|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42662715]Melduję 30 min hula hop.[/QUOTE]
![]() Cytat:
![]() wow! 2 razy? przecież to ma chyba z 7 sezonów ale cieszę się, bo niedługo zaczynają się nowe odcinki niektórych seriali oo, Primark ![]() ja jadę do Czarnogóry ![]() a do długich podróży busem jestem przyzwyczajona, bo kilka lat z rzędu jeździłam na obozy autobusami Grecja, Włochy, Hiszpania... raz jechaliśmy 27 godz., bo trzymali nas długo na przejściu granicznym także nie przeraża mnie taka trasa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4772 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do kosmetyków to właśnie przeglądałam na blogach.Cytat:
Dla nas to nie lepiej dla nich pewnie tak
|
||
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie jest heroinka, ja się pytam..?
|
|
|
|
#4774 | |
|
Konto usunięte
|
Chyba u mamusi
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() Rok temu było tylko 24 a i tak długo. Jak to dobrze jechać swoim autem
|
|
|
|
|
#4775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez byłam w Belgii w tym roku ale byłam w tygodniu, 2 dni piwo pyszne mają 2kg przywieźliśmy do kraju Cytat:
, teraz już na bieżąco oglądam ![]() no pupencja fajna :P Czarnogóra podobno piękna jest, ja bym chciała w przyszłym roku do Chorwacji pojechać, wyciągam TŻ rodziców samochodem ![]() a z kim jeździsz? Turystyka studencka? Ja bym się do Włoch tak przejechała, mają fajny wyjazd . Jak na razie w tym roku zwiedziłam 4 kraje, teraz jadę jeszcze do 5 i na razie starczy . No ewentualnie z Sylwestrem bym pokombinowała, ale zobaczymy jak z pracą i kasą będzie.
|
||
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdrosze Wam takiego studenckiego\licealnego zycia...
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
siema z rana
![]() Madziu powtórka z rozrywki mówisz? fajnie Ci ![]() Sikorka tak piszecie o belgijskiej czekoladzie, że aż mi się zachciało jakiejkolwiek czekolady u mnie dzisiaj piękna pogoda, czyste niebo, słońce daje na maksa, więc pewnie wieczorem zamelduję rolki ( zaczęłam się ruszać, przedwczoraj biegałam, wczoraj rolki, dzisiaj pewnie też, także wyczuwam wzrost na wadze... )idę ogarnąć jakieś śniadanie i kawuchę
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-09-06 o 12:05 |
|
|
|
#4778 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
traxx wiem, wiem
tylko że ja chodzę spać koło 4 w wakacje i jak wstaję to jest po 11. muszę po mału się przestawiać na czas akademicki ciekawe jaki nam plan dowalą ![]() dzisiaj nastawię budzik na 10:30 i codziennie będę zmniejszać o pół godziny
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-09-06 o 12:21 |
|
|
|
#4780 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno nie miałaś @, więc ten wzrost może być właśnie tym spowodowany ![]() Cytat:
Taa. Najchętniej bym się z tego wymiksowała, ale za niektórymi mordkami się stęskniłam no i mamy pogadać o wyjeździe, bo to już za tydzień ![]() U mnie też ładnie, ale mi jest ziiiiimno. Braaawo sportowcu Ty nasz ![]() Heroinka Co Ty taka milcząca jesteś? Wracaaaaj, trzeba wykończyć wątek przed jutrzejszym wyjazdem Blaszoka ![]() Heej Biorę się za obiad zaraz, bo już głodna jestem. Nie pamiętam kiedy go ostatnio tak wcześnie robiłam Tylko najpierw inspirację muszę znaleźć.ś: manna na mleku z 1/2 wiejskiego, 1/2 brzoskwini i śliwką
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Ide robic sobie rybke na parze i szpinaka
tylko z makaronem chcialam a mam tylko bialy....
|
|
|
|
#4783 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42663490]Chyba u mamusi
![]() Również przeżyłam 27 godzin jazdy wracając z Belgii, o matko ![]() Rok temu było tylko 24 a i tak długo. Jak to dobrze jechać swoim autem [/QUOTE]a to wiem, tylko że się nie odzywa ![]() czasem trzeba pocierpieć, żeby zobaczyć i przeżyć coś fajnego ![]() Cytat:
![]() w Chorwacji też nie byłam, a chciałabym StudentTravel ![]() we Włoszech już byłam, ale pojechałabym znowu, bo 1) mogłabym pogadać z kimś po włosku, 2) mam tam kilku znajomych, 3) Włochy (i Włosi ) są cudowne kuuurcze, fajnie, że tyle pozwiedzałaś ![]() mnie się marzy Eurotrip ![]() Cytat:
a coś słabiutko z tym SPAMem dzisiaj
|
||
|
|
|
#4784 |
|
Zadomowienie
|
u mnie dzisiaj budyń na śniadanie na chudym mleku, bez cukru i z dżemem domowej roboty, na obiad była pierś z kurczaka z serem, kuskusem i pomidorami. Nie jest źle, ale mam straszną ochotę na coś słodkiego
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia sportowcu
![]() za 3 tygodnie wracam do MS przez 3 lata się odzwyczaiłam od pewnych rzeczy i teraz ciężko mi się dogadać z nimi jak jestem w domu przez wakacje
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
No to Ty narobilas mi jeszcze wiekszego
![]() Ja tez marze o tym zeby juz byc na swoim... |
|
|
|
#4788 |
|
Konto usunięte
|
Jaki upał u mnie ledwo oddycham
Poodkurzałam mieszkanie i jeszcze bardziej mi gorąco. No więc chyba powoli mogę się pakować do domu. Wkurzyłam się bo Tż kazał mi decydować czy mam jechać czy wolę zostać i widział, że mi źle podjąć tą decyzję no więc wczoraj powiedziałam, że zostaję. A ten mi pisze smsa, że lepiej będzie jak pojadę do domu, że nie chce bym się sama męczyła całymi dniami i może akurat coś mi wyjdzie w PL. Chciałam jechać, ale nie chciałam go zostawiać i teraz to mnie zdenerwował bo mógł to od razu powiedzieć, a nie kazał mi dwa dni się męczyć
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
traxx TŻ myśli o Twoim szczęściu
|
#4790 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooooo mam niedobór żelaza, tzn chciałam ostatnio krew oddać i miałam niedobór lekki i chcę nadrobić i w połowie września się znowu wybrać na oddanie ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42664933]Jaki upał u mnie ledwo oddycham Poodkurzałam mieszkanie i jeszcze bardziej mi gorąco. No więc chyba powoli mogę się pakować do domu. Wkurzyłam się bo Tż kazał mi decydować czy mam jechać czy wolę zostać i widział, że mi źle podjąć tą decyzję no więc wczoraj powiedziałam, że zostaję. A ten mi pisze smsa, że lepiej będzie jak pojadę do domu, że nie chce bym się sama męczyła całymi dniami i może akurat coś mi wyjdzie w PL. Chciałam jechać, ale nie chciałam go zostawiać i teraz to mnie zdenerwował bo mógł to od razu powiedzieć, a nie kazał mi dwa dni się męczyć [/QUOTE]heh a on tam długo jeszcze zostanie?
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie miala o to samo spytac
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42665301]miesiąc[/QUOTE]
Czyli w sumie nie tak zle.... |
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
no a nasza szkoła ma zaklepany od kilku lat taki dworek 20 km ode mnie
pięknie tam jest ) W najbliższych dniach dopinamy sprawy fotografa i kamerzysty jest to problem, bo w klasie się kłócą (jak zawsze) no ale... trzeba podjąć jakąś decyzję przecieżcześć dziewczynki już po szkole uffff plan nam się zmienił i jest zayebisty! 3 razy kończymy o 12:30, a raz nawet o 11:30 ![]() Dziś wyjątkowo sportowy dzień jest, bo najpierw siatkarze, potem piłkarze fajnie, lubię jak tyle sportu można w tv pooglądać
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo coś dużo ostatnio w Twoim życiu upodobania do księżniczek
chcesz nam coś powiedzieć?
|
#4797 | ||
|
Tajka
|
Obejrzałam 2XL.
Smutne to trochę Zobaczymy, co się będzie działo dalej, ale zapowiada się ciekawie A to ciacho na końcu odcinka
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nasza wątkowa Księżniczka Dżona
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Yyy w sumie jak każda z nas chciałaby byc księżniczka
traktowana jak księżniczka![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

w ogóle jestem wkręcona w te wszystkie sitcomy amerykańskie
i seriali tez masę oglądam
w piątek jadę do Berlina
mam zamiar jak najmniej spakować i obkupić się w drogeriach i primarku
Grecja, Włochy, Hiszpania... raz jechaliśmy 27 godz., bo trzymali nas długo na przejściu granicznym
także nie przeraża mnie taka trasa 

Nie chce żebyście mnie źle odebrały. Wiem, że waga 50,5kg jest mała ale boje się co będzie dalej...wiem również, że niektórzy mają jeszcze dużo do zrzucenia i mogą stwierdzić, że mój problem to żaden problem ale nie po to włożyłam tyle wysiłku, schudłam żeby teraz wrócić do wagi wyjściowej. Obecnie - tyje z powietrza i czuje się z tym źle. Jem jakieś 1600-1700kcal (zapotrzebowanie przy moim wzroście ok 1900-2000), jem zdrowo. Nie mam sił już do tego

a on tam długo jeszcze zostanie?