|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Little, mnie jak będzie stać to robię cyce i zęby
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Wtranzoliłam kit kata ale jestem teraz szczęśliwa om nom nom nom nom Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4562 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Cytat:
Współczuję! A co do diety, to wow - ładnie, zazdroszczę takiego menu. U nas wciąż obiadki nie podchodzą. Cytat:
A co do aparatu - naprawdę? Ja nie noszę zdejmowanego od... lipca 2010 (w maju zdjęłam stały, nosiłam 13 miesięcy). Nie zauważyłam różnicy. |
|||
|
|
|
#4563 |
|
Lurker ;)
|
Charlizz no cyce obowiazkowo, mimo ze tz sie sadzi o to
jak wygram dzis w totka to robie sobie nowe cycki, zasponsoruje Ci a co mi tam ![]() ![]() Aaaa jak dostane jutro maila o tresci : wyplaty przelane na panstwa konta to normalnie zrobie cos dobrego 3 bita
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, udana Twoja mama.
![]() Dooobra, idę się makijażować, mam kupę roboty dzisiaj - obiecałam sobie, że w tygodniu będę poświęcać 1 dzień na przygotowanie notek na bloga na cały pozostały tydzień... No i muszę sobie ułożyć menu diety. A jutro mąż chce mnie na kolację zabrać wieczorem, ciekawe, czy coś z tego wyjdzie... Nie wiem, czy rodzice będą chcieli zaopiekować się małą. Mnie i tak od 15:00 w domu nie będzie, bo o 16:00 jesteśmy umówieni grupą na uczelni, robimy sobie powtórkę na poprawkowe koło w niedzielę (profesor kutas, uwalił cały rocznik pozdrawiam go serdecznie, fagas). A, no i przyszedł nam wczoraj fotelik Caretero Ibiza, jest super, tylko... nie pasuje do naszego samochodu.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-09-05 o 20:32 |
|
|
|
#4565 | |
|
Wtajemniczenie
|
no tosz ku** poprasowałam... sąsiadka durna zadzwoniła na stacjonarny mi dziecko obudziła
jakby kurna nie wiedziała ze mam małe dziecko---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
marzy mi się chociaż tż twierdzi ze woli takie jak mam
|
|
|
|
|
#4566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj tak samo, najpierw szla tylko jedna raczka ktora sie [rzyciagal ;P a teraz obydwie ida na zmiane
|
|
#4567 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
a co Ci tam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4568 |
|
Lurker ;)
|
Dziewczyny, jakbym wygrala te 15 milionow kazdej bym cos zasponsorowala
A dlaczego? Bo bardziej zasluzylyscie na to, niz niektore "bliskie"mi osoby. Oczywscie z tego miejsca pozdrawiam t.
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
Evel u mnie dziś to samo było, domowy zadzwonił Ole obudził, wyłączyłam go całkiem w piz... jak go ktoś włączy jutro to zrobię to samo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Laski ;o bylam u dentysty, na początku pojechalam tam gdzie bylam zapisana, ale straszna kolejka byla ;ooooo no to pojechalam do kolesia stomatologa(moja friend do niego chodzi, mowi ze swietny itd) no to żem pojechała. Nie chciał mnie przyjąć
ale ubłagałam (to był chyba błąd ;p ) sluchajcie............... Starszy facet, widać ze lubi karkówkę bo bebzun mu się tak wylewał .. dobra mniejsza o to. Siadam na fotel a ten mi znieczulenei odrazu wpakował! aaa jaaaaaaaaaaaaa stopppppppp, ja karmie! a on do mnie, koteczku przy takim znieczuleniu to Ty czwórke mozesz wykarmic
|
|
#4571 |
|
Zadomowienie
|
Jakbym wygrała te 15 milionów to swojej niedoszłej t. zasponsorowałabym... zaje....tego kopa w ten jej zad
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy trzeciego ząbka - czy to normalne że zamiast górnej jedynki wyszła dwójka?
Ale nadal jest szał! dzień to istna histeria - dziąsła całe rozpulchnione i widać ze cś tam na górze jeszcze się wykluje za to po koszmarnych dniahc wiecie jak cudownie wyglada usypianie? o 19 Borys pada zmeczony zaraz po odlozeniu do lozeczka - to jest cudowne normalnie! a jeszcze niedawn usyianie trwalo dzien w dzien po 30 min, z wybudzaniem sie co chwile i!!! po tych wakacjach cos mu sie przestawilo bo budzi sie o 7mej - ale jest calkowita cienosc wiec cos tam sobie sam do siebie gada do 8mej i pozniej spal juz dzisiaj do godziny 10.15 ale za to nie ma drzemek w dzien i idzie sie wykonczyc .widze ze jest zmeczony ale za cholere nie usnie mam nadzieje, ze znowu zlapie swoj rytm bo te dwie drzemkiw ciagu dnia naprawde duzo mi dawaly a teraz nic nie idzie zrobic---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
ale wazne ze zadowolna jestes?a co robilas i ile placilas? ja musze w koncu tez sie wybrac do dentysty, i szukam jakiegos dobrego .. ale jak juz mi sie podoba klinika to cny mi sie wydaja jakies z kosmosu
|
|
#4574 |
|
Zadomowienie
|
Blogerko,
dla Borysa My też mamy dwie jedynki, teraz ewidentnie wychodzą dwójki, zamiast górnych jedynek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4576 |
|
Lurker ;)
|
Charlizz hahaha uwielbiam Cie
![]() ![]() Chamy zmienili zasady w konkursach rossmannowskich Trzeba teraz wpisac jakis kod z zakupow, oczywiscie jak sie kupilo rzecz firmy ktorej konkurs sie tyczy. Chamstwo!
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko !!! jak tak można....?! No no Anula nieźle przybrła, to ile teraz waży??? U mnie była taka mega histeria, przed spaniem. Chwyciła się uchwytu z szuflady komody, bawi się bawi (na kolankach) i nagle ! taki płacz, nawet nie płacz, ryk normalnie a nic jej sie nie stało, i potem szybko przebieranie mleko i nyny, ale nie wiem co jej się porobiło ![]() Lenova ciesze się muszę sprzątać
|
|
#4578 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4579 |
|
Lurker ;)
|
Charlizz jeszcze chwila a bedziesz mi czyscic materac, ale od jedynki
|
#4580 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bardzo mi się takie podobają, ale obawiam się, że to butki autkowe tylko Cytat:
czapki Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała dwie operacje UU i nosa
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zdrowka dla chorujacych mam ![]() charlizz, Twoja mama rzadzi! O ile jestem w stanie pojac wciskanie w dzieci np czekolady/ciastek/itp to po cholere dawac sam cukier??? |
||
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- aha little, jeszcze do listy życzeń dorzucam naprawę aparatu
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
oo ja pitole! wlasnie widzialam reklame paranormal activity............ o ja ja ja ja juz sie boje........
oglądałam to u koleżanki raz i później przez pół roku spałam przy zapalonej lampce i sie bałam chodzić do wc sama. A był raz moment jak ucieklam do brata spać
|
|
#4585 |
|
Zadomowienie
|
Fewcia
szybciutko zdrowiej Lenowa suuuper Blogerko za zabka
|
|
|
|
#4586 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dużo siły życzę Ja to samo plus poślady. ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że jednak nie taki diabeł straszny i dobrze Ci zrobił ![]() Cytat:
CIURMA <- Cytat:
Ja bym chciała jedną kupkę jeszcze zamówić do takiej jednej pani nauczycielki z liceum. Dacie rade jeszcze nasrać ? |
||||
|
|
|
#4587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rece widzialam 3 razy (w tym 2 razy z koleznka i łbem pod kocem i co jakis czas wychylalam, zeby sprawdzic czy juz zniklo to, czego sie boje )Cytat:
Co do kupki - płacze |
||
|
|
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam do was wcześniej pisać, ale od 20:00 już 3cią pobudkę zaliczamy.
Bożesz, padam na twarz! Mała niesamowicie szybko pełza itepe, dzisiaj nawet żeby się napić brakowało mi czasu - bo z drzemkami również mamy kłopoty. Nie wiem z czego się ten syf w domu robi codziennie ;/ ale przecież muszę go ogarniać bo Mała urzęduje na podłodze..więc mam wrażenie, że to taka syzyfowa praca. Teraz powinnam iść spać, ze względu na pobudki ale marzę o tym, żeby sobie chwilę po prostu posiedzieć... Tz w domu, chociaż już prawie zdrowy, na piłkę teraz wyszedł, w pracy mu kazali zostać do końca tyg w domu, żeby nie zarażał innych - więc jest w domu ale przed kompem pracuje a ja jakoś nie mogę się ogarnąć, nie wiem jakto się dzieje, ale mam automatycznie dużo więcej do zrobienia iść spać czy nie iść, oto jest pytanie. |
|
|
|
#4589 |
|
Lurker ;)
|
Lenova wygrzebiemy z pieluszek i zmieszamy
wtedy bedzie bomba idealna ![]() A ogladalyscie ten film "Mama"? tz sie ze mnie smieje, a ja sie boje go obejrzec :P
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Bylismy dzis w przychodni zwazyc Kubeczka.
I okazalo sie, ze przez 2 tyg przybral 400g Wtedy, co przybral przez 1,5 miesiaca tylko 140g jadl oprocz piersi wlasciwie tylko maly/pol malego sloiczka i czasem jakis owoc/deserek. Potem (za rada alergologa) wlaczylam kaszki i Kuba sam domagal sie wiecej obiadku, takze skonczylo sie na tym, ze je wiekszy sloiczek i nadal czasem deserek. I mysle, ze stad ten wzrost wagi... I jak tu nie wierzyc w teorie o chudym mleku matki....? Ale przez to juz sama nie wiem co robic z tym szpitalem. Jak tam dzwonilam to lekarka przez tel powiedziala mi, ze to jego rzekomo niskie TSH to jest wynik w normie, nie zadne zanizone. I ze gdyby mieli przyjac Kube do szpitala to z powodu nieprzybierania na wadze, a nie z niskiego TSH.... Dlatego poki co sie wstrzymuje z decyzja, w poniedzialek pojde do naszej pediatry, powiem jak to wszystko wyglada i niech cos poradzi... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-05 o 21:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

A w ogóle to wszystkich O. miałam łącznie szalone ... 7 razy chyba?
Jest to dość uciążliwe ...
Współczuję!

pozdrawiam go serdecznie, fagas).
jakby kurna nie wiedziała ze mam małe dziecko

ale ubłagałam (to był chyba błąd ;p ) sluchajcie............... Starszy facet, widać ze lubi karkówkę bo bebzun mu się tak wylewał .. dobra mniejsza o to. Siadam na fotel a ten mi znieczulenei odrazu wpakował! aaa jaaaaaaaaaaaaa stopppppppp, ja karmie! a on do mnie, koteczku przy takim znieczuleniu to Ty czwórke mozesz wykarmic

mam nadzieje, ze znowu zlapie swoj rytm bo te dwie drzemkiw ciagu dnia naprawde duzo mi dawaly a teraz nic nie idzie zrobic
dla Borysa