mam na to czasu niestety
Nie ma żadnych prywatnych firm zajmujących się dietetyką?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 14:23   #4746
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Popieram "dietę" zamiennikową (sama docelowo chcę zmienić sposób odżywiania) oraz częste i małe porcje. Natomiast dukan może wyrządzić więcej szkód niż pożytku (problemy z nerkami).

A propos Dukana, menadżerka (prawie ) naszej sali opowiadała o różncyh wariantach menu ślubnego. O ile standardem jest menu wegetariańskie, czy inne potrawy dla matek karmiących; tak niektórzy goście chcieli, aby panstwo młodzi zaserwowali im menu zgodne z I czy II fazą dukana. Bo jak nie, to nie przyjdą. Lekkie przegięcie
Taka dieta jest najlepsza A to co piszesz o menu to jakieś szaleństwo, co za masakra!
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
postanowiłam, zmieniam znów nawyki żywieniowe!!

Cytat:
Dziewczyny, zabieracie lub zabierałyście na mierzenie sukien swoich TŻ-tów ? Poczatkowo byłam na nie (chciałabym zobaczyć zachwyt (lub szok ) w oczach, kiedy zobaczy mnie w dniu ślubu, dwa że przymierzenie większej ilości sukien niż 4 spowoduje przeładowanie informacjami).
Po rozmowie z koleżanką (jej mąż był przy mierzeniu), trochę się przekonuje do tej idei - towarzystwo narzeczonego to obiektywne, męskie spojrzenie. No i sprzedające nie będą wciskać niepasujących modeli na siłę.
Ja nie zabierałam On nie chciał, ja też nie chciałam. Suknię wybrałam z mamą, później widziała mnie szwagierka i siostra, zdjęcia widziało kilka najbliższych znajomych i przyjaciółek. TŻ ma mnie zobaczyć dopiero w dniu ślubu, przy nim nawet nie mówię nic o sukni
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 14:27   #4747
martucha0205
Rozeznanie

ja jak cos potrzebuje to tylko penneys zawsze cos znajde

no wlasnie zadnych prywatnych tylko dietetykow nie ma sa lekarze rodzinni a do takiego nie chce isc bo i tak mi da skierowannie do szpitala a tam za dlugo musze czekac

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 14:49   #4748
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, zabieracie lub zabierałyście na mierzenie sukien swoich TŻ-tów ? Poczatkowo byłam na nie (chciałabym zobaczyć zachwyt (lub szok ) w oczach, kiedy zobaczy mnie w dniu ślubu, dwa że przymierzenie większej ilości sukien niż 4 spowoduje przeładowanie informacjami).
Po rozmowie z koleżanką (jej mąż był przy mierzeniu), trochę się przekonuje do tej idei - towarzystwo narzeczonego to obiektywne, męskie spojrzenie. No i sprzedające nie będą wciskać niepasujących modeli na siłę.
Ja nie zabierałam, byłam z mamą, a suknię na którą się zdecydowałam wybrałam sama w ogóle wg tutejszej tradycji TŻ nie zobaczy sukni aż do ceremoni ślubnej mam nadzieje, że mu się spodoba, zresztą zawsze mi mówi, że ładnemu we wszystkim ładnie
co do problemów skórnych, mam jeden z którym muszę się wybrać do dermatologa - kaszaki na policzkach w okolicach oczu znacie jakieś domowe sposoby na walkę z nimi?

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:00   #4749
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Ja nie zabierałam, byłam z mamą, a suknię na którą się zdecydowałam wybrałam sama w ogóle wg tutejszej tradycji TŻ nie zobaczy sukni aż do ceremoni ślubnej mam nadzieje, że mu się spodoba, zresztą zawsze mi mówi, że ładnemu we wszystkim ładnie
co do problemów skórnych, mam jeden z którym muszę się wybrać do dermatologa - kaszaki na policzkach w okolicach oczu znacie jakieś domowe sposoby na walkę z nimi?
a to nie są potówki?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:02   #4750
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć !

Jak Wam dzień mija?

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość

ja sie zastanawiam, czy jak przyniesiemy tylko żółte złoto to można dokupić troche białego złota czy jak to? na razie podobają mi sie mieszane obrączki z małym brylancikiem ale to może sie jeszcze zmienic

Jeżeli chcesz mieszane to takie złoto jakie chcesz dorzuca jubiler. Jak się dogadasz tak będzie zrobione cenowo wiadomo, że różnie, ale taniej jest z własnym złotem pójść. Dzisiaj się tam wybieram i już złożymy zamówienie . Wolimy wcześniej niż potem wszystko na raz... a tak można na spokojnie...

alloffkowa
mnie się wszystkie podobają poza Tą na poprawiny..

http://allegro.pl/koronkowa-suknia-s...504161397.html piękna...

justynkie
Brawo!!

no no ciekawy dialog

cornflower
Mój TŻ zawiózł mnie do tejk kobitki co od niej suknię kupiłam 150km od mojego miasta. Siedział cierpliwie w drugim pokoju i nie widział mnie w sukni
Stary 2013-09-05, 15:08   #4751
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Mój Tż sukienkę widział w sieci, a potem w szafie u mnie, ale na mnie do dnia ślubu nie zobaczy, sasasa

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:12   #4752
martucha0205
Rozeznanie

ja nie chce zeby moj K. wogole mnie widzial w sukni nawet niechce zeby wiedzial jaki typ sukienki mam po sukienke jade z ciocia i siostra

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-05, 15:18   #4753
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Gąska i Lange biorą coś ok.250zł. Dryl bierze 120zł. na 2014 rok, zdecydowałam się na nią bo masa dziewczyn ją polecała
No to ze względu na cenę skłaniałabym się jednak ku Dryl

Ja myślę czy nie zabrać TZ na przymiarki. Muszę z nim porozmawiać na ten temat, bo boję się że będzie podobnie jak pisze justynkie

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:26   #4754
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
a to nie są potówki?
w sumie teraz wygooglowałam to i okazało się, że to jednak prosaki są! (moja mama zawsze to "kaszakami" nazywała). Są to zwykle torbiele gruczołu potowego lub łojowego. bleeee!

A i zapomniałam napisać Alloffkowa wy mnie najładniejsza1 suknia, a ta na poprawiny jak już dziewczyny pisałyuwydadtnia brzuszek bardzo.

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:28   #4755
cornflower_girl
Zakorzenienie

Czyli więcej dziewczyn robi niespodzianke

Hm, ja nie bardzo mam z kim mierzyć. Rodzice daleko, siostra gustuje w bezach i pstrokaciznach, a wśród znajomych więcej facetów niż kobiet. Póki co pojdę mierzyć sama, najwyżej bardziej kontrowersyjne wybory będę konsultować z TŻ-tem, pokazując zdjęcia sukni z katalogu lub na modelce.

Za to nie mam wątpliwości na sukienkę na pokaz taneczny (oprócz pierwszego tańca na podsycenie ciekawości, zatańczymy pokaz dla gości) lub na przebranie. Kolory pastelowe (brzoskwiniowy/ różowy lub biały )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1750873-1389071648-l.jpg (8,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg coral-changeable-dresses.001.jpg (41,9 KB, 13 załadowań)

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:31   #4756
enzunio
BAN stały

rabbitka mi kosmetyczka z policzków i powiek usuwała iglą

mój TŻ nie chce widzieć sukni, powiedział, że nie miałby niespodzianki

Edytowane przez enzunio
Czas edycji: 2013-09-05 o 15:33
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:36   #4757
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
, nie zamierzam, a on nawet pewnie sam by nie chciał mój Tz zobaczy mnie jak i moją suknie dopiero w dniu slubu

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ta wiem, ze nie musialam mowic, ze chce zajsc w ciaze, ale u nas w pracy dziewczny ktore juz maja dzieciaczki, mowia, ze lepiej faktycznie powiedziec, ze ma sie takie plany, znajada kogos na nasze miejsce najprawdopodobniej na zasepstwo i jak sie wroci to miejsce jest, jestem dobrej mysli, ze mi przedluza umowe, w konu zapierniczam jak mrowka
Ja tez mam pytanie co do zaproszen, bo sama nie wiem jak to pisac. czy pierwszego wymienic Pana czy Pani w zaprszeniu, np. Jan i Agnieszka, czy Agnieszka i Jan :P
Panie pierwsze

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-05, 15:39   #4758
martucha0205
Rozeznanie

cornflower bardzo fajne te sukienki tylko kolory nie moje

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-05, 15:39   #4759
madzixx88
Zakorzenienie

mój też nic nie zobaczy ale podchody robi straszne, dopytuje się i namawia, żebym "chociaż mu pokazała w internecie" o nie nie nie

rabitka- te kaszaki/prosaki to u kosmetyczki usuniesz ja miałam kilka w tych miejscach co Ty i poszłam na mikrodermabrazje(diamento wą) i większość zeszła a dwa takie uparte zostały to musiała igłą nakłuć 4 miesiące temu byłam i póki co nie mam żadnego
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:40   #4760
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
No to ze względu na cenę skłaniałabym się jednak ku Dryl

Ja myślę czy nie zabrać TZ na przymiarki. Muszę z nim porozmawiać na ten temat, bo boję się że będzie podobnie jak pisze justynkie
Ty już się umawiaj do salonów bo w białym wyprzedaże trwają w najlepsze Masz jakiś typ sukienki na oku?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:43   #4761
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
cornflower bardzo fajne te sukienki tylko kolory nie moje
Sukienkę znalazłam na Dessy.com. Duży wybór kolorów. Co prawda swojej nie będę zamawiać z tej strony, a szyć u krawcowej (podobno prosta sprawa)

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 16:12   #4762
martucha0205
Rozeznanie

niby tak moja mama ma zamiar uszyc u krawcowe sukinke na poprawiny

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-05, 16:13   #4763
aneczka25057
Rozeznanie

Hej, nie udzielałam się bo zbytnio nastroju nie miałam ale już do Was wracam...
Dziękuję za wszelkie wyrazy współczucia! Jesteście Kochane!
Lecę poczytać o czym rozmawiacie...
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 16:34   #4764
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Mam cennik Projek Slub jak ktos chce
ja poprosze!

Cytat:
Podobną suknię miała moja mama na ślubie - model sam w sobie jest ładny. Czy taka cena JA Signature jest realna, czy to tak z powietrza?

W kwestii sukienek - może któraś chce kolejną wartą 15 000? Okazja jak nic

Też mnie to urzekło Chciałabym kiedyś hodowac takie strusie

Alloffkowa piersza i trzecia - takie moje typy. Fakt, sukienka poprawinowa uwydatnia brzuszek, ale przy niefotrunnym skojeniu kiecki dzieje się to nawet u szczupłych dziewczyn.

ParisParisienne Jak sukienka da się ściągnąć bez problemu i nie uszkadza makijażu/ fryzury, to ją weź. Jest piękna
sukienke juz kupilam i jestem bardzo zadowolona zawsze jedna sprawa mniej.

Co do sukienek z Paryza za 15 000 to takich cudow tu nie widzialam ale co do suknie slubnych juz tych "salonowych"..... no sa brzydkie po prostu
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 16:41   #4765
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ty już się umawiaj do salonów bo w białym wyprzedaże trwają w najlepsze Masz jakiś typ sukienki na oku?
Buszowałaś? Jest jeszcze w czym wybierać? Myślałam że poczekam aż wejdą nowe kolekcje ale chyba jednak się wybiorę
Najbardziej skłaniam się ku księżniczce, ale może po przymiarkach zmienię zdanię

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 16:43   #4766
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
aneczka25057 - bardzo mi przykro z powodu wujka w takich chwilach jest na prawdę cieżko...więc trzymaj się jakos kochana
Mi też przykro, sama straciłam niedawno bliskich przez raka...

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja idę na wesele w ostatnią sobotę października i nie mam pomysłu co założyć. Moja koleżanka brała ślub rok temu w ostatni weekend października i sypał snieg. Najwyżej założę jakieś ciepłe buty do kościoła a przebiorę je w drodze na sale. Chociaż i tak kompletnie nie mam pomysłu na całość stroju. Jakoś wydaje mi się że odpadają zwiewne tkaniny i jasne kolory. Trzeba się wybrać na zakupy. Macie jakieś pomysły?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja mam w 1 sob października siostry Tz i też nie wiem co ubrać

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
tu nie chodzi o "udzielanie dobrych rad", tylko o pewne ostrzezenie. Ja np lubie jak ktos mi cos doradzi, na co wczesniej nie zwracalam uwagi, albo upieralam sie przy swoim, a ostatecznie inne rozwiazanie jest lepsze.

Kazda z nas zorbi tak jak uwaza. Przeciez nie zabronie nikomu kupic inncyh obraczek To ma byc symbol naszej milosci i to nam sie ma podobac, wiadomo.

A ja bym sie chciala Was poradzic co sadzicie o takich bardzo dlugich, ciagnacych sie welonach? Mi sie takie podobaja, ale nie wiem czy pasuja i ile mniej wiecej kosztuja. Sa tez piekne na sesje, takze juz sama nie wiem....
Jakie Wy bedziecie miec? I jaki na Weselu? czy juz w ogole sciagacie?
Ja dopiero wybiorę jak znajdę suknię
Cytat:
Zwłaszcza jak fotki biżuterii poddane są obróbce i w rzeczywistości nie wygląda już tak pięknie. Mierzyliśmy obrączki w kilku sieciówkach, wiemy na co stawiamy, ale nie umiemy uzgodnić szczegółów - szerokość obrączki, profil. Myślę, że to będziemy dobierać już u jubilera jak będziemy zdecydowani na zamówienie, bo po sieciówkach nie chce mi się już chodzić skoro i tak tam nie planuję kupować. Złoto jakieś swoje mamy, oddam w rozliczenie bo nie znoszę złotych łańcuszków, a mam ich kilka. Zostawię sobie jeden najładniejszy

Ja będę mieć długi, ciągnący się. Tylko do kościoła. Na sali zdejmę i będę już bez. Do rzucania kupię zwykły welon z allegro za 20 zł, bo ten chcę użyć do sesji.
Welon koniecznie musi się ciągnąć, nie może być na ramionach - look Maryjny ani tym bardziej nie może być obszyty koronką przy twarzy. Totalnie to do mnie nie pasuje, wyglądam jak błogosławiona między niewiastami. Z racji, że an 99% będzie księżniczka bez trenu to chociaż to kościoła chcę mieć "ogon"
Poza tym nie podoba mi się układanie welonu w sposób zakrywający ramiona.
A mi też się podoba welon na ramiona
Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
ok dam na pewno
dziewczyny a jakie zabiegi planujecie wykonać dla upiększenia swojego ciała?
ja myślałam o kilku zabiegach na twarz żeby ją wygładzić (mikrodermabrazja lub coś pokrewnego), kilka zabiegów złuszczająco-nawilżających na ciało, jakieś ze 2 wizyty w salonie fryzjerskim na włosy i paznokcie)
Ja od stycznia będę chodzic do kosmetyczki
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Tak mówicie o dzieciach a ja własnie dziś zaczęłam leczenie, żeby w przyszłości w ogóle je mieć... czopki do tyłka, lasery, fizykoterapia i ręczne "przestawianie" macicy. Najs Cieszę się, że już teraz trafiłam do dobrego ginekologa (tata mojego kolegi notabene).
Mnie nie będzie stać na dzieci po ślubie :-(
Cytat:
To już chyba wiem dlaczego moja teściowa tak się krzywi na ślub o 16
Ja chce o 17

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 16:47   #4767
KasiaK_080290
Zadomowienie

dziewczyny, byłam dziś z mamą i bratem na mierzeniu ostatecznym i mam do Was pytanie

te które mają już suknie: Wasze suknie są z halką na kole?

te które dopiero przed wyborem: planujecie kupić suknie z halką z kołem czy bez?

jakie są plusy i minusy tych 2 opcji, mam mętlik w głowie

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 16:48   #4768
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 16:55   #4769
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
dziewczyny, byłam dziś z mamą i bratem na mierzeniu ostatecznym i mam do Was pytanie

te które mają już suknie: Wasze suknie są z halką na kole?

te które dopiero przed wyborem: planujecie kupić suknie z halką z kołem czy bez?

jakie są plusy i minusy tych 2 opcji, mam mętlik w głowie
ja mam suknię bez koła ale pod warstwami tiulu jest taka sztywniejsza wartstwa też jakby tiulowa, która trzyma fason sukni
ja nie chciałam z kołem

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 16:59   #4770
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja mam suknię bez koła ale pod warstwami tiulu jest taka sztywniejsza wartstwa też jakby tiulowa, która trzyma fason sukni
ja nie chciałam z kołem
Ja również wybrałam halkę bez koła. Jest to taka tiulowa usztywniona halka, żeby sukienka ładnie wyglądała, ale bez koła.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości