|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Siku nie bardziej niz zwykle, spac mi sie nie chce. Jedyne co innego, to ze kilka dni temu po stosunku pokazala sie malenka rozowa plamka, ale to zadne plamienie, kropka mała. 2 dni temu na chwile sluz sie podbarwil na odrobine brazowo i jeden skurcz na @, identyczny ja na okres i od tego czasu lekko mnie pobolewa calosc jak na @. Hm, to lekarz nawet przy badaniu naocznym nie stwierdzi?? ponoc czasem widac... buu. Jutro zrobie test. Nie wiem, czy kupic tej smej firmy czy inny. |
|
|
|
|
#1472 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
dla syna za przyrost. Po drugie doczytałam, że tam się u Was już dzieje trzymam kciukiCytat:
Witam się. Ale jestem padnięta, źle śpię przez to durne ciśnienie. Cały czas o nim myślę i koło się zamyka Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty!
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Dzień dobry
Cytat:
jutro powtórz ale po cichu już ...gratuluję
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
Wpadam na chwile, a tu takie wieści, Teorema kciuki i badz dobrej mysli!!!!
Spamujemy dziewczęta bo Linkia nastepna!!!!!!! Raz, dwa, trzy, raz, dwa, trzy....
|
#1475 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, sory że się ostatnio nie odzywam ale tak jakoś nie miałam ochoty sie nakręcać znowu. Gratuluję zafasolkowanym !
Czytanie o tym, że innym się udało a mi jeszcze nie nie nastraja mnie niestety optymistycznie. Przepraszam... Ostatnio często odwiedzam mojego gina. Robiliśmy 2 cykle monitoring (teraz jest ten drugi) i na usg wygląda to dobrze. Co do moich wyników hormonów (które robiłam podczas owu- a wam wydawało się to dziwne- to się sporo wyjaśniło) robione były w połowie cyklu żeby określić, czy hormonalnie potwierdza się owulacjia. I niestety mam za niski estradiol jak na połówkę... Czyli w usg jest owu a w hormonach tego nie widać. Dziś mój 27 dc. Czyli jutro powinna przyjść @ według ostatnich 2 cykli. Zrobiłam nawet dziś test, ale jest chyba 1 krecha. Jeśli jest 2 to ledwo widoczny cień cienia, ale możliwe że sobie wkręcam i tyle. Więc czekam na @ i jak nie przyjdzie do poniedziałku... choć nie liczę na to to zrobię betę z krwi i będzie jasne. Ostatnimi czasy jest mi smutno... bardzo bardzo.. Na fb widziałam że moja koleżanka z podstawówki urodziła właśnie 3 dziecko i oczywiście przykro mi się zrobiło i popłakuję sobie od czasu do czasu gdy nikit nie widzi. Odbyłam wczoraj poważną rozmowę z Tżtem bo czuję się samotna w naszym związku i samej już nie mam siły się starać bo i tak jest tak samo. Prawie nie gadamy, seks zawsze ja inicjuję nie spędzamy razem czasu, już nawet nie domyśla się kiedy się źle czuję i jest mi smutno.. przykre że jesteśmy 5 lat razem a on jakby mnie nie znał. Tak więc po burzliwej rozmowie.. a może monologu, bo mało co się odzywał, spędziliśmy cały wieczór razem i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów sam się do mnie dobierał a później graliśmy w eurobiznes bo miałam akurat na to ochotę. Ciekawa jestem tylko na jak długo coś zmieni moja wielka przemowa.... A z tych bardziej pozytywnych rzeczy to ZDAŁAM egzamin zawodowy i to bardzo dobrze nawet Z 1 części miałam 86% (od 50 zal) z 2 90% (od 30 zal) a z praktycznej 92% (od 75 zal) Tak więc mam wykształcenie zawodowe pełne WITAM NOWE DZIEWCZYNY!!!!
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czekam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby teń cień cienia to było to Powtórz test jak najszybciej![]() Mam nadzieje że rozmowa z tż przyniesie pożądane skutki
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lady Aby jednak to była ta krecha na którą czekamy ![]() Gratulacje za egzaminy!!! ![]()
|
|
#1478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
brawo chyba moj watek jest szczesliwy, wiec proponuje inaczej: ciagniemy go dopoki wszystkie nie beda zafasolkowane![]() Czemu mialoby sie zmyc? Mnie tez boli, wiec to o niczym nie swiadczy a cycki tez dopiero moga zaczax bolec, tak miala luna np, ze zaczely ja bolec dopiero kilka dni po tescie i bolaly ja krotko Cytat:
Cytat:
nawet ta najbledsza!!! lec na bete, ale to juz najlepiej z teorema pod pacha![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1479 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A rajstopy to kupiłam TE Cytat:
![]() Cytat:
Mnie brzuch jak na @ bolał do 7 tygodnia ciąży. To normalne. Bierz no-spe i magnez, to pomaga. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I na pocieszenie powiem Ci, że ja też zaszłam podczas remontowania. Jakoś mnie to skutecznie odciągnęło od rozmyślania o staraniach i stało się ![]() Cytat:
TŻ strofuj częściej jeśli będzie się tak działo między wami. To normalne w związkach, że czasem się przechodzi lekki kryzys. Najważniejsze, że zrozumiał i oby na dłużej był efekt tych rozmów. No i gratuluję egzaminu!!! Brawo! Zdolna z Ciebie bestia. ![]() Witam ![]() Jak dobrze, że weekend za pasem Wylicytowałam przed chwilą jeansy ciążowe Mam nadzieję, że będą dobre. Oczywiście używki
|
|
#1480 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi
![]() Będe testowac i jutro i pojutrze, akurat TZ wraca w nd po poludniu, wiec szczesliwie go omija moja obecna ekscytacja, dopoki to nie jest pewne ![]() A jak to To... to kurcze szybko musze brac slub!! |
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
USG widzi pęcherzyk dopiero jakoś 2 tyg po terminie @ (jeśli coś namieszałam to mamusie na pewno mnie poprawią). Powtórz jutro test! Lady! dawno Cię nie było. Może u Ciebie też to jest ta krecha! Kurde, jakby Wam obu się udało to dałoby mi to chyba jakiegoś kopa .. że z endo się da i w ogóle .. Trzymam kciuki jak cholera!
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie.Ja zrobiłam test dzień przed terminem @,u lekarza byłam dzień pózniej (w termin @)i pęcherzyk był już widoczny.Beta wynosiła wtedy 175.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#1483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- A gdzie Linka ? remont w pracy?
|
|
#1484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Termin powinien być wczoraj lub dziś - nie mialam monitoringu w tym cyklu, tylko w 12 dc mialam jedno usg i miala byc "jeszcze chwila". Ale bol wskazywal, ze w 14 dc mogla byc juz owu. Bardziej mi chodzilo o badanie "wizualn0-dotykowe", ze ponoc widac zasinienie, rozpulchnienie i powiekszenie macicy przy zwyklym badaniu gin. Dowiem się w pon, czy faktycznie tam sie da. |
|
|
|
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż pewnie u każdej inaczej ![]() Cytat:
![]() Trzymam mocno kciukasy
|
|
#1486 |
|
Rozeznanie
|
ach dziewczyny! I jak tu się nie nakręcać.
Dziś na betę nie mam czasu bo właśnie dowiedziałam się, że jestem potrzebna tacie w sklepie więc za godzinkę najpóźniej muszę wyjść z domu bo jeszcze karmę dla zwierzy muszę kupić. A po pracy do rodziców sprzątnąć im dom więc mi zejdzie długo. Poza tym tak myślę, że skoro @ ma być w weekend to mogę niepotrzebnie kasę wydać, a wtedy będę podwójnie zła i smutna jak ta małpa przyjdzie... A jeśli chodzi o kreski na moim teście to u mnie niestety wiarygodne w 100% to nie jest nawet jak miałam dwie grube... Bo endo to do siebie ma ( w moim przypadku tak było) że może fałszować wynik testu i dopa . Maru- Nadzieja z endo zawsze jest. Moja mama to miała i jakoś 2 córy urodziła Santom- cieszę się, że udało Ci się! To nie jest ze mną tak, że się za każdym razem dołuję, jak zaciążacie Nadzieją napawają mnie te "przypadki" gzie starania były długie skomplikowane ect. a mimo to się udało. Toerma- oby to było to! Kciuki zaciśnięte ![]() Mnie bardzo sutki bolą. Cyc nabrzmiały ale u mnie to i to widziano i to nie raz więc ZERO NAKRĘCANIA Tęskniłam za wami wiecie? Dopiero teraz sobie to uświadomiłam...
|
#1487 |
|
Zakorzenienie
|
Oby to było to
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
Tylko się tam nie przemęczaj za bardzo u rodziców bo wiesz....
|
#1489 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Taaaak! Dziś chyba ogarnia jeszcze po tym remoncie. Cytat:
A my za Tobą Kciuki mocne proszę o 15 trzymać!!!
|
|
#1490 |
|
Zadomowienie
|
Ja już trzymam od rana!
Kurczę, mam tyle roboty chyba w poniedziałek będę musiała sobie więcej popracować.... nie chce mi się
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
w ramach spamu dodam fotkę z dzisiaj;-) mamy 3 mc i 3 dni!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1494 | |||
|
Zadomowienie
|
Color, chyba zimno tam u Was? U nas piękna pogoda, mała na spacerku na krótki rękaw i bez skarpetek, bo słońce praży. Pamiętaj, że dziecko ubieramy tak jak siebie. Też miałaś kurtkę??? Nie przegrzewaj, bo będzie Ci chorował.
Fajny masz wózek, w środku. Tymuś, sama słodycz Teorema - gratuluję. Powtórz jutro i będzie jasne ![]() Kwicia - miłego grzania doopci. Bazile - następny to bedzie TEN!!! Cytat:
Cytat:
. Póżniej będziemy spamować dla Ciebie.Cytat:
Brawo za egzaminy , brawo za rozmowę z TZ i my też za Tobą tęsknimy.![]() Witam i żegnam, zabieram małą na spacer , pogoda cudna.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-09-06 o 15:09 |
|||
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli wedle zasady jak chłodniej to warstwa więcej niż ja. On leży jakby nie było a u nas dziś wietrznie i cieplej na słonku ale w cieniu już nie. Potem i tak mu go rozpiełam![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1496 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
Cytat:
|
|
#1497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() skonczony ale nie mam aparatu więc wam poki co nie pokaże , chyba ze zakombinuje z mms'ami jak zawsze do cebuli i ona wstawi Tak jestem poekscytowana wizytą cebuli na usg ![]() Jade do domu się wykąpac po tej wojnie w biurze jest pięknie!!!
|
|||
|
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biuro już wymalowane??? Teorma, po cichu gratuluję! ja też miałam cień,cienia.. poleciałam na betę i się potwierdziło. ![]() Lady ![]() Color, słodziak z Tymka bazile... za kolejny cykl!Pszczoua, doczytałam o wizycie że mały ładnie przybrał na wadze-super.. to niedługo kolejne dzieciątko będziemy witać na świcie? ![]() Dziś caly dzień na pełnych obrotach więc padam na twarz... Jeszcze pochwalę się łóżeczkiem jakie zamówiliśmy:wzór MIS TEAK ;-) http://allegro.pl/lozeczko-klups-saf...507565607.html Jak już zrobimy cały kącik dla malego, to go obfoce i tez się pochwalę
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-09-06 o 16:13 |
|
|
|
|
#1499 |
|
Zadomowienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Jestem jestem! Mamy synka
![]() Armata jak sie patrzy ![]() Wazy 240gr i wszystko ok. Ma dlugie nogi, wszystkie pomiary w porzadku.
|
#1500 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Wiedziałam, wiedziałam, tak czułam!!! GRATKI , będzie kolejny przystojniak na wątku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Mąż chyba wysoki, z tego co kojarzę prawda?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Siku nie bardziej niz zwykle, spac mi sie nie chce. Jedyne co innego, to ze kilka dni temu po stosunku pokazala sie malenka rozowa plamka, ale to zadne plamienie, kropka mała. 2 dni temu na chwile sluz sie podbarwil na odrobine brazowo i jeden skurcz na @, identyczny ja na okres i od tego czasu lekko mnie pobolewa calosc jak na @. 

Takze chyba mycie okien i pastowanie podlog na kolanach dalo jakies efekty
dla syna za przyrost. Po drugie doczytałam, że tam się u Was już dzieje 

Powtórz test jak najszybciej