U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania. - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 11:33   #3901
nada13
Zakorzenienie

Dot.: U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.

mystery_

jasne - Jednolity Patent Europejski. Analiza konstrukcji normatywnej z perspektywy przedsiębiorcy krajowego.

fajne ciuszki. Kurtka świetna! I buty tez wow. Ile wyszło?
Ja chodze tylko do takich na wagę. Najdrożej jest w dniu dostawy - 79 zł za kg w Szmizjerce, a w moim przy bazarkowym 52 zł. No i potem cena maleje. Jest też jeden taki z boskimi ciuszkami za 100 zł za kg w czasie dostawy, ja tam wpadam później jak już troszkę taniej jest.
Tez muszę wrzucić zdjęcia ale teraz siedzę i piszę jutro lecę na dostawę to pocykam fotki

co ty mówisz, nie nosisz czapki w zimę? a odmroziłaś sobie uszy kiedyś? :P ja też kiedyś nie nosiłam i odmroziłam sobie i od tamtej pory zawsze nosze :P

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
fajne łupy

a co do umowy... agencje pracy tymczasowej rządza się swoimi prawami. Kto pracował ten wie. Nie raz dostawałam umowy np na 2 dni ale ja wolę tak pracować niż siedzieć w domu i brac kasę od tż. Na rodziców nie mam co liczyć bo sama im pomagam
raz byłam na pracy z agencji tymczasowej i stwierdziłam, że nigdy więcej nie pójdę. Płacili marnie i praca kiepska była.

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Witam

Wątpię żeby wycieniały na podstawie wagi. Pracowałam przez dłuższy czas w taniej odzieży i tam wszystko same wyceniałyśmy na podstawie stanu, marki, jakości. Każda rzecz była oglądana.

A ja dzisiaj dorwałam nowe musztardowe mokasyny za 8 zł i zwykły biały T-shirt z kieszonką za 6 zł Jak ja lubię dni gdy jest taniej, choć też chodzę na nowe towary
ja nie lubię takich lumpeksów, nigdy nie wchodzę do tych wycenionych. Chociaż ostatnio w takim na wagę kupiłam wycenioną bluzkę
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:44   #3902
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
o kurcze chyba się domyślam kogo najbardziej lubiłaś :P ja przeżyłam szok jak walker zabił dziadka
powiedz mi jak tłumaczą na polski tych zombiaków? Tzn jak ich nazywają w serialu? Ciekawa jestem
Dziadek był irytujący Carl też mnie denerwuje.
A to po ang.ogladasz? główni bohaterzy mówią na zombie szwendacze a ludzie z miaseczka (w 3 sezonie)- kąsacze

Z tego co się orientuje u mnie w większość sh też są ceny na ubraniach
Mystery fajna kurtka:-D
Cytat:
fajne ciuszki. Kurtka świetna! I buty tez wow. Ile wyszło?
Ja chodze tylko do takich na wagę. Najdrożej jest w dniu dostawy - 79 zł za kg w Szmizjerce, a w moim przy bazarkowym 52 zł. No i potem cena maleje. Jest też jeden taki z boskimi ciuszkami za 100 zł za kg w czasie dostawy, ja tam wpadam później jak już troszkę taniej jest.
Tez muszę wrzucić zdjęcia ale teraz siedzę i piszę jutro lecę na dostawę to pocykam fotki
co ty mówisz, nie nosisz czapki w zimę? a odmroziłaś sobie uszy kiedyś? :P ja też kiedyś nie nosiłam i odmroziłam sobie i od tamtej pory zawsze nosze :P
drogoale pewnie muszą być tam faktycznie fajne ubrania skoro tak się cenią
Ja też bez czapki ale mam kaptur
Kurdę myślę nad obiadem i nie wiem co bym zjadła eh

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-09-05 o 11:51
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:46   #3903
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
Dokładnie. Ludziom, którzy mają wszystko w d., niczym się nie przejmują zazwyczaj wszystko łatwo przychodzi
Ma grać Greya Swoją drogą w końcu nie skończyłam "50 twarzy"
Hmmm nie znam gościa chyba ;p może być w sumie
Cytat:
teraz nie wiem czy czekać na telefon, czy iść gdzie indziej. Chyba ta druga opcja.

Też czekam na ekranizację Greya, a ten facet trochę jak Brad Pitt
a tam co miałaś tą propozycję pracy zaraz jak w tej zaczęłaś pracować ?? Może tam by coś się udało ??
Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
A ja właśnie nosze parasolki, bo nienawidze moknąć i się suszyć później a kurtka mi nie wystarczy. Poza tym nie lubie też kurtek jessiennych z kapturem. Na zimę jeszcze ujdzie, bo czapek nie noszę Haha, wybredna jestem

A u lekarza dobrze. Powiedział, że lek. rodzinna troszkę przesadza, ale zapewne tak na wszelki wypadek mnie skierowała. Wyniki powiedział, że są b. dobre, USG tez wyszło wporządku. Także teraz mam za pół roku iśc na kontrolę i jak będzie ok, to da mi spokój Miły lekarz.
Teraz został mi jeszcze jedenproblem zdrowotny do załatwienia, ale na razie nie chce o nim mówić. Za 2 miesiące mam kontrolę, więc może wtedy cos powiem na ten temat.

Teraz z pracą naprawdę trudno. Ja miałam takie plany, żeby pracować w wakacje i też klops. Ale trzeba byc cierpliym

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Chamstwo... Ludzie naprawdę są ślepi. A poza tym nie powinni umowy tak zmieniać z dnia na dzień. Moim zdaniem to się robi z miesięcznym wyprzedzeniem.. To nie fair.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

No własnie tak, że robię spore zakupy ostatnio Zwłaszcza ciuchowe, więc chyba mi już niczego nie brakuje. No w ostateczności kupie jakieś dresy.

Dasz radę A na jaki temat piszesz jak można wiedzieć?
też nie lubię jesiennych z kapturem hehe i nie mam takiej
Dobrze, że u lekarza okazało się że wszystko gra. Ale może to i dobrze, że tamten Cie wysłał na kontrolę, lepiej dmuchać na zimne, widział coś niepokojącego i wysłał. Gorzej jakby olał, a potem za jakiś czas miałabyś wielki problem. To się chwali, mało jest takich lekarzy, z reguły takie rzeczy olewają..
Cytat:
Oto moje ostatnie nabytki. Nie wiedziałam jak zrobić zdjęcie dla tej kurteczki. Kiedyś zrobię zdjęcie i z nia, i z bucikami. A bluzeczki z lumpka nie fotografowałam, bo jeszcze nie wyprałam, a brudnej nie będe prasować
ta kurteczka jest świetn ! Sama bym taką chciała !
Cytat:
Witam

Wątpię żeby wycieniały na podstawie wagi. Pracowałam przez dłuższy czas w taniej odzieży i tam wszystko same wyceniałyśmy na podstawie stanu, marki, jakości. Każda rzecz była oglądana.

A ja dzisiaj dorwałam nowe musztardowe mokasyny za 8 zł i zwykły biały T-shirt z kieszonką za 6 zł Jak ja lubię dni gdy jest taniej, choć też chodzę na nowe towary
No no to też zakupy udane !

Ja na jutro umówiłam się z kumpelą na ciuchy, no i zobaczymy .. ;p po jakimś czasie pójdę znowu i sie okaże czy dobrze zrobiłam że poszłam hehe
Chciałabym tak umiec znaleźć coś jak Wy jutro potrenuję

Tak w ogóle to pomalowałam dziś pazurki, bo kumpela pokazała mi stronę "☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠" pokochałam ją z całego serca hehe już mam zapisanych na kompie kilkadziesiąt zdjęć paznokci, wiązań włosów, ahh ;p
I stamtąd właśnie mój wzór paznokietek chodzę i się podniecam hahah
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kokardki.jpg (55,4 KB, 7 załadowań)

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 11:53   #3904
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

No i paznokcie eleganckie
Stary 2013-09-05, 12:07   #3905
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Dziadek był irytujący Carl też mnie denerwuje.
A to po ang.ogladasz? główni bohaterzy mówią na zombie szwendacze a ludzie z miaseczka (w 3 sezonie)- kąsacze

Z tego co się orientuje u mnie w większość sh też są ceny na ubraniach
Mystery fajna kurtka:-D

drogoale pewnie muszą być tam faktycznie fajne ubrania skoro tak się cenią
Ja też bez czapki ale mam kaptur
Kurdę myślę nad obiadem i nie wiem co bym zjadła eh
tak, ja zawsze wszystko po ang, bez napisów. No dobra do Gry O Tron i Housa musze mieć napisy :P ale np Grays anatomy spokojnie :P
o w sumie dobre tłumaczenie :d
MNIE TEŻ drażni dziadek miał spojrzenie jak wariat. Tak wybałuszał oczyska

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
Hmmm nie znam gościa chyba ;p może być w sumie

a tam co miałaś tą propozycję pracy zaraz jak w tej zaczęłaś pracować ?? Może tam by coś się udało ??

też nie lubię jesiennych z kapturem hehe i nie mam takiej
Dobrze, że u lekarza okazało się że wszystko gra. Ale może to i dobrze, że tamten Cie wysłał na kontrolę, lepiej dmuchać na zimne, widział coś niepokojącego i wysłał. Gorzej jakby olał, a potem za jakiś czas miałabyś wielki problem. To się chwali, mało jest takich lekarzy, z reguły takie rzeczy olewają..

ta kurteczka jest świetn ! Sama bym taką chciała !

No no to też zakupy udane !

Ja na jutro umówiłam się z kumpelą na ciuchy, no i zobaczymy .. ;p po jakimś czasie pójdę znowu i sie okaże czy dobrze zrobiłam że poszłam hehe
Chciałabym tak umiec znaleźć coś jak Wy jutro potrenuję

Tak w ogóle to pomalowałam dziś pazurki, bo kumpela pokazała mi stronę "☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠" pokochałam ją z całego serca hehe już mam zapisanych na kompie kilkadziesiąt zdjęć paznokci, wiązań włosów, ahh ;p
I stamtąd właśnie mój wzór paznokietek chodzę i się podniecam hahah
zaintrygowałaś mnie tą stronką, ale ja widzę same czaszki
tez jutro idę
piękne pazurki takie delikatne, super
co dowłosów to ja polecam kanał na yt Lilith Moon, w tym się zakochałam, ale pewnie nie dam rady upleść sama tego
Stary 2013-09-05, 12:20   #3906
201609081836
Konto usunięte

fajnie dodatkowo można się podszkolić przyjemne z pożytecznym On miał jedną minę
Fajne pazurki tylko coś "wyczaszkowało"-albo nazwe stronki albo tam jakieś przekleństwo było nu nu nie ładnie
Stary 2013-09-05, 12:57   #3907
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
No i paznokcie eleganckie

Cytat:

zaintrygowałaś mnie tą stronką, ale ja widzę same czaszki
tez jutro idę
piękne pazurki takie delikatne, super
co dowłosów to ja polecam kanał na yt Lilith Moon, w tym się zakochałam, ale pewnie nie dam rady upleść sama tego
stylowi . p l :P heheheh myślałam, że będe mogła ją napisć a mi ją wyczaszkowało chętnie bym obejrzała :d ale nie mam tej możliwości hahaha pzstało mi czesanie się ze stron na necie ja uwielbiam czesać innych kiedyś miałam manie robienia francuzów po kilka, na bok, na skos, z zygzakami, a w sumie nikt mnie tego nigdy nie uczyl tylko sama, i kumpela moja lubi jak jej robię z francuza opaskę na włosy, mówi że nikt jej tak nie zrobi jak ja hehehe
Cytat:
fajnie dodatkowo można się podszkolić przyjemne z pożytecznym On miał jedną minę
Fajne pazurki tylko coś "wyczaszkowało"-albo nazwe stronki albo tam jakieś przekleństwo było nu nu nie ładnie
jakie tam przekleństwo :P nie rugam się

Jestem czytaczocholik !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-05, 13:11   #3908
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:

Coś źle napisałam?
Stary 2013-09-05, 13:32   #3909
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Coś źle napisałam?
własnie nie ! Ta minka oznacza, że jestem szczęśliwa i skoro eleganckie to pewnie i ładne hihi bo jestem z siebie taka dumna heheheh ale mam w czubie masakra :P no podobaja mi się :d nawet do Tżta mmsem wysłałam żeby zobaczył moje kokardki są urocze

Nada udało mi sie odpalić ! normalnie oczom nie mogłam uwierzyć, pdziwiam tą kobietę że ona tak to zaplotła sama, ja jak próbuję sobie zrobić jakąś fryzurę to z reguły w połowie juz nie daję rady bo bolą mnie ręcę od trzymania w górze .. a ona ma chyba wyrobione łapki skoro tak dobrze jej idzie ta fryzurka niby nic trudnego, bo się dobiera włoski jak we francuzie, ale no sobie ja bym jej na pewno nie zrobiła, komuś tak, bo wtedy tak ręcę nie bolą

pałaszuję nutellę ! Chce ktoś troszenieczke ?

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-05, 13:44   #3910
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
własnie nie ! Ta minka oznacza, że jestem szczęśliwa i skoro eleganckie to pewnie i ładne hihi bo jestem z siebie taka dumna heheheh ale mam w czubie masakra :P no podobaja mi się :d nawet do Tżta mmsem wysłałam żeby zobaczył moje kokardki są urocze

pałaszuję nutellę ! Chce ktoś troszenieczke ?
Świetna interpretacja brzydala

Ja bym wchłonęła świeżego rogala z Nutellą
Stary 2013-09-05, 13:54   #3911
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Uwielbiam tą minkę jest taka zabawna a z drugiej strony tak sympatycznie ywgląda nie wiem, urzekła mnie od pierwszej chwili jak ją zobaczyłam i dlatego dość często jej używam heheh

kurcze no rogalików to ja Ci nie zrobię ale Ty mozesz zrobić rogale a ja dostarczę nutelle zgadzasz się ?

Jestem czytaczocholik !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-05, 13:58   #3912
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:

kurcze no rogalików to ja Ci nie zrobię ale Ty mozesz zrobić rogale a ja dostarczę nutelle zgadzasz się ?
Ale takiego rogala z piekarni, pieczywko
Dzięki za chęci, ale staram się jeść zdrowo, choć to niełatwe
Stary 2013-09-05, 14:25   #3913
nada13
Zakorzenienie

Lemon - ta stronka wygląda zupełnie jak pinterest.
nooooooooo. Ta babka sprawia, że to wygląda na takie łatwe. wpadnij do mnie tez mi włosy zapleść
zjadłabym ta nutellę ale staram się ograniczać
Stary 2013-09-05, 14:57   #3914
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale takiego rogala z piekarni, pieczywko
Dzięki za chęci, ale staram się jeść zdrowo, choć to niełatwe
kurcze, ja to najbardziej własnie lubię domowe ciasta,ciasteczka, smakują dla mnie o wiele bardziej niż cukierniowe tylko najgorsze że to pracochłonne i drożej kosztuje zrobienie niż kupienie
Cytat:
Lemon - ta stronka wygląda zupełnie jak pinterest.
nooooooooo. Ta babka sprawia, że to wygląda na takie łatwe. wpadnij do mnie tez mi włosy zapleść
zjadłabym ta nutellę ale staram się ograniczać
nie znam tej strony co mówisz hehe
nie ma sprawy, będe w Wawie to się przypomne i zostanę Twoją osobista fryzjerką hehehehe
jeju, wszyscy się tu ograniczają tylko ja chłonę takie rzeczy aż uszy się trzesą, nic nie poradze, że nie umiem bez słodkiego życ hehehe

do żywopłotu wycinałam przed chwilą takie hmm nie wiem co to ;p taki mteriał który sie kładzie pod drzewka by trawa i chaszcze nie rosły ;p więc pobawiłam się trochę i już wsio zrobione

ale jeść mi się chce! i co ja zjem ?? hmmm, spałaszowałabym pizzunie ..
dziś szefwa dzwoniła bym przyszła w niedziele do pracy, zgodziłam się bo tżta i tak nie ma, to już pójde

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-05, 15:18   #3915
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
kurcze, ja to najbardziej własnie lubię domowe ciasta,ciasteczka, smakują dla mnie o wiele bardziej niż cukierniowe tylko najgorsze że to pracochłonne i drożej kosztuje zrobienie niż kupienie
jeju, wszyscy się tu ograniczają tylko ja chłonę takie rzeczy aż uszy się trzesą, nic nie poradze, że nie umiem bez słodkiego życ hehehe
Nie wszyscy u mnie niestety nie ma dnia bez słodkiego
Domowe są pycha szczególnie jak są jeszcze cieplutkie
"Orange is the new black"-zapowiada się ciekawie-szkoda, że tylko 1 sezon jest.

Czas edycji: 2013-09-05 o 15:19
Stary 2013-09-05, 15:46   #3916
Limonkaaa88
Zakorzenienie

obejrzyjcie Chicago fire, tam same ciasteczka są i ciągle cos sie dzieje

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-05, 16:32   #3917
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

No w sumie to Ci powiem, że ja tez pracowałam przez pewien czas w takim czymś Ale akurat tam zawsze drożej wyceniały, więc pomyślałam, że skoro tu tak tanio to może jednak ważą

Widzę, że i u Ciebie łowy udane

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
fajne łupy

a co do umowy... agencje pracy tymczasowej rządza się swoimi prawami. Kto pracował ten wie. Nie raz dostawałam umowy np na 2 dni ale ja wolę tak pracować niż siedzieć w domu i brac kasę od tż. Na rodziców nie mam co liczyć bo sama im pomagam
Rozumiem Ciebie. Nic fajnego być cały czas zależną od Ukochanego

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

nada13 No dosyc ciekawy temat Chociaż pewna nie jestem czy załapałam o co chodzi, ale mniejsza z tym Pisz, pisz

Za kurtke i buty zapłaciłam 280 zł. No trzeba było
Ja nie lubię chodzić do Szmizjerki... Tam ludzi jak mrówek i nigdy tam sobie niczego nie kupiłam. Nie umiem sie w tym lokalu akurat odnaleźć. jest taki wielki.
Nie odmroziłam, bo kaptur zakładam na główkę

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Limonkaaa88 No akurat do lekarzy to mam na razie szczęście Zawsze się nie bawią i dają mi skierowania sami.
Ja już od dłuższego czasu polowałam na kurtke w tym stylu

Super paznokietki pochwalisz się stronką ?

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą

Edytowane przez mystery_
Czas edycji: 2013-09-05 o 16:38
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 17:57   #3918
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Ma grać Greya Swoją drogą w końcu nie skończyłam "50 twarzy"
Widziałam i padłam
Aktorka, którą wybrali do zagrania Ann też nie powala.
No ale o gustach się nie dyskutuje

Cytat:
Ja też uważam, że jak ktoś ma banalną pracę to ma farta, nie popełnia błędów, robi sobie spokojnie, a potem są efekty bo pracodawca jest zadowolony. Szkoda, że nie wzieli pod uwage tego, że ja harowałam jak górnik, i chyba nalezy mi się aby dalej zostać.

teraz nie wiem czy czekać na telefon, czy iść gdzie indziej. Chyba ta druga opcja.
Myślę, że takie rzeczy typu: kto lepiej i ciężej pracuje/kto się bardziej nadaje może sprawiedliwie ocenić tylko osoba, która bezpośrednio z nami pracuje lub obserwuje/kontroluje.
U nas też manager zajmuje się zwalnianiem i wcześniej kierował się głównie tym czy kogoś polubił (czyli kto mu lepiej w doope właził) czy też nie.

Nie dziwię Ci się, że myślisz nad tym, by już tam nie wracać tylko poszukać czegoś innego.

Cytat:
Oto moje ostatnie nabytki. Nie wiedziałam jak zrobić zdjęcie dla tej kurteczki. Kiedyś zrobię zdjęcie i z nia, i z bucikami. A bluzeczki z lumpka nie fotografowałam, bo jeszcze nie wyprałam, a brudnej nie będe prasować
Fajnie się to razem ze sobą komponuje.

Też mam czarną, skórzaną ramoneskę

Cytat:
Coś wiem na ten temat
Pracowałam w -20stC za 650zł. Co miesiąc dostawałm nową umowę. Później spodobałam się brygadzistce i załątwiła mi umowę o pracę.

Cytat:
Jednolity Patent Europejski. Analiza konstrukcji normatywnej z perspektywy przedsiębiorcy krajowego.
Brzmi bardzo mądrze

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 18:21   #3919
weraa66
Zadomowienie

Dziewczyny chciałam się pożegnać, udzielałam się krótko ale intensywnie Niestety już nie mogę udzielać się na kilku wątkach, a ten zajmuje mi chyba najwięcej czasu, więc żegnam się, miłych dyskusji, buziaki!
weraa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 18:36   #3920
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

weraa66 spoko
Jak Ci się odmieni to zapraszamy ponownie

home sweet home

Stary 2013-09-05, 19:33   #3921
201609081836
Konto usunięte

O z opisu dosyć ciekawy ten serial "Chicago..." ale najpierw muszę skończyć "Orange..."-swoją drogą polecam nawet zabawny (komedio-dramat)
Stary 2013-09-05, 20:22   #3922
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]Limonkaaa88 No akurat do lekarzy to mam na razie szczęście Zawsze się nie bawią i dają mi skierowania sami.
Ja już od dłuższego czasu polowałam na kurtke w tym stylu

Super paznokietki pochwalisz się stronką ?
pisałam już wczesniej, ale może nie zauwazyłaś stylowi . pl prosze z odstępami byś mogła zobaczyć
Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam się pożegnać, udzielałam się krótko ale intensywnie Niestety już nie mogę udzielać się na kilku wątkach, a ten zajmuje mi chyba najwięcej czasu, więc żegnam się, miłych dyskusji, buziaki!
ooo..szkoda.. no ale cóż no skoro inni są fajniejsi od nas, tzn. inne wątki to powodzenia rozumiem o czym mówisz,bo tez byłam wcześniej na jednym wątku gdzie rozmowy były intensywne i nie miałam czasu tego nadrabiać, a tu jest moim zdaniem idealnie, pozatym uwielbiam tu dziewczyny !
Cytat:
O z opisu dosyć ciekawy ten serial "Chicago..." ale najpierw muszę skończyć "Orange..."-swoją drogą polecam nawet zabawny (komedio-dramat)
heheh już Wy mi tu za duzo polecacie ;d tż przyjedzie i znowu będzie marudzil ze mu komputer zabieram i ściągam jakies durnoty hehehhehehe ale ja lubię seriale !

Skończyłam czytać ksiażke, to była przedostatnia Steele, została mi ostatnia. Co ja potem będę czytać to nie mam pojęcia .. będe jeszcze chyba czytać pozostałe ksiażki z mojej domowej biblioteki które odziedziczyłam po babci

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-05, 20:44   #3923
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Skończyłam czytać ksiażke, to była przedostatnia Steele, została mi ostatnia. Co ja potem będę czytać to nie mam pojęcia .. będe jeszcze chyba czytać pozostałe ksiażki z mojej domowej biblioteki które odziedziczyłam po babci
A ja naściągałam książek i sobie grzecznie czekają na długie jesienne i zimowe wieczory

Oglądam "Sprawę dla reportera". Jestem za słaba na takie rzeczy. I za wrażliwa.
Idę spać.

home sweet home

Stary 2013-09-05, 21:15   #3924
Limonkaaa88
Zakorzenienie

ja też kilka mam na komputerze,ale unikam czytania bo oczy bolą strasznie przeczytam jak chcę a nie mam w wersji papierowej.. trzymam w pdfie i zbieram i może kiedyś kupię sobie kindla

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-05, 21:35   #3925
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość

Fajnie się to razem ze sobą komponuje.

Też mam czarną, skórzaną ramoneskę

ja ostatnimi czasy pokochałam czarne ramoneski Kupiłam tez ostatnio torbę właśnie w podobnym kolerze butów

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Oj, szkoda Ale zapraszamy.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Limonkaaa88 A to coś w takim stylu W takim razie zszywka . pl jest podobna stroną

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Kochane lecę chyba spać... Nie wiem czemu, ale boli mnie podbrzusze. Tzn może nie boli, ale kłuje. Sen pomoże. Pa

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:43   #3926
nada13
Zakorzenienie

Cytat:

nada13 No dosyc ciekawy temat Chociaż pewna nie jestem czy załapałam o co chodzi, ale mniejsza z tym Pisz, pisz
Ja nie lubię chodzić do Szmizjerki... Tam ludzi jak mrówek i nigdy tam sobie niczego nie kupiłam. Nie umiem sie w tym lokalu akurat odnaleźć. jest taki wielki.
Nie odmroziłam, bo kaptur zakładam na główkę
a ja właśnie lubię takie duże. Jutro jadę z rana na dostawę, nie wiem jak się przepchnę przez ten tłum bab
co do tematu to swojego czasu była spora dyskusja i często np w wiadomościach mówiono o tym czy Polsce się opłaca ten jednolity patent, wkręciłam się trochę i dlatego wybrałam taki temat.

Cytat:
Brzmi bardzo mądrze
haha Pan Promotor mi pomógł ładny ułożyć. W ogóle się wkurzyłam, bo broni się ze mną panna która też o tym jednolitym patencie pisze powinni jej nie pozwolić moim zdaniem. Tzn nie pozwolić wybrać takiego samego tematu.

Cytat:
spoczko. Papa

Cytat:
oo. obczaję. Mamy podobne gusta powiedz mi ten Twój ulubiony bohater który zginął to ten który zginął pod koniec 2 sezonu?

Cytat:
pisałam już wczesniej, ale może nie zauwazyłaś stylowi . pl prosze z odstępami byś mogła zobaczyć

ooo..szkoda.. no ale cóż no skoro inni są fajniejsi od nas, tzn. inne wątki to powodzenia rozumiem o czym mówisz,bo tez byłam wcześniej na jednym wątku gdzie rozmowy były intensywne i nie miałam czasu tego nadrabiać, a tu jest moim zdaniem idealnie, pozatym uwielbiam tu dziewczyny !

heheh już Wy mi tu za duzo polecacie ;d tż przyjedzie i znowu będzie marudzil ze mu komputer zabieram i ściągam jakies durnoty hehehhehehe ale ja lubię seriale !

ojojoj ale przesłodziłaś

Cytat:
A ja naściągałam książek i sobie grzecznie czekają na długie jesienne i zimowe wieczory

Oglądam "Sprawę dla reportera". Jestem za słaba na takie rzeczy. I za wrażliwa.
Idę spać.

ja też nie mogę :/

Cytat:
ja też kilka mam na komputerze,ale unikam czytania bo oczy bolą strasznie przeczytam jak chcę a nie mam w wersji papierowej.. trzymam w pdfie i zbieram i może kiedyś kupię sobie kindla
jak lubisz czytać to kindle świetna sprawa. Ja swojego uwielbiam ale czytam też tradycyjne książki. Na kompie bym nie umiała

lecę oglądać papa
Stary 2013-09-05, 22:06   #3927
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ja ostatnimi czasy pokochałam czarne ramoneski Kupiłam tez ostatnio torbę właśnie w podobnym kolerze butów

Limonkaaa88 A to coś w takim stylu W takim razie zszywka . pl jest podobna stroną

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Kochane lecę chyba spać... Nie wiem czemu, ale boli mnie podbrzusze. Tzn może nie boli, ale kłuje. Sen pomoże. Pa
faktycznie, to podobne
Dobranoc !
Cytat:

haha Pan Promotor mi pomógł ładny ułożyć. W ogóle się wkurzyłam, bo broni się ze mną panna która też o tym jednolitym patencie pisze powinni jej nie pozwolić moim zdaniem. Tzn nie pozwolić wybrać takiego samego tematu.

ojojoj ale przesłodziłaś

ja też nie mogę :/

jak lubisz czytać to kindle świetna sprawa. Ja swojego uwielbiam ale czytam też tradycyjne książki. Na kompie bym nie umiała

lecę oglądać papa
nie przesłodziłam, tylko powiedziałam prawdę ! jestem już z Wami prawie rok chyba heheh
a co do tego tematu to mi się wydawało własnie że nie można mieć takiego samego tematu, także zaskoczyłaś mnie..

z tego co zrozumiałam to kindle jest bardziej przystosowane do oczu niż komputer, skoro się z niego dużo czyta, a jednak łatwiej naściągać książek i odpalić w nim niż naszukać się lub nakupić książek do czytania normalnych co prawda lubię wertować kartki, ale myślę że na tym urządząnku z czasem tez by mi sie spodobało, może kiedyś sobie sprawię

Idę chyba już spaćku !
Dobranoc dziewuszki, śpijcie słodko

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-05, 22:27   #3928
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
ja ostatnimi czasy pokochałam czarne ramoneski Kupiłam tez ostatnio torbę właśnie w podobnym kolerze butów Kochane lecę chyba spać... Nie wiem czemu, ale boli mnie podbrzusze. Tzn może nie boli, ale kłuje. Sen pomoże. Pa
Też lubię te kurtki czarne. Jak miałam np. ciemno szarą to szybko się znudziła a czarny zawsze jest ok To oby szybko przeszedł ból
Cytat:
Oj tam od razu durnotypoważne seriale z życia wzięte W takim tempie to za niedługo całą biblioteczke pochłoniesz

Cytat:
oo. obczaję. Mamy podobne gusta powiedz mi ten Twój ulubiony bohater który zginął to ten który zginął pod koniec 2 sezonu?
lecę oglądać papa
O to troszkę głupio, że macie podobne temat Nie w 3 sezonie Lori Ten o którego ci chodzi to pod koniec 2 serii strasznie wkurzający się zrobił-jak dla mnie
Ja to nie mogę na kompie czytać jakieś tam art.tak ale książki to bym nie dala rady Miłego oglądania nada i branoc Limon

Czas edycji: 2013-09-05 o 22:29
Stary 2013-09-05, 22:57   #3929
martusia205
Zakorzenienie

dostałam 7kg paczkę batonów z pracy, a schudłam. Musze to jakoś obdzielić i nie łamię się, i nie czkeam na telefon, co ma być to będzie. Idę do innej pracy za niedługi czas Trzeba wszystkiego w życiu próbować

jutro jade do tż na 1 dzień czytam co u Was

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Limonka chcę spróbować w tej pracy własnie co miałam propozycję, ale tam umowa o dzieło chyba zobaczymy..

ta moja obecna pracka jest dobra bo zarabiam 2 tys, dam radę odłozyc coś, a i na życie zostanie Jak się jeszcze odezwą na pewno wrócę, choćby ze względu na te paczki. Dziś dostałam taką mega

mnie ten Nasz wątek tez jak najbardziej odpowiada

chciałabym załozyć nastepną część

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 05:26   #3930
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
z tego co zrozumiałam to kindle jest bardziej przystosowane do oczu niż komputer, skoro się z niego dużo czyta, a jednak łatwiej naściągać książek i odpalić w nim niż naszukać się lub nakupić książek do czytania normalnych co prawda lubię wertować kartki, ale myślę że na tym urządząnku z czasem tez by mi sie spodobało, może kiedyś sobie sprawię
Ja dostałam na urodziny, bo mąż wie, że ze mnie sknera i sama w życiu bym sobie nie kupiła. Ja z tych co na sobie oszczędzają.
To jest właśnie fajne w czytnikach, że moment poszukania, ściągnięcia i wgrania książki trwa +/- 2 minuty. Dawniej co urlop kupowałąm masę książek, mniej więcej za 300-400zł. Nawet miejsca już na nie nie miałam.
Szczerze jednak wolę papierową wersję książek. Inny klimat.

Cytat:
mnie ten Nasz wątek tez jak najbardziej odpowiada

chciałabym załozyć nastepną część
Ja się na innych wątkach prawie wcale nie udzielam. Nie mam czasu.
Czasem myślę sobie, że wchodzę na wizaż tylko po to, że zobaczyć co na naszym wątku u Was słychać. Gdyby nie ten wątek wcale by mi tu konto nie było potrzebne. Kiedyś miałam więcej czasu.

W takim razie pracuj już nad tytułem i pierwszym postem
Jakiś fajny wierszyk by się przydał o każdej z nas
Ale Ci robotę załatwiłam

Miłego dnia

home sweet home

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości