|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.
Ja moge załozyć wątek, ale nie wszystko sama wymyślić
![]() jestem padnięta bo wczoraj był najcięzszy jak dotąd dzień w pracy. Nawet mi się nie chce zupę ugotowac, wolę odpocząć te 3 godzinki. Po pracy od razu do tz jadę, ale tylko do jutra wieczór. buuu ![]() ![]()
#3932 | ||
Zakorzenienie
|
Hellooooł !!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurcze to też lipton trochę z tą umową na dzielo, ale już lepiej to niż siedzieć w domku nie ![]() Dobrze, to nast. część należy do Ciebie ! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja w sumie głównie też wchodzę na wizaż po to żeby zobaczyc co się dzieje na naszym wątku, zawsze u mnie pierwsze co robię jak wchodzę to jest narzedzia -> historia -> wizaż i ostatni raz klikany nasz wątek przez co wchodzę do momentu gdzie się ostatni raz udzielałam, i tak jest u mnie zawsze .. każdego dnia lub jak kilka razy w ciągu dnia to tak się u mnie to odbywa ;p najpierw wątek, potem fb np. i reszta hehhehe ![]() a jak się nudzę to czytam różne wątki, ale to już rzadko ![]() Martusia teraz będzie musiała zorganizować na poezję trochę czasu ![]() CHyba zaraz się wezmę w garść i poćwiczę do tej płyty z Shape ;p bo kurde 2 mies. leży na półce i się kurzy ![]() a po 13 jadę na ciuchy, ciekawe czy coś wychaczę heheh
![]() |
#3933 | ||
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja w sumie podobnie aczkolwiek czasem wpadam na jeszcze jeden wątek. heehe jest jeszcze dużo czasu zostało ponad 1000 postów ![]() Swoją drogą patrzę sobie na listę i normalnie w 2 części byłam na 1 miejscu a teraz spadłam na 4 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Opuściłaś sie w udzielaniu Sonne ;p heh
![]() ![]()
#3935 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() No to ustalone Marta zakłada nowy wątek. ![]() Cytat:
![]() ćwicz ćwicz! ![]() Cytat:
![]() ![]() ja się udzielam obecnie na 3 wątkach, ale chyba ten jak na razie najbardziej lubię ![]() wczoraj cyknęłam sobie nowe zdjęcie do CV, chciałam zrobić fotki do dyplomu ale okazało się, że trzeba się umówić telefonicznie najpierw, ustawiłam się na poniedziałek. A tak się wystroiłam, pełen make up, włoski ładnie ułożone, że mi szkoda było i mówię TŻ, żeby mi cyknął fotkę- przycięłam w photoshopie i wyszło spoko moim zdaniem. Wrzucę w galerię na wizażu jak macie chęć to obczaicie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie w szoku jestem, dla mnie nie wyglądasz w ogóle na tyle kg, gdzie Ci się to chowa te kg ?? Na mózgu pewnie :P bo nigdzie indziej nie widać !! ![]() ![]() no no ale lasunia ![]() ![]() za godzinke wybywam na miacho. Nałożyłam dziś na włosy olejek, na to miód z maską i pod ręcznikiem potrzymałam godzinę i musze powiedzieć że nie widzę efektu, żadnego ! Miałam lepszy efekt jak użyłamm samej tej nowej maski z keratyną pod pryszcznicem, były śliczne, lejące, błyszczące. Lepsza ta maska dla mnie od tej latte. Ale pod ręcznikiem chyba średnio jakoś to wsio razem ![]() ![]()
![]() |
#3937 |
Holy Crap!
|
Witam
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do włosów to to rozjaśniałam ostatnio je, tzn kupiłam szampon koloryzujący i mi troszkę rozjaśnił, poza tym dużo się nachodziłam na słońcu w tym roku i tez mi pojaśniały włoski ![]() ![]() a ja wczoraj zrobiłam tak, że rano nałożyłam olej kokosowy zmieszany z rycynowym (rycynowy miał być na skórę głowy na porost ale mi zaczęły włosy od niego wypadać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewno straciłam formę ![]() Cytat:
![]() Kurcze wybacz ![]() ![]() ![]() O to musi być pewno jakiś dobry fotograf że trzeba się umawiać ![]() Kurdę siedzę już ponad godzinę w urzędzie i dupa teraz mają znowu poł h przerwy (ma się tego pecha ![]() ![]() Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-06 o 12:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Carpe Diem!
|
Cześć
![]() Z tym wierszem to ja żartowałam Marta. Byłam Ciekawa Twojej reakcji ![]() ![]() Ja wczoraj nałożyłam na włosy maskę z vatiki i było ok. Następnym razem jednak nałoży od połowy włosów po końcówki, bo od góry były lekko przyklapnięte. U nas duszno strasznie. Dzisiaj niby popołudniu ma popadać a w nocy ma być burza.
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez nie lubię załatwiać, faktycznie peszek. Dlatego ja zawsze ze sobą tacham książkę albo kindla n o i w telefonie net - nie cierpię siedzieć bezczynnie. ![]() Dziewczyny skończyłam 3 rozdizął, jeszcze tylko wstęp i zakończenie i prawie freedom ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- a i ten co na motorze jeździ fajny jest. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3942 | |
Zakorzenienie
|
NIC NIC NIC
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nast. razem spróbuję zrobić jak Ty albo samą maskę nałoże pod ręcznik hmm.. will see ![]()
![]() |
#3943 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha, to skoro Ciebie zainteresował ten temat to fajnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Popieram - trzeba próbować, a nie stać w miejscu ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dobry i jeden dzień ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
Ja to nie mam pojęcia po co kupiłam SHAPE rok temu z płytą TURBO ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() Ćwiczenia faktycznie daja radość, ale ja wolę z kims ćwiczyć. Apropo, słyszałaś o tej Annie Bałoń z którejś tam edycji Top Model, która ważyła podczas programu ok. 60 kg, a teraz przytyła do 86 ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Mykam niedługo Kochane do TŻ ![]() ![]() A dla fanek Rodzinki.pl wiadomość, że dzisiaj jakoś przed 21 ma być pierwszy odcinek 5 sezonu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-06 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To teraz już z górki - niewiele zostało ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą gdzieś to pisało, że ma mieć swój program w tv właśnie o odchudzaniu ![]() Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-06 o 17:05 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miteż się wszystko nudzi ;> mój tż odrazu do mnie powiedział, żebym nie kupowała bo nie będę korzystać ;> chyba już mnie poznał ![]() ![]() ja jak zobaczyłam na pudlu tą Bałon to się przeraziłam ! w Top model pokazywali kiedyś jak ona młoda była i gruba, że wszyscy sie z niej śmieli, ale postanowiła schudnąć i spróbować modelingu bo zawsze o tym marzyła .. a po programi znów sie rozrosła, ale wygląda na prawdę strasznie, jak jej siostra a nie ona sama ;/ znam ją tylko z top model i to takie durne by miała program o odchudzaniu, ciekawe kto go będzie oglądał, no ale cóż no, co kto lubi ![]() Cytat:
![]() ![]() ale fajnie, że grasz w kosza z Tżtem ![]() ![]() Rodzice byli w makro i kupili mi nutelle, chciałam batoniki, ale nie znaleźli pojedyńczych to kupili nutelle ehhehehe kolejna ![]() aaaa byłam dziś w Jysku, bo kumpela chciala i znalazłam tam masażer do głowy, taka rączka z drucikami i tak pacnęłam tym koleżanke i ona mówi ooo ale fajne, patrz. i jak mnie tym dotknęła to się zgięłam w pół, takie mnie ciary od glowy przez ciało przeszły że szok, nigdy czegoś takiego nie miłam hahah chyba właśnie się dowiedziałam że mam mega wrażliwą łepetynkę hehehe
![]() |
#3947 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może jakiś kiepski lumpeks? Cytat:
![]() miałam iść dzisiaj ale stwierdziłam, ze lepiej z kasa przyoszczędzić i popisać mgr. chciałam Ci wysłać zaproszenie do grona znajomych ale widzę, że mnie uprzedziłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() no to wiadomo, czemu nic nie kopiłaś jak taka mała cena była, pewnie już poprzebierane wszystko dawno. Trzeba chodzić jak jeszcze mają nowy towar ![]() co do ćwiczeń to ja właśnie lubię jak już znam na pamięć i się przyzywczaję ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Lemon mam ten masażer ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Carpe Diem!
|
Zła jestem. Tyle mam pakietów w tv a nic nie mogę oglądać. Teściowa totalnie zawładnęła pilotem. Nie chce mi się z nią o to kłócić. Przez cały dzień ogląda programy typu "trudne sprawy" i wszystkie prognozy pogody. Po co jej wiedzieć jaka jest pogoda w Polsce? Mogę jej to sprawdzić w necie.
Oszaleć można.
#3949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niby to taki oblegany lumpeks, ale nie wiem ;/ a cena wydawała mi się spora ![]() ![]() to ja czekam z nutella na Ciebie ![]() ooooo ale na Ciebie też on tak działa ? czy tylko mnie złożył w pół ? ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 |
Carpe Diem!
|
Tak, jestem w H. Teściowa przyjechała z nami. Wzięliśmy nowy dekoder, dostaliśmy gratis wszystkie możliwe pakiety. Cieszyłam się jak głupia, bo mamy teraz mnóstwo kanałów filmowych i z rozrywką. No ale nie może być przecież zbyt pięknie. Mamy jeden telewizor, więc musimy oglądać to co ona.
Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi, ze wzruszeń - wzruszenie ramion. ![]() home sweet home ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lady_AnneBelle Czas edycji: 2013-09-06 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
eeee to faktycznie ;/ a na ile czasu przyjechała ??
#3952 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Nada w 3 będzie jeszcze więcej akcji:-D Carl będzie miał jeszcze lepsze sceny. No ale sama musisz to zobaczyć ![]() Wzięłam się za układanie ubrań i kurde już z godzinę siedzę nad tym. Jutro pewnie nic nie będę mogła znaleźć ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-06 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |
Carpe Diem!
|
Póki co na 3 tygodnie. Może jednak zostać dłużej.
Cytat:
Uciekam spać. Do jutra ![]()
![]() |
#3954 | |
Zakorzenienie
|
osz Ty :p mam boską energię :P bueheh to może zła energia przechodziła przez te metalowe bolce i moja energia próbowała ją zatrzymac ;D tak czy siak takie dziwne nawet przyjemne uczucie hehe
Cytat:
![]() Lady, ostatnio tak o Tobie myślałam ![]() Już 3 tyg. minęły, tżcik mówi że juz prawie 1/3 za nami, racja ![]() ![]() Oglądałam dziś trochę beetovena ![]() ![]()
![]() |
#3955 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam Bardzo za nie udzielanie się ! Ale tyle ostatnio się dzieje, przprowadzka, zmiana pracy, faceci a raczej facet ^^ Ostatnio już chciałam napisać ale jak zobaczyłam ile mnie ominęło to się przeraziłam i spanikowałam.. Mam nadzieje, że jeszcze znajdzie sie miejsce dla mnie .. ![]() A co tam u Was coś sie pozmieniało ? Maaaaaaaaaaaaaaatko jak mi Was brakowało ! ![]()
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
Piszę na chwilke od tż
![]() Nada Ty i tak super wyglądasz, to odchudzanie nie jest konieczne ![]() ![]() ![]() Lady ojj zaskoczenie z tą teściową, współczuję bo nie fajna sytuacja ![]() spać mi się nie chce. echh
#3957 | |||
Carpe Diem!
|
Cytat:
Może czyta wizaż, bo dała mi wczoraj pilota, żebym sobie film obejrzała. Mąż ją wyśmiał jak wieczorem włączyła "Dlaczego ja" i zapytał czy w tym domu niczego innego nie można w tv zobaczyć i chyba zrozumiała aluzje ![]() Póki co nie myślę o powrocie ale jeśli już to o żadnej własnej firmie nie myślę. Mąż chciałby, żebym wogóle nie pracowała albo jak już to na 1/2 etatu. Będziemy mieli stały, comiesięczny przychód z wynajmu domu. Ciężko będzie wrócić. Wszyscy nasi znajomi, którzy wrócili do Polski żałowali i starali się wrócić spowrotem. Daje to do myślenia. Ja wiem jak jest w Polsce, jak jeszcze tam pracowałam/mieszkałam to było bardzo ciężko. Pamiętam to jak dziś. Dlatego jak tylko wyjechałam odkładałam tyle ile się dało. Nawet ostatnio o tym z mężem rozmawialiśmy, że odkąd jesteśmy w H. nie mieliśmy ani jednej wypłaty, którą byśmy sobie lekką ręką wydali i nic nie odłożyli. Nauczyła nas tego nasza matka ojczyzna. Cytat:
![]() Witaj kochana ![]() U mnie nie ma dużych zmian. Też Nam Ciebie brakowało ![]() Cytat:
![]() Ona jest specyficzna, ja mam ciężki charakter ale mogło być gorzej ![]() Miłej soboty. Miłego weekendu!
![]() |
#3958 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taaak, ma mieć swój program, bo chce udowodnić wszystkim, że ona schudnie. Ludzie chudna po 40-50 kg i się nie chwalą całemu światu ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Kto był juz przy sobie to musi pamiętać, że trudno jest utrzymać prawidłową wagę... Mnie to śmieszą te wszystkie programy na siłę wymyślane. Już naprawdę nie wiedzą czym ludzi przyciągnąć przed tv. No, ale niektórzy widocznie lubie takie głupoty w stylu np. jak teraz ostatnio wymyślony serial przez TVN "Wawa non stop" ![]() A to wiem o co Ci chodzi. u mnie tez był taki outlet, w którym płaciło się po 20 pare złotych za jedną sztukę. A dziury pod pachami i ślady pudru, szminki. Ładne rzeczy a takie zniszczone... ![]() Ale ja nie mam aż takiego zamiłowania do kosza co on. Jak był w Belgii to kupił sobie piłke do kosza... ![]() A u mnie w domu nie ma nic słodkiego prócz lukrecji ![]() Ja uwielbiam jak TŻ bawi się moimi włosami ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja mam pół na pół gruszka/klapsydra , ale chyba bardziej gruszka ... Haha ![]() ![]() Zgadzam się z Toba co do tej Bałoń. Pamiętam jak w tym programie miała problem z wysłowieniem się ![]() A widzisz ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() Jest miejsce, jest ! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3959 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry sobotnio !
![]() Cytat:
![]() A ten chlopiec brzmi mm ![]() ![]() Zawsze znajdzie się miejsce u nas dla każdego ![]() ![]() U mnie hmm mojego Tżta nie ma do połowy listopada, bo wyjechał na kurs, więc jestem słomianą wdową :P znaczy przyjeżdża co dwa tyg. gdzieś ![]() ![]() ![]() napisz więcej co u Ciebie ![]() Cytat:
![]() no, to jest przykre co piszesz o tej naszej ojczyźnie ze tego Was nauczyła, ale taka jest prawda. Ja tak samo ostatnio ciągle narzekam na nasz kraj, że nie ułatwia życia młodym ludziom, tylko ciągle utrudnia ;/ nie dziwię się że tyle młodych ludzi wyjeżdża, zaczyna życie za granicę i ani im się śni tu wrócić .. Cytat:
bleee też nie lubię lukrecji ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3960 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ta pl uczy oszczędzania no i jak wiadomo kombinowania. Pamiętam jak się znajomy zdziwił jak usłyszał jakie tu są zarobki ![]() ![]() W sumie szkoda nerwów jak gada się na takie tematy od razu ciśnienie rośnie ![]() Dank pewnie że tak witaj ![]() ![]() Kurde po 6 sąsiadka mnie obudziła. Wylazła z odkurzaczem na klatke ![]() Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-07 o 10:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.