|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
też tak miałam jak zchodziłam z rozjasniacza Cytat:
![]() Ja szukam tregginsów , macie jakies sprawdzone sklepy gdzie mozna kupic legginsy które wyglądają jak spodnie ? Cytat:
ile ma Twój tż wzrostu ? Pytam z ciekawości mystery ta kurtka jest z lumpka ?
|
|||
|
|
|
|
#662 | |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Cytat:
ale nie uważam żeby to była jakaś przesada?! Sent from iPad |
|
|
|
|
|
#663 | |||
|
Lux Mundi
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
Nie musiałabym się aż tak martwić jeśli wskoczy mi nadprogramowe 5 kg . A tak na serio - lubię być wysoka .Nigdy mi to nie przeszkadzało, że wyróżniałam się w tłumie niższych osób .O proszę, czyli moja kuzynka nie była sama. Super, że już wszystko u Ciebie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
. Inne ulubione z norweskiego KappAhl'a po prostu zacerowałam u krawcowej - innej opcji nie widziałam .Aktualny TŻ ma 180 cm .
|
|
|
|
#664 | |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Cytat:
długie nogi na przykład ![]() Sent from iPad |
|
|
|
|
|
#665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko, że nie dobiorę odpowiedniego odcienia, którego szukam. Ale chyba zostaje allegro
|
|
|
|
#666 |
|
Lux Mundi
|
Szczerze powiedziawszy nie wiem, bo nie szukam w tym kierunku
.Ale ogólnie jest tak, że jeśli nie masz zamiaru zostać na uczelni i piąć się po szczeblach akademickiej kariery, to filologia jest błędem. Lepiej zrobić studia, dające fach w ręku, a języków uczyć się we własnym zakresie - wyjazdy, au pair, kursy, etc.
|
|
|
#667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja mama kiedyś kończyła, ma pracę, daje korki i z ciekawości pytam, czy jest
|
|
|
|
#668 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.A jaki język Twoja mama zgłębiała? Studiując języki zachodnie praca zawsze jest - chociaż nie da się ukryć, że pracodawcy wolą, by być np. wykwalifikowaną księgową ze znajomością j. niemieckiego [moja psiapsióła ostatnio aplikowała na takie stanowisko], niż germanistką z kursem księgowości .
|
|
|
|
#669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, ja jestem jak ten z Asterixa i Obelixa ![]() Aktualnie ma 3 języki: angielski, niemiecki i rosyjski I bodajże 2 podyplomówki
|
|
|
|
#670 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#671 |
|
Rozeznanie
|
Jak ma któraś ochotę poczytać o mojej tęsknocie i popatrzeć na moją gębę to zapraszam
![]() http://www.theblondelifestyle.com/20...can-dream.html Sent from iPad |
|
|
|
|
#672 | ||
|
Lux Mundi
|
Mój osobisty SuperMan zrobił dla mnie kopytko
. Wyszło na 5 obiadów Cytat:
.Cytat:
.Moja to niedoszła romanistka , była w klasie eksperymentalnej - miała 20 godzin francuskiego w tygodniu . Poza tym zna ros i niem. Z wykształcenia fizjo i fitoterapeutka - nic dziwnego, że też na jednym papierze nie skończyłam . Takie geny
|
|
|
|
#673 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak, a ja się nie wdałam w nią ![]() Cytat:
to kopyto, a nie kopytko ![]() Ja niestety nie wdałam się w nią w ojca również nie, bo jest detektywem. Nie wiem w kogo... Może w listonosza ![]()
|
|
|
|
#674 | |
|
Lux Mundi
|
Ogólnie miały być kopytka
. Ogarniałam kuchnię i na pytanie : 'Kochanie, ile jeszcze obrać ziemniaków?', nie patrząc do garnka odrzekłam, że tak do połowy. Trzeba było zerknąć, że największy gar wyjął . Takim to sposobem staliśmy się posiadaczami hurtowej ilości masy kopytkowej , później z kolei przyszedł żółwik i pożarł serducho ![]() , a na koniec zamroziliśmy pięć porcji na obiad Cytat:
. Chociaż trochę przypał - za dużo przed takim nie ukryjesz .
|
|
|
|
#675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A najgorzej jak robię pierogi. To zawsze mi sie mało farszu i ciasta wydaje, a tu na ponad 200 sztuk zawsze wychodzi ![]() Sent from iPad |
|
|
|
|
|
#676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No na szczescie...ale nie chce juz nawet o tym pisac, to moja pierwsza taka sytuacja, jeszcze z nieprzyjemnym kierowca, ktory wszystko policji sciemnil! A policjant jakas oferma bo mimo dowodow jakie wskazywaly na jego wine, zdjec, dal sprawe do sadu...Cytat:
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Niee
No i kurtka jest akurat nowa, z Reserved a buty z CCC.---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Ale jeszcze 180 jest ok.
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-05 o 17:06 |
|
|
|
|
|
#678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from iPad |
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jest już ok, ciesze się ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cindy28 Spore te kopytko ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Naprawdę? Oj tam, są różni ludzie
|
|
|
|
|
|
#680 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kochany a to serce i żółw az szkoda jeść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mam andzieje że szybko to sie skończy . To faktycznie idiota jak to była zwykłą stłuczka to on od czegoś tam jest ... a nie do sądu sprawe dawać . Cytat:
udane zakupy to juz chyba jakaś słynna siatkarka Kurdę ucze sie i oczywiście robię wszystko żeby tego nie robić ,nawet instagrama sobie założyłam juz na prawdę źle ze mną. Jutro jadę do krk i pomału już się wprowadzam . Wszystkie moje plany w tym roku nie wypaliły... mam nadzieje że już od października zacznie się wszystko układać
|
||||
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
kaori16 Nieee... Chociaż widziałam wczoraj w lumpku na dostawie tez czarną kurteczkę, zapewne skóra, ale jakaś babka przede mna mi ja zakosiła... jednak ciekawe czy by pasowała na mnie.
Ja też mam instagrama, ale jeszcze nic tam nie dodałam Moje plany też nie wypaliły, m.in. wyjazd nad morze To wcześnie jedziesz Ja dopiero 25 września
|
|
|
|
|
#682 |
|
Rozeznanie
|
Kaori, no to już przesrane mieć tyle wzrostu, ale nie jest siatkarką, ma normalną prace, ale jaką? Nie wiem.
Haha znajdź mnie na instagramie _gonya ![]() Sent from iPad |
|
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Hejka dziewczyny, wróciłam z Grecji!
było świetnie, ale już tęskniłam za Polską. Objadłam się miodu, winogron i bułeczek ze szpinakiem, wygrzałam się w słoneczku, w morzu popływałam, i super Mam nadzieję że u Was też fajnie, ja się już udzielać w wątku będe bardzo rzadko z powodu urwania głowy, ale może czasem chwilkę znajdę |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eeee tam, nie używa sztuczek w domu, a jak tam kiedyś, kiedyś był 1 "chłopak" to nie jeździł za nim ![]() Cytat:
Cytat:
z czego musisz się wymęczyć? ![]() Cytat:
|
|
|
|
#685 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
już w domu za długo siedziałam. I akurat mój tż jest na miejscu więc pomoże mi przewieść rzeczy , cześc u niego zostawiłam zeby nie zwozić wszystkiego do domu, a on za tydzien jedzie do chin więc jak jest okazja to wole mieć to z głowy.Cytat:
mystery też moge ogólnie pomyślałam sobie że może zacznę od czegoś prostego a jak wytrwam w tym to może wystarczy mi sił np na bloga ![]() Cytat:
![]() a angielskiego... nie chciało mi się przyjsc na 2 kolosy w semestrze i jade je jutro zaliczyć bo tak to mam już po sesji tylko zostawiłam sobie ten ang jak głupia
|
|||
|
|
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
Ucz sie systematycznosci ucz
mi to pomaga a uwierz mi czasami mi się tak nie chce :OSent from iPad |
|
|
|
|
#687 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a jak sesja dopada to i tak u mnie np wychodzi
Edytowane przez bialaRoza Czas edycji: 2013-09-05 o 20:19 |
||
|
|
|
|
#688 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mam nauczkę teraz na całe życie dlatego juz mi się źle robi na samą myśl o tym ang;/
|
||
|
|
|
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
A Ty studiujesz dziennie, tak? Do Chin? A co go tam ciągnie? (jak już wspominałaś to sorrka, ale nie wyczytałam) Muzyka? ![]() Ja też zaczne tego używać już tak na serio jakoś od października, więc dam znać w razie czego ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Idę spać. Podbrzusze mnie kłuje... Sen pomoże. Pa |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

Niech szybko mija !

. Kolejne - ulubione leginsy też mają dziurę w kroku
, normalnie zostałam całkiem bez spodni
?

.

. Poza tym zna ros i niem. Z wykształcenia fizjo i fitoterapeutka - nic dziwnego, że też na jednym papierze nie skończyłam