Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 08:50   #4381
fantastka
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość

Powiedzieć Wam w tajemnicy dlaczego dzisiaj zrobiłam testa, tylko mnie nie zlinczujcie
Oj, kochana, żebyś się nie zdziwiła U mnie pierwszym objawem była taka kreska jak u Max, która z każdym dniem ciemnieje, a wtedy była zaledwie ledwo ledwo Może to być to

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

Poczekaj chwilę - ja na samym początku też tak miałam, a teraz mocno zelżało Jak po weekendzie nie przejdzie, to najwyżej pójdź lub zadzwoń do gina.

Mnie też bolało, momentami tak, że się zwijałam Jak na @, bo to jest sprawka macicy

Uwaga, propozycja tytułu: Postarały się, to mają - teraz razem znów czekają. Mamusie-staraczki 2013 cz 1.

No straszna, mówię Ci - na publicznym forum Weź nie szalej bejbe
Naprawdę Mam nadzieję, że będzie tak jak u ciebie Że przejdzie

Fajny fajny, weźcie mnie ze sobą do tego wątku

Brydzia współczuję sytuacji, ja bym nie wiedziała, co zrobić... Dobrze, że z małą już ok...

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:50   #4382
Luzia
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Luzia coś z tego będzie zobaczysz, tylko za wcześnie na test było
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Też tak uważam
Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Luzia moze faktycznie jest cos na rzeczy?
Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
No widzisz To kciuki dalej są ! Dobrze to wróży

Dzięki dziewczyny

Ja się już nie nastawiam, co ma być to będzie.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:53   #4383
marszalka
Zadomowienie

Witam wszystkie,
ja dzisiaj siedzę i strasznie mnie wszytko boli, jednym słowem zakwasy, wczoraj poszłam na fitness, juz się przebrałam w swoje superaśne fitnesowe wdzianko i stoję przed salą gdzie zawsze mam zajęcia, no i przychodzi taki duży, megaumięsniony pan z fryzurą ala Jony Bravo i do mnie: "pani do mnie na sztangi??" ja przełykając ślinę piskliwie: nie...
no i czekam na naszą panią, grup[ka dziewczyn już rozkłada sztangi i inne bajery, poszłam więc do pani na portierni i pytam co się dzieje, a ona na to że dzisiaj urodziny klubu i że wejścia gratis, soczki ręczniki szampan, no i zamiast normalnych zajęć, są takie pokazowe, które będą w przyszłym sezonie, no i teraz właśnie te sztangi a ja na to, że ja się nie nadaję, że taka kruszynka ze mnie i w ogole ja siły nie mam, no i zaciągnęła mnie tam, przyszykowała wszystko i powiedziała, że muszę spróbować, no i zostałam, i wiecie co ?? było spuer, pan mega sympatyczny i ćwiczenia tez fajne, dzisiaj wiem, że naprawde skuteczne
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:54   #4384
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Oj, kochana, żebyś się nie zdziwiła U mnie pierwszym objawem była taka kreska jak u Max, która z każdym dniem ciemnieje, a wtedy była zaledwie ledwo ledwo Może to być to

Naprawdę Mam nadzieję, że będzie tak jak u ciebie Że przejdzie

Fajny fajny, weźcie mnie ze sobą do tego wątku
Kreska rules A nikt mi nie chciał wierzyć!

Przejdzie na pewno

No ja mam nadzieję, że tam będziemy się gromadzić wszystkie stąd - Ty, cowie, Juliette, skubana, meduzka, jagodzia, nadia i inne, które zaciążą po nas Będziemy na nie tam czekać!!! To co, zakładać?
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:55   #4385
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie załapałam się na Maxową kreskę ja mam w tamtych okolicach coś dziwnego, taką o ton ciemniejszą kreskę, zaczyna się nad linia włosów, idzie przez 4cm i kończy się w połowie drogi miedzy pępkiem a linią bikini ale cholera wie czy było wcześniej

Stary 2013-09-06, 08:57   #4386
marszalka
Zadomowienie

Cytat:

Przejdzie na pewno

No ja mam nadzieję, że tam będziemy się gromadzić wszystkie stąd - Ty, cowie, Juliette, skubana, meduzka, jagodzia, nadia i inne, które zaciążą po nas Będziemy na nie tam czekać!!! To co, zakładać?
ja chociaż jeszcze nie w ciąży to myślę, że jest was na tyle dużo, że zakładaj ... a mam też cicha nadziję, że jak nam się uda 9oby szybko) to nas tam serdecznie powitacie... bo faktycznie tanten wątek taki troche sztywny, moje odczucia
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:59   #4387
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:

No fajna jest Teraz sobie często ją oglądam To zamiast badań szyjki, których mi brakuje, ale nie ma co pobudzać bardziej macicy

Fajny pomysł, tylko nie wiem, czy to faktycznie tak da się porozdzielać, pewnie i tak będziemy więcej tu pisać?

Cytat:
Ja nie załapałam się na Maxową kreskę ja mam w tamtych okolicach coś dziwnego, taką o ton ciemniejszą kreskę, zaczyna się nad linia włosów, idzie przez 4cm i kończy się w połowie drogi miedzy pępkiem a linią bikini ale cholera wie czy było wcześniej
No ja właśnie też nie wiedziałam, czy wcześniej ona była, czy nie, ale teraz ciemnieje więc może jej nie było

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-06, 09:00   #4388
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
No fajna jest Teraz sobie często ją oglądam To zamiast badań szyjki, których mi brakuje, ale nie ma co pobudzać bardziej macicy

Fajny pomysł, tylko nie wiem, czy to faktycznie tak da się porozdzielać, pewnie i tak będziemy więcej tu pisać?

Hihihi, kreska zamiast szyjki, dobre

No właśnie pytanie czy jest sens, skoro i tak tu siedzimy cowie weź się wypowiedz! I inne mamuśki też!!!
Stary 2013-09-06, 09:02   #4389
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam dzisiaj dwa sny: że moje dwie koleżanki z liceum ćwiczyły gimnastykę artystyczną i że poroniłam

Podobno tego nie można tak po prostu sobie odstawić, więc chyba musisz to skonsultować z jakimś lekarzem [COLOR="Silver"]
Też miałam takie sny - za dużo o tym myślisz Wszystko będzie dobrze.

Dzięki Max - myślę, że nie powinnam odstawiać i poprosić o kolejne opakowanie co dziś to uczynię. Szkoda tylko, że rzeczywiście mój gin o tym nie pomyślał zanim poszedł na urlop

Postarały się, to mają - teraz razem znów czekają. Mamusie-staraczki 2013 cz 1. - fajny

Edytowane przez Juliette25
Czas edycji: 2013-09-06 o 09:04
Juliette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:04   #4390
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Hihihi, kreska zamiast szyjki, dobre

No właśnie pytanie czy jest sens, skoro i tak tu siedzimy cowie weź się wypowiedz! I inne mamuśki też!!!
No ja głosuję mimo wszystko za, tam tematy mamusiowe, lista, pewnie z czasem będzie tego wszystkiego przybywać, jak się zaczną wizyty, potem zdjęcia i inne bajery. A tutaj staraczki, doping, intensywne fluidowanie i przeciąganie na ciemną stronę mocy

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Dzięki Max - myślę, że nie powinnam odstawiać i poprosić o kolejne opakowanie co dziś to uczynię. Szkoda tylko, że rzeczywiście mój gin o tym nie pomyślał zanim poszedł na urlop
A może twoja teściowa by coś więcej wiedziała? To ona załatwiała chyba tę wizytę? Może ma do niego numer?

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-06, 09:05   #4391
Luzia
Zakorzenienie

Max, Fan dawajcie mi tu zdjęcia tej kreski tylko ja biedny żuczek się nie załapałam bo w pracy byłam, chlip...

Stary 2013-09-06, 09:05   #4392
kindziulindzia
Zakorzenienie

Od dziś zaczęłam brać jedną tabletkę CLO zobaczymy co w tym cyklu z tego będzie

Obstawiam w tym cyklu również wczesną owulkę tylko mam nadzieję, że nie w 8dc ale żeby przyszła w 11-13 dc wtedy pęcherzyki byłyby większe
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:07   #4393
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Max, Fan dawajcie mi tu zdjęcia tej kreski tylko ja biedny żuczek się nie załapałam bo w pracy byłam, chlip...
Ja nie dawałam swojego zdjęcia Za dużo tłuszczyku

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Od dziś zaczęłam brać jedną tabletkę CLO zobaczymy co w tym cyklu z tego będzie

Obstawiam w tym cyklu również wczesną owulkę tylko mam nadzieję, że nie w 8dc ale żeby przyszła w 11-13 dc wtedy pęcherzyki byłyby większe
Trzymam kciuki za ten cykl

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-06, 09:07   #4394
anyaG25
Rozeznanie

Cześć Dziewuszki Widzę , ze kolejny test i kolejna dobra wiadomość !!!!!
Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Beta 255,10 !!!
Gratuluję Kochana!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę
Cytat:
Napisane przez nadiak1 Pokaż wiadomość
Dla wszystkich zainteresowanych
Ja zabieram!!! ... choć pewnie same resztki zostały

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
anya Ty się nie martw, wiem fajnie się gada,bo ja też bym bardzo chciała. Ja to nawet nie mogę stwierdzić, czy wszystko jest ok czy nie, bo tak na prawdę jeszcze nigdy serduszek nie mieliśmy w owu czy dzień przed, tylko dwa. Do tego od dwóch cykli, od owulacji bolą mnie jajniki i piersi. Ale w tym cyklu już się nie nakręcam,że to ciąża. (niby testowanie za tydzień, nadzieja wiadomo jest) ale domyślam się co będzie. Także nie jesteś sama, a ja jak w tym cyklu mój małż będzie miał siły i będą serduszka jak trzeba i znowu nic nie będzie. To zaciągne go na badania, choć nie wiem kiedy, bo on ciągle w pracy.
Straszne jest to czekanie. Tu tyle fasolek na tym wątku, ale jest mi teraz smutno.
ide robić jedzenie, bo mam dość.
agnieszka nie denerwuj się na każdego przyjdzie pora ... może Twój mąż potrzebuje urlopu? Bo jeśli ciągle go nie ma to rzeczywiście trudno jest się wbić dokładnie w TEN dzień
Fasolek się narobiło ale to dobry znak! To może oznaczać , że ten wątek działa jak psychiatra Dziewczyny się luzują, wygadają , wypłaczą a później trzask-prask i fasolka jest

Cytat:
obudzilam sie dzisiaj o 5.30 i juz nie moglam zasnac..
co robicie jak sie obudzicie chwile przed budzikiem? ja zmierzylam po 5min po tym jak sie obudzilam i wiedzialam ze nie da rady zasnac.
ale chyba poki nie wstaje sie z lozka to jest oki?
Ja robię tak jak Ty Leżę chwilkę spokojnie... ostatnio to nawet się modlę ...no i wtedy zaczynam mierzyć
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:08   #4395
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
No ja głosuję mimo wszystko za, tam tematy mamusiowe, lista, pewnie z czasem będzie tego wszystkiego przybywać, jak się zaczną wizyty, potem zdjęcia i inne bajery. A tutaj staraczki, doping, intensywne fluidowanie i przeciąganie na ciemną stronę mocy

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

A może twoja teściowa by coś więcej wiedziała? To ona załatwiała chyba tę wizytę? Może ma do niego numer?
Zaraz do niej zadzwonię ale ona raczej nie ma do niego prywatnego numeru, nie znają się aż tak, żeby się wymieniać nr
Ona jest położną, zobaczymy co mi powie.
Nie chcę iść do innego lekarza, ale jak mus to mus.

Nie wiecie jak to jest z becikowym? Potrzebne nbiby zaświadczenie od lekarza do 10 tc ale może być od prywatnego czy musi być z NFZ-tu?
Stary 2013-09-06, 09:08   #4396
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie,
ja dzisiaj siedzę i strasznie mnie wszytko boli, jednym słowem zakwasy, wczoraj poszłam na fitness, juz się przebrałam w swoje superaśne fitnesowe wdzianko i stoję przed salą gdzie zawsze mam zajęcia, no i przychodzi taki duży, megaumięsniony pan z fryzurą ala Jony Bravo i do mnie: "pani do mnie na sztangi??" ja przełykając ślinę piskliwie: nie...
no i czekam na naszą panią, grup[ka dziewczyn już rozkłada sztangi i inne bajery, poszłam więc do pani na portierni i pytam co się dzieje, a ona na to że dzisiaj urodziny klubu i że wejścia gratis, soczki ręczniki szampan, no i zamiast normalnych zajęć, są takie pokazowe, które będą w przyszłym sezonie, no i teraz właśnie te sztangi a ja na to, że ja się nie nadaję, że taka kruszynka ze mnie i w ogole ja siły nie mam, no i zaciągnęła mnie tam, przyszykowała wszystko i powiedziała, że muszę spróbować, no i zostałam, i wiecie co ?? było spuer, pan mega sympatyczny i ćwiczenia tez fajne, dzisiaj wiem, że naprawde skuteczne
Dobre zakwasy nie są złe mnie to wszystko boli, bo dałam sobie w środę w kość pracami ogrodowymi - krzyże to nawet nie sądziłam, że tak mogą dawać a jak siedzę to mnie nawet pupsko boli
Stary 2013-09-06, 09:12   #4397
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiecie jak to jest z becikowym? Potrzebne nbiby zaświadczenie od lekarza do 10 tc ale może być od prywatnego czy musi być z NFZ-tu?
Nie mam pojęcia, ale chyba to wszystko jedno? Masz być pod opieką lekarską, nieważne chyba czy prywatnie czy na NFZ...

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-06, 09:13   #4398
fifi88osw
Raczkowanie

Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Witam Was z rana
Jeszcze pare minut i do arbeit i bede Was tylko podczytywac

No to tempka dzis wzrosla w nocy jajnior czulam, szyjka tez dzis jakas taka bardziej miekka wiec trzeba bylo mezulka w obroty z rana wziasc, bo biedulek wczoraj zmęczony byl jak z pracy wrócił o 23 i nici byly z fikanka :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:14   #4399
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już swoje usunęłam
Stary 2013-09-06, 09:14   #4400
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojęcia, ale chyba to wszystko jedno? Masz być pod opieką lekarską, nieważne chyba czy prywatnie czy na NFZ...
No właśnie nie wiem jak to jest... kurdę
Stary 2013-09-06, 09:17   #4401
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem jak to jest... kurdę
http://www.becikowe.com/
Stary 2013-09-06, 09:20   #4402
Leine
Zakorzenienie

Cześć...

Ja tak na szybciora bo muszę iść poćwiczyć, bo wczoraj tego nie zrobiłam a mam słodkie na sumieniu

A więc wracam do pl- miało być za tydzień 13.09 ale wykrzyczałam, że w żadnym wypadku, skoro mam umówionego ortopedę na 17.09 do mojej nóżki a z powrotem nie chcę tu przyjeżdżać na kolejne miesiące, bo rzygam niemcami, chcę odpocząć od męża i gotowania. Tęsknota dobrze zrobi, fajne są powroty...

Tak się składa, że bardzo dobrze, że jedziemy później przez ortopedę, bo byśmy nie trafili na dni płodne w razie co
A jedziemy w moim 24dc a tż wyjeżdża 27 lub 28dc a płodne mam niby 24-28, się będzie działo... o ile owu nie nastąpi szybciej ale wątpię bo przedostatnia była w 24dc a ostatnia w 26dc.

Koniec przemówienia

Brydzia jakie przeżycia

Fantastka nospę możesz brać w ciąży. Ja brałam pod sam koniec gdy brały mnie skurcze porodowe, mówi się, że jeśli nospa nie pomaga, to zaczyna się 'poród' Tylko ja biorę 2 nospy na raz (można, spokojnie ) Po takiej dawce zadziała na pewno, mi słabo jedna też pomaga
Cytat:
było spuer, pan mega sympatyczny i ćwiczenia tez fajne, dzisiaj wiem, że naprawde skuteczne
to najważniejsze!!!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:24   #4403
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiem, czytałam to, ale:
Formą opieki medycznej, o której mowa w rozporządzeniu, są świadczenia zdrowotne udzielane w ramach:

podstawowej opieki zdrowotnej;
ambulatoryjnych świadczeń specjalistycznych;
leczenia szpitalnego.

co oznacza 'podstawowa opieka zdrowotna" - czasem nie z NFZ - tu?

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Dzwoniłam do teściowej, kazała brać dalej duphaston więc poproszę o receptę. Przeczekam do powrotu mojego gina, najwyżej gdy on każe odstawić to tak zrobię (do tego do którego dziś idę nie mam aż takiego zaufania, żeby kierował moją ciążą :P )

Stary 2013-09-06, 09:24   #4404
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
bez różnicy czy nfz czy prywatny. Ja chodziłam prywatnie i becikowe dostałam- ważne, żeby być pod opieką lekarza PRZED 10 TYGODNIEM CIĄŻY
Stary 2013-09-06, 09:28   #4405
maciejka1987
Zakorzenienie

witam,

u mnie 2 dni do owu, a ja padam ze zmęczenia ( ale nie że objaw ciąży tylko zmęczenie pracą) A jeszcze dziś do pracy popitalam.

Także nie mogę się doczekać 22 gdy wrócę do domu... a jutro woolne

A śluz mam taki mega, że szok...wcześniej widziałam śluz, a teraz to normalnie jest go więcej, duużo więcej

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:29   #4406
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
A więc wracam do pl- miało być za tydzień 13.09 ale wykrzyczałam, że w żadnym wypadku, skoro mam umówionego ortopedę na 17.09 do mojej nóżki a z powrotem nie chcę tu przyjeżdżać na kolejne miesiące, bo rzygam niemcami, chcę odpocząć od męża i gotowania. Tęsknota dobrze zrobi, fajne są powroty...

Tak się składa, że bardzo dobrze, że jedziemy później przez ortopedę, bo byśmy nie trafili na dni płodne w razie co
A jedziemy w moim 24dc a tż wyjeżdża 27 lub 28dc a płodne mam niby 24-28, się będzie działo... o ile owu nie nastąpi szybciej ale wątpię bo przedostatnia była w 24dc a ostatnia w 26dc.

Koniec przemówienia

Fantastka nospę możesz brać w ciąży. Ja brałam pod sam koniec gdy brały mnie skurcze porodowe, mówi się, że jeśli nospa nie pomaga, to zaczyna się 'poród' Tylko ja biorę 2 nospy na raz (można, spokojnie ) Po takiej dawce zadziała na pewno, mi słabo jedna też pomaga
Na długo się rozstajecie?

No ale ja jeszcze nie rodzę Mam nadzieję, że przejdzie, jak w sobotę i niedzielę będzie mi tak samo dokuczać jak wczoraj i przedwczoraj to lecę do apteki... Najgorzej, że ja się tym najem, a może nie pomoże.. Eh, zobaczymy, na razie nic nie boli, najlepiej jakby tak zostało

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-06, 09:35   #4407
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Dobre zakwasy nie są złe mnie to wszystko boli, bo dałam sobie w środę w kość pracami ogrodowymi - krzyże to nawet nie sądziłam, że tak mogą dawać a jak siedzę to mnie nawet pupsko boli
właśnie jestem na etapie "leczenia" zakwasów Na treningach za kare musimy biegac po trybunach a co za tym idzie wbieganie i zbieganie ze schoów już łydek nie czuje

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:36   #4408
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Na długo się rozstajecie?

No ale ja jeszcze nie rodzę Mam nadzieję, że przejdzie, jak w sobotę i niedzielę będzie mi tak samo dokuczać jak wczoraj i przedwczoraj to lecę do apteki... Najgorzej, że ja się tym najem, a może nie pomoże.. Eh, zobaczymy, na razie nic nie boli, najlepiej jakby tak zostało
Na miesiąc, dwa... zobaczymy... dlatego fajnie by było zajść

dobra nie będę Cię straszyć z tymi skurczami Twoimi, bo zaraz mnie tu wyzwą Zadzwoń do gina, bo mi się to normalne nie wydaje... na Twoim miejscu wzięłabym 2x nospę no i magnez na noc, jeśli nie ustąpi to możesz wtedy myśleć co to...
Stary 2013-09-06, 09:40   #4409
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:

Przejdzie na pewno

Ja też chcę zobaczyć Wasze kreski

A jak przeniesiecie się do tego 'sztywnego' wątku wszystkie razem to już chyba będzie Wam raźniej i przestanie być drętwo Jeszcze przegadacie tamte dziewczyny

Cytat:
Witam wszystkie,
ja dzisiaj siedzę i strasznie mnie wszytko boli, jednym słowem zakwasy
No to fajnie Ćwiczyć trzeba, a zakwasy są motywujące

Cytat:
Luzia

Cytat:
Dzwoniłam do teściowej, kazała brać dalej duphaston więc poproszę o receptę. Przeczekam do powrotu mojego gina, najwyżej gdy on każe odstawić to tak zrobię (do tego do którego dziś idę nie mam aż takiego zaufania, żeby kierował moją ciążą :P )

Twoja teściowa będzie odbierała Twój poród ?

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:40   #4410
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Na miesiąc, dwa... zobaczymy... dlatego fajnie by było zajść

dobra nie będę Cię straszyć z tymi skurczami Twoimi, bo zaraz mnie tu wyzwą Zadzwoń do gina, bo mi się to normalne nie wydaje... na Twoim miejscu wzięłabym 2x nospę no i magnez na noc, jeśli nie ustąpi to możesz wtedy myśleć co to...
No to zachodźcie!!! W serduszkach jesteście dobrzy, to już coś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości