Plotkowy dla dietetyczek :) - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-02, 13:26   #1891
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Milko, więc ja mam cerę wrażliwą, w sensie takim, że np. wystarczy byle wiatr a jestem cała czerwona! czasem nawet nie moge umyc twarzy woda i jakims chocby najdelikatniejszym zelem, bo tez czerwona na godzine jestem! i nie mam przesuszonej cery, bo bardzo dbam o nawilzenie wiec nie wiem skad taka jakas nadwrazliwosc na tego typu czynniki...?

Nie zauwazylam narazie jeszcze popękanych naczynek, ale zobaczymy...

Poza tym strasznie problemową mam cerę, ostatnio trochę się już wygładziła, ale mam jeszcze jakieś plamy i wogole, rozne historie. Jak przyjade do domku musze sie wybrac do mojej dermatolog, moze cos mi doradzi.. bo teraz na "obczyznie" na wlasna reke sobie zaczelam uzywac AD. nawet troszke pomaga
A filtrow zaczelam uzywac kilka miesięcy temu. Szkoda ze wczesniej na to nie wpadlam, bo cos czuje ze slonce tez dalo popalic mojej buzce. mimo ze sie jakos specjalnie nie opalam, to jednak przebywam sporo na swiezym powietrzu, chocby na rowerku... i slonko mnie "lapie".

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 16:43   #1892
orzeszek01
Zakorzenienie

jestem;p
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 16:46   #1893
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jo tyż, ale zaraz zmykam do TŻ-ta

Dzisiaj na siłowni byłam i trochę zmęczona jestem :/ Duzo przyrządów jest (to dobrze) to na sobotę już sobie obmyślę mój plan treningowy.

Kochane a miało lać, sypac sniegiem .. i coś się zas pogodowicze(?) pomylili
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 16:50   #1894
gujana
Wtajemniczenie

Orzeszku, co do Twojego pytania z innego watku, to tak, jak przestaniesz jesc na kilka dni to organizm bedzie sie bronil i magazynowal tluszcz. niestety. bez bolu sie nie obejdzie, jak chcesz ladnie wygladac (szczuplej) to lepiej sie zapisz na basen

Stary 2007-05-02, 17:03   #1895
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Orzeszku, co do Twojego pytania z innego watku, to tak, jak przestaniesz jesc na kilka dni to organizm bedzie sie bronil i magazynowal tluszcz. niestety. bez bolu sie nie obejdzie, jak chcesz ladnie wygladac (szczuplej) to lepiej sie zapisz na basen
stroju nie mam, a szukam takiego i ze spodzenkami i z bluzeczka zakrywająca brzuch a znalezc u mnie nie moge.
zimno mi
siedze pod kocykiem i mi zimno
skakanka powinna mnie wyszczuplic optycznie?
Na skakance skacze od poczętku tego tyg, poza tym robie przysiady(codziennie o 10 więcej) i brzuszki zwiększam o 10 więcej niz poprzedniego dnia. myślicie ze to jakos pomoze na boczki i ew brzuch?
musze kupic hh wreszcie, ale to po długim weekendzie

Stary 2007-05-02, 17:10   #1896
Vegetka
Zakorzenienie

orzeszku jak do skakanki dolaczysz trening silowy i przede wszystkim diete to z czasem zaczniesz zauwazac efekty
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 17:27   #1897
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
orzeszku jak do skakanki dolaczysz trening silowy i przede wszystkim diete to z czasem zaczniesz zauwazac efekty
trening siłowy
po jak długim czasie?
a czy taki rowerek tzn nózki w góre leżac na podłodze to cos daje?

Stary 2007-05-02, 18:02   #1898
Vegetka
Zakorzenienie

jezeli jestes zainteresowana to moge Ci przeslac trening silowy na PW a po jakim czasie zauwazysz efekty to tego nie wiem. to indywidualna sprawa. Najwazniejsza jest dieta i cwiczenia (trening silowy + aeroby)
a ten rowerek to nie sadze zeby duzo dawal
Stary 2007-05-02, 18:29   #1899
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
stroju nie mam, a szukam takiego i ze spodzenkami i z bluzeczka zakrywająca brzuch a znalezc u mnie nie moge.
zimno mi
siedze pod kocykiem i mi zimno
skakanka powinna mnie wyszczuplic optycznie?
Na skakance skacze od poczętku tego tyg, poza tym robie przysiady(codziennie o 10 więcej) i brzuszki zwiększam o 10 więcej niz poprzedniego dnia. myślicie ze to jakos pomoze na boczki i ew brzuch?
musze kupic hh wreszcie, ale to po długim weekendzie
oj, to moze przewialo Cie na rowerku? kuruj sie! co do basenu, to juz kiedys z Milką o tym pisalysmy na innym wątku - tam raczej nikt nie patrzy na to kto jak wyglada, tylko przychodzi po to zeby plywac. wiec poprostu kup sobie jakis ladny stroj i idz ( kup taki jaki mozna znalezc... bo tak to w nieskonczonosc mozesz szukac... i na basen nie dotrzesz.)

z brzuszkami to jest tak ze nie liczy sie niestety ilosc, ale jakosc. poczytaj o brzuszkach, moze sprobuj a6w? ciezko na poczatku ale ponoc szybko efekty przynosi. przysiady to nie wiem czy cos daja. ja ich nie robie ze wzgledu na zly wplyw na moje kolanka. poza tym, lepiej niz tego typu kilka cwiczen, sprobuj jakiegos porządnego, przemyslanego treningu.

a o efekty skakanki tez popytaj na fitnesie, bo ja nie wiem. ale i tak uwazam ze sama skakanka nie jest wystarczajacym treningiem, bo trening powinien byc kompleksowy, a skakanka to w sumie tylko nogi a pozniej sa takie laski co maja ladne nozki a brzuch jak flak

Cytat:
trening siłowy
po jak długim czasie?
a czy taki rowerek tzn nózki w góre leżac na podłodze to cos daje?
tak jak napisalam wyzej - bez sensu sa takie cwiczenia. lepiej sie zabrac za porzadny trening. nie trac czasu na jakies takie rowerki

Cytat:
jezeli jestes zainteresowana to moge Ci przeslac trening silowy na PW a po jakim czasie zauwazysz efekty to tego nie wiem. to indywidualna sprawa. Najwazniejsza jest dieta i cwiczenia (trening silowy + aeroby)
czy ja tez bym mogla prosic o taki trening na PW? jestem ciekawa o czym dokladnie mowa

Stary 2007-05-02, 19:47   #1900
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
poprosze

Stary 2007-05-02, 19:52   #1901
orzeszek01
Zakorzenienie

czy moge poprosic kogos o sprawdzony i przynoszacy efekty trening?
pliss...
chodzi mi i w miare ładny brzuch głównie,.

Stary 2007-05-02, 19:56   #1902
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
czy moge poprosic kogos o sprawdzony i przynoszacy efekty trening?
pliss...
chodzi mi i w miare ładny brzuch głównie,.
Orzeszek,ja już Ci wczoraj przesyłałam trening

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 20:18   #1903
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Mam do Was takie oto pytanko

Jestem trupio blada Już się przyzwyczaiłam, taki mój urok ale nie powiem, marzy mi się delikatna opalenizna. Beta karoten i marchewki nie działają Słońce z moją mega wrażliwą skórą odpada I tak zawsze oplam się na czerwono Znacie może jakieś fajne balsamy, kremy czy samoopalacze dla takiej jasnej cery, które by nie zatykały i nie brudziły jednocześnie, no i dawały w miarę naturalny kolorek Za wszelkie info będę dozgonnie wdzięczna

A przy okazji ciekawa jestem czy są tu jakies takie bladziochy
ja może nie jestem taki zupełny bladzioch ale o kremach brązujących coś wiem
Polecam do twarzy Garniera. Ja mam do ciemnej karnacji, ale jest też dla jasnej. Opala ładnie, powoli i naturalnie
Co prawda reż mam wrażliwą cere więc nie mozna z tym przesadzać.
A do ciała moze Soraya? Albolepiej jakiś do jasnej karnacji, bo na mojej kolezance blondyce te balsamy robią sie porańczowe

Orzeszku-próbowałaś A6W?
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 20:22   #1904
Vegetka
Zakorzenienie

gujana "a o efekty skakanki tez popytaj na fitnesie, bo ja nie wiem. ale i tak uwazam ze sama skakanka nie jest wystarczajacym treningiem, bo trening powinien byc kompleksowy, a skakanka to w sumie tylko nogi a pozniej sa takie laski co maja ladne nozki a brzuch jak flak"
skaczac na skakance nie rusza sie tylko nogami ale pracuje cale cialo
dzieki DIECIE, np skakance i treniingowi silowemu mozna ladnie wysmuklic cialko
Stary 2007-05-02, 20:24   #1905
orzeszek01
Zakorzenienie

Orzeszku-próbowałaś A6W?[/quote]

popatrzyłam na te ćwiczenia, i ja tego nie umiem zrobic
za trudne jak dla mnie

Stary 2007-05-02, 20:27   #1906
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Orzeszek,ja już Ci wczoraj przesyłałam trening
Rzeczywiscie

Działa to?;>

Stary 2007-05-02, 20:47   #1907
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość

Macie Apiske w nju goglach
Super okularki.
Udało mi się kupić spodenki w orsay-u,białe i krótkie ale śliczne do tego dokupiłam sobie szaro zieloną bluzeczke w hausie z serii mapet show(wiem! znowu bluzka! to już obsesja ) chciałam troche inną,była różowo-szara z napisem'Love me boy,love me frog' ale niestety same em-ki.Przy okazji dokupiłam płyn do mycia twarzy yves rocher[jak zwykle pod wpływem KWC założyłam też tam sobie kartke stałego klienta].Dodatkowo wpadłam na świetny pomysł,aby mamie kupić jakiegoś super kwiatka doniczkowego na dzień matki,tak w cenie 100zł jakiegoś egzotycznego[moja mama kocha kwiatki,pracuje w kwiaciarni] tylko,że ja się w ogóle nie znam na gatunkach tych kwiatów i pojęcia nie mam jaki najlepiej kupić może któraś z Was ma większe pojęcie na ten temat.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 21:49   #1908
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
gujana "a o efekty skakanki tez popytaj na fitnesie, bo ja nie wiem. ale i tak uwazam ze sama skakanka nie jest wystarczajacym treningiem, bo trening powinien byc kompleksowy, a skakanka to w sumie tylko nogi a pozniej sa takie laski co maja ladne nozki a brzuch jak flak"
skaczac na skakance nie rusza sie tylko nogami ale pracuje cale cialo
dzieki DIECIE, np skakance i treniingowi silowemu mozna ladnie wysmuklic cialko
no tak, ale i tak piszesz ze potrzebny do tego trening silowy zeby byly efekty. tak samo mi sie wydawalo, ze sama skakanka to nie jest kompleksowy trening. ewentualny dodatek wg mnie. ale zawsze lepiej troche poskakac niz wogole sie nie ruszac..

Cytat:

popatrzyłam na te ćwiczenia, i ja tego nie umiem zrobic
za trudne jak dla mnie
nie poddawaj sie i probuj, przeciez chcesz miec plaski brzuch, nie?

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Super okularki.
Udało mi się kupić spodenki w orsay-u,białe i krótkie ale śliczne do tego dokupiłam sobie szaro zieloną bluzeczke w hausie z serii mapet show(wiem! znowu bluzka! to już obsesja ) chciałam troche inną,była różowo-szara z napisem'Love me boy,love me frog' ale niestety same em-ki.Przy okazji dokupiłam płyn do mycia twarzy yves rocher[jak zwykle pod wpływem KWC założyłam też tam sobie kartke stałego klienta].
Gratuluje zakupkow

Stary 2007-05-02, 21:56   #1909
Ather
Zakorzenienie

Uch... A ja dzisiaj pół dnia spędziłam łażąc po sklepach, a miała być tylko IKEA

Nie było tych kolorowych wazoników po które praktycznie jechałam. (Takie falowane charakterystyczne dla Ikei :p ). I nie dośc że ich nie kupiłam to wyszłam ze sklepu z 5 reklamówkami. Nie znoszę tego u siebie, mam bzika na punkcie dodatków do pokoju ^^ i ciąglych zmian w nim.

A potem zakupy w Tesco oO I zamiast wrócić do domu o 14, wróciłam przed 17.

Niach, kupiłam foremki, takie na babeczki do pieczenia Miałam dzisiaj piec ale nie zdązyłam i jutro już na bank. Chcę w końcu skorzystać z tego przepisu M&M (topic: na co mam chrapkę).
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 22:05   #1910
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Jestem cała w skowronkach TŻ mi takie komplementy do ucha mówił, ze poczułam się .... Uwielbiam tak mrrr

Coś mnie kostki bolą : czyżby dlatego, ze an rowerku za długo jezdziłam? :/

Jutro zapowiada się super pogoda, nic tylko wsiąść na rower, którego ja nie mam Ehh... A pojeżdziłabym sobie tu i ówdzie. Podobno moje miasto ma piekne zakątki, a ja ich odkryć nie mogę, bo czasem są one ponad 12 km ode mnie
Stary 2007-05-03, 00:20   #1911
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)

Cytat:
Milko, więc ja mam cerę wrażliwą, w sensie takim, że np. wystarczy byle wiatr a jestem cała czerwona! czasem nawet nie moge umyc twarzy woda i jakims chocby najdelikatniejszym zelem, bo tez czerwona na godzine jestem! i nie mam przesuszonej cery, bo bardzo dbam o nawilzenie wiec nie wiem skad taka jakas nadwrazliwosc na tego typu czynniki...?

Nie zauwazylam narazie jeszcze popękanych naczynek, ale zobaczymy...

Poza tym strasznie problemową mam cerę, ostatnio trochę się już wygładziła, ale mam jeszcze jakieś plamy i wogole, rozne historie. Jak przyjade do domku musze sie wybrac do mojej dermatolog, moze cos mi doradzi.. bo teraz na "obczyznie" na wlasna reke sobie zaczelam uzywac AD. nawet troszke pomaga
A filtrow zaczelam uzywac kilka miesięcy temu. Szkoda ze wczesniej na to nie wpadlam, bo cos czuje ze slonce tez dalo popalic mojej buzce. mimo ze sie jakos specjalnie nie opalam, to jednak przebywam sporo na swiezym powietrzu, chocby na rowerku... i slonko mnie "lapie".
Ja byłam u dermatologa i dostałam jakiś specyfik po którym na basen nie mogę chodzić Nie to że mi zabroniła Ale skóra mi schodzi płatami i teraz to jest na maxa podrażniona

Acne derm działał i działa na mnie super Jeden z niewielu specyfików które zawsze mam przy sobie

Miałam kiedyś bardzo czerwone policzki. Byłam u dermatologa i dostałam recepte na Rozex - jak dla mnie cudo, po jakimś czasie miałam super bladziutkie policzki Jakiś czas temu kupiłam bez recepty, więc chyba nie jest potrzebna, więc może warto spróbować Wydaje mi się, ze po tym kremiku moja cera jest dużo mniej kłopotliwa jeśli chodzi o różne czynniki zewnętrzne typu wiatr i mróz.

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
to wyszłam ze sklepu z 5 reklamówkami. Nie znoszę tego u siebie, mam bzika na punkcie dodatków do pokoju ^^ i ciąglych zmian w nim.

A potem zakupy w Tesco oO I zamiast wrócić do domu o 14, wróciłam przed 17.

Niach, kupiłam foremki, takie na babeczki do pieczenia Miałam dzisiaj piec ale nie zdązyłam i jutro już na bank. Chcę w końcu skorzystać z tego przepisu M&M (topic: na co mam chrapkę).
5 reklamówek Ja z tyloma ze sklepami z ciuchami wychodzę Do mieszkania rzadko coś kupuje

Miłego pichcenia jutro

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Super okularki.
Udało mi się kupić spodenki w orsay-u,białe i krótkie ale śliczne do tego dokupiłam sobie szaro zieloną bluzeczke w hausie z serii mapet show(wiem! znowu bluzka! to już obsesja ) chciałam troche inną,była różowo-szara z napisem'Love me boy,love me frog' ale niestety same em-ki.Przy okazji dokupiłam płyn do mycia twarzy yves rocher[jak zwykle pod wpływem KWC założyłam też tam sobie kartke stałego klienta].Dodatkowo wpadłam na świetny pomysł,aby mamie kupić jakiegoś super kwiatka doniczkowego na dzień matki,tak w cenie 100zł jakiegoś egzotycznego[moja mama kocha kwiatki,pracuje w kwiaciarni] tylko,że ja się w ogóle nie znam na gatunkach tych kwiatów i pojęcia nie mam jaki najlepiej kupić może któraś z Was ma większe pojęcie na ten temat.
A nie mówiłam, że zakupy wyjdą

Mi się marzy taki kwiatuszek Jak by nie patrzeć egzotyczny Więcej info jak byś się zdecydowała: http://bio.binertia.com/

Zawsze latem okno mam otwarte i cały pokój później w komarach jest Przydałaby się taka roślinka, oj przydała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif wstep.gif (21,1 KB, 4 załadowań)
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-03, 00:25   #1912
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jutro zapowiada się super pogoda, nic tylko wsiąść na rower, którego ja nie mam Ehh... A pojeżdziłabym sobie tu i ówdzie. Podobno moje miasto ma piekne zakątki, a ja ich odkryć nie mogę, bo czasem są one ponad 12 km ode mnie
Nie jesteś sama biedaku Ale ja na nogach wszędzie chodzę Rok temu z krk poszłam do tyńca Szłam sobie ścieżką rowerową

Ps. A ostatnio przez ten ból kości jakoś mniej spaceruje niestety
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-03, 12:38   #1913
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Znowu ogarnęły mnie dylematy życiowe.

Jestem w kalsie humanistycznej w 2 klasie. Za rok mam maturę. Jednak niedawno mnie oświeciło i wiem (jestem tego prawie pewna), ze chcę studiować kierunki związane z biologią, chemią. Problem w tym, ze biologia i chemia odpada mi w 3 klasie. I co teraz? Chcialabym zdawac biologię, ale boję się, ze nie dam sobie rady (chociaż bardzo biologię lubię, gorzej z chemią). Marzy mi się dietetyka na ŚAM w Bytomiu... Ehh..
Stary 2007-05-03, 13:05   #1914
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja byłam u dermatologa i dostałam jakiś specyfik po którym na basen nie mogę chodzić Nie to że mi zabroniła Ale skóra mi schodzi płatami i teraz to jest na maxa podrażniona

Acne derm działał i działa na mnie super Jeden z niewielu specyfików które zawsze mam przy sobie

Miałam kiedyś bardzo czerwone policzki. Byłam u dermatologa i dostałam recepte na Rozex - jak dla mnie cudo, po jakimś czasie miałam super bladziutkie policzki Jakiś czas temu kupiłam bez recepty, więc chyba nie jest potrzebna, więc może warto spróbować Wydaje mi się, ze po tym kremiku moja cera jest dużo mniej kłopotliwa jeśli chodzi o różne czynniki zewnętrzne typu wiatr i mróz.

Mi się marzy taki kwiatuszek Jak by nie patrzeć egzotyczny Więcej info jak byś się zdecydowała: http://bio.binertia.com/

Zawsze latem okno mam otwarte i cały pokój później w komarach jest Przydałaby się taka roślinka, oj przydała
ten kwiatek lapie komary?

co do specyfikow to przy najblizszej okazji jak bede w donmku wybieram sie do mojej pani dermatolog, zeby cos poradzila. zobacze co powie, jest dobrym specjalista tylko ja tak ostatnio nie mam za bardzo jak do niej dotrzec bo mam jakby daleko
a jak nie uda mi sie do niej pojsc to bede pamietac o tym Rozexie. nie slyszalam jeszcze o tym, wiec moze warto sprobowac, dzieki za info

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Znowu ogarnęły mnie dylematy życiowe.

Jestem w kalsie humanistycznej w 2 klasie. Za rok mam maturę. Jednak niedawno mnie oświeciło i wiem (jestem tego prawie pewna), ze chcę studiować kierunki związane z biologią, chemią. Problem w tym, ze biologia i chemia odpada mi w 3 klasie. I co teraz? Chcialabym zdawac biologię, ale boję się, ze nie dam sobie rady (chociaż bardzo biologię lubię, gorzej z chemią). Marzy mi się dietetyka na ŚAM w Bytomiu... Ehh..
jak jestes zdecydowana to szukaj odpowiedniego korepetytora, ktory Cie przygotuje do examinow. masz caly rok a to bardzo duzo czasu i wszystko mozna nadrobic. na pocieszenie - ja zdanie co do kierunku studiow zmienilam po maturze (jeszcze wtedy byla stara matura). i po maturze z matematyki zasiadlam do ksiazek od historii, bo uznalam ze jednak scisle kierunki mnie nie interesuja... mialam niecaly miesiac zeby nadrobic to czego inni uczyli sie cale liceum ale dalam rade,niebawem koncze studia na wydzile humanistycznym
a mialam studiowac jakies scisle kierunki, bylam o tym przekonana cale liceum. po maturze dostalam olsnienia.. ale to byly czasy! ja zawsze w ostatniej chwili mam dopiero jakies olsnienie...

Stary 2007-05-03, 13:26   #1915
orzeszek01
Zakorzenienie

skoro mowa o studiach...
tez jestem w 2LO podobie jak nefre..hista+WOS
z tym ze rok młodsza, bo poszłam rok wczesniej do szkoły;p

chciałam isc na prawo, to było zawsze moje marzeniem z dzieciństwa, być pania prawnik itp itd. Ale teraz moja siostra studiuje prawo na UJ( i politologie na AP w kraku), i widze jak ona bardzo sie męczy z tym prawem(ale zrezygnowac nie chce bo jej szkoda..), jak tak patrze w te jej ksiązki prawnicze to mi tak sie dziwnie robi.
myslałam tez powaznie nad szkołą teatralną w krakowie, nie jestem tylko pewna czy mam odpowiednie predyspozycje..

alem sie rozpisała;p

Stary 2007-05-03, 13:28   #1916
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
,niebawem koncze studia na wydzile humanistycznym
i bedzesz uczyc w szkole ??

Stary 2007-05-03, 13:32   #1917
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
skoro mowa o studiach...
tez jestem w 2LO podobie jak nefre..hista+WOS
z tym ze rok młodsza, bo poszłam rok wczesniej do szkoły;p

chciałam isc na prawo, to było zawsze moje marzeniem z dzieciństwa, być pania prawnik itp itd. Ale teraz moja siostra studiuje prawo na UJ( i politologie na AP w kraku), i widze jak ona bardzo sie męczy z tym prawem(ale zrezygnowac nie chce bo jej szkoda..), jak tak patrze w te jej ksiązki prawnicze to mi tak sie dziwnie robi.
myslałam tez powaznie nad szkołą teatralną w krakowie, nie jestem tylko pewna czy mam odpowiednie predyspozycje..

alem sie rozpisała;p

kochana, dopoki nie psrobujesz nie bedziesz wiedziala czy masz predyspozycje... bierzezs udzial w jakims kolku teatralnym? jak nie to zacznij, wez moze jakies lekcje itd. naprawde warto sprobowac, jak sie nie uda, to zawsze bedziesz wiedziala ze sprobowalas.
a na prawie faktycznie nauki sporo. ja tez jakis czas temu myslalam zeby sie jeszcze za prawo wziac,kto wie, jak wroce do PL to calkiem mozliwe

Stary 2007-05-03, 13:34   #1918
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
i bedzesz uczyc w szkole ??

nie nie, studiuje politologie i stosunki miedzynarodowe

w szkole uczyc? nigdy!

Stary 2007-05-03, 13:45   #1919
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie, studiuje politologie i stosunki miedzynarodowe

w szkole uczyc? nigdy!
hehe, no tak tez myslałam, samobójcy w szkole uczą ale moga sie przy okazji wyrzyc czasem nie wiem przez jakie z

a bo ty W Deutschandach mieszkasz?
Jeżdze tam co roku na wakacje Ostatnio na Boże Narodzenie tez byłam

Stary 2007-05-03, 13:49   #1920
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

gujano - trudne są stosunku międzynarodowe? Jak to przyszłosciowo wygląda?

Niby jestem przekonana, ale biologica dała mi jasno do zrozumienia ze uczyć mam się sama Jestem słaba psychicznie i boję się, ze nie dam sobie rady
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości