Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 09:26   #4861
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

KasiaK_

Super wybór, idealnie leży Suknia nie w moim stylu, ale muszę przyznać, że świetnie w niej wyglądasz
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:28   #4862
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

cześć

dziewczyny gratuluję roku do ślubu!

nam dziś mija 9 miesięcy od zaręczyn

moja suknia ma koło nie wygląda jakoś obszernie także w progu drzwi się zmieszczę spokojnie

za tydzień jadę do dekoratora o co mogłabym zapytać?

dziewczyny wasze suknie są równie śliczne jak moja
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:30   #4863
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
dzięki kochane za odpowiedzi co do halki z kołem, nie będę cytować żeby za długo nie było

wczoraj zapadła decyzja co do sukni

byłam wczoraj z mamą i bratem w salonach (w czerwcu byłam ze świadkową i bratową tż więc już rozeznanie miałam), więc tak, najpierw było Carmen o 11 (wzięłam dzień wolny) :
przymierzyłam moje 2 typy na końcu a wcześniej kilka innych sukni jeszcze (praktycznie w każdej było mi ładnie ale bez szału)
i stwierdzili, że te 2 moje najlepsze
i z argel http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4075.html
i luise http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#73
http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#74
odrzuciliśmy argel bo w pasie dziwnie przechodziła w tiul i średnio to na mnie wyglądało
luise, zachwycił ich tył i przód też i na mnie rzeczywiście wygląda ona pięknie, elegancko i delikatnie (ale czekała jeszcze nas Madonna)

na 13 pojechaliśmy do Madonny na Marszałkowską i tam przymierzyłam 3 (ostatnia to acadie, 3 z moich 3 typów)
te 2 pozostałe które zmierzyłam to: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3798.html kosztowała 5200, była w odcieniu kości słoniowej, wyglądałam w niej ładnie ale mnie postarzała
druga to była: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3726.html kosztuje 3000 i wyglądałam świeżo, dziewczęco ale mnie się ten materiał z którego zrobiony jest dół nie podobał (i stwierdziliśmy że mam celować w taki świeży, dziewczęcy wygląd)

no i przymierzyłam acadie (3 ze świętej trójcy argel, acadie, luise)
i spodobała im się bardzo (na równi z luise) , stwierdzili, że nawet biust mam w niej, przez ten wyprofilowany gorset powiem Wam, że na Marszałkowskiej mają ją w dużo lepszej jakości niż na Wilczej (mniej zniszczona, mniej brudna, te sztywniki w warstwach lepiej ją trzymają troszeczke w górze)

wróciliśmy do domu i rozpoczeliśmy debatę która lepsza bo nie byliśmy w stanie tak szybko podjąć decyzji na miejscu (luise czy acadie) no i wyszło na acadie

tak na prawdę to wybór był bardzo ciężki i zwyciężyła tym, że nie ma koła! od początku nie chciałam , ta halka w Carmen mnie demotywowała totalnie, nawet wczoraj zsuwała mi się w trakcie mierzenia (a miałam małą rozmiarowo) a co dopiero w tańcach i wystawała na dole, na delikatnych warstwach tej luise odznaczała się też na dole (bo bardzo cienki i delikatny dół ma ta nabla)
no i jak w tym tańczyć, koło swoje (przy tak lekkiej i delikatnej sukni) a Ty swoje, przy przeniesieniu przez próg też koło na 1szym planie

no i decyzja zapadła, będzie Acadie z hiszpańskiej kolekcji 2013 Elegantine z Madonny
w przyszłym tygodniu idę zamówić bo dziś do 16:30 w pracy a o 17 jedziemy do domów

tylko 2 welony kupię w Carmen bo mają delikatniejsze i ładniejsze niż w Madonnie

zdjęcie marne bo marne, słabo widać szczegóły, na żywo suknia jest piękna

(ale się napisałam ciekawe czy ktoś to całe przeczyta )
Przeczytałam! Piękna suknia, cudownie na Tobie leży, świetnie wyglądasz! Gratuluję podjętej decyzji!

Dziewczynom, które mają dziś rok do ślubu gratuluję! Bo to cieszy bardzo!!
Stary 2013-09-06, 09:49   #4864
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
G

A tak spytałam chytrze mojego K.:
- kochanie, ile byśmy mogli wydać na zaproszenia ślubne?
- hm, nie wiem, tak z 400-500?
- bo wiesz, znalazłam takie za 300...
- no to stówa w kieszeni!

Cytat:
wczoraj zapadła decyzja co do sukni

no i decyzja zapadła, będzie Acadie z hiszpańskiej kolekcji 2013 Elegantine z Madonny
w przyszłym tygodniu idę zamówić bo dziś do 16:30 w pracy a o 17 jedziemy do domów
nie załapałam się na zdjęcie ?

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:50   #4865
Kishlaczkowa
Zadomowienie

GRATULACJE Z RACJI ROCZKU DO ŚLUBU KOCHANE!

Podczytuję Was, ale u mnie się dzieje wiele i nie mam kiedy pisać

Wpadłam, aby powiedzieć Wam, że wczoraj byłam ze znajoma na poprawkach i... wygląda bajecznie!!! Już bym chciała mieć swoją, tą jedyną!

I pytanie - jakie programy polecacie do projektowania zaproszeń...?

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:04   #4866
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Baardzo dobre pytanie, podbijam...

I spadam do pracy, pewnie zajrzę późnym wieczorem

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:11   #4867
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny, byłam dziś z mamą i bratem na mierzeniu ostatecznym i mam do Was pytanie

te które mają już suknie: Wasze suknie są z halką na kole?

te które dopiero przed wyborem: planujecie kupić suknie z halką z kołem czy bez?

jakie są plusy i minusy tych 2 opcji, mam mętlik w głowie
Moja suknia (zdjęcie w załączniku) bez halki nie układa się zbyt dobrze.... Kupiłam halkę do sukni typu rybka z kołem, ale bardzo szybko je wyjęłam, gdyż wyglądałam jak "odwrócony lejek" czy dzwonek halka na bardzo sztywny tiul (sama stoi postawiona na podłodze), który pięknie "podbija" dół i fiszbina nie jest już potrzebna. Na wesele jednak profilaktycznie zapakuję ją do walizki i będę miała w naszym pokoju, bo kto wie, jak to będzie w tańcu. Gdyby suknia plątała się między nogami, poproszę świadkową i szybko wsuniemy fiszbinę w tunelik, by było jak najmniejsze koło i będzie super. Taki mam plam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 540x405_do-suknia-rondalla-905099.jpg (15,1 KB, 30 załadowań)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:16   #4868
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Moja suknia (zdjęcie w załączniku) bez halki nie układa się zbyt dobrze.... Kupiłam halkę do sukni typu rybka z kołem, ale bardzo szybko je wyjęłam, gdyż wyglądałam jak "odwrócony lejek" czy dzwonek halka na bardzo sztywny tiul (sama stoi postawiona na podłodze), który pięknie "podbija" dół i fiszbina nie jest już potrzebna. Na wesele jednak profilaktycznie zapakuję ją do walizki i będę miała w naszym pokoju, bo kto wie, jak to będzie w tańcu. Gdyby suknia plątała się między nogami, poproszę świadkową i szybko wsuniemy fiszbinę w tunelik, by było jak najmniejsze koło i będzie super. Taki mam plam
Piękna ta twoja kieca, ale ja chyba będę celować w coś w kształcie literki A. No ale jeszcze nie mierzyłam więc na 100% nie wiem. Świetny pomysł masz z tym kołem, zawsze można wsunąć lub wysunąć to koło
Stary 2013-09-06, 10:27   #4869
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
365 dni <3

alloffkowa, dotka90, Soul89,

zamawiam za rok o tej porze taką pogode
( u mnie słoneczko, nie ma gorąco, jest idealnie
O tym samym pomyślałam pogoda jest naprawdę super . Z tego co pamiętam rok temu też była taka więc mam nadzieję, że za rok się powtórzy

A tak nawiasem mówiąc zapisaliśmy się z TŻ na rekolekcje dla narzeczonych co prawda dopiero na listopad, ale po części odhaczone

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:29   #4870
Opiumalfa
Zakorzenienie

Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Baardzo dobre pytanie, podbijam...

I spadam do pracy, pewnie zajrzę późnym wieczorem
Photoshop. Można ściągnąć wersje testowa.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:36   #4871
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Piękna ta twoja kieca, ale ja chyba będę celować w coś w kształcie literki A. No ale jeszcze nie mierzyłam więc na 100% nie wiem. Świetny pomysł masz z tym kołem, zawsze można wsunąć lub wysunąć to koło
Dziękuję
W sumie ta moja to jest coś pośredniego między rybką a literką A.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:36   #4872
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
btw, przeglądam pierwsze tańce i co znajduję? Totalną porażkę
Straszne Nie wiem, czy państwo młodzi mają tak wysublimowane poczucie humoru, czy wodzirej. Generalnie nie mam nic do zabaw weselnych, ale niech one będą ze smakiem.

A w Rosji atrakcje weselne wyglądają tak

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
co bedziecie tanczyc?
Tango argetyńskie - poznaliśmy się własnie dzięki tej pasji

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja będę miała na kole, moja sukienka bez koła by się równała niemożności chodzenia w niej. Ale babka proponowała mi rozmiary koła: 3,5,7,8 i ja myślałam, że to które mierzyłam to pewnie z 7, a ona mi mówi, że to najmniejsze było :| Nie chcę wiedzieć jak ta suknia wyglądałaby z większym, ale pewnie wyglądałabym tak:
Ta stylizacja jest straszna

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Czytałam o izoteku i dermatolog mi o nim mówiła, że to już ostateczność i nie ma się gwarancji nawrotu, szczerze to bałabym się brać ten izotek na skutki uboczne.
No ja już wydałam kupe kasy i to bez konkretnego leczenia i rezultatów.
Teraz też próbuje z dietą specjalną na pryszcze przygotowaną przez dietetyka i unikam ciast, słodyczy, fast foodów, a bardzo często jadłam niezdrowe jedzenie, może to przyniesie jakieś efekty.
Przechodziłam wszystkie kuracje na trądzik, ale to dopiero izotek mi pomógł. Fakt, były skutki uboczne; byl nawrót, ale nigdy nie było tak strasznie jak przed kuracją. Co do diety - nie wiem, dopiero teraz odstawiam niezdrowe rzeczy. Na pewno pomogło mi odstawienie sklepowych/ apetcznych kosmetyków stricte do cery trądzikowej ( bardzo wysuszały skórę, a zmian wcale nie było mniej). Nawilżanie, ograniczne/ naturalne kosmetyki bardzo pomagaja

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
3. Dzis rozpacz i niezdecydowanie, a za rok poslubne baraszkowanie
Najbardziej do mnie przemówił ten tytuł

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
czy ten makijaż nadaje sie na slubny ? czy nie bardzo ? waszym zdaniem?
Mnie się bardzo podoba, jak ktoś lubi podkreślone oczy, to dlaczego miałby rezygnowac z takiego makijażuw dniu slubu?

mala_czarna_21 Pokażesz sukienkę?

cashmere Gratulacje Oby reszta przygotowań poszła bezproblemowo

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Zrobiłam własnoręczne podziękowania dla gości. Każdy z gości dostanie cukierka, żeby zobrazować jak to będzie wyglądać dałam to co miałam w domu, mambe Sznurek nawiązuje do stylu sali.
Fajne A jak do tego zrobisz komplet z winietkami, to dopiero będzie ekstra

Elrosa Idealnie wyszlo z zaproszeniami

KasiaK_080290 Niestety nie zalapałam się na zdjęcia, ze zdjęć katalogowych sukienka ładna. Mam nadzieję, że łdaniej na Tobie wygląda niż na modelce

niulka_1985 Piękna sukienka

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które mają już mniej niż rok do ślubu

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:40   #4873
anannke
Zakorzenienie

Witam was

Soul89 gratuluję zapisania się na rekolekcje - po nazwie domniemuję że to u Dominikanów- jeśli tak to super będziecie zadowoleni

Gratuluję dziewczynom roku do ślubu sama oczekuję z niecierpliwością na to

KasiaK_080290 nie załapałam się na zdjęcia tylko zerknęłam w necie jak wygląda suknia - bardzo ładna i na pewno ślicznie w niej wyglądasz. Jakbym mogła to poproszę o zdj. na priv

docik10 super pudełko

Co do PM 2013 to im gratuluję serdecznie - podczytuję trochę ich wątek i bardzo miła atmosfera tam jest widać dziewczyny zgrane i wieloma momentami i rzeczami się dzielą w klubie - troszkę szkoda bo chętnie by się zobaczyło jak wyglądały na żywo w dniu który zna się tylko z relacji z wątku... Poza tym fajnie widać jak to po ślubie już wszystko po tych emocjach trwa

Nie rozumiem trochę tylko tego że ktoś z premedytacją zachodzi w ciążę przed ślubem jak już ślub ustalony i na ślubie wypada 2-3 miesiąc no ale każdy robi jak uważa ważne żeby sam był zadowolony

Pomyślałam że szkoda że od nas tyle dziewczyn ucieka z wątku i sporo się nie udziela z tego co pamiętam z początków..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-09-06 o 10:42
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:54   #4874
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
O tym samym pomyślałam pogoda jest naprawdę super . Z tego co pamiętam rok temu też była taka więc mam nadzieję, że za rok się powtórzy

A tak nawiasem mówiąc zapisaliśmy się z TŻ na rekolekcje dla narzeczonych co prawda dopiero na listopad, ale po części odhaczone
rekolekcje?

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Gratuluje dziewczyny roku do ślubu
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:59   #4875
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Witam was

Soul89 gratuluję zapisania się na rekolekcje - po nazwie domniemuję że to u Dominikanów- jeśli tak to super będziecie zadowoleni

Gratuluję dziewczynom roku do ślubu sama oczekuję z niecierpliwością na to

A w Rosji atrakcje weselne wyglądają tak

Rosja to stan umysłu, nie do ogarnięcia

ane3kaa: Tak, w Gródku jak wysłałam zgłoszenie to wyskoczyło mi hasło "rekolekcje" niech im będzie, ważne, że nauki będą odbębnione

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Stary 2013-09-06, 11:24   #4876
KasiaK_080290
Zadomowienie

wstawiam jeszcze na trochę foty w tej sukni
bo bardzo mądrze wstawiłam na godzinę o 8 rano w piątek
(usunę wieczorem albo jutro rano)

zdjęcie katalogowe w ogóle nie przedstawia wyglądu sukni, nic na nim nie widać po prostu
http://www.elodie-photo.com/EGLANTIN...ges/Acadie.htm

pierwsze 3 zdjęcia z Madonny na Wilczej (suknia zniszczona, przybrudzona, sztywniki jakieś takie oklapnięte trochę) na 4 zdjęciu z Madonny na Marszałkowskiej o niebo lepszy stan sukni (bardziej zadbana) kolor śmietankowa biel, ciepły odcień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (80,9 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (71,8 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (87,1 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (65,2 KB, 66 załadowań)

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-09-06 o 11:28
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:27   #4877
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Red face Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Super! Pokażesz?
:

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

mala_czarna_21 Pokażesz sukienkę?

niulka_1985 Piękna sukienka

Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które mają już mniej niż rok do ślubu
jestem za tytułem o miłym ukochanym

GRATULUJE ROKU DO ŚLUBU !!

A to moja suknia

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2013-09-06 o 22:58
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:32   #4878
say-hello
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
GRATULACJE Z RACJI ROCZKU DO ŚLUBU KOCHANE!

Rowniez gratuluje -1 rocznicy
Do zaproszen: photoshop, corel, ilustrator

Kurcze, nie widze zdjec sukni na telefonie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:33   #4879
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

jestem za tytułem o miłym ukochanym

GRATULUJE ROKU DO ŚLUBU !!

A to moja suknia
mam taką samą!
gdzie kupiłaś? i za ile jesli można wiedziec?

gratuluje dziewczyny pieknych zakupów

osttanio jestem tutaj mniej, bo siedze w domu rodzinnym a tu internet chodzi tak jakby nie mógł... zresztą musze pisac licencjat także może to i lepiej dla mnie w sumie...

dziś z tż jedziemy oglądac panele na nasze mieszkanko i mam cichą nadzieje, że jak już coś kupimy to wreszcie ruszymy z remontem
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:38   #4880
misia880
Zakorzenienie

piękne macie dziewczyny suknie

moja jest taka skromniusieńka przy Waszych sukniach pieknych

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:39   #4881
enzunio
BAN stały

Przymierzałam podobną suknię do sukni Małej_Czarnej i Katarzyny (tylko moja miała prosty gorset) i wyglądałam jak pulpet, a Ty Mała tak ładnie Przez was mam kompleksy

Pytanie za sto punktów - robicie konkursy oczepinowe? Jeśli tak to jaki może być konkurs dla facetów NIEZBOCZONY i NIEZWIĄZANY Z PICIEM
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:40   #4882
ParisParisienne
Rozeznanie

KasiaK_080290 ja przeczytalam wybor swietny, ale zobacz na cos sie natknelam
http://tablica.pl/oferta/sprzedam-su...u-ID3t7ep.html

To chyba Twoja suknia ?

A w jakiej cenie byla Luise, bo tez nad nia mysle....

niulka_1985 suknia piekna! Bardzo dobry wybor ja szukam czegos innego, bo nie jestem zbyt wysoka...

mala_czarna_21 nice!!! a powiedz mi, czy wygodnie w takim nizszym gorsecie? Nie krepuje to ruchow?

i najwazniejsze..... Gratuluje roku!!! To piekny dzien, teraz bedzie z gorki

Edytowane przez ParisParisienne
Czas edycji: 2013-09-06 o 11:41
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:44   #4883
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:

A to moja suknia
Piękna
Stary 2013-09-06, 11:45   #4884
czekooczekolada
Zakorzenienie

piękne macie te Wasze suknie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-06, 11:47   #4885
justynkie
Wtajemniczenie

mala_czarna_21 i świat_katarzyny piękne te Wasze suknie Fajnie p0odkreślają talię, zazdroszczę!

KasiaK_080290 powtórzę jeszcze raz: zaje...ście! Czy dobrze czytałam rano w klubie, że chcesz schudnąc parę kg? Chyba żart...

misia880 a kto powiedział że suknia ślubna tylko z falbanami albo Swarovskym? Twoja jest piękna, skromna, delikatna.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Pytanie za sto punktów - robicie konkursy oczepinowe? Jeśli tak to jaki może być konkurs dla facetów NIEZBOCZONY i NIEZWIĄZANY Z PICIEM
Podobno furorę robi zabawa w taniec dwóch mężczyzn gdzie jeden robi za kobietę

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:49   #4886
enzunio
BAN stały

Justynkie no wiem Ale to mieli nasi znajomi i nie chcieliśmy aż tak odgapiać, chociaż to jest fajne (nawet dla mnie, która zawsze ucieka jak zaczynają się zabawy)
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:50   #4887
Soul89
Zadomowienie

KasiaK_080290 i mała_czarna_21: Pięknie wyglądacie

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2013-09-06, 11:51   #4888
ParisParisienne
Rozeznanie

Czy mierzlyscie suknie firmy Elizabeth Passion? Czy wiecie jakie sa ich ceny, mniej wiecej?

Wlasnie sie na nie natknelam i bardzo mi sie spodobaly.....
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:02   #4889
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Czy mierzlyscie suknie firmy Elizabeth Passion? Czy wiecie jakie sa ich ceny, mniej wiecej?

Wlasnie sie na nie natknelam i bardzo mi sie spodobaly.....
W zaszłym roku się dowiadywałam, suknia z koronkową górą i dołem kosztowała 3.600.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:04   #4890
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
wstawiam jeszcze na trochę foty w tej sukni
ślicznie wyglądasz!
Cytat:
A to moja suknia
piękna!

gratuluję dziewczyny roku do ślubu

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości