Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 00:15   #631
iixi
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
książkę miałaś czytać podobno
no juuuuż idę! nie wyganiaj mnie! ;-( ja strony wyłączam po kolei xD bo zawsze mi się jeszcze coś przypomni do przeczytania czy sprawdzenia
dooobranoc!

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 00:15   #632
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
to tak jak ja zawsze wiedziałam, że będzie to sierpień. nie chciałam innego miesiąca, w sumie to mój ulubiony sierpien i czerwiec
Ja też, odmieniło mi się jednak w tamtym roku
Stary 2013-09-06, 00:17   #633
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
no juuuuż idę! nie wyganiaj mnie! ;-( ja strony wyłączam po kolei xD bo zawsze mi się jeszcze coś przypomni do przeczytania czy sprawdzenia
dooobranoc!
dobranoooc
Stary 2013-09-06, 00:18   #634
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ja też, odmieniło mi się jednak w tamtym roku
Viva, a ty zdecydowałaś się na kwiecień z jakiś konkretnych powodów czy tak spontanicznie?

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 00:25   #635
viva91
na przekór do celu

Właśnie TŻ mi napisał, że jestem uparta jak wół
Wiem, że jestem uparta, ale to porównanie paradoksalnie słodko mi zabrzmiało

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Viva, a ty zdecydowałaś się na kwiecień z jakiś konkretnych powodów czy tak spontanicznie?
Moim konkretnym powodem była spontaniczność Coś chyba trudno mnie dziś zrozumieć
W zasadzie to tak: większość ślubów na jakich byłam to jesienne śluby, a ja nie lubię jesieni. Jak wspomniałam, przez długi czas chciałam sierpień, ale jakoś rok temu mi się odmieniło, stał się dla mnie zbyt popularny i gorący - to drugie dosłownie i w przenośni, dlatego zdecydowałam się na "spokojniejszy" czas Uwielbiam jak wiosną wszystko budzi się do życia Miał być maj, ale kolidowało to trochę z moją obroną (aktualnie może być tak, że tej obrony w ogóle nie będzie i problem się jakby sam rozwiązał) plus jeszcze od strony TŻ-a były obiekcje za takim terminem. Więc wypadł kwiecień
Stary 2013-09-06, 00:33   #636
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość

Moim konkretnym powodem była spontaniczność Coś chyba trudno mnie dziś zrozumieć
W zasadzie to tak: większość ślubów na jakich byłam to jesienne śluby, a ja nie lubię jesieni. Jak wspomniałam, przez długi czas chciałam sierpień, ale jakoś rok temu mi się odmieniło, stał się dla mnie zbyt popularny i gorący - to drugie dosłownie i w przenośni, dlatego zdecydowałam się na "spokojniejszy" czas Uwielbiam jak wiosną wszystko budzi się do życia Miał być maj, ale kolidowało to trochę z moją obroną (aktualnie może być tak, że tej obrony w ogóle nie będzie i problem się jakby sam rozwiązał) plus jeszcze od strony TŻ-a były obiekcje za takim terminem. Więc wypadł kwiecień
a no to jednak jakieś argumenty są w sumie moja obrona z mgr pewnie będzie w czerwcu, ale zawsze można zrobić to szybciej żeby nie kolidowało ze ślubem, wszystko się zobaczy

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-06, 00:42   #637
zanciapp
Zadomowienie

my niby na 22.08 mamy wstępnie sale... w sobotę jedziemy podpisać umowę a ja się nadal waham...
zastanawialiśmy się nad majem też bo wtedy nasza rocznica...
ale w sierpniu wszystko pięknie wygląda, wszędzie zielono i najwięcej kwiatów..
nie wiem no... teraz się będę biła z myślami...
zanciapp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 01:10   #638
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanciapp Pokaż wiadomość
my niby na 22.08 mamy wstępnie sale... w sobotę jedziemy podpisać umowę a ja się nadal waham...
zastanawialiśmy się nad majem też bo wtedy nasza rocznica...
ale w sierpniu wszystko pięknie wygląda, wszędzie zielono i najwięcej kwiatów..
nie wiem no... teraz się będę biła z myślami...
No co Ty! I jeden i drugi miesiąc są fajne, a który wybierzecie, to będzie dla Was jeszcze fajniejszy, bo przecież Wasz ślubny . Czemu w ogóle się wahasz? tylko przez rocznicę? pamiętaj, że w maju mogą być komunie :P
Stary 2013-09-06, 01:17   #639
zanciapp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No co Ty! I jeden i drugi miesiąc są fajne, a który wybierzecie, to będzie dla Was jeszcze fajniejszy, bo przecież Wasz ślubny . Czemu w ogóle się wahasz? tylko przez rocznicę? pamiętaj, że w maju mogą być komunie :P
ehhh no nie tylko przez rocznicę
chyba wolałabym poprostu być jak najszybciej żoną
chodzi mi też o dwie pary naszych znajomych (kolegów TŻ z dziewczynami), wszyscy w podobnym wieku, wszystkie dziewczyny wiem że naciskają na zaręczyny i pewnie w tym 2015 będą też śluby- tak przynajmniej obstawiam, a chyba chciałabym być jedna z pierwszych
Stary 2013-09-06, 01:18   #640
Atomoowka
Wtajemniczenie

A ja też zawsze chciałam maj serio tzn jak byłam nastolatką, serio!
Kiedyś gdzieś ktoś mi nagadał,ze w maju to się ślubów nie bierze bo nie ma R i w ogóle, ze majowy na śluby to ponoć pechowy. Potem zaczęły się te szaleństwa pogodowe z naszym kraju, często majówki były gorące, a chwilę po już było chłodno i szaro, wcześnie się robi ciemno i wymarzyłam sobie czerwiec. Trzymałam się tego jak głupia bo serio zależało mi, wraz z wejściem z dorosłość rozstałam się z majem. I było mi bardzo dobrze z czerwcem, słonecznikami, wiankami we włosach, zbożem itd.
No i co? I klops ślub i tam w maju. Pamiętacie,ze początkowo byłam rozgoryczona i rozczarowana? Ale teraz się cieszę

Zanciap w sumie obydwa te msc są do siebie podobne. W maju wszystko rozkwita, w sierpiu przekwita. I ten i ten msc ma często załamani pogody, robi się wcześniej ciemno ale czy to ważne? Róbcie jak czujecie.

Ex a Ty a Ty gdzie masz w inspiracjach to autko zabytkowe co w poprzednim wątku miałaś? Zrezygnowaliście z niego?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 01:33   #641
zanciapp
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Zanciap w sumie obydwa te msc są do siebie podobne. W maju wszystko rozkwita, w sierpiu przekwita. I ten i ten msc ma często załamani pogody, robi się wcześniej ciemno ale czy to ważne? Róbcie jak czujecie.
jutro (a właściwie dziś) będę pewnie cały dzień o tym myśleć...
a TŻ to wszystko jedno, ja mam tylko rozterki...
Stary 2013-09-06, 01:38   #642
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dlatego ja się cieszę,że w naszej sali nie było już innych pasujących Nam terminów, tzn był właśnie koniec sierpnia ale Nam już tak późny termin nie pasował.
Ale wiesz co ja bym szła na żywioł, jak wstępnie na sali macie umówiony sierpień to bym już tak zostawiła. Sama po sobie wiem ze nie warto kombinować i utrudniać sobie z datami bo potem może wyjść gorzej.

Bacardi co to godziny śluby, my już byliśmy u księdza i datę i godzinę mamy klepniętą. Przypomnę tylko, że my ślubujemy maj roku następnego ale powiem Ci że ksiądz miał już 2 śluby przed Nami zapisane.
Dlatego ja osobiście radzę iść wcześniej, szczególnie jeżeli Ci zależy na konkretnej godzinie. Ja np chciałam na 17-stą i spóźniliśmy się dosłownie 10 minut, bo para która weszła przed Nami klepnęła tą godzinę

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca

Edytowane przez Atomoowka
Czas edycji: 2013-09-06 o 01:39
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 01:44   #643
magda_mjt
Zakorzenienie

11.07.2015

Magdalena & Mateusz- krótka historia i ślubne sprawy. Poznaliśmy się przez wspólnego znajomego i od 8 listopada 2005 roku oficjalnie jesteśmy parą. Od 4 lat mieszkamy razem w Szkocji i w gruncie rzeczy dłuższą część tego czasu można uznać, że żyjemy jak stare dobre małżeństwo . Ja jestem okropnie zapominalska, mam dość pozytywne nastawienie do życia i wiem, że co by się nie działo, to zawsze sobie poradzimy, bo jesteśmy razem. Mateusz jest nerwusem, ale poza tym jest w sumie idealny- zawsze o mnie dba, gotuje, jak trzeba to posprząta, zawsze mnie odbiera jak jestem poza domem, dba o nasze autko i wszystkie elektroniczne badziewia . Ogólnie mimo nieco różnych charakterów, jest nam razem bardzo dobrze i tak będzie do końca, bo tworzymy zgrany team . Zaręczyliśmy się 7 kwietnia 2013 roku. Ślub sentymentalnie 11 lipca 2015- 11 lipca to rocznica ślubu moich Rodziców, a 2015 rok to nasza 10 rocznica .

Kościół Parafia pod wezwaniem Podwyższenia Świętego Krzyża i Matki Bożej Nieustającej Pomocy, godzina 15:00
Lokal Dom Weselny Taurus w Ładnej (jest umowa)
Zespół Geminix z Tarnowa (jest umowa)
Fotograf Tomasz Totoń z Krakowa (umowe podpisujemy na przełomie września/ października)
Video Studio Filmowe Platinum z Krosna (jest umowa)
Makijaż Klaudia Kłos Make Up Artist, jestem już wstępnie zapisana
Fryzura Monika Marszałek (Kawa), jestem już wstępnie zapisana
Suknia totalnie nie mam jeszcze pojęcia, przyjdzie na to czas
Samochód marzenie TŻ Rolls Royce Silver Shadow, ja to bym wolała Jaguara XF, ale ogólnie jeszcze nie wiemy
Kwiaty jeszcze nie mam, wciąż szukam, ale pewnie coś na styl poniższych przykładów
Buty zamienne baleriny już mam Monsoon Louise, na początek obcasy chciałabym Dune Dally w kolorze ivory (ostatnio je wynalazłam, mają idealną wysokość obcasa- wciąż jestem niższa niż TŻ, a bardzo dobra i polecana marka)
Wódka skłaniamy się ku wódce Stumbras, ale do tego jeszcze sporo czasu
Tort piętrowy, w stylu angielskim, konkretny wygląd nie jest jeszcze sprecyzowany
Obrączki płaskie (bez wypukłości), prawdopodobnie matowe, moja z okrągłym diamentem (bądź z trzema), ja bym chciała żółte złoto, TŻ białe złoto. Zdjęcie poniżej wciąż nie przedstawia jaki ostatecznie kolor, ale model mniej więcej taki najprawdopodobniej
Kolor przewodni zielone jabłuszko, fuksja i biel
Motyw przewodni początkowo miał być motyl, ale możliwe, że nie będzie nic
Dodatkowe dekoracje tiulowe kule (głównie do dekoracji słodkiego stołu, który poza ciastami na normalnych stołach chciałabym mieć) oraz możliwe, że tiulowe kule i dekoracje świetlne w ogrodzie i altance
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obraczka-z-bialo-zoltego-zlota.jpg (11,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zielone-bukiety-ślubne-16-990x742.jpg (129,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (12,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_3394.jpg (135,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg green-poms.jpg (25,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8802822455326.jpg (51,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dune-ivory-dune-dally-satin-diamante-bow-trim-court-shoes-ivory-product-1-4367297-684588118_larg.jpg (19,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 25cm-mix-plum-green-wedding-kissing-ball-bride-flowers-decorations-artificial-rose-flower-ball-.jpg (92,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TOP_0842-TOP_0850.jpg (66,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg TOP_0811.jpg (49,9 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez magda_mjt
Czas edycji: 2013-09-07 o 00:54
magda_mjt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 01:45   #644
zanciapp
Zadomowienie

Cytat:
Dlatego ja się cieszę,że w naszej sali nie było już innych pasujących Nam terminów, tzn był właśnie koniec sierpnia ale Nam już tak późny termin nie pasował.
Ale wiesz co ja bym szła na żywioł, jak wstępnie na sali macie umówiony sierpień to bym już tak zostawiła. Sama po sobie wiem ze nie warto kombinować i utrudniać sobie z datami bo potem może wyjść gorzej.
może racja... od początku gadaliśmy o sierpniu... a potem nagle jakoś w mojej głowie pojawiły się inne miesiące... nasz rodzice wolą w sierpniu...
no nie wiem... pewnie i tak będę debatować jutro cały dzień, TŻ przyjedzie wieczorem, powiem mu o moich przemyśleniach, powie że nie mam co robić i tak kombinuje, będzie zaraz że ze mną to ciągle problemy i zostaniemy przy 22.08
tak prorokuje
Stary 2013-09-06, 01:48   #645
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
może racja... od początku gadaliśmy o sierpniu... a potem nagle jakoś w mojej głowie pojawiły się inne miesiące... nasz rodzice wolą w sierpniu...
no nie wiem... pewnie i tak będę debatować jutro cały dzień, TŻ przyjedzie wieczorem, powiem mu o moich przemyśleniach, powie że nie mam co robić i tak kombinuje, będzie zaraz że ze mną to ciągle problemy i zostaniemy przy 22.08
tak prorokuje
Ja Cię rozumiem, bo sama miałam takie rozterki, ale z łatwiejszą kwestią, bo fotografem . Też analizowałam wszystko przez dobre kilka dni, myślałam, pytałam, zastanawiałam się.... aż podjęliśmy decyzje i takiej się trzymamy, choćby nie wiem co . Cieszę się, że u nas data w ogóle nie była problemem .
Stary 2013-09-06, 01:49   #646
Bacardi_
Wtajemniczenie

Ehh.. idę jeszcze na jakiś serial popatrzeć i do spania, czas najwyższy dobranoc

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-06, 01:50   #647
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Ehh.. idę jeszcze na jakiś serial popatrzeć i do spania, czas najwyższy dobranoc
Póóóźno . Dobranoc, ja też lecę, ale już do spania, jutro praca ...
Stary 2013-09-06, 01:51   #648
zanciapp
Zadomowienie

Cytat:
Ja Cię rozumiem, bo sama miałam takie rozterki, ale z łatwiejszą kwestią, bo fotografem . Też analizowałam wszystko przez dobre kilka dni, myślałam, pytałam, zastanawiałam się.... aż podjęliśmy decyzje i takiej się trzymamy, choćby nie wiem co . Cieszę się, że u nas data w ogóle nie była problemem .
najbardziej mnie wkurza że TŻ jest wszystko jedno...
mówi że i tak będę jego żoną i tak więc co za różnica 3 miesiące wcześniej czy później faceci
Stary 2013-09-06, 02:00   #649
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
najbardziej mnie wkurza że TŻ jest wszystko jedno...
mówi że i tak będę jego żoną i tak więc co za różnica 3 miesiące wcześniej czy później faceci
Ale dobrze chłopak kombinuje . Faceci tacy są, niby chcą pomagać (przynajmniej obiecują), a koniec końców zawsze jest "zrób jak uważasz", a jako wytłumaczenie jest "chcę, żeby Tobie się podobało"/ "chcę, żebyś Ty była zadowolona" / "mi się zawsze to co Tobie podoba". Cwaniaczki .

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Właśnie, po raz pierwszy od kąd zaczęłam planować wesele, naszła mnie myśl na kolorowe szpilki... W kolorze limonkowym/ zielone jabłuszko nic nie jestem w stanie znaleźć na szybko, z niskim obcasem. Ale znalazłam za to, coś w fuksjowym, co całkiem mi się podoba . Choć nie wiem, czy nie wolałabym jednak zakrytych palców. Ale i tak odpadają, bo też za wysoki obcas ... jeszcze przez wysokość obcasa, zostanę jednak przy białych .
Stary 2013-09-06, 02:26   #650
zanciapp
Zadomowienie

Cytat:
Ale dobrze chłopak kombinuje . Faceci tacy są, niby chcą pomagać (przynajmniej obiecują), a koniec końców zawsze jest "zrób jak uważasz", a jako wytłumaczenie jest "chcę, żeby Tobie się podobało"/ "chcę, żebyś Ty była zadowolona" / "mi się zawsze to co Tobie podoba". Cwaniaczki .
no jakbym mojego TŻ słyszała
już się przyzwyczaiłam do tego powiem szczerze, w niektórych sytuacjach mi to nawet pasuje bo koniec końców jest tak jak ja chciałam ale czasem to mam takiego nerwa jak słysze te jego teksty że....

---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ----------

Właśnie, po raz pierwszy od kąd zaczęłam planować wesele, naszła mnie myśl na kolorowe szpilki... W kolorze limonkowym/ zielone jabłuszko nic nie jestem w stanie znaleźć na szybko, z niskim obcasem. Ale znalazłam za to, coś w fuksjowym, co całkiem mi się podoba . Choć nie wiem, czy nie wolałabym jednak zakrytych palców. Ale i tak odpadają, bo też za wysoki obcas ... jeszcze przez wysokość obcasa, zostanę jednak przy białych .

ja napewno będę mieć beżowe i napewno też wysokie (jakieś 12 cm myśle) bo ja jestem niska a TŻ wysoki i nawet w takich szpilkach będę mu za ramię

---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ----------

dobra, idę spać bo rano trzeba wstać
dobranoc
Stary 2013-09-06, 02:30   #651
magda_mjt
Zakorzenienie

Ex, Ty masz buty z tej stronki białebuty? Nie orientujesz się może czy w tych nietypowych kolorach oni robią skórzane buty (np. taki szafirowy, czy zielone jabłuszko, fuksja), czy tylko satyna?
Stary 2013-09-06, 06:51   #652
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

dzien dobry
dzisiaj widze sie z TZ wytesknilam sie
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 07:37   #653
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
10.05.2014

Ja: Roztrzepana, wiecznie uśmiechnięta, czasami zbyt szczera i zbyt głośna. Jak na lwa przystało lubi być w centrum uwagi i z chęcią miałaby zawsze rację. Chyba zbyt wymagająca w stosunku do bliskich, pedantka o jasno określonych zasadach.
Kocha bezgranicznie psy-jest wolontariuszką.
Najważniejsze osoby w jej życiu to synek Aleksander i przyszły mąż Piotrek

On: Bardzo ugodowy i spokojny. Nie zna słowa złość i kłótnia. Człowiek o niezwykle nietypowym poczuciu humoru.
Jak kocha to na zabój, choć niekoniecznie łatwo przychodzi mi wyznawanie uczuć. Mało mówi, domator.

My: Poznali się w pracy i choć początkowo się nie lubili, bo on był gburem stroniącym od ludzi a ona rozgadaną i rozwrzeszczaną małolatą to jednak coś zaiskrzyło. Połączyło ich wspólne biurko ( dosłownie i w przenośni). Skazani na siebie musieli zacząć rozmawiać. Tak zaczęła się ich przyjaźń która dość szybko przerodziła się w miłość
Mieszkają razem od ponad 2-óch lat, a razem są ponad 5.

Kościół: Parafia rzymskokatolicka św. Michała Archanioła w Warszawie- ślub godzina 18-sta
Sala: Park na Wojskiego w Markach
DJ: Dj Rafi- umowa podpisana
Kamerzysta: będzie ale jesteśmy w trakcie wybierania.
Foto:
Anna Sychowicz- umowę będziemy podpisywali w połowie września.
Samochód: pojedziemy albo terenówką mojej siostry albo wynajmiemy jakiś zabytkowe autko.
Buty: zdjęcie w załączniku
Suknia: nie wybrana ale chciałabym raczej prostą zarówno jeżeli chodzi o zdobienie jak i o krój.
Fryzura: zdecydowanie prosta, żadnych koków ani lakierowanych sprężynek. Coś dziewczęcego i subtelnego. Zamiast welony kwiatek lub delikatny wianek z kwiatów
Kolor przewodni: Fiolet

Inspiracje w załączniku

Ja też biorę ślub w maju i cieszę się że nie jestem sama w tym miesiącu w Naszym kalendarzu Maj to piękny miesiąc a przesądy z brakiem"r" nooo dla mnie bzdura totalna
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:16   #654
JudytaKas
Zakorzenienie

dzień dobry.
Jakież piękne słoneczko dziś, aż chciało się wstać. Plan na weekend wylegiwanie się z TŻ w łóżku i jakiś spacerek do lasu

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:22   #655
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
dzień dobry.
Jakież piękne słoneczko dziś, aż chciało się wstać. Plan na weekend wylegiwanie się z TŻ w łóżku i jakiś spacerek do lasu
U mnie tez piękne słonko świeci i błękitne niebo. A plany na weekend...weessselleeeee: cool:
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 08:31   #656
zanciapp
Zadomowienie

dzień dobry

się nie wyspałam...

ale słońce u mnie też piękne, szkoda że tego nie ma jak wykorzystać
Stary 2013-09-06, 09:15   #657
existence
Zakorzenienie

u mnie też słoneczko wypiję kawę i idę na targ
Cytat:
Ex a Ty a Ty gdzie masz w inspiracjach to autko zabytkowe co w poprzednim wątku miałaś? Zrezygnowaliście z niego?
nadal jest w planach ale ostanio spodobało mi się jeszcze jedno trochę inne i mam mętlik w głowie więc wstrzymuję się ze sprawą
Cytat:
Ex, Ty masz buty z tej stronki białebuty? Nie orientujesz się może czy w tych nietypowych kolorach oni robią skórzane buty (np. taki szafirowy, czy zielone jabłuszko, fuksja), czy tylko satyna?
ja zamawiałam na casani.pl nie na bialebuty

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

łoo już po 9, pamiętajcie o kciukach za joasie!
Stary 2013-09-06, 09:27   #658
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
U mnie tez piękne słonko świeci i błękitne niebo. A plany na weekend...weessselleeeee: cool:
o to będzie ja szaleje już za tydzień
Cytat:
dzień dobry

się nie wyspałam...

ale słońce u mnie też piękne, szkoda że tego nie ma jak wykorzystać
No nie ma, ale przynajmniej w biurze przyjemniej się siedzi.

Dziewczyny znacie dobre stronki ze strojami sportowymi? Muszę sobie dokupić nowe ciuchy - przede wszystkim legginsy, bądź ściśle przylegające spodnie i koszulkę, bo za często jestem na siłowni i nie nadążam z praniem

dniem twojego życia."
Stary 2013-09-06, 09:46   #659
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
o to będzie ja szaleje już za tydzień

No nie ma, ale przynajmniej w biurze przyjemniej się siedzi.

Dziewczyny znacie dobre stronki ze strojami sportowymi? Muszę sobie dokupić nowe ciuchy - przede wszystkim legginsy, bądź ściśle przylegające spodnie i koszulkę, bo za często jestem na siłowni i nie nadążam z praniem
może wybierz się do decathlona
Stary 2013-09-06, 09:56   #660
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
może wybierz się do decathlona
chciałabym niestety za daleko, a w sportowych to u mnie tak słabiutko jest.

dniem twojego życia."
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości