Panny Młode 2016 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 12:45   #2041
stokrotenka18
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2016

promyk udanego spacerku

ja idę dziś do fryzjera pokazać fryzure jaką chcę na wesele kuzyna i czy fryzjerka podoła ;D
moje włosy się słabo - BARDZO słabo zakręcają w loczki. a koniecznie chciałam loki, bo rzadko je po prostu mam

zobaczę TŻ

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:48   #2042
Promyk03
Zakorzenienie

dziękuję stokrotko
ale bym poszła na jakieś wesele nigdy nie byłam z TŻ a sama byłam jekieś 7 lat temu nie chcą się u mnie hajtać

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:52   #2043
Karolllka7
Zakorzenienie

Ja mam jutro wesele i chyba zrobie sobie koka
Stary 2013-09-06, 13:05   #2044
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
dziękuję stokrotko
ale bym poszła na jakieś wesele nigdy nie byłam z TŻ a sama byłam jekieś 7 lat temu nie chcą się u mnie hajtać
Cytat:
Napisane przez Karolllka7 Pokaż wiadomość
Ja mam jutro wesele i chyba zrobie sobie koka
ja idę 21 września
ale się wytańcuję! m
już nie mogę się doczekać, kiecka od maja czeka...
no wypadałoby jednak zrzucić te 3kg do sukienki.. ale no cóż, może się wcisnę

Promyczku, ja byłam ze swoim TŻ raz chyba na weselu, ogólnie to my do mojej rodziny jakoś tylko chodzimy, bo wydaje mi się (tak kiedyś nawet powiedział), że jego rodzina zacznie mnie bardziej powaznie odbierać po zaręczynach, więc czekam na tą chwilę m. in. też i dlatego żeby w końcu poznać dalszą rodzinę TŻ, BO BLISKĄ JUŻ ZNAM

KAROLA - też chciałam koka bo jest przede wszystkim wygodny
ale skoro to odświetny dzień to też chciałabym wyglądaać zjawiskowo, dla siebie i dla TŻta

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

chyba wrócił humor mi trochę i pesymizm się oddalił

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2013-09-06, 13:17   #2045
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Promyczku, ja byłam ze swoim TŻ raz chyba na weselu, ogólnie to my do mojej rodziny jakoś tylko chodzimy, bo wydaje mi się (tak kiedyś nawet powiedział), że jego rodzina zacznie mnie bardziej powaznie odbierać po zaręczynach, więc czekam na tą chwilę m. in. też i dlatego żeby w końcu poznać dalszą rodzinę TŻ, BO BLISKĄ JUŻ ZNAM

KAROLA - też chciałam koka bo jest przede wszystkim wygodny
ale skoro to odświetny dzień to też chciałabym wyglądaać zjawiskowo, dla siebie i dla TŻta
My póki co chodzimy na razie do rodziny Tż, bo u mnie do przyszłego roku nie ma w planach żadnych wesel To będzie nasze 4 wesele, a jesteśmy razem od 14 msc

Pogrubione trochę to głupie i niedorosłe. Żeby poznać dalszą rodzinę Tż trzeba być po zaręczynach. A np. na święta nie spędzasz u nich czasu? jakiś obiad światęczny i dalsza rodzina Tż nie przyjeżdża wtedy?

Co do fryzur. Najczęściej robiłam sobie na wesele rozpuszczone loki (na co dzień mam falowane włosy długości do połowy pleców), a teraz albo je wyprostuję albo sobie zrobię koka i grzywkę (mam długą grzywkę na bok) zawinę i dopnę do koka (trudne do wyobrażenia). Będzie fajnie

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Myślę też o czymś takim KLIK
Stary 2013-09-06, 13:18   #2046
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
My póki co chodzimy na razie do rodziny Tż, bo u mnie do przyszłego roku nie ma w planach żadnych wesel To będzie nasze 4 wesele, a jesteśmy razem od 14 msc

Pogrubione trochę to głupie i niedorosłe. Żeby poznać dalszą rodzinę Tż trzeba być po zaręczynach. A np. na święta nie spędzasz u nich czasu? jakiś obiad światęczny i dalsza rodzina Tż nie przyjeżdża wtedy?

Co do fryzur. Najczęściej robiłam sobie na wesele rozpuszczone loki (na co dzień mam falowane włosy długości do połowy pleców), a teraz albo je wyprostuję albo sobie zrobię koka i grzywkę (mam długą grzywkę na bok) zawinę i dopnę do koka (trudne do wyobrażenia). Będzie fajnie
tzn moj TŻ jest jeszcze dziwnie traktowany w rodzinie, nie jako osoba juz dorosła, tylko albo dostaje zaproszenie dla sibie tylko bez osoby towarzyszącej, albo nie ma okazji..
święta zabiera mnie do siebie - bliska rodzina tak jak pisałam. Babcie ma wspaniałe
po prostu nie ma okazji żeby pójść z Nim na wesele u nich.. i raczej w jego rodzinie to albo będzie pierwsze Nasze, albo jego siostry (bo jest w moim wieku) - ale się nie zapowiada, chyba że będzie 'przymusowy' więc my jesteśmy pierwsi w kolejce.

Myślę, że będziesz pięknie wyglądać w koczku

Ja jeszcze 1h i 45' i weekend

Paulo Coelho
Stary 2013-09-06, 13:26   #2047
Karolllka7
Zakorzenienie

Cytat:
tzn moj TŻ jest jeszcze dziwnie traktowany w rodzinie, nie jako osoba juz dorosła, tylko albo dostaje zaproszenie dla sibie tylko bez osoby towarzyszącej, albo nie ma okazji..
święta zabiera mnie do siebie - bliska rodzina tak jak pisałam. Babcie ma wspaniałe
po prostu nie ma okazji żeby pójść z Nim na wesele u nich.. i raczej w jego rodzinie to albo będzie pierwsze Nasze, albo jego siostry (bo jest w moim wieku) - ale się nie zapowiada, chyba że będzie 'przymusowy' więc my jesteśmy pierwsi w kolejce.

A no to wiele wyjaśnia!

Ja tam weekend mam od 1 lipca nieustannie

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

TO jest super a jakie łatwe
Stary 2013-09-06, 14:09   #2048
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
A no to wiele wyjaśnia!

Ja tam weekend mam od 1 lipca nieustannie

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

TO jest super a jakie łatwe
CZemu od 1 lipca?

Paulo Coelho
Stary 2013-09-06, 14:11   #2049
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
dziękuję stokrotko
U mnie też niestety nie ma wesel Na ostatnim byłam jak miałam 9 lat Ale ciocia szykuje się hajtać,mam nadzieje,że jednak wcześniej niż 2015,który zapowiedziała,bo to ma byc MÓJ rok
Cytat:

Mówisz o weselach stokrotko?Ja bym nie poszła na wesele jakbym dostała zaproszenie bez TŻ Ba,nawet na obiad jak mnie w/w ciocia zaprosiła nie poszłam,bo zaprosiła naszą rodzinę,a jak moi rodzice spytali czy M. też może przyjść,to powiedziała,że przecież to obca osoba i ona nie ma zamiaru go w swoim domu żywić. Nie mówię,że ma uważać go za swoją rodzinę,ale uważam,że takie teksty są po prostu chamskie. Dodam,że ona ze swoim narzeczonym jest 2 x krócej niż ja z moim i jest wielce oburzona jak ktoś jej z nim nie zapraszał jak jeszcze nie byli narzeczeństwem. U mnie w rodzinie tż jest traktowany już jak rodzina,szczególnie w rodzinie ze strony mamy,bo mamy z nią styczność na codzień.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Co do fryzur - ta laska ma świetne i proste tutoriale:
http://www.youtube.com/user/LuxyHair/videos

Ja zawsze coś wybieram stąd
Na półmetek TŻ miałam to : http://www.youtube.com/watch?v=1PvuCj7Sseo
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:16   #2050
stokrotenka18
Zakorzenienie

tzn on nie ma już wesel w rodzinie. własnie nasz jest postrzegany jako pierwszy z najblizszych u niego.

Jak mu powiedzialam czy na rocznice do dziadków, mogę iść z nim, to powiedział, że on się nie będzie pytał, bo to takie wpraszanie się, więc odpuściłam aż do tego kwietnia gdzie mu wygarnęłam że czuję się oszukana że moja rodzina jest już nasza wspólna a jego taka mało cywilizowana..

Myslę, że jak fryzjer załozy mi wałki i troche pomajstruje to całą noc wytrzyma, bo rok temu sie sama uczesalam i nim wyszlam z kosciola to loków nie było.

Paulo Coelho
Stary 2013-09-06, 14:23   #2051
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
tzn on nie ma już wesel w rodzinie. własnie nasz jest postrzegany jako pierwszy z najblizszych u niego.

Jak mu powiedzialam czy na rocznice do dziadków, mogę iść z nim, to powiedział, że on się nie będzie pytał, bo to takie wpraszanie się, więc odpuściłam aż do tego kwietnia gdzie mu wygarnęłam że czuję się oszukana że moja rodzina jest już nasza wspólna a jego taka mało cywilizowana..

Myslę, że jak fryzjer załozy mi wałki i troche pomajstruje to całą noc wytrzyma, bo rok temu sie sama uczesalam i nim wyszlam z kosciola to loków nie było.
Ja dziadków mojego poznałam po 2,5 roku jednych,a po 3 latach drugich - co tragicznie śmieszne - na pogrzebie jednego dziadka poznałam drugich. Potem już dostaliśmy zaproszenie wspólne,ale oni tacy dzicy trochę są,mimo że mili
Ja jestem szczęśliwa,że namówiłam go,żeby mnie wziął do dziadków,bo parę miesięcy później obydwoje zmarli,więc złapałam ostatnią okazję żeby ich poznac.Jak dziadek umarł to ja najbardziej pocieszałam babcie,jak tż z mamą latali załatwiać formalności. Strasznie mi szkoda,że nie bedzie ich na naszym weselu . Tak jak mojego drugiego dziadka.
It never fails.
Stary 2013-09-06, 14:34   #2052
stokrotenka18
Zakorzenienie

ja powiem tak, kiedyś właśnie dla osob, ktore nas nie polubią ze strony TŻ będą po prostu chwile kiedy to własnie my im pomożmy.. Jestem tego zdania bo widzę po mamie TŻta jak będzie.
Niby nic nie ma do mnie, ale ja nie jestem wymarzoną synową, za to poprzednia dziewczyna potrafiła uprać, ugotować, posprzatac, dzieci wychowac - bo ma trudna sytuacje w rodzinie.
Także ja to i tak widze po swojej rodzinie jak jest.

Przykre ale doceniają dopiero gdy są w ogromnej potrzebie czy sytuacji bez wyjścia gdzie najbliźsi nierzadko po prostu niepomagaja.

Paulo Coelho
Stary 2013-09-06, 14:38   #2053
lolusl
Japońska rzepa

Moja mnie polubiła dopiero 2 lata temu,jak się okazało,ze to ja ciągnę tż w górę,że to nagle przy mnie napisał książkę,paręnaście artykułów,nauczył się jeździć na nartach, zrobił się bardziej pewny siebie . Ja zawsze mam dużo energii,on nie bardzo. Wiec zwykle ja rzucam pomysły i coś robimy,wiec rodzice tż sie cieszą,że go dopinguję do działania. Ale długo mieli tlyko pretensje,że zabieram im syna (jedynak ).
It never fails.
Stary 2013-09-06, 14:42   #2054
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Moja mnie polubiła dopiero 2 lata temu,jak się okazało,ze to ja ciągnę tż w górę,że to nagle przy mnie napisał książkę,paręnaście artykułów,nauczył się jeździć na nartach, zrobił się bardziej pewny siebie . Ja zawsze mam dużo energii,on nie bardzo. Wiec zwykle ja rzucam pomysły i coś robimy,wiec rodzice tż sie cieszą,że go dopinguję do działania. Ale długo mieli tlyko pretensje,że zabieram im syna (jedynak ).
ahh no tak, i tak źle i tak niedobrze..

Paulo Coelho
Stary 2013-09-06, 14:51   #2055
Promyk03
Zakorzenienie

jestem w domu
zrobiłam sobie prezent i zamówiłam telefon

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-06, 14:53   #2056
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
jestem w domu
zrobiłam sobie prezent i zamówiłam telefon
oo a jaki ?

mnie w pracy zalało, a za oknem słoneczko

Paulo Coelho
Stary 2013-09-06, 14:56   #2057
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
oo a jaki ?

mnie w pracy zalało, a za oknem słoneczko
http://www.gsmmaniak.pl/135625/lg-op...fon-karty-sim/

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-06, 15:24   #2058
Meitsa
Zakorzenienie

Cytat:
I co zakupiłaś?
BArdzo ładna ta sukienka. I że tak powiem - łał,ale cyc!zazdrocha!
Wiesz co przeczytałam? Włosy na nogach pofarbowane, głowa wydepilowana.

Ja dzisiaj znów mam uczelnię no i przygotowujemy się do wycieczki na naszą lwią skałę Musimy się dobrze zaopatrzyć,bo będziemy spać w namiotach,musimy wziąc jedzenie na 2 dni itp. Trochę się martwię,bo nie mam kurtki takiej dobrej,górskiej ze sobą. Po prostu nie wziełam. Czekolada oczywiście już zakupiona,jeszcze upiekę chlebek bananowy.No i kupię jakieś parówki,dla chłopa i nie wiem co jeszcze
Kupiłam eco bb krem, eco filtr spf 50+, bo zamierzam zimą zrobić kurację kwasową i peeling enzymatyczny do stóp
Jakby co możecie się mnie pytać o jakieś produkty, bo mniej więcej orientuje się już w nich i mam sprawdzonego sprzedawcę na eBayu

Dziękuję za komplement Ale mam za to problem z kupnem staników...

Jak w góry to owsianka instant i batoniki musli
Cytat:
Napisane przez JustTheOne Pokaż wiadomość
I planami kolacyjnymi też się możesz pochwalić, bo szukam inspiracji na kolację urodzinową TŻ-a. Zamierzam to zorganizować prawie jak Ty rocznicę, nich ma

Co do szczerości TŻ-a, to zdecydowanie wolę wiedzieć, że coś jest nie tak. Np jak idziemy na zakupy i nie jestem zdecydowana to opinia w stylu: "Nie wyglądasz w tym dobrze" jest dla mnie cenna. Szału bym dostała, gdybym miała faceta, który za każdym razem obojętnym tonem stwierdzałby: "Wyglądasz pięknie we wszystkim, serio".
Jeszcze nie wiem co mu zrobię, ale na deser chyba upiekę ciacho z masłem orzechowym tylko przepis jakiś znajdę

Mój Tż też potrafi mi super doradzić czy w czymś dobrze czy źle wyglądam
Cytat:
ja idę dziś do fryzjera pokazać fryzure jaką chcę na wesele kuzyna i czy fryzjerka podoła ;D
moje włosy się słabo - BARDZO słabo zakręcają w loczki. a koniecznie chciałam loki, bo rzadko je po prostu mam
O, to mam ten sam problem. Loki trzymają mi się godzinę, bo mam druty
Cytat:
dziękuję stokrotko
Ja byłam tylko raz w życiu na weselu u brata Tża
Cytat:
Ja poznałam chyba całą rodzinę Tża na weselu brata właśnie, a byliśmy ze sobą dopiero rok Jego brat tylko żartowniś i przedstawiał mnie jako koleżankę, ale panna młoda przywoływała go do porządku O, i przy okazji poznałam większą część bratowej
Obecnie chyba ja mam lepsze stosunki z rodziną Tża niż on sam, bo z przyczyn osobistych nie darzy ich zbytnią sympatią, ale ja nie chce być skłócona i robię dobrą minę do złej gry Najbardziej uwielbiałam jego mamę, ale rok po ślubie zmarła. Bardzo to przeżyłam Traktowałam ją jak własną matkę, a z obecną macochą chyba będę darła koty

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 17:34   #2059
JustTheOne
Zadomowienie

Ja też chcę na wesele Ale jakoś się nie znosi. Od strony TŻ-a została jedna kuzynka, żyje obecnie w konkubinacie i ma 3 letnią córeczkę, ale powiedziała, że póki my nie weźmiemy ślubu to oni też nie zamierzają Najlepsza zabawa mnie ominęła. Wesela obu braci TŻ-a, miesiąc po miesiącu, które odbyły się krótko przed naszym poznaniem

Byłam na szoppingu szukać botków na jesień. Zgadnijcie co kupiłam!
Nic

Odpisała mi Pani fotograf, której prace bardzo mi się spodobały. Myślicie, że 2700 to dużo jak na zdjęcia od momentu przygotowań do 1 w nocy + plener w innym dniu, album, 100 odbitek i 400 zdj na dvd?
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 17:36   #2060
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Ja też chcę na wesele Ale jakoś się nie znosi. Od strony TŻ-a została jedna kuzynka, żyje obecnie w konkubinacie i ma 3 letnią córeczkę, ale powiedziała, że póki my nie weźmiemy ślubu to oni też nie zamierzają Najlepsza zabawa mnie ominęła. Wesela obu braci TŻ-a, miesiąc po miesiącu, które odbyły się krótko przed naszym poznaniem

Nic

Odpisała mi Pani fotograf, której prace bardzo mi się spodobały. Myślicie, że 2700 to dużo jak na zdjęcia od momentu przygotowań do 1 w nocy + plener w innym dniu, album, 100 odbitek i 400 zdj na dvd?
Uważam,że to bardzo mało,bo ja prawdopodobnie za 3500 bede miała 250 zdjęć Ale to jak sie zdecyduje na tego jedynego foto. A pokaż prace tamtej swojej?
It never fails.
Stary 2013-09-06, 17:48   #2061
white_bear
Pani żona :)

Cytat:
U mnie też niestety nie ma wesel Na ostatnim byłam jak miałam 9 lat Ale ciocia szykuje się hajtać,mam nadzieje,że jednak wcześniej niż 2015,który zapowiedziała,bo to ma byc MÓJ rok

Mówisz o weselach stokrotko?Ja bym nie poszła na wesele jakbym dostała zaproszenie bez TŻ Ba,nawet na obiad jak mnie w/w ciocia zaprosiła nie poszłam,bo zaprosiła naszą rodzinę,a jak moi rodzice spytali czy M. też może przyjść,to powiedziała,że przecież to obca osoba i ona nie ma zamiaru go w swoim domu żywić. Nie mówię,że ma uważać go za swoją rodzinę,ale uważam,że takie teksty są po prostu chamskie. Dodam,że ona ze swoim narzeczonym jest 2 x krócej niż ja z moim i jest wielce oburzona jak ktoś jej z nim nie zapraszał jak jeszcze nie byli narzeczeństwem. U mnie w rodzinie tż jest traktowany już jak rodzina,szczególnie w rodzinie ze strony mamy,bo mamy z nią styczność na codzień.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Co do fryzur - ta laska ma świetne i proste tutoriale:
http://www.youtube.com/user/LuxyHair/videos

Ja zawsze coś wybieram stąd
Na półmetek TŻ miałam to : http://www.youtube.com/watch?v=1PvuCj7Sseo
U mnie też nie ma wesel w rodzinie bo rodzinę mam trochę starą,że tak powiem... ;/ A u Tżta na razie się nie kroi.

Co do rodziny Tżta ja znam jego bliższą rodzinę, dalszej jeszcze nie miałam okazji poznać. On zna moją bliższą i pojedyncze osoby z dalszej.
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 17:50   #2062
201604261006
Konto usunięte

Cytat:

Nic

tez bym poszla na jakies wesele. a jak na zlosc i u mnie i u Tz byly przed samym naszym poznaniem;P
mysle ze w miare, na forum u PM 2014 niektore dziewczyny placily nawet po 3tys. ale niektore mialy tez po 1,5.
co do rodziny to i on zna moich tych z ktorymi utrzymuje czestszy kontakt i ja od niego tak samo znam i czesto sie z nimi widuje

JustTheOne pokaz prace fotografa!

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-09-06 o 17:55
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 18:08   #2063
JustTheOne
Zadomowienie

Proszę: KLIK
Ogólnie mam wrażenie, że w moim rejonie jest jakaś ślubna posucha. Jak patrzę na usługodawców z regionów południowych to
Ale pewnie to tylko moje odczucie i chora wizja Najgorszy problem mam kurczę z salą

A jeszcze jedno odnośnie mojej potencjalnej Pani fotograf. Z tego co się orientuję ona pracuje w pojedynkę. Co w sytuacji, gdy TŻ będzie się przygotowywał 20 km ode mnie? Rozdwoi się? xD

Edytowane przez JustTheOne
Czas edycji: 2013-09-06 o 18:10
Stary 2013-09-06, 19:01   #2064
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:

Nic

Cytat:
Uważam,że to bardzo mało,bo ja prawdopodobnie za 3500 bede miała 250 zdjęć Ale to jak sie zdecyduje na tego jedynego foto. A pokaż prace tamtej swojej?
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
tez bym poszla na jakies wesele. a jak na zlosc i u mnie i u Tz byly przed samym naszym poznaniem;P
mysle ze w miare, na forum u PM 2014 niektore dziewczyny placily nawet po 3tys. ale niektore mialy tez po 1,5.
co do rodziny to i on zna moich tych z ktorymi utrzymuje czestszy kontakt i ja od niego tak samo znam i czesto sie z nimi widuje

JustTheOne pokaz prace fotografa!
Cytat:
Ogólnie mam wrażenie, że w moim rejonie jest jakaś ślubna posucha. Jak patrzę na usługodawców z regionów południowych to
Ale pewnie to tylko moje odczucie i chora wizja Najgorszy problem mam kurczę z salą

A jeszcze jedno odnośnie mojej potencjalnej Pani fotograf. Z tego co się orientuję ona pracuje w pojedynkę. Co w sytuacji, gdy TŻ będzie się przygotowywał 20 km ode mnie? Rozdwoi się? xD
Powiem tak
jako córka kamerzysty i fotografa to są kosmiczn ceny. Mój tato za fim + zdjecia (bez konkretnej ilości... bo robi i oddaje wszystkie dobre zdjecia i album) + plener i nigdy nie przekroczył 3,5tyś...
Za to moja grupa filmowa + fotograficzna skasuje 4tysiące ale jak zobaczyłam film to się zakochałam w ujęciach, chłopaki profesjonalnie montują film
mam nadzieję, że będę przy składaniu filmu w całość, bo to uwielbiam takie zboczenie 'zawodowe'

JustTheOne, spokojnie się wyrobi. Najpier jedno obskoczy a później pojedzie do drugiego. Mój tato jedzie najpierw do PanaM. są robione zarówno zdjęcia jak i ujęcia a później robi ujęcia jak PanM. jedzie do PannyM. Jeśli Młodzi nie widzą się przed kościołem to również da się to zorganizować

Paulo Coelho

Edytowane przez stokrotenka18
Czas edycji: 2013-09-06 o 19:03
Stary 2013-09-06, 19:01   #2065
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Gothko,ja się nie zgodzę.Ja wolę usłyszeć od faceta szczerze,że przytyłam,niż potem miec problemy z tego powodu.Ja sama mówię mojemu,że przytył i oczekuję tego samego.Tak samo mówię mu,czy ma się golić czy nie i oczekuje że on bedzie mi dawał wskazówki co do wyglądu.Przynajmniej wg mnie to naturalne.
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli pisząc ,,problemy". Bo chyba nie to, że zdradzi Cię z 5 kg chudszą laską?
Dla mnie ocenianie wyglądu partnera jest dopuszczalne jedynie przy wyborze ubrań- może mi powiedzieć, że w czymś wyglądam nieszczególnie Ale jeśli chodzi o makijaż, fryzurę czy wagę już nie. To moja sprawa, szczególnie jeśli chodzi o wagę- mam problemy z tarczycą i doskonale wiem, kiedy przytyłam a kiedy schudłam. Jego komentarze mi wtedy niepotrzebne.
Ja też mu nie mówię takich rzeczy.
Wiemy oboje, co nam się podoba u płci przeciwnych i w nas nawzajem ale decyzję, czy coś z tym zrobimy, każde podejmuje oddzielnie. Na szczęście każde dba o siebie i za wiele się nie zmieniło przez te 5 lat- za wyjątkiem tego, że włosy tżta obecnie sięgają do pasa

Co do wesel, to my jutro mieliśmy mieć- niestety, moja kuzynka rozstała się z narzeczonym rok temu
Tak to byliśmy razem na jednym- u mnie, bo w jego rodzinie to już tylko on został Trzy pozostałe, na które byliśmy zaproszeni, odmówiliśmy. Nienawidzę wesel
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 19:07   #2066
201604261006
Konto usunięte

Cytat:

u nas jest tak ze, najpierw jest u Pani Młodej na fryzurze i makijazu. pozniej jedzie do Pana Młodego i jest na jego ubraniu i wyjsciu czasem. i wraca do Pani Młodej na ubieranie sukienki i potem dojezdza Młody

co do zdjec to bardzo ladne
u mnie bedzie ten fotograf: https://www.facebook.com/emil.kowalc.../photos_albums

http://www.blog.emilkowalczyk.pl

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-09-06 o 19:12
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 19:22   #2067
JustTheOne
Zadomowienie

Cytat:
Powiem tak
jako córka kamerzysty i fotografa to są kosmiczn ceny. Mój tato za fim + zdjecia (bez konkretnej ilości... bo robi i oddaje wszystkie dobre zdjecia i album) + plener i nigdy nie przekroczył 3,5tyś...
Za to moja grupa filmowa + fotograficzna skasuje 4tysiące ale jak zobaczyłam film to się zakochałam w ujęciach, chłopaki profesjonalnie montują film
mam nadzieję, że będę przy składaniu filmu w całość, bo to uwielbiam takie zboczenie 'zawodowe'

JustTheOne, spokojnie się wyrobi. Najpier jedno obskoczy a później pojedzie do drugiego. Mój tato jedzie najpierw do PanaM. są robione zarówno zdjęcia jak i ujęcia a później robi ujęcia jak PanM. jedzie do PannyM. Jeśli Młodzi nie widzą się przed kościołem to również da się to zorganizować
Tak myślałam, że to w ten sposó wygląda. Ale trzeba ze wszystkim czekać na foto

Dawaj mi linka do nich! Chyba taniej mi wyjdzie ich do mnie ściągnąć niż brać osobno foto+video na takim poziomie jak sobie to ubzdurałam

A tak serio, ro chyba też poszukam takim 2 w 1. Tylko boję się, że coś będzie kosztem czegoś, np lepsze będą zdj niż film i odwrotnie, niż jak się bierze 2 oddzielne firmy.
Stary 2013-09-06, 19:27   #2068
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli pisząc ,,problemy". Bo chyba nie to, że zdradzi Cię z 5 kg chudszą laską?
Dla mnie ocenianie wyglądu partnera jest dopuszczalne jedynie przy wyborze ubrań- może mi powiedzieć, że w czymś wyglądam nieszczególnie Ale jeśli chodzi o makijaż, fryzurę czy wagę już nie. To moja sprawa, szczególnie jeśli chodzi o wagę- mam problemy z tarczycą i doskonale wiem, kiedy przytyłam a kiedy schudłam. Jego komentarze mi wtedy niepotrzebne.
Ja też mu nie mówię takich rzeczy.
Wiemy oboje, co nam się podoba u płci przeciwnych i w nas nawzajem ale decyzję, czy coś z tym zrobimy, każde podejmuje oddzielnie. Na szczęście każde dba o siebie i za wiele się nie zmieniło przez te 5 lat- za wyjątkiem tego, że włosy tżta obecnie sięgają do pasa

Co do wesel, to my jutro mieliśmy mieć- niestety, moja kuzynka rozstała się z narzeczonym rok temu
Tak to byliśmy razem na jednym- u mnie, bo w jego rodzinie to już tylko on został Trzy pozostałe, na które byliśmy zaproszeni, odmówiliśmy. Nienawidzę wesel
No ja się nie zgadzam z tym co piszesz,że każdy powinien decydować o sobie, bo nie po to brałam przystojnego,szczupłego blondyna żeby on sobie z własnego widzimisia nagle przytył 20 kg i przefarbowal na czarno albo zapuscił włosy Owszem,gdyby mi się to podobało,to bym mu powiedziała,że jest ok,ale w momencie,kiedy wie,że to totalnie nie jest mój styl?Tak samo on nie wział mnie szczuplej i zawsze dbającej o siebie po to,żebym nagle zmieniła styl na ekologiczny i chodziła w bojówkach i skarpetach do sandałow.Po prostu hołduje zasadzie-widzialy gały co brały w każdym znaczeniu a także moc praw nabytych -jesli byłam jakaś na początku albo podobam się w jakiejs wersji TŻ to nie bede robic rzeczy ktore moga mu sie nie.spodobac bo w koncu to dla niego chce.byc atakcyjna.Nie.mowie tu o sytacjach typu choroba czy ciaza,bo wiaodmo że są to sytuacje skrajne i tu trzeba odczekać swoje,ale przyznam szczerze że chyba nie mogłabym mieć pretensji do tż gdybym po ciązy przez parę lat usprawiedliwiała tuszę dzieckiem.Prawda jest taka ze ile ludzi tyle gustów i jakby moj wolal dziewczyne brunetke to by taka wzial.On woli jasnowlose wiec zwrocil uwage na mnie.Jakby lubil przy kosci.to by taka wzial,a wiem ze nie lubi wiec ja bym mu sie nie podobala w takim wydaniu.A chyba kazda kobieta chce byc atrakcyjna dla swojego faceta a nie tylko zeby udawal ze.jest atrakcyjna 'bo nie chce.cie.zranic.i tak wypada' Zaraz pewnie ktoś powie,że "przecież nie kocha się za wygląd".A ja uważam,że i owszem.Facet nawet jak nie powie Ci,że mu się nie podobasz,to może się to odbić na relacjach,on będzie czuł że jego dziewczyna się nie stara,sam bedzie się mniej starał,problemy w łóżku,bo straci pociąg. Ja swojego kocham również za wygląd i wiem,że on mnie też.I nie uważam,że to coś złego I tak,uważam,że jakby przytyła 20 kg to nie mogłabym mieć pretensji jakby mnie zostawił,bo nie taką mnie brał i mówił mi zawsze wprost,że to nie jest jego typ. A nikt nie chce być z kimś,kto nie jest dla niego choć trochę atrakcyjny fizycznie. Jak to mówi mój - żaden facet nie wytrzyma z kobietą,która mu się nie podoba.
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2013-09-06 o 19:43
Stary 2013-09-06, 19:28   #2069
Promyk03
Zakorzenienie

byłam z TŻ na spacerze mówi że już się nie może doczekać rocznicowego wyjazdu
ja się jeszcze nie orientowałam jakie ceny mają u mnie kamerzyści zresztą ja nie chcę mieć filmu tylko moja mama się upiera

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-06, 19:29   #2070
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
Tak myślałam, że to w ten sposó wygląda. Ale trzeba ze wszystkim czekać na foto

Dawaj mi linka do nich! Chyba taniej mi wyjdzie ich do mnie ściągnąć niż brać osobno foto+video na takim poziomie jak sobie to ubzdurałam

A tak serio, ro chyba też poszukam takim 2 w 1. Tylko boję się, że coś będzie kosztem czegoś, np lepsze będą zdj niż film i odwrotnie, niż jak się bierze 2 oddzielne firmy.
moja wymarzona grupa filmowa KLIK

A tu troch i moich ypocin i mojego taty - żadna autoreklama!!!! KLIK

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
byłam z TŻ na spacerze mówi że już się nie może doczekać rocznicowego wyjazdu
ja się jeszcze nie orientowałam jakie ceny mają u mnie kamerzyści zresztą ja nie chcę mieć filmu tylko moja mama się upiera
zawsze pamiątka i można się później pośmiać

Paulo Coelho
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości