|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: * perfumy - Thierry Mugler, Guerlain, Nina Ricci, Gucci & Stella Cadente
a czy interesuje Cię może Dolce&Gabbana - Women ? 75 ml
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Może któryś z moich zapachów wpadnie Ci w oko za Angela?
![]() EDIT chyba równocześnie posty pisałyśmy pryzmy wolałabym nie na zapach zamieniać jednak, może coś poza nimi by Cię interesowało?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Mariolko, pytałaś już mnie o to
![]() Niestety nie.
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
interesuje mnie Insolence ,na wymianę mam to co w wątku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 Od razu mówię ,że Lolita L jest narazie wstrzymana od wszelkich wymian ![]() Po za tym mam Puder Innocent w pędzlu ,piękny limitowany sypki róż DiorShow. Mam nadzieję ,że sobie coś wypatrzysz
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda
bo z kolei mi zależy za nie raczej coś z pielęgnacji, boję się praktycznie w ciemno za zapach (wiem, że Angel mi się podobał, ale nie pamiętam dokładnie, a na dodatek z moim wariackim nosem nigdy nic nie wiadomo ) Ale może kiedyś uda się nam jakaś wymiana (chyba żeby Cię jeszcze skusiła limitowanka, ale Chanel - puder rozświetlający Chatin de Chanel, do cer jasnych, chłodnych)
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- sypki róż Diorshow Powder (tester) w kolorze Catwalk Pink ,pare razy użyty ,zużycie minimalne. - cienie Dior 5 Couleurs w kolorze 290 Sweet Illusion ,tester w przezroczystym plastikowym opakowaniu ,1 raz użyty ,zużycie znikome. (jeszcze aktualne?) - Maybelline Dream Mousse Blush w kolorze Dolly Pink (jasny róż ze złotymi drobinkami),używany,żużyc ie malutkie - róż do policzków Bourjois Pastel Joues w kolorze Lilas D'or 33 ( ciemny róż przełamany mnóstwem złotych iskrzących drobinek ) ,używany - puder Angel Innocent w pędzlu o wadze 10 g ,używany,zużycie minimalne no i oczywiście jeszcze "zawieszone" L
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmmm... Szczerze mówiąc nie lubię kosmetyków Chanel... Strasznie podobają mi się tylko pryzmy
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co powiesz na wymianę róż Dior + Dream Mousse Blush + Bourjois Pastel Joues? lub Puder Angel Innocent + Dream Mousse Blush + Bourjois Pastel Joues? lub Cienie Dior + Dream Mousse Blush + Bourjois + odlewka L Lempickiej? |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poproszę o chwilkę do namysłu /edit/ Agatko, chyba byłabym chętna na opcję" różową" (1)
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2007-05-03 o 15:44 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Zobacz u mnie - mam kilka zapachów.Oprócz tego przyleci do mnie Wish - ok.50 ml i nie wiem czy mi się spodoba bo wzięłam w ciemno.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Które zapachy/zapach Ci się u mnie podobają?Cytat:
|
|
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Napisz mi proszę jeszcze jak oceniłaś zużycie i czy rzeczywiście jest tam 42ml? Flakonik jest troszkę problematyczny w ocenie zużycia stąd moje pytanie ![]() Ja właśnie sobie testuję Insolence i jak do wieczorka gust mi się nie zmieni to napiszę i dobijemy targu ![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ubytek jest nieco mniejszy niż 10ml - widac to po przechyleniu flakonika
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Rush.
Wish faktycznie dotrze do mnie ok. wtorku i nie wiem jak zareaguje na tę słodkość o której tylko czytałam. Mam jeszcze Givenchy Amarige D'amour - edp ok. 17/30 - może chcesz za Rush ? |
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tej wersji Amarige nie znam...
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz...skleroza
dobrze, że chociaż nie boli
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Angel Lily
Mam: -Jasmin Sephory 45ml -Amor Amor 20ml -Lovely 20ml -Oriental Summer 40ml -Amorito 25ml -Madness 40ml -Baby Doll 45ml -nową nie otwieraną paletę Sephora(rozświetlacz, rózowy zgaszony róż, cienie: biel, róż, brąz, 3 błyszczyki: beż, róż, transparentny, duże lusterko, aplikator i pędzel) -miniaturę Very Irresistible -miniaturę Hot Couture White
|
|
#23 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
jestem zdecydowana na Insolence Ninki jeszcze nie sprawdziłam ,ale Insolence sobie zaklepuję jeśli można ![]() W wolnym czasie napisz mi adresik na PW i dokończymy wymiany. Miłego dnia! |
|
|
|
|
#25 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo nie lubię tego zapachu, więc niestety podziękuję.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Matura..
..kiedy to było...Mam nadzieję ,że dobrze Ci poszło.A może chcesz Diora Miss Dior Ch. za Gucci?Chociaż jeszcze musze to przemyśleć bo zapach mi się podoba ,ale mam wrażenie ,że jest na mnie SMUTNY... ![]() A może chciałbyś odsypke 15 ml ( mam takie pudełeczko) sypkiego pudru Estee Lauder So Ingenious - 01 light.Jest bardzo wydajny. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-05-04 o 16:11 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na zdjęciach jest paleta moja używana a Ty dostałabyś całkiem nową, nie otwieraną w pudełku Te błyszczyki rudy i różowy tylko są z wierzchu w takim intensywnym kolorze i ten beż na ustach jest bardziej neutralny (pisze bo mi np rude kolory zupełnie nie pasują a ten błyszczyk tak .edit: to zdjęcie katalogowe ze strony francuskiej Sephory lepiej oddaje kolory niż moja fotka!!!! moje jest bardzo wychłodzone a ta paleta jest bardziej neutralna
Edytowane przez Etiuda Czas edycji: 2008-07-17 o 13:29 |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale aktualnie bardzo potrzebuję zastrzyku gotówki i zastanawiam się nad wystawieniem tego zapachu na Allegro. Jeśli dziś udałoby mi się załatwic fotkę, to Angel poleci na aukcję. Jeśli nie, to pomyślę nad wymianą. Kolory cieni, błyszczyków i róży są ładne, ale właśnie niedawno sprawiłam sobie podobne... Może wzięłabym wówczas dla siostry. Naprawdę muszę to przemyślec. A dziś moje myśli skupiają się tylko na "Kreacjach mężczyzn w polskiej literaturze XXI w. Omów na wybranych przykładach" Czyli mojej prezentacji na maturze ustnej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

bo z kolei mi zależy za nie raczej coś z pielęgnacji, boję się praktycznie w ciemno za zapach (wiem, że Angel mi się podobał, ale nie pamiętam dokładnie, a na dodatek z moim wariackim nosem nigdy nic nie wiadomo 

..kiedy to było...Mam nadzieję ,że dobrze Ci poszło.