|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
super obie pary
bardzo mi się podobają ![]() Cytat:
![]() jednak te trampki nie są mi pisane w czasnabuty.pl anulowali mi zamówienie, więc zamówiłam na allegro. Dzień po odebraniu paczki je ubrałam - wydawały się sztywne, ale w domu ok. Jednak po całym dniu noszenia palce mnie za bardzo bolały i po powrocie zmierzyłam wkładki i co?? buty są o jeden rozmiar za małe, całe 0,5cm teraz mam problemy z użytkownikiem butyurenaty - mają też sklep internetowy - pan przez telefon nawet powiedział, że zwariowałam totalny burak, zdecydowanie odradzamzakupy u nich
|
|
|
|
|
#3962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z Ciebie szczupła laska![]() Przejść z butami współczuję... Mam nadzieję, że uda Ci się je zwrócić. Dziewczyny, jak dbacie o paznokcie? Ja mam bardzo długie, ale od jakiegoś czasu zaczęły mi się łamać. Co doprowadzę je do dobrego stanu, to sytuacja się powtarza...
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się trochę ekstrakcji naoglądałam i kilkanaście wykonałam (oczywiście pod okiem lekarza
) i to co piszą w internecie i co ludzie opowiadają urosło do rangi jakiegoś horroru . Z zatrzymanymi ósemkami proponuję się udać albo do lekarza ze specjalizacją z chirurgii stomatologicznej albo z chirurgii szczękowo-twarzowej . A najlepiej do jakiejś kliniki lub ośrodka akademickiego
|
|
|
|
#3965 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do butów to wina moim zdaniem leży troche po obu stornach...i twojej i sprzedającego ;/ Sprzedający przesłam mniejsze butki lub je żle wymierzył... a twoja ze względu na to iż po odebraniu paczki nie sprawdziłaś wszystkiego dokładnie... ja kupując przez neta buty zawsze spr. wkładkę odrazu po otrzymaniu przesyłki... bo potem używanych/noszonych butów zwrócić nie mozna... co jest oczywiste i nie dziwie się że sprzedający nie chce ich przyjąć ani wymienić.A tak z innej beczki... może się rozejdą?? Ciut ciut i będą ok?? |
|
|
|
|
#3967 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za opinie, Dziewczyny
Cytat:
ale sądzę, że po kilku założeniach dojdzie do zniwelowania efektu Nie razi mnie to bardzo, bo okucia w torbach, które noszę najczęściej też mam złote, także pasują do siebie Zdjęcie ze strony też mi się nie spodobało, ale gdy zobaczyłam je na żywo w sklepie- musiały wrócić ze mną do domu |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie dziś dwa małe prezenty, puder i korektor, które chciałam już dawno wypróbować. Skończyły mi się zapasy mojego ulubionego białego pudru Essence i póki mama mi nie wyśle "polskiej paczki" muszę się ratować czymś innym. Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2013-09-04 o 22:42 |
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytałam trochę na ten temat i słyszałam, że picie siemienia lnianego niesamowicie wzmacnia paznokcie. Jutro idę do apteki
|
|
#3970 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zapraszam na nowe wpisy na moim blogu, jeśli jesteście zainteresowane
Pozdrawiam, dobrej nocy
|
#3971 | ||
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mierzę wkladek, tylko buta... wydawały się dobre, a niezgodność z umową wyszła podczas użytkowania- ja zawierzylam sprzedawcy, że buty faktycznie mają 24 cm. kontaktowałam się z uokik i pan konsultant odpowiedział,że sprzedawca powinien uwzględnić reklamację. nie rozejdą się, bo dookoła jest guma. nacialutko |
|
|
|
|
#3973 | ||||||
|
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Widzisz efekty? Cytat:
ja mam wesele za 2 tygodnie i jeszcze nie wiem w czym pójdę :/ Cytat:
Wczoraj wyglądałam bardzo podobnie Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie płacenie 2x za przesyłkę mnie nie urządza, żeby na końcu zostać bez butów ![]() co do zestawu ja bym jednak zrezygnowała z koszuli, bo góra wydaje się dość formalna jakiś tshirt i byłoby lepiej, albo koszula dzinsowa
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak Wam się podoba kolekcja exclusive Mohito?
Cytat:
Ja zacznę od siemienia lnianego, mam nadzieję, że poskutkuje, a jeśli nie to spróbuję drożdży![]() Cytat:
Muszę coś kupić, po prostu muszę, bo przez to, że kilogramy poleciały nie mam co założyć. Oczywiście mam w szafie mnóstwo sukienek, ale czarnych bądź białych![]() Odżywka z avonu naprawdę tak działa? Nie zależy mi na szybkim efekcie (jaki daje słynna odżywka Eveline), ale trwałym
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, że Ty się nam nie pokazujesz ![]() Cytat:
ja się dotąd nie nacięłam więc kupiłam i tym razem... na szczęście nie jest to kolosalna kwota, ale tak czy siak nie będzie na mnie żaden burak krzyczał przez telefon, że zwariowałam, gdy ja grzecznie chcę załatwić sprawę Uważam, że jak dostałaś kalosze w których źle wymierzyli wkładkę to nie powinnaś płacić za druga przesyłkę/odesłanie mam nauczkę i chyba częściej zacznę zaglądać na Półwiejską ![]() A co do zestawu to właśnie nie byłam przekonana (stylizowałam się na Lindę ), ale nie miałam gładkiego topu pod ręką nie mniej dzięki za opinię nacialutko, ja właśnie kupiłam kolejną odżywkę Eveline, tym razem SOS. Przeczytałam o niej u Alinyrose, potem sprawdziłam KWC i postanowiłam spróbować... Dam znać jak efekty, bo 8w1 rok temu zadziałała super, diamentowa nie dała nic, a tym razem mam nadzieję, że paznokcie się wzmocnią
Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2013-09-05 o 13:46 |
|
|
|
|
#3978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kojarzę je, bo na moich kilku torebkach i butach Zarowych świeci podobnie, efekt jest ciągle taki sam. Zwyczajnie, zanim nastała u mnie złotomania, nie mogłam sie przekonać do odcienia. Teraz z kolei gardzę srebrem , ostatnio nawet chciałam psiknąc srebrne zamki w bikerce złotym lakierem dekoracyjnym. |
|
|
|
|
#3980 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Złoto zdecydowanie wróciło i ma się całkiem dobrze we wszystkich stylizacjach, poza tym u osób z ciepłym odcieniem skóry wygląda przepięknie Dziewczyny mające "biochemiczne" podejście do pielęgnacji - polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=53538 Ciekawy produkt, przy regularnym stosowaniu może dać niezłe efekty Zresztą niedługo będę go stosowała, zdam relację na bieżąco
|
|||
|
|
|
#3981 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Ja dzisiaj wypiłam pierwszy kubek, z kakao i powiem że jak dosłodziłam, to dało się wreszcie bez większego wstrętu wypić.A powrót złota mnie bardzo cieszy bo bardzo je lubię, w przeciwieństwie do srebra, które jest dla mnie paskudne
|
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj kupiłam siemię lniane, zamierzam codziennie je pić, żeby wzmocnić nie tylko paznokcie, ale i resztę organizmu. Kupiłam też utwardzacz firmy Paese, który polecała błękitne niebo. Z tymże teraz patrzę, że pisała o akrylowym, a ja kupiłam diamentowy, ale pani w sklepie mówiła, że ma oba i ten jest lepszy. Zobaczymy
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj zapraszam na kolejny wpis
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie wiem czy była o tym już mowa na wątku, ale tym z Was, które starają się regularnie ćwiczyc polecam kanał na YT fitness blender
Znajdziecie tam chyba wszystko - cardio, streching, krótkie treningi na poszczególne partie ciała etc. Polecam
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swój dostałam w pasmanterii. Pewnie można je znaleźć w sklepach internetowych.
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-09-06 o 19:57 |
|
|
|
#3987 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Czy masz już ustalony termin obrony? Oczywiście trzymam kciuki! I co postanowiłaś w związku z mgr na UW?Zazdroszczę wesela! Ja na swoim sierpniowym się nie wybawiłam, bo byłam sama. Baw się dobrze! Ja swoją sukienkę znalazłam w Zarze, wklejałam w niej zdjęcia tutaj: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3477 Nie jest typowo weselna, ale krój i długość zdecydowanie mnie ujęły. Dodatkowo nie chciałam wyglądać, jak reszta słodkich dziewczyn koniecznie w różowych lub czerwonych sukienkach, często rozkloszowanych. Mimo dresowego materiału czułam się zdecydowanie elegancko. Co do Mohito- wczoraj tam zajrzałam i nie znalazłam niczego godnego uwagi. Wszystko zbyt cukierkowe, jak sama pisałaś. Pochwal się, jaką sukienkę znalazłaś, bo pewnie już kupiłaś na jutrzejszą uroczystość. Zgadzam się absolutnie stąd zwyczajnie zwracam na nich uwagę. Odkąd wyjechał, bo był tutaj na wymianie studenckiej mamy jedynie kontakt na skype, ale bardzo rzadki ostatnio. Ale jestem pewna, że spotkamy się, jeśli będzie ponownie w Polsce. Oj tak, wzrok moich ciotek byłby bezcenny ![]() Takie międzynarodowe znajomości mają swoją magię. Zazdroszczę i cieszę się, że masz okazję doświadczać tego. Życzę, żeby jak najdłużej! Dziękuję Cytat:
Jak Twoja poprawka? ![]() Cytat:
Ja przyznaję, że jeszcze nie wróciłam do ćwiczeń.... Za to coraz poważniej myślę o zapisaniu się na fitness lub/ i siłownię. Dziękuję Możesz coś więcej napisać o tym ałunie na opryszczkę? Zaciekawiłaś mnie.Cytat:
Współczuję tej nieprzyjemnej sytuacji! Dlatego ja zamawiam na allegro tylko te buty, które mierzyłam stacjonarnie, przegapiłam kupić, a potem szukam, jak opętana Tak, jak obecnie kilka par zarowych z %... W temacie zębów: moje wszystkie ósemki są jeszcze w dziąsłach i czeka mnie ich usunięcie w przyszłości, czego też się obawiam. Przy najbliższej okazji zapytać moją ortodontkę o to. A wszystkie zęby przed założeniem aparatu leczyłam zawsze bez znieczulenia, nawet te kanałowo, a miałam ich naprawdę dużo do wyleczenia. Dołączam do pijących siemię lniane od wczoraj Smakuje mi bardzo! Zamierzam pić codziennie!We wtorek kupiłam czysty olej arganowy w Starej Mydlarni i udało mi się za pół ceny kupić olej sezamowy (50ml za 15,50zł). Kilka różnych było przecenionych na 50% w koszyku przy kasie. Udało mi się dorwać zarowy kapelusz z kolcami na allegro cudem Chciałam jeansy, a kupiłam wczoraj czarną bluzę z białym napisem GOOD na przodzie i BAD na plecach w Sinsay i jestem zadowolona bardzo, bo jest dłuższa i ma kieszenie. Mierzyłam tyle par jeansów w Zarze, ale żadne nie leżały idealnie. Muszę wybrać się do Mango skoro polecacie.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2013-09-06 o 19:44 |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szukam sukienki za wesele, jestem załamana
![]() Cytat:
Gratulacje z okazji egzaminu! ![]() Cytat:
Przez ostatni czas ograniczałam się tylko do biegów, a teraz nabrałam ochoty na coś jeszcze
Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2013-09-06 o 19:45 |
||
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokażesz się w sukience z wesela? ![]() a co do jeansów widziałam w H&M promocję, że druga para -50% (dotyczy spodni od 79,90)
Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2013-09-06 o 19:56 |
|
|
|
|
#3990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ooo nigdy nie miałam jeansów z H&M, a Wy? Jak je oceniacie? Mierzyłam ten płaszczyk http://www.hm.com/pl/product/15700?article=15700-A bo spodobał mi się na stronie, ale na żywo się rozczarowałam. Wyglądałam strasznie Gdyby był bardziej taliowany to układałby się o niebo lepiej plus na całej długości na pupie robiła mi się dziura z materiału na tej zakładce, a nie wyobrażam sobie takiego przewiewu podczas niskich temperatur. Jedynym chyba wyjściem byłoby zszycie tego.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

bardzo mi się podobają 

teraz mam problemy z użytkownikiem butyurenaty - mają też sklep internetowy - pan przez telefon nawet powiedział, że zwariowałam 

. Z zatrzymanymi ósemkami proponuję się udać albo do lekarza ze specjalizacją z chirurgii stomatologicznej albo z chirurgii szczękowo-twarzowej 

a takie płacenie 2x za przesyłkę mnie nie urządza, żeby na końcu zostać bez butów
Ja zacznę od siemienia lnianego, mam nadzieję, że poskutkuje, a jeśli nie to spróbuję drożdży