Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 12:55   #4501
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Ja wiem, że "przez lekarzy, zgodnie z regułą Naegelego, pierwszy tydzień ciąży liczony jest od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli około 14 dni przed faktycznym poczęciem dziecka. Stąd też przyjmuje się, iż cała ciąża trwa 280 dni (w praktyce 266 dni od koncepcji), czyli 40 tygodni, a więc 9 miesięcy kalendarzowych." No,ale dla mnie to chore, dlaczego mam sobie doliczać te dni, w których jestem pewna że nie było stosunku, i nie doszło do zapłodnienia.. Bo jeśli mam liczyć jak lekarz jestem w 5t3d ciazy co jest w ogole absurdalne z wynikiem bety..
Tak jest dla uproszczenia Jakby każdy lekarz przy każdej ciężarnej miał się rozdrabniać kiedy która miała owu to by było za dużo tego wszystkiego Kobieta w ciąży sama wie kiedy było i sobie dla siebie może liczyć, ale jak ktoś zapyta w którym jesteś tygodniu to się podaje ten od ostatniej @. No tak już jest
Stary 2013-09-06, 13:04   #4502
gosius91
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Tak jest dla uproszczenia Jakby każdy lekarz przy każdej ciężarnej miał się rozdrabniać kiedy która miała owu to by było za dużo tego wszystkiego Kobieta w ciąży sama wie kiedy było i sobie dla siebie może liczyć, ale jak ktoś zapyta w którym jesteś tygodniu to się podaje ten od ostatniej @. No tak już jest
dla mnie z lekka paranoja, ja wiem że jestem w 3 tygodniu,a lekarz mi będzie 5 wciskał

Uciekam gotować obiadek..

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:05   #4503
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że "przez lekarzy, zgodnie z regułą Naegelego, pierwszy tydzień ciąży liczony jest od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli około 14 dni przed faktycznym poczęciem dziecka. Stąd też przyjmuje się, iż cała ciąża trwa 280 dni (w praktyce 266 dni od koncepcji), czyli 40 tygodni, a więc 9 miesięcy kalendarzowych." No,ale dla mnie to chore, dlaczego mam sobie doliczać te dni, w których jestem pewna że nie było stosunku, i nie doszło do zapłodnienia.. Bo jeśli mam liczyć jak lekarz jestem w 5t3d ciazy co jest w ogole absurdalne z wynikiem bety..
Kochana ja betę robiłam chyba w 4 tygodniu i którymś dniu i wyszedł mi wynik 300. A normy dla 4-5 tygodnia były liczone w tysiącach.

Bo normy dla bety są podawane dla właściwego wieku płodu. A ciążę liczy się od miesiączki.

Tego nie idzie ogarnąć

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:06   #4504
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Eee tam ja lubię jak jesteście wiecie jak ktoś dopiero czeka na dni płodne to wiadomo, że co tam będzie pisać wiele jak nic się nie dzieje sama tak mam a bywa i tak, że dziewczyny znikają chwilowo i to bez względu na to czy staraczki czy zaciążone dobrze nam ze sobą i nie psujmy tego
Niektóre się starają dłużej i im nie wychodzi i się dołują... ale moim zdaniem to nie powód aby uciekać z wątku... trochę tak nie ładnie z ich strony bo ja też już trochę czekałam trochę się staram i w sumie łącznie minęło już hoho... a mimo to jestem ciągle z wami, czasem mniej czasem więcej no ale pisałam, że mąż ma urlop więc więcej czasu spędzam z nim niż z komputerem musicie wybaczyć
Max u nas w klubie mamy mamuśki i te w zaawansowanej ciąży i teraz wy, staraczki i jest super !! tu też tak może być i tak jak God napisała dziewczyny znikają z różnych powodów nawet mnie chwilę nie było bo musiałam trochę pozbierać myśli.

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
ja tam się cieszę, że są tu na wątku zafasolkowane, nawet jak człowiek nie wie co napisać to chociaż poczyta, zawsze to jesteśmy mądrzejsze na przyszłość ja nie mam nikogo z kim mogłabym pogadać na tematy około-ciążowe, co prawda szwagierka zaniedługo będzie rodzić ale jakąś taką tajemnicę robi z tej ciąży, strasznie trzeba za język ciągnąć. nie to nie. a tu z "obcymi" kobietkami można więcej i bardziej szczerze pogadać.. Mamuśki zostańcie tutaj zawsze to i my się czegoś więcej dowiemy, tak na przyszłość
Dokładnie!! przecież są inne wątki mamusiowo-staraczkowe i wpadają tam laski, które już urodziły i wspierają te które czekają na II kreski

Dla mnie to normalne, że skoro wynik bety wskazuje na 3 tydzień ciąży to zawsze dolicza się do tego 2 tygodnie bo tak jest i już a co jeżeli ktoś ma owulację po 3 tygodniach od OM plus 3 tygodnie wg bety to wtedy wychodzi większa głupota ;p bo 6 tydzień a porównując do tej pierwszej różni się tylko 1 tygodniem bo miała późna owulkę ;p i wychodzi, że niby ciąża starsza o 1 tydzień a jest na odwrót nie wiem czy nie namieszałam ;p

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-09-06 o 13:10
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:06   #4505
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Kochana ja betę robiłam chyba w 4 tygodniu i którymś dniu i wyszedł mi wynik 300. A normy dla 4-5 tygodnia były liczone w tysiącach.

Bo normy dla bety są podawane dla właściwego wieku płodu. A ciążę liczy się od miesiączki.

Tego nie idzie ogarnąć
zauważyłam no,ale nic wg mnie jestem w 3 tygodniu, a wg regułki jestem w 5 tygodniu ide gotowac, do wieczora

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-09-06, 13:06   #4506
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie z lekka paranoja, ja wiem że jestem w 3 tygodniu,a lekarz mi będzie 5 wciskał

Uciekam gotować obiadek..

Ale w tych 5 tygodniach i tak każdy bierze poprawkę na te dwa tygodnie
I nie jesteś w 5tym, a 6tym tygodniu kochana

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-09-06, 13:11   #4507
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
tylko ona zrobila test dwa dni po planowanej @ czyli jakieś 6 dpo i wyszedł !!!!
i wiem na bank nie kłamała.
tylko oni akurat się starali ( w tym cyklu co zaszła nie,bo tż nie były, tylko ten jeden dzień, ale ogólnie to się starali)
Może się pomyliła ze wcześniejszą @, tzn może wyglądało jak @, ale to nie było to

Cytat:
Dzień dobry

W załączniku wynik bety, odebrałam ją przed sekundą ;-)

Super!! I to jaki porządny od razu że Ty tyle wytrzymałaś z tym testowaniem

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:24   #4508
Elfka86
Zakorzenienie

Cały dzień mi dziś zimno normalnie już czuję zimę znów mnie odmrozi
Stary 2013-09-06, 13:27   #4509
zubi89
Zakorzenienie

Widziałam, że pisałyście o testach ja kupiłam w tym miesiącu taki http://allegro.pl/test-ciazowy-kardi...517795879.html
Spodobało mi się w nim to, że można zakryć wynik a że mam długi język to od razu musiałabym powiedzieć o ciąży Tż więc postanowiłam, że ten test pokaże jak wyjdą mi II kreski na wszelki wypadek zakupiłam 2 ;p w aptece ten test kosztuje prawie 10zł ale u mnie takich nigdzie nie było.

Stary 2013-09-06, 13:29   #4510
kw14tuszek
Raczkowanie

ide zaraz po wyniki tej prolaktyny kurcze może jestem dziwna ale chciałabym chyba żeby w końcu czarno na białym wyszło że coś jest nie tak, żeby można było w końcu coś z tym zrobić dobra wiem, dziwna jestem

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Widziałam, że pisałyście o testach ja kupiłam w tym miesiącu taki http://allegro.pl/test-ciazowy-kardi...517795879.html
Spodobało mi się w nim to, że można zakryć wynik a że mam długi język to od razu musiałabym powiedzieć o ciąży Tż więc postanowiłam, że ten test pokaże jak wyjdą mi II kreski na wszelki wypadek zakupiłam 2 ;p w aptece ten test kosztuje prawie 10zł ale u mnie takich nigdzie nie było.
ale fajny życzę aby Ci pokazał II kreseczki
Stary 2013-09-06, 13:30   #4511
gosius91
Zakorzenienie

Ooo nie, cowie - 6tyg to ja sobie nie dam wmowic napewno ! :p jezeli juz mam trzymac sie tej calej otoczki ze 2tyg sie dodaje, to jestem w 5. Jeszcze musze TZ to wytlumaczyc jak wroci z pracy.. Juz widze jego mine hehe. I jak pojde do lekarza, to poprosze o konkretne tlumaczenie

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-09-06, 13:33   #4512
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cały dzień mi dziś zimno normalnie już czuję zimę znów mnie odmrozi
Już na dworze macie zimno?
U nas się jeszcze trochę słoneczka trzyma

Powiem Wam, że odkryłam właśnie czemu ten wątek mamusiek jest taki do
Jest tam ich kilka, które są jako tako ze sobą zapoznane i tylko ze sobą gadają.
Jak jedna z nich opisała swoje USG to się zrobił odzew.
Jak się Gosia pochwaliła betą to nawet nikt pół komentarza nie poświęcił.

One są po prostu zamknięte na nowe osoby. Co pogrąży ten wątek, bo to jest jeszcze czas, kiedy będą miały duży napływ nowych mam Przecież do terminów czerwcowych jeszcze sporo czasu.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Ooo nie, cowie - 6tyg to ja sobie nie dam wmowic napewno ! :p jezeli juz mam trzymac sie tej calej otoczki ze 2tyg sie dodaje, to jestem w 5. Jeszcze musze TZ to wytlumaczyc jak wroci z pracy.. Juz widze jego mine hehe. I jak pojde do lekarza, to poprosze o konkretne tlumaczenie

No, ale masz 5 tydzień i któryś dzień, prawda? Czyli zaczęłaś 6 tydzień ciąży

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
ide zaraz po wyniki tej prolaktyny kurcze może jestem dziwna ale chciałabym chyba żeby w końcu czarno na białym wyszło że coś jest nie tak, żeby można było w końcu coś z tym zrobić dobra wiem, dziwna jestem [COLOR="Silver"]
Zawsze ewentualnie lepiej jest wiedzieć co leczyć

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-09-06, 13:36   #4513
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Powiem Wam, że odkryłam właśnie czemu ten wątek mamusiek jest taki do
Jest tam ich kilka, które są jako tako ze sobą zapoznane i tylko ze sobą gadają.
Jak jedna z nich opisała swoje USG to się zrobił odzew.
Jak się Gosia pochwaliła betą to nawet nikt pół komentarza nie poświęcił.

One są po prostu zamknięte na nowe osoby. Co pogrąży ten wątek, bo to jest jeszcze czas, kiedy będą miały duży napływ nowych mam Przecież do terminów czerwcowych jeszcze sporo czasu.

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

No, ale masz 5 tydzień i któryś dzień, prawda? Czyli zaczęłaś 6 tydzień ciąży

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Zawsze ewentualnie lepiej jest wiedzieć co leczyć

Jakby w tym cyklu sie udało to bym miała wg OM termin na 19.06 podoba mi sie ta data

Stary 2013-09-06, 13:38   #4514
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Zimno eee nie 23 stopnie i słonecznie ale mnie jest generalnie zimno, tylko jak jest koło 30 stopni to wtedy nie

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Ja już śpię pod kołdrą i dwoma kocami
Stary 2013-09-06, 13:38   #4515
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:

cowie ma racje

3190g, 55cm

Edytowane przez debraM
Czas edycji: 2013-09-06 o 13:42
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:41   #4516
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Zimno eee nie 23 stopnie i słonecznie ale mnie jest generalnie zimno, tylko jak jest koło 30 stopni to wtedy nie

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Ja mam to samo Przynajmniej wiem, ze nie jestem jakaś dziwna a mój Mąż się ze mnie śmieje, ze jak nie ma upałów to dla mnie zima Lato wg mnie trwa 2 miesiące a reszta to mróz
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:42   #4517
Lea_ny
Zakorzenienie

Hello
Znowu tłuczecie jak szalone i nie mam kiedy z Wami pisać. Jutro mam wolne, ale w weekend pewnie akurat znowu niewiele będzie się tutaj działo

Przeczytałam sobie dzisiejszą poradę na Ovuf - żeby nie pić napojów gazowanych, bo podnoszą poziom kortyzolu. I przypomniało mi się, że jak byłam w szpitalu endo, to wyszło mi, że mam tego hormonu za mało (co podobno też może utrudniać zajście) - czyli wychodzi na to, że powinnam doić Colę litrami?

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
mnie tam też nie przeszkadza, że ciężarówki są wśród nas, co prawda złapał mnie dzis jakiś dołek i mam wrażenie, że nikt mnie nie zauważa nawet tutaj, ale to trudno,
jeszcze się dowiedziałam, że być może na moją owulke mojego tż nie będzie - praca, już mu zapowiedziałam, że chocbym musiała helikopter wynająć, to i tak go wtedy dorwe
Mnie też nikt nie zauważa!!

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
W dodatku mój tż to też były piłkarz i cały bity dzień siedzimy przed tv i słucham kto strzelił jaką bramkę, kogo przenieśli, kupili, sprzedali. Gdzie był faul a gdzie spalony Zwariować można!
Mój też był piłkarzem Ale na szczęście fascynuje go tylko oglądanie piłki i granie w nią - nie podnieca się tym na co dzień jakoś wybitnie (ma takiego kolegę, co za każdym razem jak przychodzi, to tylko nawija o piłce ).
Stary 2013-09-06, 13:42   #4518
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:

mam tak samo teraz spię pod kołdrą i jednym kocem i jest tak ok

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:45   #4519
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość

Przeczytałam sobie dzisiejszą poradę na Ovuf - żeby nie pić napojów gazowanych, bo podnoszą poziom kortyzolu. I przypomniało mi się, że jak byłam w szpitalu endo, to wyszło mi, że mam tego hormonu za mało (co podobno też może utrudniać zajście) - czyli wychodzi na to, że powinnam doić Colę litrami?

Pij. Zęby się ucieszą

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-09-06, 13:46   #4520
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Ja mam to samo Przynajmniej wiem, ze nie jestem jakaś dziwna a mój Mąż się ze mnie śmieje, ze jak nie ma upałów to dla mnie zima Lato wg mnie trwa 2 miesiące a reszta to mróz
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Nie jestem sama w tamtym roku jak było -3 to sobie już palce u nóg odmroziłam
Stary 2013-09-06, 13:47   #4521
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Wypij też za mnie trochę Ja się powstrzymuję jak mogę od takich rzeczy

Cytat:
Ja od początku tygodnia śpię pod zimową pierzyną

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:52   #4522
Elfka86
Zakorzenienie

Mnie w zimie najbardziej żal, że wszystkie mają takie ładne kozaczki, a ja muszę w takich jak bambosze grubych i 3 parach skarpet siara
Stary 2013-09-06, 13:54   #4523
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Nie jestem sama w tamtym roku jak było -3 to sobie już palce u nóg odmroziłam
Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Ja od początku tygodnia śpię pod zimową pierzyną
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że nie jestem z tym sama
Słuchajcie... a może my dlatego nie możemy zaciążyć ?? mamy jakieś problemy z krążeniem, hormonami albo coś ??
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 13:56   #4524
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie w zimie najbardziej żal, że wszystkie mają takie ładne kozaczki, a ja muszę w takich jak bambosze grubych i 3 parach skarpet siara

Ja mam kozaczki na gumowej koturnie, więc od spodu nie piździ
Ale też marznę w stopy i dłonie
Po prostu słabe krążenie...

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-09-06, 13:57   #4525
gosius91
Zakorzenienie

Cowie, no z tymi dniami to tez czytalam ze nie do konca tak jest. Ale naprawde zapytam lekarza o to, bo dla mnie to jest fustrujace ale juz zostawmy ten temat.

Moze same zalozymy watek majowo - czerwcowych mamusiek ? Nawet 1postu nie ma kto tam uzupelnic a milo by bylo przeciez miec 1 strone ladna, wiadomo by bylo co i jak.

Ja tam lubie jezdzic do rodzicow, i ogladac z tata mecze :p Baaa, sama przez ponad 9 lat gralam w pilke zawodowo Byl czas, ze gralam z chlopakami w lidze, i w kadrze wojewodztwa, gdzie z moimi dziolszkami udalo nam sie wywalczyc brazowy medal mistrzostw polski ahh to byly piekne czasy. Jeszcze pol roku temu mialam propozycje do pojscia do II ligi kobiet, ale stety albo niestety bylo planowany slub, a pozniej staranka..

od kilku dni w koncu czuje sie dobrze, nie tak bardzo ospale, ale taka jakas pozytywna egenergie dzis czuje, i przekazuje wam ja dzisiaj staraczki !

ide, na powtorke serialu - pierwsza milosc. oglada ktos tego tasiemca? :p

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Stary 2013-09-06, 13:58   #4526
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie... a może my dlatego nie możemy zaciążyć ?? mamy jakieś problemy z krążeniem, hormonami albo coś ??
E niee Fan przecież w ciąży

Krążenie mam kiepskie bardzo, ale w zimie dostaję na to leki zresztą z wszystkich badań wynika, że jestem zdrowa jak ryba tylko ciśnienie bardzo niskie i słabe krążenie, ale podobno przez to się dłużej żyje
Stary 2013-09-06, 13:58   #4527
cowie
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też tak mam!
Marznę nawet w lecie jak mnie ktoś w cieniu postawi.
A w autobusie siadam od strony słońca, żeby mnie grzało

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-09-06, 14:00   #4528
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

witajcie
nie bylo mnie kilka dni i ponad 100 str nie zdaze nadrobic,wiec jezeli ktorej z was sie udalo to moje ogromne gratulacje :-* :-*

w ogole musze sie wam pozalic,bo juz nie wiem co myslec

od paru dni, pobolewaja mnie jajniki,tak jakby cos mnie dziwnie ciaglo w dol, do tego rano jak wstaje mam jakis dziwny niesmak w ustach ,a co gorsze strasznie bola mnie piersi,a wlasciwie same sutki nawet luzna koszulka bez stanika mnie uraza ;( nie wiem co myslec,doradzcie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:01   #4529
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Cowie, no z tymi dniami to tez czytalam ze nie do konca tak jest. Ale naprawde zapytam lekarza o to, bo dla mnie to jest fustrujace ale juz zostawmy ten temat.

Moze same zalozymy watek majowo - czerwcowych mamusiek ? Nawet 1postu nie ma kto tam uzupelnic a milo by bylo przeciez miec 1 strone ladna, wiadomo by bylo co i jak.

No właśnie

Naprawdę myślę nad zrobieniem alternatywy - otwartej na nowe osoby i przyjaznej.

Oczywiście nie opuszczając tego wątku, bo każda potwierdzi, że super się z Wami gada
Ale im będzie później tym więcej wzajemnego wsparcia i informacji będzie nam potrzeba. A im wcześniej powstanie nowy wątek tym więcej fajnych mamusiek zyskamy

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
witajcie
nie bylo mnie kilka dni i ponad 100 str nie zdaze nadrobic,wiec jezeli ktorej z was sie udalo to moje ogromne gratulacje :-* :-*

w ogole musze sie wam pozalic,bo juz nie wiem co myslec

od paru dni, pobolewaja mnie jajniki,tak jakby cos mnie dziwnie ciaglo w dol, do tego rano jak wstaje mam jakis dziwny niesmak w ustach ,a co gorsze strasznie bola mnie piersi,a wlasciwie same sutki nawet luzna koszulka bez stanika mnie uraza ;( nie wiem co myslec,doradzcie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

A kiedy termin @?

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-09-06, 14:01   #4530
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak mam!
Marznę nawet w lecie jak mnie ktoś w cieniu postawi.
A w autobusie siadam od strony słońca, żeby mnie grzało
Mój jak wchodzi do łóżka to mówi, że jestem jak trupek zawsze zimna co on się namęczy, żeby rozgrzać ostatnio się uśmialiśmy, bo było mi zimno przed fikaniem i kazałam się kołdrą przykryć, no a po już nawet odkryta byłam i pierwsze moje słowa były: no nawet ciepło było mina Tż bezcenna na dodatek on się poświęca dla mnie, bo on znów wiecznie gorący i nawet w zimie śpi w samych galotach

Edytowane przez Elfka86
Czas edycji: 2013-09-06 o 14:03
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości