|
|
#751 | |||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Nie lubię decyzji, które muszę podejmować gdy nie wiem która opcja byłaby dla mnie lepsza
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#752 | ||||
|
Zakorzenienie
|
taaaak!!!!
to normalne, ale nie warto odpuszczać, bo potem cięzej wrócić na dobrą drogę ;P ależ samokrytyka ![]() Cytat:
ja pamiętam ile czasu trwało zakładanie pierwsze kilka razy soczewek, o mamooo myślałam, że z domu nie wyjdę ;cCytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
nikt takich nie lubi... a już w 100% przejrzałaś wszystkie plusy i minusy każdej decyzji? jak nadal nie umiesz się zdecydować to losuj (choć wiem,ze to tak łatwo powiedzieć...)
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny cz czytacie czasami blog http://www.alinarose.pl/ ?
To jest taki blog o głupotach kosmetyki i makijaż ale czasami wieczorem trzeba sie odmózdzyc troche. bardzo lubie tam zagladac po calym dn pracy ale od jakiegos czasu nie moge- strona sie ciagle wyłącza i pojawia biały ekran.... mam tak tylko na str tego blogu... tez tak macie ? bo juz nie wiem co sie dzieje
|
#754 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym teraz stwierdziłam, że jednak lepiej wyglądam w okularach ![]() Cytat:
![]() Au pair Cytat:
![]() Cytat:
Kolejna tura zakupów za mną, a nie mam jeszcze nawet połowy zaplanowanych rzeczy
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnnie dzisaj byłam na chwilę na uczelni, oddałam książki do ksera, i w cerfurze byłam ![]() Ale skoroszyty i teczki tanie były a i podgrzewacze kupiłam, czas palenia wosków wrócił
|
|
#756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niemniej jednak soczewki i tak się czasem przydają - sport, jakaś randka :Pa co to za dziecko/dzieci, do których jedziesz? może już wcześniej mówiłaś ale mnie ominęlo ![]() też bym wolała, ale już wiem, że się nie uda.. jak ja muszę pościel ze sobą zabrać ![]() Cytat:
ale jak ja to zmieszczę i przewiozę to nie wiem, dobrze że rodzice M. nas zawożą, ale to i tak nie upchnie się wszystkiego.i w ogóle dziś odkryłam, że nie mieszkam w stolicy Luksemburga tylko w drugim największym mieście tego kraju - Esch sur Alzette i uwaga uwaga! mam bliżej do granicy z Francją (jakieś 6km?) niż do stolicy, do której mam ok. 20km xDD rano będę robić przebieżki do Francji
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Oooo "dobiegłam do Francji i wróciłam" |
||
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
ogólnie właśnie zorientowałam się, że Luksemburg ma ze 100km długości i jakieś 50km szerokości...
Bruksela 200km, Maastricht, Strasbourg, Reims i Aachen TEŻ a do Paryża 400, także jest szansa, że pozwiedzam i to sporo jest tylko jeden warunek: jak znajdą się na to fundusze ![]() a do Trewiru 70 tak jak i do Metz xD
Luxembourg Edytowane przez jeu Czas edycji: 2013-09-05 o 19:00 |
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do YC są idealne Pachnie mi w pokoju truskawkami
|
|
#761 | ||||||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() Parolciu, zgadzam się z Undi - nie odkładaj tego w nieskończoność - moja mam zbagatelizowała sprawę (nie wiem czy kiedyś o tym nie wspomniałam) po upadku na kolano, nie poszła do lekarza, po chyba 2 latach okazało się, że jest bardzo uszkodzone i niedawno przeszła operację ... a Ty pewnie nie chcesz tak skończyć ![]() Cytat:
Oj, no bo jak o czymś mówię, to w ostatecznym rozrachunku nic z tego nie wychodzi, a tym razem nie chciałam zapeszać, proszę o zrozumienie Chyba się dogadaliśmy i ustaliliśmy, że w październiku mogę zacząć szaleć - najpierw trzeba wykończyć to co mam w domu I słownik jednak kupić Cytat:
Cytat:
Powodzenia na rozmowie.U mnie też ciepło i przyjemnie, no może poza rankami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmm, jutro chyba jadę na zakupy, przydałoby się jakąś cieplejszą kurtkę dorwać, bo dotychczasowa za bardzo się podwija do góry. |
||||||
|
|
|
#762 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taką prawdziwą au pair (w sensie, że do moich obowiązków należała głównie opieka nad dziećmi) byłam dwa razy - miesiąc w zeszłym roku i 3 tygodnie w tym. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- No jasne, że za wcześnie, ja tylko roztaczam wizję na przyszłość ![]() Cytat:
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Magda najpierw okulista
Jutro idę Chyba, ze stchórzę przed drzwiami
|
#764 | ||||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Jeu ma rację, w niektórych sytuacjach ułatwiają życie, jednak już postanowiłam, że jak operacja się uda, to zrobię sobie zerówki, bo jednak w okularach wyglądam bardziej inteligentnie i lubię widzieć takie swoje odbicie w lustrze ... tylko żeby wtedy nie przedobrzyć i nie nosić ich już cały czas Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), to stwierdziłam, że okulary przynajmniej maskują moje wielkie wory pod oczami Kuzynka stwierdziła, że wyglądam jak małe, zmęczone dziecko ![]() Cytat:
Uwielbiam zbierać grzyby! Dzisiaj widziałam na mieście panią sprzedającą kozaki ![]() Sama sobie zrobiłaś nadzieję ![]() Bo jesień idzie
|
|
#768 | ||
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
Cytat:
Chyba zaraz pójdę spać, ostatnio o tej porze już jestem nieprzytomna, muszę się przyzwyczaić do wczesnego wstawania i chodzenia spać o 23, tyle jeszcze wytrzymam ... a miałam niemiecki ćwiczyć, a nie na wizażu pisać, wszystko przez Undi
|
||
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi czasu brakuje
nawet torby jeszcze nie rozpakowałama najgorsze jest to, że w sumie nie robię nic takiego co by mnie pochłaniało doba jest totalnie za krótka ![]() i oglądam foty z wakacji.. I się dziwię, że tam 24 na dobe chodziłam z bananem na twarzy.. Na starość nauczyłam się być szczęśliwą, uśmiechać ![]() A może miałyście racje z C. może to dlatego..
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2013-09-06 o 02:08 |
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Do 5 nad ranem sprzątałam pokój ale już lepiej wygląda ![]() Pościel już się suszy Muszę iść do babki z praktyk, a tak mi się nie chce ![]() Pogoda ladna dzisiaj ![]() edit standardowo postów mi nie połączyło eh.
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2013-09-06 o 10:08 |
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem
![]() Cytat:
Byłam u dentysty i mój portfel płacze ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- ![]() U mnie też ładnie
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
\Mama ostatnio była u dentysty i dostała paragon za usługę. Nie wiem czemu ale mnie to rozbawiło AAA od jutra koniec moich wolnych weekendów i z jednej strony się cieszę a z drugiej bony znowu tam po 9 godzin siedzieć Moje ADHD cierpiCo dzisiaj robisz?
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz idę na ploty do kuzynki, potem podszykuję obiad i posprzątam. Po południu jestem umówiona z koleżanką na rowery ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Właśnie przyszedł mój podkład mineralny Ale radość
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bony jak ja dawno rowerem nie jeżdziłam Skąd zamawiałaś/ Mojej pani nie bylo ![]() I poszłam do lumpka i kupiłam płaszcz jesienno zimowy za 18 zł
|
|
#775 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
właśnie tak będzie
w ogóle Luksemburg jak na takie małe państewko organizuje aż 16 różnych biegów, w tym jakieś 3 takie totalnie hardkorowe po 50 czy 100 km, są ze dwa maratony, kilka półmaratonów i parę dziesiątek także może na coś się zdecyduję ![]() Cytat:
jak o nich opowiadam to mi z nimi nie wychodzi, a jak zachowam dla siebie to jakoś się kręci... to chyba częsty motyw ![]() Cytat:
Cytat:
a skąd pomysł, żeby aż na rok wyjechać? ale miejscówkę masz fajną, wpadnę na plażę kiedyś Cytat:
trochę mnie przeraża, bo sam jest malutki, ale chyba nudzić się nie będziemy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() też nie lubię tych zimnych poranków i wieczorów, bo już nie można w ogródkach pić tylko trzeba się chować ![]() Cytat:
![]() podziwiam samozaparcie ja bym pewnie poszła spać
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze okulista zmienił dzien przyjmowania
AjjPoukładałam trochę notatki z kosmetologii ii nie wiem co dalej ![]() idę podłogę wyczyszczę w łazience
|
#777 | ||||
|
Zakorzenienie
|
http://www.annabelleminerals.pl/
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz sobie myślę, że może trzeba było jakoś inaczej to rozegrać, ale już przepadło, klamka zapadła ![]() Zapraszam ![]() Ja też ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Była u mnie przed chwilą przyjaciółka i tak mi teraz smutno, bo nie wiadomo kiedy się znowu zobaczymy
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem wściekła! Jadę do tych ludzi, którzy chcieli się uczyć języka ponad godzinę przez całe miasto, o czym wiedzą. I dzwonią do mnie 20 minut przed zajęciami, by je odwołać?! Jeśli mogą oczywiście, a co? Mam stać pod ich blokiem, bo nie mogą?! No jasny gwint, 2 h w odwłoku! Nigdy jeszcze takiej akcji nie miałam, jak lat różnym ludziom korków udzielam. No kurde, kilka godzin przed, no minimum godzinę przed to jeszcze! Tak czy siak już nie mam ochoty ich uczyć - rano siedziałam, skanowałam, drukowałam, wycinałam - pierniczę
![]() Aż Wam zazdroszczę wyjazdów, jakbyście na kartkę i znaczek uciułały to dajcie znać
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci wyślę
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
Ambitne wizażanki część V
Wiesz,że nie mam z Lublina? I nigdy tam nie byłam ale mam w planach. Oni się wydawali spoko i jeszcze we wtorek potwierdzili zajęcia. Na pewno już nie chce mieć z nimi zajęć - ot taki foch.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

Jeszcze nigdy nie widziałam jej w takim stanie
Ale skierowanie dał
co innego wyjechać na miesiąc, a co innego świadomość, że to cały rok