|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- to musisz czekaz az tz sam sie odezwie ![]() Nie nakrecaj sie nie potrzebnie ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4052 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Moim zdaniem wymyślasz czarne scenariusze na zapas...
Pewnie,jak już się zgadacie to dasz upust panice i będzie ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() Szkoda,że niedawno to do mnie dotarło,bo tyle nerwów niepotrzebnie straciłam ![]() Faceci tego nie lubią ,bo czują się wtedy traktowani jak dzieci , mojego to bardzo drażni
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W jakiejs miescince lekarz tak wmiawial uzywajac swojego uroku osobistego, czy nie wiem czego, a one sie godzily. Hikaru - po czesci rozumiem Twoje zdenerwowanie, bo ja tez czesto nad wyraz panikuje i robie z igly widly. Teraz np z tym egzaminem bolal mnie brzuch juz rano z nerwow, ale pogadalam z TZ i mowi zebym sie ogarnela, bo uczylam sie na prawde duzo i bedzie ok. Wypilam meliske i troche mi przeszlo ![]() Zaczynam dostrzegac, ze zazwyczaj martwie sie na zapas i wszystko w miare pozytywnie sie konczy ![]() Moze warto troche wrzucic na luz? ![]()
![]() |
#4054 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Cytat:
![]() Zadzwonie raz nie odbierze to sobie mysle rozne glupoty nakrecam sie, ale juz sama sie nie odzywam tylko czekam az tz sie odezwie ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4055 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Ale ja go naprawdę nie kontroluje. No nic. Zobaczę kiedy się odezwą, a teraz chyba muszę dokończyć sprzątanie. Wywaliłam chyba wszystkie rzeczy na środek i podłogi nie widzę. TŻ sie dziś ze mnie śmiał, że myślał, że ogarnęliśmy nasz pokój, a okazuje się, że to naprawdę Narnia jest
![]() ![]()
![]() |
#4056 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ogladalam w tg ze podczas hipnozy ![]() My kobiety tak mamy ![]() Wczoraj siostra mnie wkorzyla, tz tez po 21 jeszcze sie nie odzywal, troche sie nakrecilam, ale drugi raz juz nie dzwonilam. Sam zadzwonil jak wracal do domu i po pracy tlumik w aucie naprawiali z kolega i tak nie slonczyli bo.uszczelki jakiejs nie mieli : rolleyes: Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() takim czyms mozna doprowadzic, ze facet ucieknie ![]() tez matkowalas wczesniej? Cytat:
jak by co nam tylek truj ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4057 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Ja piszę sms i jak dłużej nie dostanę odpowiedzi to najwyżej znak zapytania dodam, bo często moi znajomi nie ogarniają, że sms przyszedł xd a tak to więcej telefonów/smsów i tak nic nie da, a ja permanentnie ponad limit jestem, to czekam na kontakt.
Ja jestem mistrzem w czarnych scenariuszach, przydatne do bycia pisarzem, to nie narzekam ![]()
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
Mój Tż jest mistrzem,bo jak do Niego dzwonię to albo śpi albo ma rozładowany tel ewentualnie jak podłączy do ładowarki to go nie włączy, zostawi telefon w samochodzie itpe
![]() ale już przywykłam do tego, zresztą już to trochę ogarnął ![]()
![]() |
#4059 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Cytat:
![]() nie potrzebnie sobie wkrecam i przy okazji nakrecam siebie i denerwuje tzta ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4060 |
Zakorzenienie
|
Migotka No nie matkowałam ,ale wkurzałam się jak Tż długo się nie odzywał albo nie odbierał telefonu
![]() Mieliśmy na ten temat kilka rozmów i ja przestałam się wkurzać,a Tż pamięta żeby dać znać ,że dojechał czy coś
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj zazwyczaj w pracy w ciagu dnia, a jak do wieczora nie pisze to albo z kumplami z osiedla jest albo z kumplami z roboty albo tak jak wczoraj to auto naprawia ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4062 |
Zakorzenienie
|
Napisali mi smsa czy piszą z Januszem Traczem
![]() Odsyłam ich do przedszkola ![]()
![]() |
#4063 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4064 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Cytat:
![]() Teraz rzadziej trochę No i nie zapisałam do tego gina,bo rejestracja już zamknięta,ale w poniedziałek rano idę jeszcze raz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Mają fazę na Janusza Tracza, bo to największy mafioza Plebanii, więc wmawiają sobie, że mój szczur Muniek nazywa się Janusz Tracz (tudzież Tranusz Jacz)
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() moj brat caly dzien przespal ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
MigotkaŻycie Twojego brata jest niezwykle fascynujące
![]() ![]()
![]() |
#4068 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
ta ja sie zaczynam martwic
![]() rano wstal troche na kompie siedzial i poszedl spac i tak do tej pory.. Na poczatku pomyslalam ze on czegos nie bierze ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
#4069 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VII
Cytat:
![]() Może mamie powiedz? Ma ona jakiś wpływ na niego?
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
Też znam ludzi o takim trybie życia, masakra. Ja rozumiem mieć raz na jakiś czas dzień lenia, ale bez przesady.
Chociaż w sumie momentami moje życie wyglądało podobnie, ale to była taka krytyczna faza depresji, więc się nie do końca tak samo Bei, jemu kawa nic nie daje za bardzo. Wiesz, jeszcze jak jedzie z kimś to pół biedy, bo wtedy się aż tak nie przysypia jak się prowadzi jakąś rozmowę, a tak to się po prostu martwię. I tak zrobi jak chce. W sumie bardziej martwię się tą jazdą odkąd chłopak koleżanki zginął w wypadku, bo jakoś ogarnęłam, że to nie są rzeczy, które przydarzają się tylko innym ludziom
Przyłóż mi spluwę do głowy i rozchlap mój mózg na ścianie. Naprawdę, mówię. Nie ma sprawy. Edytowane przez Hikaru Czas edycji: 2013-09-06 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
ja myslalam o czyms mocniejszym
![]() Mama za granica to pogada i co on zrobi po swojemu Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012
Migotka różnie może być
przyjrzyj mu się bardziej ![]()
![]() |
#4074 |
Zakorzenienie
|
w końcu w domu! jak jechałam pociągiem to miałam wagon z przedziałami i w moim siedział taki facet i spał na stoliku i na każdej stacji na moment się budził i znów to samo
![]()
#4075 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Szczęśliwe związki 2012 cz. VI
Cytat:
![]() Chlopak sobie nie poradzi w zyciu ![]() To tak jak moj tz pije kawe juz jak herbate i dlatego jak po nocy jezdzi to stara sie brac kogos zeby nie usnac otwiera okno i slucha glosno muzyki.. Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() tak zrobie ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
Spadek wagi z 66 kg do 53 kg Intensywnie dbam o włosy od 7 miesięcy ![]() Edytowane przez Migotka8923 Czas edycji: 2013-09-06 o 18:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
znowu mam 10 stron do nadrobienia
![]() ![]() cześc dziewczynki ! buziaczki w noski ![]() nadrobię później, bo pomału muszę zacząć się pakować bo w niedziele z samego rana wyjeżdżamy- nareszcie ![]() ![]()
![]() |
#4077 |
Wtajemniczenie
|
No takie spanie calodniowe to bardziej po czyms innym..
Tez znam takich ludzi typu wieczna impreza. Ostatnio nawet mowili ze nie pija kawy bo im sie nie chce szklanki umyc po fusach i wola isc po energetyka do biedronki ![]() Jacq - hej ![]() ![]()
Zlikwiduj słowo „marzenie" i zastąp je słowem „plan". Edytowane przez pannaagacinska Czas edycji: 2013-09-06 o 18:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak slow na takich ludzi moj brat nie dosc cmze kupuje energetyki to nie zmywa po sobie ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
![]() nareszcie ![]() ![]() ![]() dziewczyny, ruszyłam w końcu dupsko na uczelnie dziś rano i odebrałam dyplom ![]()
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpoczniesz sobie a do mnie jutro tz przyjezdza ![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.