Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 20:23   #4561
charlizz
Zadomowienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Little, mnie jak będzie stać to robię cyce i zęby

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Wtranzoliłam kit kata ale jestem teraz szczęśliwa om nom nom nom nom

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:27   #4562
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Ja nigdy nie miałam O. pochwowego. Raz mi się zdarzył łechtaczkowy przy bunganiu, a tak to tylko paluszki, język nic nie daje A w ogóle to wszystkich O. miałam łącznie szalone ... 7 razy chyba?
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Black-a no wcale Jest to dość uciążliwe ...
Cytat:
Mała, powiem Ci, że w obecnej sytuacji chyba właśnie wolałabym nie mieć wcale, bo tak to żałuję, że wiem, jakie to uczucie, a tak rzadko doświadczam.
Ojej, masakra. Współczuję! Ja mam dokładnie tak, jak E_vel - jedynie, jak jestem zmęczona, rozdrażniona czy nie mogę się skupić, bo mi coś przeszkadza, to wtedy nie mam... A tak, praktycznie zawsze. Pierwszy raz miałam O. przy naszym trzecim razie i od tamtej pory mam praktycznie za każdym razem. No i fakt - nie ma co się dziwić, że się nie ma ochoty, skoro nie czerpie się z tego tej najważniejszej przyjemności.

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!

A co do diety, to wow - ładnie, zazdroszczę takiego menu. U nas wciąż obiadki nie podchodzą.

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Woow jak w horrorze

Mi też się wada cofa dwa lata po zdjęciu mimo, że na noc zakładam retencyjny. Przez tydzien pobytu w szpitalu (jak rodziłam) cofnęło mi się sporo. Bo nie wzięłam retencyjnego do szpitala
No niestety, jak w horrorze...

A co do aparatu - naprawdę? Ja nie noszę zdejmowanego od... lipca 2010 (w maju zdjęłam stały, nosiłam 13 miesięcy). Nie zauważyłam różnicy.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:28   #4563
litllesweetangel
Lurker ;)

Charlizz no cyce obowiazkowo, mimo ze tz sie sadzi o to jak wygram dzis w totka to robie sobie nowe cycki, zasponsoruje Ci a co mi tam

Aaaa jak dostane jutro maila o tresci : wyplaty przelane na panstwa konta to normalnie zrobie cos dobrego 3 bita

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:31   #4564
BlackSanctum
Zakorzenienie

Charlizz, udana Twoja mama.

Dooobra, idę się makijażować, mam kupę roboty dzisiaj - obiecałam sobie, że w tygodniu będę poświęcać 1 dzień na przygotowanie notek na bloga na cały pozostały tydzień... No i muszę sobie ułożyć menu diety.

A jutro mąż chce mnie na kolację zabrać wieczorem, ciekawe, czy coś z tego wyjdzie... Nie wiem, czy rodzice będą chcieli zaopiekować się małą. Mnie i tak od 15:00 w domu nie będzie, bo o 16:00 jesteśmy umówieni grupą na uczelni, robimy sobie powtórkę na poprawkowe koło w niedzielę (profesor kutas, uwalił cały rocznik pozdrawiam go serdecznie, fagas).

A, no i przyszedł nam wczoraj fotelik Caretero Ibiza, jest super, tylko... nie pasuje do naszego samochodu. Mamy źle wyprofilowane siedzenia i się nie trzyma. Więc dopóki nie kupimy nowego, musimy używać tego małego Maxi Cosi.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-09-05 o 20:32
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:37   #4565
e_vel
Wtajemniczenie

no tosz ku** poprasowałam... sąsiadka durna zadzwoniła na stacjonarny mi dziecko obudziła jakby kurna nie wiedziała ze mam małe dziecko

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Charlizz no cyce obowiazkowo, mimo ze tz sie sadzi o to jak wygram dzis w totka to robie sobie nowe cycki, zasponsoruje Ci a co mi tam

Aaaa jak dostane jutro maila o tresci : wyplaty przelane na panstwa konta to normalnie zrobie cos dobrego 3 bita
a mi też zasponsorujesz UU? marzy mi się chociaż tż twierdzi ze woli takie jak mam
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:41   #4566
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłaby świetna riposta

Mam takie pytanie do mam, których bąble zaczęły niedawno pełzać. Jak one to robią? Bo moja w stylu militarnym, na czołgistę

moj tak samo, najpierw szla tylko jedna raczka ktora sie [rzyciagal ;P a teraz obydwie ida na zmiane
Stary 2013-09-05, 20:41   #4567
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:

A na 3 bita też zaprosisz? a co Ci tam

Stary 2013-09-05, 20:42   #4568
litllesweetangel
Lurker ;)

Dziewczyny, jakbym wygrala te 15 milionow kazdej bym cos zasponsorowala A dlaczego? Bo bardziej zasluzylyscie na to, niz niektore "bliskie"mi osoby. Oczywscie z tego miejsca pozdrawiam t.

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2013-09-05, 20:43   #4569
charlizz
Zadomowienie

Evel u mnie dziś to samo było, domowy zadzwonił Ole obudził, wyłączyłam go całkiem w piz... jak go ktoś włączy jutro to zrobię to samo

Stary 2013-09-05, 20:45   #4570
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Laski ;o bylam u dentysty, na początku pojechalam tam gdzie bylam zapisana, ale straszna kolejka byla ;ooooo no to pojechalam do kolesia stomatologa(moja friend do niego chodzi, mowi ze swietny itd) no to żem pojechała. Nie chciał mnie przyjąć ale ubłagałam (to był chyba błąd ;p ) sluchajcie............... Starszy facet, widać ze lubi karkówkę bo bebzun mu się tak wylewał .. dobra mniejsza o to. Siadam na fotel a ten mi znieczulenei odrazu wpakował! aaa jaaaaaaaaaaaaa stopppppppp, ja karmie! a on do mnie, koteczku przy takim znieczuleniu to Ty czwórke mozesz wykarmic: hahaha:ale okej, to jeszcze nic, zabiera sie za mojego zębolka i co????/ ręce mu sie trzęsą jakby mial delirke. Laski, byłam tak przestraszona, to chyba najgroźniejszy facet jakiego spotkałam ale jestem mega super ekstra zadowolona i się znowu do niego zapisze. Chyba jestem masochistką

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:47   #4571
charlizz
Zadomowienie

Jakbym wygrała te 15 milionów to swojej niedoszłej t. zasponsorowałabym... zaje....tego kopa w ten jej zad potem wysrałabym im się pod drzwiami i przekupiła straż miejska by im dała milion zł mandatu za to i kazała im to wpier...dzielić bo jak nie to do ciurmy!!!

Stary 2013-09-05, 20:48   #4572
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Jakbym wygrała te 15 milionów to swojej niedoszłej t. zaproponowałabym... zaje....tego kopa w ten jej zad potem wysrałabym im się pod drzwiami i przekupiła straż miejska by im dała milion zł mandatu za to i kazała im to wpier...dzielić bo jak nie to do ciurmy!!!

: hahaha:

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-09-05, 20:50   #4573
blogerka
Wtajemniczenie

Mamy trzeciego ząbka - czy to normalne że zamiast górnej jedynki wyszła dwójka?
Ale nadal jest szał! dzień to istna histeria - dziąsła całe rozpulchnione i widać ze cś tam na górze jeszcze się wykluje za to po koszmarnych dniahc wiecie jak cudownie wyglada usypianie?
o 19 Borys pada zmeczony zaraz po odlozeniu do lozeczka - to jest cudowne normalnie! a jeszcze niedawn usyianie trwalo dzien w dzien po 30 min, z wybudzaniem sie co chwile
i!!! po tych wakacjach cos mu sie przestawilo bo budzi sie o 7mej - ale jest calkowita cienosc wiec cos tam sobie sam do siebie gada do 8mej i pozniej spal juz dzisiaj do godziny 10.15
ale za to nie ma drzemek w dzien i idzie sie wykonczyc .widze ze jest zmeczony ale za cholere nie usnie mam nadzieje, ze znowu zlapie swoj rytm bo te dwie drzemkiw ciagu dnia naprawde duzo mi dawaly a teraz nic nie idzie zrobic

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Laski ;o bylam u dentysty, na początku pojechalam tam gdzie bylam zapisana, ale straszna kolejka byla ;ooooo no to pojechalam do kolesia stomatologa(moja friend do niego chodzi, mowi ze swietny itd) no to żem pojechała. Nie chciał mnie przyjąć ale ubłagałam (to był chyba błąd ;p ) sluchajcie............... Starszy facet, widać ze lubi karkówkę bo bebzun mu się tak wylewał .. dobra mniejsza o to. Siadam na fotel a ten mi znieczulenei odrazu wpakował! aaa jaaaaaaaaaaaaa stopppppppp, ja karmie! a on do mnie, koteczku przy takim znieczuleniu to Ty czwórke mozesz wykarmic: hahaha:ale okej, to jeszcze nic, zabiera sie za mojego zębolka i co????/ ręce mu sie trzęsą jakby mial delirke. Laski, byłam tak przestraszona, to chyba najgroźniejszy facet jakiego spotkałam ale jestem mega super ekstra zadowolona i się znowu do niego zapisze. Chyba jestem masochistką
hahahahah, no to fajna przygode mialas ale wazne ze zadowolna jestes?
a co robilas i ile placilas?
ja musze w koncu tez sie wybrac do dentysty, i szukam jakiegos dobrego .. ale jak juz mi sie podoba klinika to cny mi sie wydaja jakies z kosmosu
Stary 2013-09-05, 20:51   #4574
charlizz
Zadomowienie

Blogerko, dla Borysa
My też mamy dwie jedynki, teraz ewidentnie wychodzą dwójki, zamiast górnych jedynek

Stary 2013-09-05, 20:54   #4575
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
hahahahah, no to fajna przygode mialas ale wazne ze zadowolna jestes?
a co robilas i ile placilas?
ja musze w koncu tez sie wybrac do dentysty, i szukam jakiegos dobrego .. ale jak juz mi sie podoba klinika to cny mi sie wydaja jakies z kosmosu
Wiesz co, ogólnie musze porobić zęby, zaczęłam przed ciążą, miałam zamiar założyć aparat na zęby ale wyszły dwie kreski itd. A teraz biore się za to, wczoraj mi się ukruszylo mi się wypełnienie w jedynce a później wypadłoi dobrze, bo teraz mam o wiele ładniejszego ząbka. Zapłaciłam 100zł. U mnie ceny są od 100 do 350zł około. Teraz sie zapisze na przyszły tydzien i też sobie wymienie wypełnienie;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-09-05, 20:56   #4576
litllesweetangel
Lurker ;)

Charlizz hahaha uwielbiam Cie

Chamy zmienili zasady w konkursach rossmannowskich Trzeba teraz wpisac jakis kod z zakupow, oczywiscie jak sie kupilo rzecz firmy ktorej konkurs sie tyczy. Chamstwo!

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2013-09-05, 20:56   #4577
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny!

melduję, że żyję, ale co to za życie...

w sobotę jadę do babci (wbrew oświdczeniu ordynatora, który w poniedziałek powiedział, że babcia wtorku nie dożyje!! takiego to tylko ), babcia dalej sparaliżowana, więc trzeba ją umyć, ubrać, nakarmić... pomijam fakt, że ja mam tam 200km, a moich 15 (słownie:piętnastu) kuzynów ma max. 20km i oczywiście nie pojadą bo czasu nie mają :mur: gdyby to było bliżej to bym codziennie jeździła, no ale jak...

Anna ma się dobrze, generalnie jets małym szogunem który nie usiedzi minuty w miejscu ciągle jej się nudzi, ciągle musi miec nowe zabawki, obraca się jak mały bączek wte i wewte

byłyśmy na szepieniach, anna w 2 miesiące przytyła 1200gram, chyba dobrze? ale lekarka mi wjechała na ambicje, no bo ona drobniutka jest a ta się pyta mnie z takim wyrzutem: a pani w ogóle jej rozszerza dietę? no więc jak jej przedstawiłam plan dnia:
-jogurcik
-warzywa+mięska/ryba
-mleko
-owoce
-kaszka
to ona i powiedziała tylko: no przynajmniej nie będzie zatłuszczona

zmykam na killera i muszę pisać tą cholerną pracę mgr

miłego wieczoru!

o matko !!! jak tak można....?!

No no Anula nieźle przybrła, to ile teraz waży???

U mnie była taka mega histeria, przed spaniem. Chwyciła się uchwytu z szuflady komody, bawi się bawi (na kolankach) i nagle ! taki płacz, nawet nie płacz, ryk normalnie a nic jej sie nie stało, i potem szybko przebieranie mleko i nyny, ale nie wiem co jej się porobiło

Lenova ciesze się

muszę sprzątać
Stary 2013-09-05, 20:58   #4578
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Charlizz hahaha uwielbiam Cie

Chamy zmienili zasady w konkursach rossmannowskich Trzeba teraz wpisac jakis kod z zakupow, oczywiscie jak sie kupilo rzecz firmy ktorej konkurs sie tyczy. Chamstwo!
Spoko, im też się wysramy pod drzwiami

Stary 2013-09-05, 21:09   #4579
litllesweetangel
Lurker ;)

Charlizz jeszcze chwila a bedziesz mi czyscic materac, ale od jedynki

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2013-09-05, 21:13   #4580
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość

Jutro chyba się wybiorę kupić buty na jesień, bo nie mam. Marzą mi się jasne ażurowe, kowbojki (takie nie wysokie), co myślicie?

bardzo mi się takie podobają, ale obawiam się, że to butki autkowe tylko

Cytat:

Cytat:
Aha, moja ciotka ma 7 letniego syna i też się udziela na jakimś mamowym forum.
Jedna z mam napisała dzisiaj, że przyjechała z synkiem na rowerze do szkoły, a on miał tylko kask na głowie. I że wszyscy patrzyli na nią jak na zbrodniarkę.
To jej mamuśki poodpisywały, że tak tak, dobrze zrobili, bo one dzieciom już wiążą apaszki koło szyi i ubierają czapki, żeby się dzieci nie przeziębiły
u nas w pon było tak masakrycznie zimno, wietrznie i deszczowo, że Agata była w kurtce, apaszce i leciałam na szybko jej jakąś czapkę kupić, i znalazłam w HM taki 2pak (to są takie cienkie bawełniane, zależało mi tylko na osłonięciu ucha i tyle):

czapki

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

powiem wam ze nie taki diabel straszny jak go maluja - w sensie powrotu do pracy...
tak naprawde to nie mam czasu w szkole aby sie martwic o malego, ciagle cos sie dzieje...
kubulencjusz z tata a potem z babcia spisuje sie superancko, jest grzeczny, pieknie je, bez problemu zasypia ( a tego balam sie najbardziej bo cale zycie ja go usypialam) wiec ogolnie jest na +.
tyle ze w sumie te moje godz pracy sa hmm, dosc specyficzne i pewnie jakbym pracowala "normalnie" jak wiekszosc 8 godz dziennie to juz nie byloby tak kolorowo

jutro 3 godzinki i łikiend
dokładnie

Cytat:

Sprawdzalam zlobki, bo dostalam info, ze sa wolne miejsca. Ale dawanie jej do zlobka to sie mija z celem, bo dziecko trzeba zaprowadzic do godziny 8 rano. Po co mam zaprowadzac mala o 8 skoro do 13 siedze w domu? kasa wychodzi wtedy taka sama jak za opiekunke na 2 h, a dziecko bez celu musialoby siedziec 8 h do 15 w zlobku...
tyle, że opiekunkę na 2h ciężko znaleźć
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:13   #4581
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ojej, masakra. Współczuję! Ja mam dokładnie tak, jak E_vel - jedynie, jak jestem zmęczona, rozdrażniona czy nie mogę się skupić, bo mi coś przeszkadza, to wtedy nie mam... A tak, praktycznie zawsze. Pierwszy raz miałam O. przy naszym trzecim razie i od tamtej pory mam praktycznie za każdym razem. No i fakt - nie ma co się dziwić, że się nie ma ochoty, skoro nie czerpie się z tego tej najważniejszej przyjemności.

A co do diety, to wow - ładnie, zazdroszczę takiego menu. U nas wciąż obiadki nie podchodzą.

No niestety, jak w horrorze...

A co do aparatu - naprawdę? Ja nie noszę zdejmowanego od... lipca 2010 (w maju zdjęłam stały, nosiłam 13 miesięcy). Nie zauważyłam różnicy.
no ja też po jakimś roku przestałam nosić ten wyjmowany trochę żałuję bo widzę że odkąd zdjęłam aparat troche mi się pogorszyło (zdjęłam w 2007) a ten plastikowy wyjmowany już się nie mieśći...

Ja bym chciała dwie operacje UU i nosa
Stary 2013-09-05, 21:14   #4582
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jakbym wygrala te 15 milionow kazdej bym cos zasponsorowala A dlaczego? Bo bardziej zasluzylyscie na to, niz niektore "bliskie"mi osoby. Oczywscie z tego miejsca pozdrawiam t.
to ja mieszkanie prosze

Cytat:

Zdrowka dla chorujacych mam

charlizz, Twoja mama rzadzi!
O ile jestem w stanie pojac wciskanie w dzieci np czekolady/ciastek/itp to po cholere dawac sam cukier???

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:18   #4583
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

normalnie płacze ze smiechu

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

aha little, jeszcze do listy życzeń dorzucam naprawę aparatu
Stary 2013-09-05, 21:19   #4584
Delicjanka
Zakorzenienie

oo ja pitole! wlasnie widzialam reklame paranormal activity............ o ja ja ja ja juz sie boje........
oglądałam to u koleżanki raz i później przez pół roku spałam przy zapalonej lampce i sie bałam chodzić do wc sama. A był raz moment jak ucieklam do brata spać

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2013-09-05, 21:19   #4585
sarah67
Zadomowienie

Fewcia

szybciutko zdrowiej

Lenowa
suuuper

Blogerko
za zabka
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:22   #4586
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
hej dziewczyny!

melduję, że żyję, ale co to za życie...

w sobotę jadę do babci (wbrew oświdczeniu ordynatora, który w poniedziałek powiedział, że babcia wtorku nie dożyje!! takiego to tylko ), babcia dalej sparaliżowana, więc trzeba ją umyć, ubrać, nakarmić... pomijam fakt, że ja mam tam 200km, a moich 15 (słownie:piętnastu) kuzynów ma max. 20km i oczywiście nie pojadą bo czasu nie mają gdyby to było bliżej to bym codziennie jeździła, no ale jak...

Anna ma się dobrze, generalnie jets małym szogunem który nie usiedzi minuty w miejscu ciągle jej się nudzi, ciągle musi miec nowe zabawki, obraca się jak mały bączek wte i wewte

byłyśmy na szepieniach, anna w 2 miesiące przytyła 1200gram, chyba dobrze? ale lekarka mi wjechała na ambicje, no bo ona drobniutka jest a ta się pyta mnie z takim wyrzutem: a pani w ogóle jej rozszerza dietę? no więc jak jej przedstawiłam plan dnia:
-jogurcik
-warzywa+mięska/ryba
-mleko
-owoce
-kaszka
to ona i powiedziała tylko: no przynajmniej nie będzie zatłuszczona

zmykam na killera i muszę pisać tą cholerną pracę mgr

miłego wieczoru!
No jak tak można, co za patafian z tego lekarza !
Dużo siły życzę

Cytat:
Little, mnie jak będzie stać to robię cyce i zęby
Ja to samo plus poślady.

Cytat:
O masakerjos !
Dobrze, że jednak nie taki diabeł straszny i dobrze Ci zrobił

Cytat:
Jakbym wygrała te 15 milionów to swojej niedoszłej t. zasponsorowałabym... zaje....tego kopa w ten jej zad potem wysrałabym im się pod drzwiami i przekupiła straż miejska by im dała milion zł mandatu za to i kazała im to wpier...dzielić bo jak nie to do ciurmy!!!
O ja cieeeee
CIURMA <-

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
o matko !!! jak tak można....?!

No no Anula nieźle przybrła, to ile teraz waży???

U mnie była taka mega histeria, przed spaniem. Chwyciła się uchwytu z szuflady komody, bawi się bawi (na kolankach) i nagle ! taki płacz, nawet nie płacz, ryk normalnie a nic jej sie nie stało, i potem szybko przebieranie mleko i nyny, ale nie wiem co jej się porobiło

Lenova ciesze się

muszę sprzątać
No to właśnie Blanka też tak robi, bawi się bawi i nagle ryk nie do powstrzymania ;/

Cytat:

.
Ja bym chciała jedną kupkę jeszcze zamówić do takiej jednej pani nauczycielki z liceum. Dacie rade jeszcze nasrać ?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:26   #4587
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
oo ja pitole! wlasnie widzialam reklame paranormal activity............ o ja ja ja ja juz sie boje........
oglądałam to u koleżanki raz i później przez pół roku spałam przy zapalonej lampce i sie bałam chodzić do wc sama. A był raz moment jak ucieklam do brata spać
Ja mam to samo jak ogladam Reca albo Ring - koszmarrrr.
Rece widzialam 3 razy (w tym 2 razy z koleznka i łbem pod kocem i co jakis czas wychylalam, zeby sprawdzic czy juz zniklo to, czego sie boje )

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
No to właśnie Blanka też tak robi, bawi się bawi i nagle ryk nie do powstrzymania ;/

Ja bym chciała jedną kupkę jeszcze zamówić do takiej jednej pani nauczycielki z liceum. Dacie rade jeszcze nasrać ?
U nas tez taki ryk sie zdarza, szczegolnie wieczorem jak juz zmeczony Kubus jest.

Co do kupki - płacze

Stary 2013-09-05, 21:29   #4588
Debrah
Zakorzenienie

Mialam do was wcześniej pisać, ale od 20:00 już 3cią pobudkę zaliczamy.

Bożesz, padam na twarz!
Mała niesamowicie szybko pełza itepe, dzisiaj nawet żeby się napić brakowało mi czasu - bo z drzemkami również mamy kłopoty. Nie wiem z czego się ten syf w domu robi codziennie ;/ ale przecież muszę go ogarniać bo Mała urzęduje na podłodze..więc mam wrażenie, że to taka syzyfowa praca.
Teraz powinnam iść spać, ze względu na pobudki ale marzę o tym, żeby sobie chwilę po prostu posiedzieć...
Tz w domu, chociaż już prawie zdrowy, na piłkę teraz wyszedł, w pracy mu kazali zostać do końca tyg w domu, żeby nie zarażał innych - więc jest w domu ale przed kompem pracuje a ja jakoś nie mogę się ogarnąć, nie wiem jakto się dzieje, ale mam automatycznie dużo więcej do zrobienia
iść spać czy nie iść, oto jest pytanie.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 21:30   #4589
litllesweetangel
Lurker ;)

Lenova wygrzebiemy z pieluszek i zmieszamy wtedy bedzie bomba idealna

A ogladalyscie ten film "Mama"? tz sie ze mnie smieje, a ja sie boje go obejrzec :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
Stary 2013-09-05, 21:31   #4590
nafiyqa
Zakorzenienie

Bylismy dzis w przychodni zwazyc Kubeczka.
I okazalo sie, ze przez 2 tyg przybral 400g czyli sa postepy.

Wtedy, co przybral przez 1,5 miesiaca tylko 140g jadl oprocz piersi wlasciwie tylko maly/pol malego sloiczka i czasem jakis owoc/deserek.
Potem (za rada alergologa) wlaczylam kaszki i Kuba sam domagal sie wiecej obiadku, takze skonczylo sie na tym, ze je wiekszy sloiczek i nadal czasem deserek.
I mysle, ze stad ten wzrost wagi...
I jak tu nie wierzyc w teorie o chudym mleku matki....?

Ale przez to juz sama nie wiem co robic z tym szpitalem.
Jak tam dzwonilam to lekarka przez tel powiedziala mi, ze to jego rzekomo niskie TSH to jest wynik w normie, nie zadne zanizone.
I ze gdyby mieli przyjac Kube do szpitala to z powodu nieprzybierania na wadze, a nie z niskiego TSH....

Dlatego poki co sie wstrzymuje z decyzja, w poniedzialek pojde do naszej pediatry, powiem jak to wszystko wyglada i niech cos poradzi...

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-09-05 o 21:36
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości