Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 19:38   #541
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Ixi, ex, to posmiejmy sie z innych, a nie notorycznie jakies COS do mojej osoby . Chetnie tez sie posmieje, ale to przestalo byc śmieszne, jak mam sie tylko dla dobra innych z siebie śmiać :/.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
magda my się tutaj ciągle nabijamy z siebie ale Ty dziwnym trafem tylko widzisz że coś jest do Twojej osoby...ja np. nie umiem chleba prosto ukroić śmieszne nie? no śmieszne i ja też się śmieję mam wrażenie, że brakuje Ci dystansu do siebie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja tylko na chwilke, zupełnie dziś czasu nie mam. Pewnie jutro nadrobie dopiero mam natomiast prośbe. Wydaje mi sie, że to na tym wątku kiedys ktoraś wrzucała link do teledysku ślubnego z youtube.
Nie wiem jak go znaleźc a może któraś ma zapisany. Pamietam że to był teledysk jakiejś blondynki i faceta takiego łysawego. On strasznie sie wzruszył jak zobaczył PM- ke w kościele która do ołtarza prowadził tata. Pan młody miał łzy w oczach. Pamiętam że wszystkim dziewczynom sie strasznie podobal ten teledysk, może któraś pamięta o co mi chodzi.
http://www.youtube.com/watch?v=zWyWPlUznzA
Stary 2013-09-05, 19:44   #542
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
Nie można oglądać poza granicami kraju

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 19:46   #543
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
magda my się tutaj ciągle nabijamy z siebie ale Ty dziwnym trafem tylko widzisz że coś jest do Twojej osoby...ja np. nie umiem chleba prosto ukroić śmieszne nie? no śmieszne i ja też się śmieję mam wrażenie, że brakuje Ci dystansu do siebie

http://www.youtube.com/watch?v=zWyWPlUznzA
A pamiętasz, jak niedawno kilka dziewczyn na raz sie z Toba w jakiejs sprawie nie zgadzało? Pamiętasz, jak pisałas, zeby zeszły z Ciebie? ja pamietam, nie cieszylas sie zbytnio z tego , zapamiętałam :P. Mam dystans do siebie, jak najbardziej moge sie z siebie zdrowo pośmiać, ale nie notorycznie i o wszystko . A teksty typu "iiii zaraz mi sie oberwie", sa jak dla mnie dodane na sile, tylko po to, zeby udowodnić jaka to zła nie jestem. Mi tez sie niektóre przekonania czy zachowania innych tutaj nie podobają, ale nie komentuje tego na sile, zeby niszczyć atmosferę . Jak mam powiedziec cos chamskiego w stosunku do którejkolwiek z was, to zastanawiam sie nad tym 2 razy, bo wbrew waszym przekonaniom nie lubię byc w środku zchrzanionej sytuacji i na sile jej tworzyć nie bede.

Stary 2013-09-05, 20:10   #544
Edebedowa
Rozeznanie

Hej ))
Widzę, że znowu zaczyna być burzliwa atmosfera :P dajcie se spokój dziewczyny.

Co do dzieci, ja nie chce mieć jednego, sama jestem jedynaczką i tej krzywdy nie zrobię swojemu dziecku. Niby fajnie fajnie ale to tak nie jest. Minimum dwójka, może trójka małych dzieciątek

Byłam dzisiaj złożyć dokumenty na eMGieeRa, tyle ludzi z całej Polski, że normalnie myślałam, że nie dam rady tam się dopchać ale z kulturą wszystko załatwiłam.

AAAA.... wstępnie moja mama zarezerwowała nam taką jedną fajną sale na 08.08.2015
Stary 2013-09-05, 20:14   #545
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ja np. nie umiem chleba prosto ukroić śmieszne nie? no śmieszne i ja też się śmieję mam wrażenie, że brakuje Ci dystansu do siebie
[/url]
to ja Cię przebiję - Tż się ze mnie zawsze śmieje że mam krzywe oko bo jak kroje pomidory czy ogórki czy inne takie to mi zawsze nóż objeżdża na jedną stronę i powstają równie

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:15   #546
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość

AAAA.... wstępnie moja mama zarezerwowała nam taką jedną fajną sale na 08.08.2015
o no to super, jakiś krok do przodu, masz zdjęcia?

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-05, 20:16   #547
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Co do dzieci, ja nie chce mieć jednego, sama jestem jedynaczką i tej krzywdy nie zrobię swojemu dziecku. Niby fajnie fajnie ale to tak nie jest. Minimum dwójka, może trójka małych dzieciątek
ja jestem jedynaczką i uważam znowu, że to najlepsze co mnie spotkało nigdy, przenigdy nie zamieniłabym mojego dzieciństwa na inne, ani ogólnie mojego życia jako jedynaczka czemu uważasz, że bycie jedynaczką nie jest fajne?

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:22   #548
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ja jestem jedynaczką i uważam znowu, że to najlepsze co mnie spotkało nigdy, przenigdy nie zamieniłabym mojego dzieciństwa na inne, ani ogólnie mojego życia jako jedynaczka czemu uważasz, że bycie jedynaczką nie jest fajne?
Nie no fajnie było, miałam swój pokój, wszystko moje i tak dalej. Ale cała uwaga była na mnie skupiona, duża kontrola rodziców. Poza tym jako dziecko nie miałam się z kim bawić w domu jak była zła pogoda czy koleżanki wyjechały gdzieś. Miło wspominam dzieciństwo ale brakowało mi kogoś obok, siostry, brata..

Bacardi nie ma zdjęć, w sierpniu było tam pierwsze wesele, jeszcze nie mają strony internetowej ale wstawię zdjęcia gdzie moja znajoma była tam na weselu
Stary 2013-09-05, 20:44   #549
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Nie no fajnie było, miałam swój pokój, wszystko moje i tak dalej. Ale cała uwaga była na mnie skupiona, duża kontrola rodziców. Poza tym jako dziecko nie miałam się z kim bawić w domu jak była zła pogoda czy koleżanki wyjechały gdzieś. Miło wspominam dzieciństwo ale brakowało mi kogoś obok, siostry, brata..

Bacardi nie ma zdjęć, w sierpniu było tam pierwsze wesele, jeszcze nie mają strony internetowej ale wstawię zdjęcia gdzie moja znajoma była tam na weselu
A ja mam 3 rodzeństwa i tez mam swój pokój mimo patologicznej Rodziny

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Jak się tej całej aplikacji yanosik używa? Ona jest tylko na PL, czy za granica tez działa? wlaczylam to, zaznaczylam ze chce bez rejestracji skorzystac i w sumie nic nie moge użyć, bo wychodzi komunikat "brak sygnału gps"...

Ps. Z tym pokojem to tak tylko sie cieszylam, ze moge sie poczuć jak jedynaczka, ktora nigdy nie byłam .

Stary 2013-09-05, 20:51   #550
Edebedowa
Rozeznanie

ej poza tym to i ja i TŻ jest jedynakiem więc nie ma opcji, żeby było jedno dziecko :P Jedno dziecko dla moich rodziców, jedno dla rodziców TŻ i jedno dla nas i gitara gra
Stary 2013-09-05, 21:02   #551
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
ej poza tym to i ja i TŻ jest jedynakiem więc nie ma opcji, żeby było jedno dziecko :P Jedno dziecko dla moich rodziców, jedno dla rodziców TŻ i jedno dla nas i gitara gra
ehehe to dobre i każdy będzie zadowolony

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Dziewczyny jestem w szoku, znalazłam kamerzystę, który oferuje 4 godzinny film ze ślubu/wesela.. kurde myślałam, że takie rzeczy to były 10 lat temu, gdzie na wtedy jeszcze kasecie była cała msza

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-05, 21:04   #552
mariamarysienka
Zakorzenienie

Hej Przejrzalam pobieżnie co tam nawypisywałyście, ale znowu wałkowanie tych samych tematów po kilka razy i jakieś głupie obrażanie się Nie chce mi się nadrabiać dokładnie, bo nic ciekawego nie ma

Tż dzisiaj dzwonił zachwycony mieszkaniem wojskowym pewnego porucznika. Do tej pory oboje mieliśmy wyobrażenie mieszkań wojskowych jako starych obskurnych nor w blokach z wielkiej płyty. A tutaj proszę - bardzo nowoczesne lokum, 2 pokoje (na niego i żonę to i tak sporo), całkiem fajny metraż, już nie pamiętam ile dokładnie, ale Tż mówił, że bardzo przestronne i dające wiele możliwości aranżacji Jeszcze w dodatku jak już ustawili meble (bo po to Tż tam jeździł z tym porucznikiem ), to był dosłownie oczarowany. Stwierdził, że zrobi zdjęcia, a potem kopiuj-wklej do naszego mieszkania

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:05   #553
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny jestem w szoku, znalazłam kamerzystę, który oferuje 4 godzinny film ze ślubu/wesela.. kurde myślałam, że takie rzeczy to były 10 lat temu, gdzie na wtedy jeszcze kasecie była cała msza
No ja własnie chciałam taki dłuższy ale zostałam ośmiana tutaj chciałabym mieć wszystko z tego dnia nagrane no
Stary 2013-09-05, 21:07   #554
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dzisiaj złożyć dokumenty na eMGieeRa, tyle ludzi z całej Polski, że normalnie myślałam, że nie dam rady tam się dopchać ale z kulturą wszystko załatwiłam.

To powodzenia z mgr i super z salą
A Ty możesz dołączyć do kalendarza.. tak tylko przypominam ale no :P
O i sama muszę uaktualnić naszą wizytówkę
Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w szoku, znalazłam kamerzystę, który oferuje 4 godzinny film ze ślubu/wesela.. kurde myślałam, że takie rzeczy to były 10 lat temu, gdzie na wtedy jeszcze kasecie była cała msza
naprawdę? :O

A ja zafarbowałam w domu włosy, tzn koleżanka.. miedziany blond i stety niestety wyszedł taki jak na opakowaniu... nie wiem w sumie czy dobrze czy źle bo chciałam rudawy.. ale zobaczymy w świetle dziennym :P
Stary 2013-09-05, 21:08   #555
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja własnie chciałam taki dłuższy ale zostałam ośmiana tutaj chciałabym mieć wszystko z tego dnia nagrane no
No niby tak, bo z tego dnia z tych nerwów to się pewnie mało pamięta, ale 4 godziny to przesada, a znowu godzina to za mało

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-05, 21:08   #556
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to było tylko za pewne wyrażenie swoich myśli jeśli chcesz taki to przecież nikt Ci nie zabroni i nie wyśmieje
Ja osobiście będę miała krótkie teledyski oraz film 1,5-2 h.. ale okazało się że gratis mogę dostać cały materiał filmowy więc też go sobie wezmę.. :P
Stary 2013-09-05, 21:17   #557
Edebedowa
Rozeznanie

Własnie o te nerwy mi chodzi, dla samej siebie później włączyc taki długi film a dla gości to własnie taki dynamiczny.

Joasia ja pamiętam, że już mogę tyle, że ja jeszcze nie wiem kiedy ten ślub będzie dokładnie jak się dowiem to dam znać i poproszę i dopisanie Lepiej trzymaj kciuki, żebym dostała się na dzienna i oddziałowa pozwoliła mi studiować w takim trybie
Stary 2013-09-05, 21:25   #558
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Własnie o te nerwy mi chodzi, dla samej siebie później włączyc taki długi film a dla gości to własnie taki dynamiczny.

Joasia ja pamiętam, że już mogę tyle, że ja jeszcze nie wiem kiedy ten ślub będzie dokładnie jak się dowiem to dam znać i poproszę i dopisanie Lepiej trzymaj kciuki, żebym dostała się na dzienna i oddziałowa pozwoliła mi studiować w takim trybie
A to nie Wam mama zarezerwowala sale na 8 sierpnia? rezerwacja tylko taka slowna jeszcze bez zaliczki?

Stary 2013-09-05, 21:30   #559
Atomoowka
Wtajemniczenie

Na szybko

Ex dziękuje o ten filmik mi chodziło

Co do rodzeństwa, ja mam i siostrę i brata ale rożnica wieku jest miedzy Nami spora wiec w sumie wychowywałam sie od pewnego czasu jak jedynaczka bo oni juz się na swoje wyprowadzili. Ale serio nie wyobrażam sobie bycia jedynaczką.
I my marzymy o 3 maluchów Póki co jest synek, na pewno niebawem pojawi się kolejny szkrab ( mam nadzieję córa) a jak finanse pozwolą to za kilka lat kolejny bobo.

No i nie kłócić się już baby!

A co do filmu, dla mnie 4 h to koszmar. Wydaje mi się,ze taki film obejrzy się raz albo i tak połowę przewinie.
Ja to chcę max 1,5 h

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:32   #560
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Na szybko

Ex dziękuje o ten filmik mi chodziło

Co do rodzeństwa, ja mam i siostrę i brata ale rożnica wieku jest miedzy Nami spora wiec w sumie wychowywałam sie od pewnego czasu jak jedynaczka bo oni juz się na swoje wyprowadzili. Ale serio nie wyobrażam sobie bycia jedynaczką.
I my marzymy o 3 maluchów Póki co jest synek, na pewno niebawem pojawi się kolejny szkrab ( mam nadzieję córa) a jak finanse pozwolą to za kilka lat kolejny bobo.

No i nie kłócić się już baby!

A co do filmu, dla mnie 4 h to koszmar. Wydaje mi się,ze taki film obejrzy się raz albo i tak połowę przewinie.
Ja to chcę max 1,5 h
No to ten poród chyba jednak nie był taki straszny, jak pod koniec wcześniejszego wątku pisałas, ze sie balas , skoro kolejne maluchy w planach .

Stary 2013-09-05, 21:40   #561
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
A to nie Wam mama zarezerwowala sale na 8 sierpnia? rezerwacja tylko taka slowna jeszcze bez zaliczki?

Słowna właśnie :P mam nadzieję, że to będzie ta sala
Stary 2013-09-05, 21:41   #562
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

joasia swietny opis
Oj tak kolor szafirowy cudny
Teraz sama jestem na etapie jaki kolor przewodni. a w szczegolnosci jaki kolor dodatków?? Podsunelas dobry pomysl. Tylko chyba byłby roblem z odnalezieniem butów w tym kolorze

22.08.2015

czarnowlosa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:51   #563
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnowlosa20 Pokaż wiadomość
joasia swietny opis
Oj tak kolor szafirowy cudny
Teraz sama jestem na etapie jaki kolor przewodni. a w szczegolnosci jaki kolor dodatków?? Podsunelas dobry pomysl. Tylko chyba byłby roblem z odnalezieniem butów w tym kolorze
hm.. w tym roku były 2 fajne modele w Deichmannie zamszaste żałuję że nie kupiłam ale teraz np jest pełno w takim podobnym kolorze sukienek z najnowszej kolekcji z tego co mi się rzuciło w oczy na wystawach więc może i z butami nie będzie problemu
A opis, tak z wstawiłam ale chciałam uaktualnić sobie wizytówkę w kalendarzu..
Stary 2013-09-05, 21:53   #564
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
hm.. w tym roku były 2 fajne modele w Deichmannie zamszaste żałuję że nie kupiłam ale teraz np jest pełno w takim podobnym kolorze sukienek z najnowszej kolekcji z tego co mi się rzuciło w oczy na wystawach więc może i z butami nie będzie problemu
A opis, tak z wstawiłam ale chciałam uaktualnić sobie wizytówkę w kalendarzu..
Tylko ja nie lubie zamszowych butów
Najlepiej jaby były ze skóry to odrazu biore
Ale ja pracując w sklepie z obuwiem niestety jeszcze takich nie spotkalam

22.08.2015

Stary 2013-09-05, 21:55   #565
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja nie lubie zamszowych butów
Najlepiej jaby były ze skóry to odrazu biore
Ale ja pracując w sklepie z obuwiem niestety jeszcze takich nie spotkalam
mamy jeszcze czas może się pojawią a najwyżej się zamówi ^^
Stary 2013-09-05, 21:57   #566
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Cytat:
mamy jeszcze czas może się pojawią a najwyżej się zamówi ^^
dokładnie. do tego czasu to moze mi sie odmieni z kolorem

22.08.2015

Stary 2013-09-05, 22:00   #567
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie. do tego czasu to moze mi sie odmieni z kolorem
na allegro znalazłam takie w sumie byłyby ok jak dla mnie chyba gdyby nie ta cena heh
Stary 2013-09-05, 22:05   #568
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Cytat:
na allegro znalazłam takie w sumie byłyby ok jak dla mnie chyba gdyby nie ta cena heh
no całkiem całkiem. dla mnie najwazniejsze zeby byly mega wygodne. Takie zebym mogla w nich przetanczyc cala noc. I oczywiscie zeby nie byly za wysokie takie jak te.
Lubie skórzane obuwie i takie preferuje a te moze bym i zalozyla o slubie

22.08.2015

Stary 2013-09-05, 22:11   #569
anetka_91
Przyczajenie

Witajcie
patrząc po kalendarzu, to moja data 06.06.2015 jest najbardziej oblegana A babcia się ze mnie śmiała, że to taka "prawie" szatańska data
anetka_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 22:14   #570
czarnowlosa20
Wtajemniczenie

Dziwczyny a mam takie pytanie. Nie orientuje się za bardzo moze juz bylo takie pytanie.
Czy kazda z Was robi poprawiny???

22.08.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości