|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2016
Gothka spoko nie jesteś sama ja też mam wrażenie że jakiś ten rok nie taki...
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, chyba, że przytyłabym z 20 kg. Czy on się stara zawsze ładnie wyglądać? Ćwiczy, dba o siebie itd.? Jeden z moich byłych facetów zostawił mnie bo byłam gruba Cztery miesiące musiał na mnie patrzeć, żeby to zauważyć Powiedziałam sobie, że nigdy więcej nie pozwolę facetowi, z którym jestem, na coś takiego. Staranie się to coś więcej niż tylko wygląd zewnętrzny. Ale jak trzeba coś zarzucić, to i wygląd się nada ![]() A co do zaręczyn to cóż. Musisz sobie odpowiedzieć, czy będziesz w stanie być z nim razem nawet wtedy, kiedy się nie oświadczy i po 5 latach. Czy dasz radę czekać bez ciągłego wypominania i żalu. Bo chyba nikt nie chce wymuszonych zaręczyn... |
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
No wreszcie was nadrobilam, 10 stron miałam
nawet nie ma sensu wbijac sie w stare tematy Ja od weekendu chora jestem i we wtorek przezywalam apogeum. taka gorączka mnie zlapala, ze myślałam o bezpłatnym chorobowym ![]() Co do pisania jakiejkolwiek korespondencji zawsze piszemy tak: Szanowna/y/i Pani/e/ństwo, treść zaczynamy z małej litery. Z poważaniem XYZ Co do cellulitu to najlepszy jest codzienny porządny masaż ostra gabka (ma boleć!) zeby ukrwic skórę i rozbić tkankę tluszczowa, dodatkowo polecam domowy peeling kawowy. Sprawdzone i działa Ja tez po tabletkach mam rozstepy na posladkach, ale prawie niewidoczne No i mi lekarz po 1,5 roku wykrył polip pochwy i prawdopodobnie jest to wina zaburzenia gospodarki hormonalnej, ale najpierw musze iść na zabieg, muszą to zbadać i wtedy sie okaże. Jak do tej pory byłam czysta, ale w rodzinnie miałam jakieś kobiece choroby. ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Wrzucilam do klubu moja kiecke
|
|
#2015 | ||
|
Konto usunięte
|
tylko na PM 2014
chyba ze takie pojedyncze gdziesCytat:
a ja dzis widzialam sie z moim Tż a oswiadczyl mi sie nad morzem![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
o macie Klub? Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2013-09-05 o 22:16 |
||
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Klub mamy dla tych z dłuższym stażem i kogo możemy darzyc zaufaniem
wiadomo ile przygodnych osob przewija sie przez ten wątek ![]() Ja jedne tabletki brałam 3 dni (harmonet) i dostałam takich skutków ubocznych, ze wyladowalam na nocnym dyżurze ![]() Potem nowy lekarz dobrał mi Qlairę i było naprawdę super oprócz wzrostu wagi, migren i depresji w czasie okresu. Byłam tez bardziej podatna na infekcje. Jak wykrył mi polip od razu kazał mi je odstawić.
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Pookaż pierścionek
|
|
|
|
#2018 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja biore Lesinelle. jak zaczelam brac (prawie 2lata temu) byly w miare nowoscia i troche sie balam. ale zupelnie nic sie nie zmienilo mam szczescie bo to moje pierwsze i mam nadzieje ze zawsze bedzie ok! ale niestety moj lekarz juz nie przyjmuje..
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Meitsa, na jaką okazję ta kiecka? Bo chyba coś mi umknęło
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Bez okazji
albo na wesele będzie albo na rocznice za 5 dni Stwierdzilam, ze tak za*ebiscie w niej wyglądam, ze muszą ja miec
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, śliczna jest
I jakie Ty masz długie włosy Nasza rocznica za 2 miesiące. Jak tak dalej pójdzie, nawet się nie zobaczymy
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
A Bieszczady te mnie zauroczyly
![]() A do Szkocji ja zapraszam
|
|
#2023 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas nie chodzi, że mamy jakiś kryzysy czy coś Tylko nie mieszkamy w jednym mieście a 70 km od siebie. Tż pracuje w moim studenckim mieście, ja szukam tam pracy i się nie udaje Rocznica wypada na tygodniu...
|
||
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę śliczny pierścioneczek
A włoskom miałam zrobić osobne zdjęcie ![]() No u nas też rocznica w środek tygodnia wypada i świętujemy 14-tego
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że przeżywam jak dziecko. Ale to już druga rocznica pod rząd, kiedy nawet się nie zobaczymy.
Przykro mi trochę
|
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle Tż już szaleje, bo za 2 lata dziesiętnica
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2013-09-05 o 22:58 |
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 10 lat... Jestem na półmetku
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Dla nas zawsze jest wyjątkowy i już od dwóch tygodni się szykuje jak do wigilinej kolacji
Włosy będę jutro farbować, nogi wydepilowane tak, że mam spokój już 1,5 tygodnia, kiecka jest, jeszcze coś do jedzenia wymyślić ![]() W ogóle szaleję teraz na eBayu kupiłam sobie trochę azjatyckich kosmetyków
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Idę jeszcze coś
Dobrej nocy |
|
|
|
#2032 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
|
|
#2033 |
|
Konto usunięte
|
co do mowienia, nie mowienia, moj TZ raczej nie jest z tych co mi mowia ze cs jest nie tak, dla niego zawsze wygladam cudownie, i chyba tak w kazdym zwiazku jest. jak czuje ze przytylam, to pytam, ale na ogol odpowiedz jest taka ze nie zauwazyl. dla niego czy waze kilka kg wiecej czy mniej, czy sie umaluje czy nie wygladam cudownie.
|
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
ja już w pracy ![]() jeszcze 7 dni Gothka rozumiem Twoj smutek też sobie nie wyobrażam nie spotkać się w rocznicę
Cieszę się życiem książki : 2016- 31 ![]() 2015- - 56 ![]() -14 kg ![]() Edytowane przez Promyk03 Czas edycji: 2013-09-06 o 06:58 |
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kryje się z tym, on teraz też spadł z formy.. a u mnie każdy kg widać, bo zawsze jak ja to mówie idzie w 'ciążę' ;D "A co do zaręczyn to cóż. Musisz sobie odpowiedzieć, czy będziesz w stanie być z nim razem nawet wtedy, kiedy się nie oświadczy i po 5 latach. Czy dasz radę czekać bez ciągłego wypominania i żalu. Bo chyba nikt nie chce wymuszonych zaręczyn..." nie chodzi o wymuszone zaręczyny, ja z nim wogóle nie rozmawiam o tym ![]() rozmawialiśmy o sytuacji naszej koleżanki więc tak mi odpowiedział, że zrozumiałam że w tym roku i pewnie w następnym nie ma szans ![]() jestem z natury człowiekiem, który się nie gniewa, chyba że faktycznie jesli ktoś mi krzywdę zrobił to wtedy człowiek jest skreślony. U nas zaczynało się od tego że się strasznie denerwowaliśmy no i cóż, czego chcieć po prawie 3 latach ![]() Dzień dobry
|
|
|
#2036 | |
|
Japońska rzepa
|
Śliczny
![]() Cytat:
![]() BArdzo ładna ta sukienka. ![]() Wiesz co przeczytałam? Włosy na nogach pofarbowane, głowa wydepilowana. ![]() Ja dzisiaj znów mam uczelnię no i przygotowujemy się do wycieczki na naszą lwią skałę Musimy się dobrze zaopatrzyć,bo będziemy spać w namiotach,musimy wziąc jedzenie na 2 dni itp. Trochę się martwię,bo nie mam kurtki takiej dobrej,górskiej ze sobą. Po prostu nie wziełam.
|
|
#2037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I planami kolacyjnymi też się możesz pochwalić, bo szukam inspiracji na kolację urodzinową TŻ-a. Zamierzam to zorganizować prawie jak Ty rocznicę, nich ma ![]() Co do szczerości TŻ-a, to zdecydowanie wolę wiedzieć, że coś jest nie tak. Np jak idziemy na zakupy i nie jestem zdecydowana to opinia w stylu: "Nie wyglądasz w tym dobrze" jest dla mnie cenna. Szału bym dostała, gdybym miała faceta, który za każdym razem obojętnym tonem stwierdzałby: "Wyglądasz pięknie we wszystkim, serio". |
|
|
|
|
#2038 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
haha ale sie usmialam ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
) potrafi doradzic, podpowiedziec. i nie koloryzuje ale tez nie mowi mi: przytylas;P moze dlatego ze trzymam wage pare dobrych lat
|
||||
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
ja za 35 min kończę pracę a około 17 idę z TŻ na spacer
trzeba się troszkę dotlenić i poruszać póki pogoda do wychodzenia ale już na kocykowo świeczkową też czekam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

No, chyba, że przytyłabym z 20 kg.
Cztery miesiące musiał na mnie patrzeć, żeby to zauważyć 

nawet nie ma sensu wbijac sie w stare tematy 

Rocznica wypada na tygodniu...