|
|
#3151 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar L
|
|
|
|
#3152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3153 |
|
Zakorzenienie
|
Redsiu, patrz i ucz się:
wyskoczyłam z pracy na chwile do sklepu po mleko do kawy. Wróciłam z mleczkiem i... butami ![]() edit: mniej więcej takie cuś za 3 dychy http://image.ceneo.pl/data/products/...ane-czarny.jpg szału nie ma, ale akurat na jesień do roboty będą, bo glany do biura to tak jakoś nie bardzo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-06 o 16:43 |
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
dziś nikt mnie nie przebije albowiemuciekły mi ślimaki a bidna Rejcz ma chyba teraz rurę ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Maju Tru Kochane! duuuużo miłości, zdrowia, szczęścia, zapachów, pieniędzy i uśmiechu życzę Wam ja, Flo i dla nieobecnego Gryksia kfiatek
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-09-06 o 16:58 |
|
|
|
#3155 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja ostatnio pollyzuję czyli nie wiem co kupić bo nic odpowiedniego nie ma. A buty i ciuchy wyprzedaję, sprzedałam pseudo-ramoneskę, 2 pary butów i jeszcze trochę rzeczy wystawiłam. Powoli nie mam co na siebie włożyć ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Ale o co chodzi właściwie? |
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
teraz już po
ale zaiste NIGDY WIĘCEJ - prędzej zdechne na niewiadomo co coraz gorzej robio te badania a też moja wina że w @ się zgodziłam na termin, dostałam drgawek z osłabienia - w recepcji wiedzieli an co przyszłam zanim otworzyłam usta albowiem bylam biała jak kreda i wiem już co zrobię jak będę mieć jakiegoś wroga, wezne i mu wsadze rure hue hue heeellll yeaah yyyyyghhhh Dzięki za wsparcie all, miło było się wyżalić - zawsze to jakoś lżej Cytat:
Acz nie mogę się śmiać na głos bo boli ale wygrywasz, i długo nikt Cię chyba nie przebije ![]() 2. Miałam o 15.00 na szczęście, bo nastąpiła zmiana jakaś, zatem w sumie duuuużo lepiej bo już dochodzę do siebie A teraz ideu uiścić oplatę za nagrodę odlewkową jaką sobie u Daff wyklikałam wczoraj, mała rzecz a cieszy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-06 o 17:48 |
|
|
|
|
#3157 |
|
BAN stały
|
Byłam obczaić na żywo tego shoppera z Mango.
No i ma jedną zasadniczą wadę - nie ma w środku żadnego suwaka, ani nawet magnesu, nic, trzeba łazić z rozbebeszoną torbą, a to średnio mi się widzi ![]() No i krawędzie u góry zupełnie niewykończone, nieobrobione, jakby ktoś uciął skórę nożyczkami i tak zostawił. Bałabym się, że mi się zaraz sciachają. Poza tym fajna, takiej potrzebuję. No ale nic, poszłam jeszcze do H&M, wróciłam do tego Mango po 15 minutach i torby już nie było ![]() Fajny mroczny tshirt jeszcze widziałam, ale zupełnie nie wart takiej ceny, toż to tylko kawałek koszulki..
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-09-06 o 18:30 |
|
|
|
#3158 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2.tiaaa , już widzę jaka Ty jesteś niezgrabna , nożesz zaraz się przejadę na to Twoje Bora Bora i Ci łomot spuszczę , toż widziałam jak wyglądasz ![]() a jak masz bach , biodra , to znaczy że nie jest równo , bo jak jest równo , to nie ma biódr , o ?Cytat:
![]() a co do wroga to lepiej wsadzaj mu rurę z drugiej strony , nie będzie mógł wyrwać Kurdeee , zlikwidowali księgarnię MDM przy Placu Konstytucji , no qrfa była sobie księgarnia ponad 50 lat i była duża i doskonale zaopatrzona i zawsze pełno ludzi w niej było i komu to przeszkadzałoooo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3159 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3160 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Brr, współczuję. Cytat:
![]() 2. toć mówię, że jak butelka a nie klepsydra więc nie ma efektu
|
||
|
|
|
#3161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tym co nie czytają wsjo rawno, a Ci co czytają kupią se czytnik e-booków
|
|
#3162 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2,jak się ma figurę jak butelka , to choćby na głowie stanąć nie osiągnie się takiego efektu jak na zdjęciu , kurna słuchaj co mówię , bo mam tak od okresu dojrzewania więc siedź cicho i nie marudź Cytat:
2.kurna nie kupią a jak sie taki czytnik rozchrzani to co ? czytać nie można , a książka zawsze działa , o
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() konsumpcyjne społeczeństwo straszny ten "znak czasów" tzn czasy straszne - ja rozumiem postęp technologiczny, wszystkie e-, ale nie lubię jeśli jedno wypiera drugie, przecież można i tak i siak, współistnieć, a tu najwyraźniej się nie opłąca drukować a mam sporo przyjaciół, którzy lubią mieć książki, nie pożyczać i czytać tylko mieć swoje biblioteczki, i są to ludzie przed 30stką także w sumie potencjalny klient, może są już w niszy ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
nie powiem, e-book ma zaletę jako coś przenośneg na wakacje samolotowe, jest kompaktowy, ale pokochać nie umiem |
||||
|
|
|
#3165 |
|
To ja :)
|
Spieszę donieść, iż piwo jest znakomitym lekarstwem na przegięcie kolana
Wiedeń obejsznięty zgodnie ze wskazówkami Melk, teraz chwila odpoczynku, zwłaszcza dla mężowego więzadła urwanego i lecimy na Parter ![]() Chyba... Ściskam! A, skandal wielki, TŻ mi podciąga Vetyvero Diptyque!
|
#3166 | |
|
BAN stały
|
Też się chyba nigdy nie przekonam do ebooków...
Marzy mi się biblioteczka w mieszkaniu, półki na całą ścianę, aż po sufit, coś w tym stylu ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
(Stephansplatz/Kärntner Straße). A propos piwa, to jak lubisz takie piwolemoniadki, to polecam radlera ziolowego - Gösser Kräuterradler! smak nie do opisaniaI pogoda Wam sie udala, super
|
|
|
|
|
#3167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Red - a co do gorseta - daruję sobie komentarze ad figurra bo nie mam sił ale chodzi o to, że ja bym go brała od Ciebie w trymiga, niemniej właśnie - gdzie w nim chodzić, nie mam do niego zastosowania, oprawy. Wy to chociaż bywaliście na salonach, teatrach, bankietach itp - wystarczy ramiona zakryć szalem. Widzę Cię tak zdecydowanie lepiej niż w jakmś grzecznym sweterku. Strój wieczorowy. Pewnie Melk by doradziła, gdzie poza Castle Party chadza sie w takich gorsetach. Ja bym co najwyżej mogła myć w nim naczynia jak chuopin wraca z pracy i go nęcić tym widokiem aż do wieczora tak. No ale gorset na Tobie aż sie prosi aby pokazać go swiatu. Tylko gdzie ? Jakies imprezki, ale jakie?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-06 o 19:04 |
|
|
|
|
#3168 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bo jest piątek a nie poniedziałek
nom, 3 dni czyli jeszcze poniedziałek ![]() a najlepsze jest to ze nie ma co tam ogladać w tych papierach przez 3 dni, no ale jak urząd wymyśla 3 dni to mają być 3, no i przyjeżdżają na 2-3 godziny, zamiast raz z porządnie posiedzieć Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a tak serio to czytnik jest fajny i ja będę zawsze bronić o wiele wygodniej się czyta, już nie mówiąc o noszeniu w torebce ![]() Co nie znaczy że jestem za likwidacją papierowych książek i księgarni papierowe zawsze będą najfajniejsze Weekend
|
||||
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() baw się dobrze a bym zapomniała: Tru wszystkiego najlepszego |
|
|
|
|
#3171 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nawet na zwykłe piwo w knajpie. Jest prosty, do wszystkiego można założyć...Ja mam jeden gorset, ale chyba też go opchnę - dobry pomysł. Mój jest zbyt przekombinowany, na zwykłą imprezę by się nie nadał... Miałam go raz na sobie.
|
|
|
|
|
#3172 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3173 | |
|
|
Cytat:
![]() Też dziś u Stefana byliśmy, nawet dwa razy, jakoś mi się to miejsce dobrze kojarzy. Caritasowi wyraźnie też ;-) Piwo choroba kupiłam inne -Zipfera cytrynowego, ale może na Praterze mają inne
|
|
#3174 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ejjj, przelećcie się Praterturm Tylko szybko, póki widno i widoki ładne.A, nie u Stefana, tylko Szczepana
|
|
|
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3176 | |
|
|
Cytat:
![]() To już za dnia nie zdążę na Prater, ale liczę na zdjęcia nocne...
|
|
#3177 |
|
BAN stały
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie mogę na to patrzeć
|
|
|
|
|
#3179 |
|
|
W Ibisie Messe. Gdzie obsługa hotelowa mówi po polsku...
|
#3180 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

albowiem

Acz nie mogę się śmiać na głos bo boli ale wygrywasz, i długo nikt Cię chyba nie przebije

a mam sporo przyjaciół, którzy lubią mieć książki, nie pożyczać i czytać tylko mieć swoje biblioteczki, i są to ludzie przed 30stką także w sumie potencjalny klient, może są już w niszy 
jak można w piątek rano być pełnym entuzjazmu i energii