|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
aaaaaaaaaa pocytowałam i mi wsiąkło
![]() tak ogólnie napiszę, dzięki jeszcze raz za miłe komentarze o wózeczku ![]() łóżeczka, które pokazywałyście fajne ale powiem wam, że pościel-wypełnienie z tych zestawów jest do bani... szmatki się z tego robią... no przynajmniej w moim wypadku tak było ale mam nadzieję, że może u was będą lepsze jakościowo ![]() no i dalej nie wiem co miałam napisać wrrr uch ten net pierniczony...
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Mmm kurczak na butelce wyszedł miooodzio! i ziemniaczki też
a w butelce miałam wlany bulion zamiast piwa.
|
|
|
|
#573 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo!
Mężul mi od rana blokował komputer i dlatego dopiero teraz zaglądam. Musi sobie służbowy załatwić bo tak nie może dlużej być! ![]() U mnie od rana dobre wieści. Pościel już wymieniona i wszystko gra. Przyszło też łóżeczko ale jeszcze nie rozpakowałam. Mam nadzieję, że mąż wróci o jakiejś przyzwoitej porze i je złożymy Ale nie będzie jeszcze stało w naszej sypialni tylko je postawie w przyszłym pokoiku Mikołaja (w tej chwili to rupieciarnia), niech się wietrzy. Jakoś tak wcześnie to łóżeczko u mnie…wy już macie łóżeczka? Jeśli tak to w którym tygodniu je poskładałyście?Mały się od wczoraj mniej rusza. Wycyrklowałam sobie, że jak tak strasznie kopał ostatnimi dniami to musiał się obracać i teraz jak dupką w dole leży to mniej go czuje. Ciekawe ile w tym prawdy. Dziewczyny współczuję Wam zgagi… mnie póki co omija szerokim łukiem, mam nadzieję, że nie zapeszę :P Widzę, że była rozmowa o imionach. My już dawno postanowiliśmy, że będzie Mikołaj i myślałam, że to imię nie jest popularne, a jak teraz patrzę na ranking z Warszawy to od kilku lat jest koło 12-15 miejsca. Wczoraj u lekarza przede mną była dziewczyna w ciąży i też będą nazywać Mikołaj. Ale tak już przywykłam do tego Mikołajka, że nie zmienię zdania :P Lubieolowki, Madzik Sylwiaaa88 gratuluję wizyt! Koala Tobie również! Odpoczywaj, niech szyjka jeszcze da sobie spokój na te 9 tygodni. Issia bujaczek tradycyjnie z sówkami! Fajna cena, gratuluję ![]() Iloneczka witaj! No widzę, że u Ciebie nie jest wesoło, ale ważne, że mały zdrowy i pięknie rośnie! Uważaj na siebie i udzielaj się cześciej tutaj u nas Mocno stąpasz po ziemi skoro postanowiłaś odstawić faceta bo jest dupkiem, tak trzymać. Trzeba walczyć o swoje! Wierzę, że sobie poradzisz doskonale i rodzinka da Ci wsparcie.Anoula śliczny brzuszek! Sporo urósł jak na 5 tygodni!!!! Szkoda , że mała buzię chowała, ale co zrobisz. Mamusiaczek! Witam Cię! Kabriela ja chyba płynu do płukania nie kupuję. Ryba nie dziwię się, ze ciśnienie na wizycie miałaś wysokie…z takim lekarzem… Myślę, że jak odstawisz tabletki to szybko pójdzie i się zacznie akcja, oby tak było, bo lezenie w tym szpitalu to żadna przyjemność… i oszczędzaj się naprawdę. A w ogóle to mówił lekarz, że jest szansa, że się Kacper jeszcze obróci? A to KTG robiłaś? Iskra myślę, że wielu z nami przydałyby się Twoje materiały od doradcy laktacyjnego Ja jestem bardzo zainteresowana także jak będziesz miała chwilkę to zeskanuj, będę Ci wdzięczna.Wow ale włochate dzieciątko ma koleżanka mała małpeczka hihhihiihMotylku chcemy foty wózka! O są! Superancki! Ale masz dużego dzidziusia heheeh Chyba go oglądałam w jednym sklepie. Daj znać jak tam pranie w Dzidziusiu, czy jesteś zadowolona. A masz płyn czy balsam?Margot psikaj Octeniseptem, powinno się zagoić. De jaka miła listonoszka Do mnie dzisiaj wparował kurier z łóżeczkiem jakiś strasznie wkurzony ani dzień dobry ani nic tylko z pyskiem „proszę tu podpisać!” oczywiście mu odszczeknęłam, że może pozwoliłby mi chociaż sprawdzić czy paczka nie jest uszkodzona. Oparł przed wejściem paczkę o ścianę i tak zostawił, a widział, że w ciąży jestem… ale się nie prosiłam bo mąż w domu to mi wniósł.Peppermint ale śliczne łowy! To z lumpka? Nie wierzę! Też bym kupiła ten szlafrok, jest extra! Miki ładne łóżeczko, podoba mi się. Cena spora, ja bym tyle nie dała, ale to jest kwestia indywiualna. Sama wiesz czy możesz sobie na to pozwolić. Generalnie zestaw ładny, chociaż ja nie lubię baldachimów więc bym sobie nie kupiła. A tą pościel to taką różową chcesz?? Antibia Wasz wózek też śliczny! Ale ma śmieszną ramę taką cienką Kolor extra!Kociak weź pod uwagę, że będziesz też wsadzała do fotelika to wtedy na pewno będzie za cienki ten kombinezon. Ale jest śliczny. A jak w gondoli założysz śpiworek i przykryjesz klapą to chyba będzie ok. Angie ojoj ale mnie nastraszyłaś! Dobrze, że akcja ustała. Odpoczywaj ile wlezie! Magalska pokaż te swoje wyroby! Ty to jesteś zdolniacha Brawa za torbę – szybko się przygotowałaś na godzinę zero! Teraz na spokojnie oczekuj porodu…
Edytowane przez ktosiula Czas edycji: 2013-09-05 o 17:33 |
|
|
|
#574 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze czekam na ten twój poród jak głupia Chyba dlatego, że to będzie pierwszy wątkowy poród. Oby
|
||
|
|
|
#575 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale się ładnie do żołądka wraca ![]() Cytat:
TRELE, a Ty nie rodzisz czasem? Zdrzemnęłam się i nie chce mi się ruszać... A jutro ta impreza integracyjna u męża w pracy.. Pasowałoby coś znaleźć do ubrania... |
||
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
issia88 wózeczek używany ale to z czystego przypadku na niego trafiłam bo już ugadana byłam z kolesiem w sklepie, że będziemy z mężem tam zamawiać a tu trafiło się i to nawet z kolorem używany kupić
zawsze jakaś kasa oszczędzona wszystko zadbane i nie zniszczone, na prawdę trzeba się przyjrzeć żeby dostrzec ślady używania no i ja z tych co się lubią wyróżniać więc w to mi graj;D spacerówkę dla Olka też mam taką "inną" trzykołowa
|
|
#577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
ktosiula mam ten Dzidziuś balsam (koncentrat) nie płyn do prania
już go dziś otwierałam żeby powąchać i pachnie super nie co ta Lovela... a dzidziuś mój starszy musiał oczywiście wypróbować brykę co by sprawdzić czy się dla brata nada;D
|
|
#579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi też
NIe wiedziałam że ktoś jeszcze tak ma ![]() Nigdy nie rozumiałam tych co się zachwycali zapchem benzyny , bo mnie automatycznie głowa boli .. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To raczej mołoda falowała , tak inaczej niż zawsze ale myśle ze to była ona ![]() Założyłam pościel i co ? Okazało się że ochraniacz jest beznadziejny . Za wąski , bo łóżeczko przecież nie wymiarowe i jakiś taki miękki , nie wiem czy by główke osłonil od czegokolwiek Idę poszperać za innym .. Aha .. Mój smarkaty brat w czepku urodzony znalazł właśnie funkel nówka , nieśmigany zegarek na lotnisku . Podobno ebay pokazuje , że jego cena to średnio 3 tys . funtów
|
|
#580 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam 2 butelki płynu Dzidziuś, później może też wypróbuje balsamu, daj znać czy fajny.
Zapomniałabym się pochwalić co dzisiaj Mikołaj dostał od babci... taki oto ręczniczek Słonik mi się średnio podoba ale materiał jest extra!
|
#581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do zmywania kleju z różnych miejsc oczywiście :PPokaż zdjęcia łóżeczka, naprawdę taki tragiczny ten ochraniacz? A brat ma szczęście....
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze wam powiem, że oczywiście przewidziałam wersje zdarzeń odnośnie imienia naszego synka. Miał być Janek, ale coś tam cały czas mi nie pasowało, wymyśliłam Tymek, mężowi się nie podobało. Trochę było przepychanek. Ja mówiłam do brzucha Tymek, mąż Janek
Ale ogólnie obydwa imiona wymyśliłam ja i wkurzałam się, że Tż taki bierny. No więc tak go wystraszyłam tym Tymkiem, że przylazł i z radością dziecka mówi: "wiem będzie Filip". Wiedział, że mi się spodoba, bo już chyba w liceum jak byliśmy mówiłam, że podoba mi się to imię. Bardzo jest zadowolony z siebie, a wychodząc do pracy rzucił jeszcze czułe "bądź grzeczny Fifi" ![]() Ciekawe czy jeszcze nam się odmieni
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witamy się z Tymem w 31 tygodniu! ![]() Ale miałam ciężki dzień,załatwialiśmy od 8 notariusza,w skutek pewnych niedociągnięć wróciliśmy do domu około 15.Jazda w te i we wte po kilka razy I ciągłe nerwy.Potem pożarłam się z babką w Biedronce bo się wrypała przede mnie z wózkiem, a stałam przed nią w kolejce z raptem 3 paprykami i kiełbasą.Ona z całym koszykiem.Powiedziałam jej co o tym sądzę.Jak mnie zmierzyła z góry na dół. Na koniec się poryczałam już w samochodzie z bezsilności Przyjechaliśmy do domu i padłam,mieliśmy jeszcze do banku jechać ale nie miałam siły palcem kiwnąć.Po prostu chyba pierwszy raz miałam stan takiej nieprzytomności.Nie mogłam dojść do siebie :/ Idę poczytać co u WAS |
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć powiem ci, że gorszy problem z tym, że ma piankowe małe koła niż to, że ma je tylko 3 używam go odkąd mały skończył 9 miesięcy i jeszcze nie zdarzyło mi się go wywrócić np jest stabilny i lekki jak przestanę używać ten co teraz kupiliśmy to Julka przesadzę właśnie w ten po Olki a mamy dokładnie ten:http://opole.olx.pl/nowy-wozek-space...-iid-108740765
|
|
|
#585 |
|
Zadomowienie
|
Jestem!
Wróciłam już od dentysty i z zakupów lumpkowych. Z obu jestem bardzo zadowolona. Kupiłam Bąbelkowi trzy kurteczki za 5zł. ![]() Ciekawa jestem co tam pisałyście przez pół dnia, idę nadrobić. |
|
|
|
#586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co po niektóre z Was będą jeszcze dopakowywać torby a ja już będę użalała się nad sobą ; że noc nie przespana , że mleka za mało .. Zaraz Wam się odechce :P Cytat:
Ogladałyście kiedyś taki program chyba na TLC MOje paranoje ? Tam była babka co piła benzynę , inna jadła tynk ze ściany , jeszcze inna proszek do szorowania albo inne cuda .. I nie które były w ciąży Młody ma szczęście . Teraz już wiem że ten zegarek nie nowy , bo z kosza na smieci Albo się komuś zsunoł z ręki albo połozył na tacy i zapomniał a oni wywalili.
|
|
#587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty tam lepiej torbę już sobie w korytarzu postaw;Dpoka ten ochraniacz;D a brat szczęściarz;D ja się już wam troszkę chwaliłam ale nie do końca bo mi tak głupio było ale z pół wyprawki i nie tylko to ja wygrałam w różnych konkursach na necie;D a tydzień temu w lokalnym tygodniku za rozwiązanie krzyżówki dostałam kosz wędlin firmowych;D a nawet nie ja wysłałam zgłoszenie tylko mój dziadek na mnie krzyżówki wysyłał bo jemu już raz się udało zgarnąć taki kosz ![]() Cytat:
a ten płyn też tak ładnie pachnie? kurcze ja w sklepie to nawet płynu nie widziałam, jak już to do płukania a do prania tylko te balsamy![]() ręczniczek słodki;D fajny prezencik babcia zrobiła, bardzo przydatny ![]() Cytat:
![]() mi z tych trzech to się chyba najbardziej podoba;DCytat:
odpoczywaj teraz
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
ImageUploadedByWizaz Forum1378397014.816234.jpgImageUploadedByWizaz Forum1378397025.716389.jpg
Do du.py ! Dobrze ze zaplacilam grosze .. Ten ochraniacz po pierwsze napewno nie spelni swojej funkcji bo jest za miekki. Do tego odstaje bo lozeczko jest za szerokie a przez to ze materac jest na najwyzszym poziomie to polowa tego niby ochraniacza jest pod nim. I tak planuje mała w koszyku trzymac ze dwa/trzy miesiace takze nie ma paniki ale poszukam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cudnie ta pościel w łóżeczku wyglądamykam mamuśki papa
USG: 03.10 - 2090g szczęścia USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2013-09-05 o 18:14 |
|
|
|
|
#591 |
|
Zadomowienie
|
Ktosiula, u mnie łóżeczko już kilka tygodni złozone stoi
![]() Zjadłabym łososia wędzonego
|
|
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, uparte jestescie
Mowilam wam, ze wklady i ochraniacze, sprzedawane w kompletach sa beznadziejne.Ja swoj wyrzucilam po 3 miesiacach, bo spadal dziecku na glowe.Za miekki. Gabka obita frotte to jest to co naprawde spelnia swoja funkcje (albo bawelna).A tak wogole dzis dostalam gazetke i tam jest napisane, by zapobiegac smierci lozeczkowej, a wiec zadnych baldachimow, ochraniaczy, niczego co utrudnia cyrkulacje powietrze.Zadnych czapeczek w domu, owczej welny, kolderek,poduszek, niczego co przeszkadza w odprowadzeniu ciepla. Wozeczki ladne Nie cytuje, bo nie mam czasu,wybaczcie. Siedze z malym od obiadu na ogrodku, wyglada jak prosie.Najpierw sadzil ze mna czosnek, potem robil blotko, przycinal z nami krzewy i kosil trawe.Nadaje sie tylko do wanny. Moja przyjaciolka jest juz drugi dzien w szpitalu. Pewnie rano malutka bedzie juz na swiecie A maja juz dwojke.
|
|
|
|
#593 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie FIFI Mi tam się wydaje że na koniec i tak zostanie Jankiem ![]() U Was tak szybko lecą te tygodnie ![]() Cytat:
Pytam bo nie wiem , nigdy nie miałam wózka Wstałam z ciekawości sprawdzić jakie ma mój wóz i tylnie są pompowane , a przednie nie , ale nie są tez piankowe - powiedziałabym że to taka twarda guma ![]() Cytat:
Nie wiem .. Może tak . Mi nigdy ani brzuch nie twardniał , ani nie wiem jakie to sa te skurcze BH Na pewno bym się nie zorientowała bo jak ? Dwa razy mnie zaatakowało tak konkretnie , ale wtedy nie miałam wątpliwości ze to skurcz , na szczęście się nigdy już nie powtórzyło ![]() Ale masz szczęście z tymi wygranymi . JA to wygrałam kiedyś kubek , i tutaj już w UK bilety na BIGCYCA
|
|
#594 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Baba beznadziejna. Mnie też ostatnio wepchała się w kolejkę jakaś rześka staruszka. Ale została przez osoby z tyłu upomniana, że kobieta w ciąży grzecznie czeka, a ta się wpycha. Zmierzyła mnie wzrokiem, stwierdziła, że chciała tylko zapytać i poszła w końcu do kolejki.A w przychodni jakaś młoda dziewczyna, prawie na siłę chciała mnie przepuścić i jeszcze przed samym wejściem raz zapytała, czy oby na pewno nie chce wejść przed nią. Było to bardzo miłe. Nie skorzystałam, bo i tak miałam kupę czasu, a czułam się dobrze, ale było mi bardzo miło ![]() Cytat:
![]() Co tam ciekawego wygrałaś z wyprawki? Ja jak te próbki od koleżanki dostaje, skacze pod sufit, a co dopiero jakbym wygrała coś
|
||
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
Anoula, zauważyłam, że nie mam wpisanej wizyty: 19.09 g 9, wizyta z USG i KTG , dopiszesz?
|
|
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-
|
|
|
|
#598 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Choć na Filipa cała rodzina zareagowała pozytywnie. Brat mój na Janka kręcił nosem, jak usłyszał Tymek, to już mówi, lepiej ten Janek A na Filipa z entuzjazmem powiedział "no w końcu mi się podoba". Dziadek powiedział, że jemu to ani Janek ani Tymek, nie podchodził, ale nie chciał nic mówić, bo to nasz wybór. Teściowa o Tymonie, to nawet nie słyszała, bo wiem jaka byłaby reakcja. Jasiek kojarzył jej się z jakimś głupim sąsiadem Na Filipa na razie nie ma zażaleń Pożyjemy, zobaczymy. Dziś razem zmieniliśmy nazwę folderu ze zdjęciami na Fifi
|
||
|
|
|
#599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Spisał się,kąpiel mogę mu powierzyć. Witam nowa mamusię Na Pl.Rybnym i na Krakowskiej(tam w głębi sklepu z sukienkami) Podobno jest jeszcze jakiś w bramie na Krakowskiej wiesz coś o tym? Miss To rzeczywiście masz największe cycusie na wątku chyba że któraś się jeszcze nie przyznała ![]() Rybka Dobrze że wizyta lepsza niż ostatnio Oby z daleka od szpitala ![]() Schuść Wytrzymaj jeszcze trochę w dwupaku i tylko sru na poród i tyle! Ciśnienie to chyba u nas od widoku lekarzy takie się pojawia,niektórzy tak mają Co do odchudzania w ciąży,mojej znajomej lekarz tez kazał się odchudzać ![]() Kyte Nie przechodziłaś toxo? Trele Jaki tekst tżta Angie Trzymaj,trzymaj się jeszcze się w dwupaku. ![]() Kociak Alicja i Iga Nasturcja Antoś Peper,Dzastin,motylek,ant ibia,ktosiula za wózki,łóżeczka i zakupy ciuszkowePolecam płyn Dzidziuś, ślicznie pachnie, a Lovela za mdła jak dla mnie. Ale mega owłosiony bobas A ja uwielbiam zapach żużla i siary też ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Lineczka mi tez się czasem cofnie zawartość,ale przed ciaża tez tak miewałam Cytat:
Motylek Skoro masz takie szczęście to graj w Totka!!! Grasz? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Nadrobiłam,uciekam na spacer,czas się zrelaksować inaczej
|
|||
|
|
|
#600 | |||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
![]() Cytat:
ulala to miał szczęście ![]() Cytat:
ostatnio jak tankowalismy to też się zachwycalam zapachem benzyny ![]() Cytat:
Fifi super ![]() Cytat:
ciężki ddzień dziś mialas... ale czasem dobrze jest się wyplakac.. oczyścić..Boziu przeczytałam że uwielbiasz zapach żula ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

całe szczęście że jest już wszytsko w porządku, oszczędzaj się ile wlezie żebyś została dalej w dwupaku
mam jeszcze większy bajzel niż miałam 
ale się ładnie do żołądka wraca 

NIe wiedziałam że ktoś jeszcze tak ma 
parz na zegarek co ile ci się te bóle pojawiają
KCIUKI DLA ANI 
mi z tych trzech to się chyba najbardziej podoba;D

Ślub 25.08.2012