|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
fryzura do komunii
Zbliża się komunia mojej córki a ja nie wiem co mam zrobic z jej włosami, są one bardzo długie i gęste, zrobiłam próbę i zakręciłam jej na noc papiloty, rano rozczesałam włosy i niestety zaczęły sie rozkręcać, po godzinie nie było śladu.
bardzo proszę o poradę i o jakieś fotki z ciekawymi fryzurkami. |
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: fryzura do komunii
a moze utrwalic fryzurke jakims lakierem lub wczesniej pianka czy innymi specyfikami, albo spiąć w jakiś koczek
wstawiam 2 fotki moze Ci sie spodobaja
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
może tu coś znajdziesz:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=46763
albo któraś z tych fryzur? |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
zerknij do wyszukiwarki znajdziesz napeno tam pare fryzur
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Ja jestem przeciwniczką wszelkich loczków czy fal,które postarzają dziewczynki i robią z nich stare malutkie,tym bardziej jesli włoski Twojej córki są grube(ciężko będzie utrzymać ten efekt).Może warkocz francuski potocznie dobieraniec byłby odpowiedni-od dołu do góry mozna wpiąc malutkie kwiatki,ale nie te dostępne w sklepach juz gotowe ze spineczką.Czesałam tak dziewczynkę w rodzinie i wyglądała pięknie i prosto. Pozdrawiam
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo fajnie wyglada rowniez warkocz dobierany robiony od 2 stron: od dolu (czyli jakby do gory nogami...trzeba glowe trzymac w dol) i od gory glowy. W miejscu, gdzie sie lacza, jakis fajny koczek. Fryzurka oryginalna i niepowtarzalna, troszke trudno wykonac zeby wszystko bylo dosc gladko i trzeba mocno utrwalic, ale efekt sliczny
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję za dobre rady, bardzo proszę o jakies fotki, bo niestety wyszukiwarka nic mi nie znajduje.
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Czy naprawdę nikt nie ma wiecej fotek z fryzurkami, myslałam, że może ktos mi pomoże...
, nie mogę nic ciekawego znaleźć w necie...
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
ja bym obstawała za rozpuszczonymi włoskami, i jakies delikatne loki lub fale
Utrwal je pianką, lakierem moze bedzie dobrze. moim zdaniem nie postarzają one dziewczynki, jak to robią wymyślne koki Ale moze to tylko my z Boniulką mamy takie zboczeniapodoba mi sie tez pomysl dobieranego z dwóch stron.
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
...Próbowałam zrobić takiego warkocza, ...
ale niestety mi nie wychodzi... buuuuu...chlip chlip
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
a moze tzw. wianek? Dobierany warkocz dookoła głowy, wtedy mozna powpinac w niego jakies kwiatki itp
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

wstawiam 2 fotki moze Ci sie spodobaja

, nie mogę nic ciekawego znaleźć w necie...
Ale moze to tylko my z Boniulką mamy takie zboczenia