U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania. - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 08:50   #3931
martusia205
Zakorzenienie

Dot.: U nas plotki są od rana, ciężko nam spędzać dzień bez przywitania.

Ja moge załozyć wątek, ale nie wszystko sama wymyślić

jestem padnięta bo wczoraj był najcięzszy jak dotąd dzień w pracy. Nawet mi się nie chce zupę ugotowac, wolę odpocząć te 3 godzinki. Po pracy od razu do tz jadę, ale tylko do jutra wieczór. buuu

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:01   #3932
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Hellooooł !!

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
dostałam 7kg paczkę batonów z pracy, a schudłam. Musze to jakoś obdzielić i nie łamię się, i nie czkeam na telefon, co ma być to będzie. Idę do innej pracy za niedługi czas Trzeba wszystkiego w życiu próbować

jutro jade do tż na 1 dzień czytam co u Was

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Limonka chcę spróbować w tej pracy własnie co miałam propozycję, ale tam umowa o dzieło chyba zobaczymy..

ta moja obecna pracka jest dobra bo zarabiam 2 tys, dam radę odłozyc coś, a i na życie zostanie Jak się jeszcze odezwą na pewno wrócę, choćby ze względu na te paczki. Dziś dostałam taką mega

mnie ten Nasz wątek tez jak najbardziej odpowiada

chciałabym załozyć nastepną część
kurcze ! to paczka jak dla mnie podziel się ze mną ja chętnie za Ciebie je skonsumuje hehehe
kurcze to też lipton trochę z tą umową na dzielo, ale już lepiej to niż siedzieć w domku nie ?
Dobrze, to nast. część należy do Ciebie ! Myśl nad pięknym tutułem i pierwszym postem
Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Ja dostałam na urodziny, bo mąż wie, że ze mnie sknera i sama w życiu bym sobie nie kupiła. Ja z tych co na sobie oszczędzają.
To jest właśnie fajne w czytnikach, że moment poszukania, ściągnięcia i wgrania książki trwa +/- 2 minuty. Dawniej co urlop kupowałąm masę książek, mniej więcej za 300-400zł. Nawet miejsca już na nie nie miałam.
Szczerze jednak wolę papierową wersję książek. Inny klimat.

Ja się na innych wątkach prawie wcale nie udzielam. Nie mam czasu.
Czasem myślę sobie, że wchodzę na wizaż tylko po to, że zobaczyć co na naszym wątku u Was słychać. Gdyby nie ten wątek wcale by mi tu konto nie było potrzebne. Kiedyś miałam więcej czasu.

W takim razie pracuj już nad tytułem i pierwszym postem
Jakiś fajny wierszyk by się przydał o każdej z nas
Ale Ci robotę załatwiłam

Miłego dnia
hehehe to faktycznie kochany mężuś, wiedział czego sobie nie sprawisz heh
Ja w sumie głównie też wchodzę na wizaż po to żeby zobaczyc co się dzieje na naszym wątku, zawsze u mnie pierwsze co robię jak wchodzę to jest narzedzia -> historia -> wizaż i ostatni raz klikany nasz wątek przez co wchodzę do momentu gdzie się ostatni raz udzielałam, i tak jest u mnie zawsze .. każdego dnia lub jak kilka razy w ciągu dnia to tak się u mnie to odbywa ;p najpierw wątek, potem fb np. i reszta hehhehe
a jak się nudzę to czytam różne wątki, ale to już rzadko
Martusia teraz będzie musiała zorganizować na poezję trochę czasu hehehehe

CHyba zaraz się wezmę w garść i poćwiczę do tej płyty z Shape ;p bo kurde 2 mies. leży na półce i się kurzy
a po 13 jadę na ciuchy, ciekawe czy coś wychaczę heheh

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:02   #3933
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
dostałam 7kg paczkę batonów z pracy, a schudłam. Musze to jakoś obdzielić
wow nieźle Co do wątku jak dla mnie ok
Cytat:
Szczerze jednak wolę papierową wersję książek. Inny klimat.
Ja się na innych wątkach prawie wcale nie udzielam. Nie mam czasu.
Czasem myślę sobie, że wchodzę na wizaż tylko po to, że zobaczyć co na naszym wątku u Was słychać. Gdyby nie ten wątek wcale by mi tu konto nie było potrzebne. Kiedyś miałam więcej czasu.
W takim razie pracuj już nad tytułem i pierwszym postem
Jakiś fajny wierszyk by się przydał o każdej z nas
Ale Ci robotę załatwiłam
Bo w sumie czytnik chociaż najlepszy to i tak już coś innego niż pachnąca książka szelest przekładanych kartek itd. Znajoma ma ale w sumie czyta tylko te których nie ma jeszcze w bibliotece - pewnie też bym tak robiła.
Ja w sumie podobnie aczkolwiek czasem wpadam na jeszcze jeden wątek.
heehe jest jeszcze dużo czasu zostało ponad 1000 postów

Swoją drogą patrzę sobie na listę i normalnie w 2 części byłam na 1 miejscu a teraz spadłam na 4
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 10:08   #3934
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Opuściłaś sie w udzielaniu Sonne ;p heh Dank tez wcześniej byla na 2 miejscu, a też znikła i myślę, ze nie wróci już

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-06, 10:13   #3935
nada13
Zakorzenienie

Hejka

No to ustalone Marta zakłada nowy wątek.

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
Hellooooł !!

kurcze ! to paczka jak dla mnie podziel się ze mną ja chętnie za Ciebie je skonsumuje hehehe
kurcze to też lipton trochę z tą umową na dzielo, ale już lepiej to niż siedzieć w domku nie ?
Dobrze, to nast. część należy do Ciebie ! Myśl nad pięknym tutułem i pierwszym postem

hehehe to faktycznie kochany mężuś, wiedział czego sobie nie sprawisz heh
Ja w sumie głównie też wchodzę na wizaż po to żeby zobaczyc co się dzieje na naszym wątku, zawsze u mnie pierwsze co robię jak wchodzę to jest narzedzia -> historia -> wizaż i ostatni raz klikany nasz wątek przez co wchodzę do momentu gdzie się ostatni raz udzielałam, i tak jest u mnie zawsze .. każdego dnia lub jak kilka razy w ciągu dnia to tak się u mnie to odbywa ;p najpierw wątek, potem fb np. i reszta hehhehe
a jak się nudzę to czytam różne wątki, ale to już rzadko
Martusia teraz będzie musiała zorganizować na poezję trochę czasu hehehehe

CHyba zaraz się wezmę w garść i poćwiczę do tej płyty z Shape ;p bo kurde 2 mies. leży na półce i się kurzy
to ja trochę inaczej patrze, ustawienia konta i tam mi pokazuje listę zasubskrybowanych wątków i klikam ostatnia strona i piszę
ćwicz ćwicz! ja się czuje zupełnie inaczej jak ćwiczę, mam cel jeszcze 9 kg zrzucić przed ślubem - dążę do moich wymarzonych 60 kg <3

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość

wow nieźle Co do wątku jak dla mnie ok

Bo w sumie czytnik chociaż najlepszy to i tak już coś innego niż pachnąca książka szelest przekładanych kartek itd. Znajoma ma ale w sumie czyta tylko te których nie ma jeszcze w bibliotece - pewnie też bym tak robiła.
Ja w sumie podobnie aczkolwiek czasem wpadam na jeszcze jeden wątek.
heehe jest jeszcze dużo czasu zostało ponad 1000 postów

Swoją drogą patrzę sobie na listę i normalnie w 2 części byłam na 1 miejscu a teraz spadłam na 4
Sonneeeeeee ale mi zaspoilerowałaś z tą :Lorie noooooooooo ale dobrze, niech ginie drażniła mnie :P skończyłam 2 sezon i zaczynam 3. Będę co miała oglądac w drodze do Berlina
ja się udzielam obecnie na 3 wątkach, ale chyba ten jak na razie najbardziej lubię i macie dobre tempo pisania, da się nadążyć xD

wczoraj cyknęłam sobie nowe zdjęcie do CV, chciałam zrobić fotki do dyplomu ale okazało się, że trzeba się umówić telefonicznie najpierw, ustawiłam się na poniedziałek. A tak się wystroiłam, pełen make up, włoski ładnie ułożone, że mi szkoda było i mówię TŻ, żeby mi cyknął fotkę- przycięłam w photoshopie i wyszło spoko moim zdaniem. Wrzucę w galerię na wizażu jak macie chęć to obczaicie
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:25   #3936
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
Hejka

to ja trochę inaczej patrze, ustawienia konta i tam mi pokazuje listę zasubskrybowanych wątków i klikam ostatnia strona i piszę
ćwicz ćwicz! ja się czuje zupełnie inaczej jak ćwiczę, mam cel jeszcze 9 kg zrzucić przed ślubem - dążę do moich wymarzonych 60 kg <3

Sonneeeeeee ale mi zaspoilerowałaś z tą :Lorie noooooooooo ale dobrze, niech ginie drażniła mnie :P skończyłam 2 sezon i zaczynam 3. Będę co miała oglądac w drodze do Berlina
ja się udzielam obecnie na 3 wątkach, ale chyba ten jak na razie najbardziej lubię i macie dobre tempo pisania, da się nadążyć xD

wczoraj cyknęłam sobie nowe zdjęcie do CV, chciałam zrobić fotki do dyplomu ale okazało się, że trzeba się umówić telefonicznie najpierw, ustawiłam się na poniedziałek. A tak się wystroiłam, pełen make up, włoski ładnie ułożone, że mi szkoda było i mówię TŻ, żeby mi cyknął fotkę- przycięłam w photoshopie i wyszło spoko moim zdaniem. Wrzucę w galerię na wizażu jak macie chęć to obczaicie
też bym tak patrzyła, ale denerwuje mnie wolny net, musiałabym najpierw wejść na forum, potem kliknac ustawienia itp. a to dłużej trwa hehehehhe więc sie schytrzyłam i wchodze prosto na wątek z historii
Normalnie w szoku jestem, dla mnie nie wyglądasz w ogóle na tyle kg, gdzie Ci się to chowa te kg ?? Na mózgu pewnie :P bo nigdzie indziej nie widać !! a te 9 kg brzmi sporo, pewnie trzeba nieźle będzie sie namęczyć by to zrzucić, ale trzymam kciuczki za szybkie i bezproblemowe zrzucanie !
no no ale lasunia masz jakiś inny kolor wlosów ;> ale świetnie wyglądasz ! jak modelka normalnie

za godzinke wybywam na miacho.
Nałożyłam dziś na włosy olejek, na to miód z maską i pod ręcznikiem potrzymałam godzinę i musze powiedzieć że nie widzę efektu, żadnego !
Miałam lepszy efekt jak użyłamm samej tej nowej maski z keratyną pod pryszcznicem, były śliczne, lejące, błyszczące. Lepsza ta maska dla mnie od tej latte. Ale pod ręcznikiem chyba średnio jakoś to wsio razem na internecie wyczytałam by tak zrobić, ale duppa wyszła z tego no

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-06, 11:37   #3937
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Witam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 11:59   #3938
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
też bym tak patrzyła, ale denerwuje mnie wolny net, musiałabym najpierw wejść na forum, potem kliknac ustawienia itp. a to dłużej trwa hehehehhe więc sie schytrzyłam i wchodze prosto na wątek z historii
Normalnie w szoku jestem, dla mnie nie wyglądasz w ogóle na tyle kg, gdzie Ci się to chowa te kg ?? Na mózgu pewnie :P bo nigdzie indziej nie widać !! a te 9 kg brzmi sporo, pewnie trzeba nieźle będzie sie namęczyć by to zrzucić, ale trzymam kciuczki za szybkie i bezproblemowe zrzucanie !
no no ale lasunia masz jakiś inny kolor wlosów ;> ale świetnie wyglądasz ! jak modelka normalnie

Nałożyłam dziś na włosy olejek, na to miód z maską i pod ręcznikiem potrzymałam godzinę i musze powiedzieć że nie widzę efektu, żadnego !
Miałam lepszy efekt jak użyłamm samej tej nowej maski z keratyną pod pryszcznicem, były śliczne, lejące, błyszczące. Lepsza ta maska dla mnie od tej latte. Ale pod ręcznikiem chyba średnio jakoś to wsio razem na internecie wyczytałam by tak zrobić, ale duppa wyszła z tego no
ojeje jakie komplementy, dziękuję chciałabym do ślubu 60 ważyć ale to jeszcze długo i myślę, że dam radę. Chcoiaż TŻ mi zabrania chudnąć
Co do włosów to to rozjaśniałam ostatnio je, tzn kupiłam szampon koloryzujący i mi troszkę rozjaśnił, poza tym dużo się nachodziłam na słońcu w tym roku i tez mi pojaśniały włoski ale zadowolona jestem z tego koloru
a ja wczoraj zrobiłam tak, że rano nałożyłam olej kokosowy zmieszany z rycynowym (rycynowy miał być na skórę głowy na porost ale mi zaczęły włosy od niego wypadać ) i p ok 4h przepłukałam wodą, lekko wysuszyłam ręcznikiem i nałożyłam maskę (drożdżowa babuszki - polecam cudnie pachnie) obwinęłam głowę folią i ręcznikiem. Po godzinie umyłam włosy, nałożyłam odżywkę garniera z avocado i byłam BARDZO zadowolona z efektu
Stary 2013-09-06, 12:13   #3939
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Opuściłaś sie w udzielaniu Sonne ;p heh Dank tez wcześniej byla na 2 miejscu, a też znikła i myślę, ze nie wróci już
Pewnie nie a szkoda.
Pewno straciłam formę

Cytat:
Ja mam na tel tak ustawione, że jak wejdę na net to od razu mam wizaż a na lapku zawsze wpisuje adres
Kurcze wybacz Napisałam, że 3 sezon i dałam na biało myślałam, że jak będziesz chciała wiedzieć to lukniesz a jak nie to ominiesz A Ty za kim jesteś
O to musi być pewno jakiś dobry fotograf że trzeba się umawiać Później sobie luknę.
Kurdę siedzę już ponad godzinę w urzędzie i dupa teraz mają znowu poł h przerwy (ma się tego pecha)- nienawidzę załatwiać spraw urzędowych

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-09-06 o 12:15
Stary 2013-09-06, 14:43   #3940
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cześć

Z tym wierszem to ja żartowałam Marta. Byłam Ciekawa Twojej reakcji Pewnie, że razem coś wymyślimy Mamy na to jeszcze trochę czasu.

Ja wczoraj nałożyłam na włosy maskę z vatiki i było ok. Następnym razem jednak nałoży od połowy włosów po końcówki, bo od góry były lekko przyklapnięte.

U nas duszno strasznie. Dzisiaj niby popołudniu ma popadać a w nocy ma być burza.

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:49   #3941
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie nie a szkoda.
Pewno straciłam formę
Ja mam na tel tak ustawione, że jak wejdę na net to od razu mam wizaż a na lapku zawsze wpisuje adres
Kurcze wybacz Napisałam, że 3 sezon i dałam na biało myślałam, że jak będziesz chciała wiedzieć to lukniesz a jak nie to ominiesz A Ty za kim jesteś
O to musi być pewno jakiś dobry fotograf że trzeba się umawiać Później sobie luknę.
Kurdę siedzę już ponad godzinę w urzędzie i dupa teraz mają znowu poł h przerwy (ma się tego pecha)- nienawidzę załatwiać spraw urzędowych
no właśnie mój telefon jak pokazuje posty to wszystko widać (czy jest na biało czy nie) ale nic się nie stało, tak jak pisałam i tak jej nie lubię :P tzn drażni mnie. Wiecznie gubi swoje dziecko :| w koło pełno zombi a ona nie umie dzieciaka upilnować. Lubie tego Koreańczyka i jego dziewczynę i ta blondyne co w finale 2 sezonu ją w lesie zostawili (jak zwykle nie pamiętam imion )

tez nie lubię załatwiać, faktycznie peszek. Dlatego ja zawsze ze sobą tacham książkę albo kindla n o i w telefonie net - nie cierpię siedzieć bezczynnie.

Dziewczyny skończyłam 3 rozdizął, jeszcze tylko wstęp i zakończenie i prawie freedom

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

a i ten co na motorze jeździ fajny jest. jego obstawiałam na Twoją ulubioną postać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 15:57   #3942
Limonkaaa88
Zakorzenienie

NIC NIC NIC byłam w dwóch odzieżakach i nic nie znalazłam ajak mi sie coś spodobało to jak brałam do ręki to wszystko było porwane, normalnie wszystko, jakas masakra ;| a jak chciałyśmy pójść do nowo otwartego była 14.10 to sie okazało że w pt do 14 bo mają dostawę towaru, także świetnie

Cytat:
ojeje jakie komplementy, dziękuję chciałabym do ślubu 60 ważyć ale to jeszcze długo i myślę, że dam radę. Chcoiaż TŻ mi zabrania chudnąć
Co do włosów to to rozjaśniałam ostatnio je, tzn kupiłam szampon koloryzujący i mi troszkę rozjaśnił, poza tym dużo się nachodziłam na słońcu w tym roku i tez mi pojaśniały włoski ale zadowolona jestem z tego koloru
a ja wczoraj zrobiłam tak, że rano nałożyłam olej kokosowy zmieszany z rycynowym (rycynowy miał być na skórę głowy na porost ale mi zaczęły włosy od niego wypadać ) i p ok 4h przepłukałam wodą, lekko wysuszyłam ręcznikiem i nałożyłam maskę (drożdżowa babuszki - polecam cudnie pachnie) obwinęłam głowę folią i ręcznikiem. Po godzinie umyłam włosy, nałożyłam odżywkę garniera z avocado i byłam BARDZO zadowolona z efektu
no własnie, bo nie masz z czego chudnąć ! masz cieżkie kości
nast. razem spróbuję zrobić jak Ty albo samą maskę nałoże pod ręcznik hmm.. will see

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-06, 16:24   #3943
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
a ja właśnie lubię takie duże. Jutro jadę z rana na dostawę, nie wiem jak się przepchnę przez ten tłum bab
co do tematu to swojego czasu była spora dyskusja i często np w wiadomościach mówiono o tym czy Polsce się opłaca ten jednolity patent, wkręciłam się trochę i dlatego wybrałam taki temat.
Hmm, może za tydzien wybiorę sie do Szmizjerki... Ale ja nie lubie stac pod tym sklepem i później te przepychanki... Jeszcze w tym sklepie, co chodzę do niego, to w miarę kulturalnie jest
Aha, to skoro Ciebie zainteresował ten temat to fajnie Ja Tak samo na maturze wzięłam temat dosyć bliski, bo relacje rodziców z dzieckiem Naprawdę mnie zaciekawił i wydał mi się łatwy.

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Też lubię te kurtki czarne. Jak miałam np. ciemno szarą to szybko się znudziła a czarny zawsze jest ok To oby szybko przeszedł ból
Tak samo jak mała czarna Zawsze się sprawdzi.

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
dostałam 7kg paczkę batonów z pracy, a schudłam. Musze to jakoś obdzielić i nie łamię się, i nie czkeam na telefon, co ma być to będzie. Idę do innej pracy za niedługi czas Trzeba wszystkiego w życiu próbować

jutro jade do tż na 1 dzień czytam co u Was [COLOR="Silver"]
łaaał, zazdroszczę tych słodyczy ale faktycznie. Ja tez nie lubię mieć ich aż za dużo, bo wtedy nie wiadomo co z tym robić i się tylko je
Popieram - trzeba próbować, a nie stać w miejscu

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Ja moge załozyć wątek, ale nie wszystko sama wymyślić

jestem padnięta bo wczoraj był najcięzszy jak dotąd dzień w pracy. Nawet mi się nie chce zupę ugotowac, wolę odpocząć te 3 godzinki. Po pracy od razu do tz jadę, ale tylko do jutra wieczór. buuu
Zawsze moge pomóc Mam uzdolnienia artystyczne haha
Dobry i jeden dzień

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:

Hej ;roza:
Ja to nie mam pojęcia po co kupiłam SHAPE rok temu z płytą TURBO ani razu nie ćwiczyłam Bo wtedy akurat robiłam inny zestaw Ewki. Ale mi się wszystko nudzi...

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Hejka

9 kg ? A idź, i tak szczupła pewnie jesteś...
Ćwiczenia faktycznie daja radość, ale ja wolę z kims ćwiczyć.
Apropo, słyszałaś o tej Annie Bałoń z którejś tam edycji Top Model, która ważyła podczas programu ok. 60 kg, a teraz przytyła do 86 Podobno miała noge w gipsie i siedziała 10 miesięcy w domu. Teraz ma zamiar w ciągu 3 miesięcy ok. 18 kg schudnąć. Powodzenia jej życze, bo naprawdę ciała jej przybyło.

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:

też mam zamiar kupić sobie jakąś maskę z kreatyna bo używam tylko tej WAX

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 16:28   #3944
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
NIC NIC NIC byłam w dwóch odzieżakach i nic nie znalazłam ajak mi sie coś spodobało to jak brałam do ręki to wszystko było porwane, normalnie wszystko, jakas masakra ;| a jak chciałyśmy pójść do nowo otwartego była 14.10 to sie okazało że w pt do 14 bo mają dostawę towaru, także świetnie
Ja raz kupiłam bluzeczkę w panterke i niby ja dobrze obejrzałam przed kupnem a miała z 4 mini dziurki... których nie było jako tako widać, ale nie mam pojęcia.. mysz je pogryzła ?

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Mykam niedługo Kochane do TŻ Może wyjdziemy pograć w kosza a jak nie to obejrzymy jakiś film.

A dla fanek Rodzinki.pl wiadomość, że dzisiaj jakoś przed 21 ma być pierwszy odcinek 5 sezonu Ja bdę oglądać uwielbiam Boskich

04.08.2009 r.

Edytowane przez mystery_
Czas edycji: 2013-09-06 o 16:30
Stary 2013-09-06, 17:01   #3945
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
no właśnie mój telefon jak pokazuje posty to wszystko widać (czy jest na biało czy nie) ale nic się nie stało, tak jak pisałam i tak jej nie lubię :P tzn drażni mnie. Wiecznie gubi swoje dziecko :| w koło pełno zombi a ona nie umie dzieciaka upilnować. Lubie tego Koreańczyka i jego dziewczynę i ta blondyne co w finale 2 sezonu ją w lesie zostawili (jak zwykle nie pamiętam imion )
tez nie lubię załatwiać, faktycznie peszek. Dlatego ja zawsze ze sobą tacham książkę albo kindla n o i w telefonie net - nie cierpię siedzieć bezczynnie.
Dziewczyny skończyłam 3 rozdizął, jeszcze tylko wstęp i zakończenie i prawie freedom a i ten co na motorze jeździ fajny jest. jego obstawiałam na Twoją ulubioną postać
haha faktycznie kurcze ten dzieciak jest bardziej ogarniety niż LoriSzkoda tylko, że jest irytujący. heh jak juz nie ma mojej ulubionej postaci to teraz stawiam właśnie na Daryla. Mam nadzieje, że dotrwa do końca serii Buntownik z niego niby chodzi własnymi ścieżkami ale jednak nie da zginąć grupie. Koreańczyk i Maggie są w sumie najbardziej pozytywnymi postaciami
To teraz już z górki - niewiele zostało
Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
Apropo, słyszałaś o tej Annie Bałoń z którejś tam edycji Top Model, która ważyła podczas programu ok. 60 kg, a teraz przytyła do 86 Podobno miała noge w gipsie i siedziała 10 miesięcy w domu. Teraz ma zamiar w ciągu 3 miesięcy ok. 18 kg schudnąć. Powodzenia jej życze, bo naprawdę ciała jej przybyło.
Bo tak to właśnie jest najpierw dużo chudnie zapewne zbyt szybko i niezbyt zdrowo a później waży więcej niż przed dietą. Ta schudnie 18 a za parę miesięcy pewno znowu przytyje- głupota a nie odchudzanie
Swoją drogą gdzieś to pisało, że ma mieć swój program w tv właśnie o odchudzaniu

Czas edycji: 2013-09-06 o 17:05

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 17:51   #3946
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

Zawsze moge pomóc Mam uzdolnienia artystyczne haha
Dobry i jeden dzień

Hej ;roza:
Ja to nie mam pojęcia po co kupiłam SHAPE rok temu z płytą TURBO ani razu nie ćwiczyłam Bo wtedy akurat robiłam inny zestaw Ewki. Ale mi się wszystko nudzi...

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

też mam zamiar kupić sobie jakąś maskę z kreatyna bo używam tylko tej WAX
to będziesz bardzo pomocna przy nowej części w takim razie
miteż się wszystko nudzi ;> mój tż odrazu do mnie powiedział, żebym nie kupowała bo nie będę korzystać ;> chyba już mnie poznał bo raz użyłam i po dwóch mies. dziś dopiero drugi raz, ale może wytrwam dłużej no zobaczymy, tżta nie ma, to sie poruszam trochę co by się nie zasiedzieć
ja jak zobaczyłam na pudlu tą Bałon to się przeraziłam ! w Top model pokazywali kiedyś jak ona młoda była i gruba, że wszyscy sie z niej śmieli, ale postanowiła schudnąć i spróbować modelingu bo zawsze o tym marzyła .. a po programi znów sie rozrosła, ale wygląda na prawdę strasznie, jak jej siostra a nie ona sama ;/ znam ją tylko z top model i to takie durne by miała program o odchudzaniu, ciekawe kto go będzie oglądał, no ale cóż no, co kto lubi hehe
Cytat:
Ja raz kupiłam bluzeczkę w panterke i niby ja dobrze obejrzałam przed kupnem a miała z 4 mini dziurki... których nie było jako tako widać, ale nie mam pojęcia.. mysz je pogryzła ?

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Mykam niedługo Kochane do TŻ Może wyjdziemy pograć w kosza a jak nie to obejrzymy jakiś film.

A dla fanek Rodzinki.pl wiadomość, że dzisiaj jakoś przed 21 ma być pierwszy odcinek 5 sezonu Ja bdę oglądać uwielbiam Boskich
hehehehhe pewnie male myszki były w worku nooo tam gdzie ja byłam to nie były małe dziurki tylko tak perfidnie każda rzecz miała dziury od 5 do 10 cm gdzieś, tragedia, nie wiem jak ludzie mogą coś takiego brać, a cena to była 39/kg
ale fajnie, że grasz w kosza z Tżtem ja z moim tylko w siatę grałam z takich sportów podwórkowych

Rodzice byli w makro i kupili mi nutelle, chciałam batoniki, ale nie znaleźli pojedyńczych to kupili nutelle ehhehehe kolejna

aaaa byłam dziś w Jysku, bo kumpela chciala i znalazłam tam masażer do głowy, taka rączka z drucikami i tak pacnęłam tym koleżanke i ona mówi ooo ale fajne, patrz. i jak mnie tym dotknęła to się zgięłam w pół, takie mnie ciary od glowy przez ciało przeszły że szok, nigdy czegoś takiego nie miłam hahah chyba właśnie się dowiedziałam że mam mega wrażliwą łepetynkę hehehe

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-06, 18:05   #3947
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja chcę :P dupkę mam dużą :P ogólnie jestem klepsydrą - cycki i tyłek mi odstają

może jakiś kiepski lumpeks?

Cytat:
Hmm, może za tydzien wybiorę sie do Szmizjerki... Ale ja nie lubie stac pod tym sklepem i później te przepychanki... Jeszcze w tym sklepie, co chodzę do niego, to w miarę kulturalnie jest

łaaał, zazdroszczę tych słodyczy ale faktycznie. Ja tez nie lubię mieć ich aż za dużo, bo wtedy nie wiadomo co z tym robić i się tylko je
Popieram - trzeba próbować, a nie stać w miejscu

ta Bałoń wygląda jak potwór :O szkod ami jej, kiedyś była głupia ale ładna teraz już tylko głupia
miałam iść dzisiaj ale stwierdziłam, ze lepiej z kasa przyoszczędzić i popisać mgr.
chciałam Ci wysłać zaproszenie do grona znajomych ale widzę, że mnie uprzedziłaś

Cytat:
haha faktycznie kurcze ten dzieciak jest bardziej ogarniety niż LoriSzkoda tylko, że jest irytujący. heh jak juz nie ma mojej ulubionej postaci to teraz stawiam właśnie na Daryla. Mam nadzieje, że dotrwa do końca serii Buntownik z niego niby chodzi własnymi ścieżkami ale jednak nie da zginąć grupie. Koreańczyk i Maggie są w sumie najbardziej pozytywnymi postaciami
To teraz już z górki - niewiele zostało

Bo tak to właśnie jest najpierw dużo chudnie zapewne zbyt szybko i niezbyt zdrowo a później waży więcej niż przed dietą. Ta schudnie 18 a za parę miesięcy pewno znowu przytyje- głupota a nie odchudzanie
Swoją drogą gdzieś to pisało, że ma mieć swój program w tv właśnie o odchudzaniu
Nooo ogarnięty bardziej (pamiętasz jak strzelił temu swojemu "drugiemu tacie" w czoło - to była akcja )Dzisiaj oglądałam nowe Whose line it is anyway i była Maggie. Lubię ją, ładna szczupła (nie chuda) dziewczyna. Taka normalna

Cytat:
miteż się wszystko nudzi ;> mój tż odrazu do mnie powiedział, żebym nie kupowała bo nie będę korzystać ;> chyba już mnie poznał bo raz użyłam i po dwóch mies. dziś dopiero drugi raz, ale może wytrwam dłużej no zobaczymy, tżta nie ma, to sie poruszam trochę co by się nie zasiedzieć
ja jak zobaczyłam na pudlu tą Bałon to się przeraziłam ! w Top model pokazywali kiedyś jak ona młoda była i gruba, że wszyscy sie z niej śmieli, ale postanowiła schudnąć i spróbować modelingu bo zawsze o tym marzyła .. a po programi znów sie rozrosła, ale wygląda na prawdę strasznie, jak jej siostra a nie ona sama ;/ znam ją tylko z top model i to takie durne by miała program o odchudzaniu, ciekawe kto go będzie oglądał, no ale cóż no, co kto lubi hehe

hehehehhe pewnie male myszki były w worku nooo tam gdzie ja byłam to nie były małe dziurki tylko tak perfidnie każda rzecz miała dziury od 5 do 10 cm gdzieś, tragedia, nie wiem jak ludzie mogą coś takiego brać, a cena to była 39/kg
ale fajnie, że grasz w kosza z Tżtem ja z moim tylko w siatę grałam z takich sportów podwórkowych

Rodzice byli w makro i kupili mi nutelle, chciałam batoniki, ale nie znaleźli pojedyńczych to kupili nutelle ehhehehe kolejna

aaaa byłam dziś w Jysku, bo kumpela chciala i znalazłam tam masażer do głowy, taka rączka z drucikami i tak pacnęłam tym koleżanke i ona mówi ooo ale fajne, patrz. i jak mnie tym dotknęła to się zgięłam w pół, takie mnie ciary od glowy przez ciało przeszły że szok, nigdy czegoś takiego nie miłam hahah chyba właśnie się dowiedziałam że mam mega wrażliwą łepetynkę hehehe
biorę łyżkę i przychodze z pomocą do Nutteli ale to po pizzuni na którą teraz lecę (w ramach diety ) ale zrobiłam skalpel właśnie
no to wiadomo, czemu nic nie kopiłaś jak taka mała cena była, pewnie już poprzebierane wszystko dawno. Trzeba chodzić jak jeszcze mają nowy towar
co do ćwiczeń to ja właśnie lubię jak już znam na pamięć i się przyzywczaję

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Lemon mam ten masażer dostałam na gwiazdkę dwa lata temu. Fajny jest lubię się pomasować czasem
Stary 2013-09-06, 18:24   #3948
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Zła jestem. Tyle mam pakietów w tv a nic nie mogę oglądać. Teściowa totalnie zawładnęła pilotem. Nie chce mi się z nią o to kłócić. Przez cały dzień ogląda programy typu "trudne sprawy" i wszystkie prognozy pogody. Po co jej wiedzieć jaka jest pogoda w Polsce? Mogę jej to sprawdzić w necie.
Oszaleć można.

home sweet home

Stary 2013-09-06, 18:33   #3949
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja chcę :P dupkę mam dużą :P ogólnie jestem klepsydrą - cycki i tyłek mi odstają

może jakiś kiepski lumpeks?

ta Bałoń wygląda jak potwór :O szkod ami jej, kiedyś była głupia ale ładna teraz już tylko głupia
miałam iść dzisiaj ale stwierdziłam, ze lepiej z kasa przyoszczędzić i popisać mgr.
chciałam Ci wysłać zaproszenie do grona znajomych ale widzę, że mnie uprzedziłaś

Nooo ogarnięty bardziej (pamiętasz jak strzelił temu swojemu "drugiemu tacie" w czoło - to była akcja )Dzisiaj oglądałam nowe Whose line it is anyway i była Maggie. Lubię ją, ładna szczupła (nie chuda) dziewczyna. Taka normalna

biorę łyżkę i przychodze z pomocą do Nutteli ale to po pizzuni na którą teraz lecę (w ramach diety ) ale zrobiłam skalpel właśnie
no to wiadomo, czemu nic nie kopiłaś jak taka mała cena była, pewnie już poprzebierane wszystko dawno. Trzeba chodzić jak jeszcze mają nowy towar
co do ćwiczeń to ja właśnie lubię jak już znam na pamięć i się przyzywczaję

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Lemon mam ten masażer dostałam na gwiazdkę dwa lata temu. Fajny jest lubię się pomasować czasem
hahahahahhahahha sie posikam zaraz normalnie
niby to taki oblegany lumpeks, ale nie wiem ;/ a cena wydawała mi się spora ale widać jak się znam na tym heheh :P skoro powinna być większa jeśli lepsze ciuchy to ile można kupić ciuchów mniejw ięcej za taki 1 kg ?
to ja czekam z nutella na Ciebie
ooooo ale na Ciebie też on tak działa ? czy tylko mnie złożył w pół ?
Cytat:
Zła jestem. Tyle mam pakietów w tv a nic nie mogę oglądać. Teściowa totalnie zawładnęła pilotem. Nie chce mi się z nią o to kłócić. Przez cały dzień ogląda programy typu "trudne sprawy" i wszystkie prognozy pogody. Po co jej wiedzieć jaka jest pogoda w Polsce? Mogę jej to sprawdzić w necie.
Oszaleć można.
Hmmm ale Ty juz jesteś w H, to teściowa pojechała z Wami ?Bo mieliscie ten pakiet cały wykupiony i wziąć do H. Czy to jest tak że go używacie tam i w Pl i to co ogląda teściówka to i Wy ? bo nie bardzo rozumiem, sorki, ale się nie znam na tym

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-06, 18:38   #3950
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Hmmm ale Ty juz jesteś w H, to teściowa pojechała z Wami ?Bo mieliscie ten pakiet cały wykupiony i wziąć do H. Czy to jest tak że go używacie tam i w Pl i to co ogląda teściówka to i Wy ? bo nie bardzo rozumiem, sorki, ale się nie znam na tym
Tak, jestem w H. Teściowa przyjechała z nami. Wzięliśmy nowy dekoder, dostaliśmy gratis wszystkie możliwe pakiety. Cieszyłam się jak głupia, bo mamy teraz mnóstwo kanałów filmowych i z rozrywką. No ale nie może być przecież zbyt pięknie. Mamy jeden telewizor, więc musimy oglądać to co ona.

home sweet home

Edytowane przez Lady_AnneBelle
Czas edycji: 2013-09-06 o 18:39
Stary 2013-09-06, 19:06   #3951
Limonkaaa88
Zakorzenienie

eeee to faktycznie ;/ a na ile czasu przyjechała ??

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-06, 19:52   #3952
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
haha może masz jakąś złą energię
Nada w 3 będzie jeszcze więcej akcji:-D Carl będzie miał jeszcze lepsze sceny. No ale sama musisz to zobaczyć Niom jest taka akuratna bo Sarah(Lori) to już w sumie za chuda chociaż moim zdaniem z buźki ładniejsza:-]
Wzięłam się za układanie ubrań i kurde już z godzinę siedzę nad tym. Jutro pewnie nic nie będę mogła znaleźć - i skończy się na tym, że ponownie w szafie będzie misz masz Syzyfowa praca

Czas edycji: 2013-09-06 o 19:54
Stary 2013-09-06, 20:38   #3953
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
eeee to faktycznie ;/ a na ile czasu przyjechała ??
Póki co na 3 tygodnie. Może jednak zostać dłużej.

Cytat:
Wzięłam się za układanie ubrań i kurde już z godzinę siedzę nad tym. Jutro pewnie nic nie będę mogła znaleźć - i skończy się na tym, że ponownie w szafie będzie misz masz Syzyfowa praca
Ja planuję wywieźć sporą część ubrań do Polski. W większości tak nie chodzę tylko trzymam, bo może kiedyś założę.

Uciekam spać. Do jutra

home sweet home

Stary 2013-09-06, 21:15   #3954
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
haha może masz jakąś złą energię
osz Ty :p mam boską energię :P bueheh to może zła energia przechodziła przez te metalowe bolce i moja energia próbowała ją zatrzymac ;D tak czy siak takie dziwne nawet przyjemne uczucie hehe
Cytat:
Póki co na 3 tygodnie. Może jednak zostać dłużej.

Ja planuję wywieźć sporą część ubrań do Polski. W większości tak nie chodzę tylko trzymam, bo może kiedyś założę.

Uciekam spać. Do jutra
ujj, to oby nie została dłużej
Lady, ostatnio tak o Tobie myślałam a jak wrócisz do kraju, bo wrócisz bo budujecie tu domek to czym będziesz się zajmować ? myślałaś nad tym ? będziesz rozkręcać jakąś swoją firmę, czy wrócisz do prac które pozostawiłaś przed wyjazdem do H. ?

Już 3 tyg. minęły, tżcik mówi że juz prawie 1/3 za nami, racja zleciało całkiem szybko

Oglądałam dziś trochę beetovena a terz zaczytuję się wksiążce

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-06, 22:13   #3955
DankHajgh
Zakorzenienie

Hej Kochane !

Przepraszam Bardzo za nie udzielanie się ! Ale tyle ostatnio się dzieje, przprowadzka, zmiana pracy, faceci a raczej facet ^^
Ostatnio już chciałam napisać ale jak zobaczyłam ile mnie ominęło to się przeraziłam i spanikowałam..
Mam nadzieje, że jeszcze znajdzie sie miejsce dla mnie ..

A co tam u Was coś sie pozmieniało ?
Maaaaaaaaaaaaaaatko jak mi Was brakowało !
Stary 2013-09-07, 00:13   #3956
martusia205
Zakorzenienie

Piszę na chwilke od tż

Nada Ty i tak super wyglądasz, to odchudzanie nie jest konieczne Ja w tej chwili ważę niecałe 60 kg, a rok temu było ponad 66

Lady ojj zaskoczenie z tą teściową, współczuję bo nie fajna sytuacja

spać mi się nie chce. echh

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 05:25   #3957
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
ujj, to oby nie została dłużej
Lady, ostatnio tak o Tobie myślałam a jak wrócisz do kraju, bo wrócisz bo budujecie tu domek to czym będziesz się zajmować ? myślałaś nad tym ? będziesz rozkręcać jakąś swoją firmę, czy wrócisz do prac które pozostawiłaś przed wyjazdem do H. ?
Może zostać dłużej. Mnie ona wcale nie przeszkadza. Tutaj jest inna niż w Polsce. Nie plotkuje, o nic nie wypytuje, nie chodzi za mną krok w krok i nie robi wielu innych rzeczy, które mnie strasznie irytują.
Może czyta wizaż, bo dała mi wczoraj pilota, żebym sobie film obejrzała. Mąż ją wyśmiał jak wieczorem włączyła "Dlaczego ja" i zapytał czy w tym domu niczego innego nie można w tv zobaczyć i chyba zrozumiała aluzje

Póki co nie myślę o powrocie ale jeśli już to o żadnej własnej firmie nie myślę. Mąż chciałby, żebym wogóle nie pracowała albo jak już to na 1/2 etatu. Będziemy mieli stały, comiesięczny przychód z wynajmu domu.
Ciężko będzie wrócić. Wszyscy nasi znajomi, którzy wrócili do Polski żałowali i starali się wrócić spowrotem. Daje to do myślenia. Ja wiem jak jest w Polsce, jak jeszcze tam pracowałam/mieszkałam to było bardzo ciężko. Pamiętam to jak dziś. Dlatego jak tylko wyjechałam odkładałam tyle ile się dało. Nawet ostatnio o tym z mężem rozmawialiśmy, że odkąd jesteśmy w H. nie mieliśmy ani jednej wypłaty, którą byśmy sobie lekką ręką wydali i nic nie odłożyli. Nauczyła nas tego nasza matka ojczyzna.

Cytat:
Napisane przez DankHajgh Pokaż wiadomość
Przepraszam Bardzo za nie udzielanie się ! Ale tyle ostatnio się dzieje, przprowadzka, zmiana pracy, faceci a raczej facet ^^
Ostatnio już chciałam napisać ale jak zobaczyłam ile mnie ominęło to się przeraziłam i spanikowałam..

Oczywiście, że znajdzie się dla Ciebie miejsce
Witaj kochana

U mnie nie ma dużych zmian.
Też Nam Ciebie brakowało

Cytat:
Lady ojj zaskoczenie z tą teściową, współczuję bo nie fajna sytuacja
Wszystko ok
Ona jest specyficzna, ja mam ciężki charakter ale mogło być gorzej

Miłej soboty. Miłego weekendu!

home sweet home

Stary 2013-09-07, 09:29   #3958
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:

Masz rację... Według mnie właśnie największym sukcesem jest utrzymanie tej wagi. Ja póki co od 6 lat przytyłam 2 kg, więc źle nie jest. I cycki mi urosły

Taaak, ma mieć swój program, bo chce udowodnić wszystkim, że ona schudnie. Ludzie chudna po 40-50 kg i się nie chwalą całemu światu

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:

Ha, a ja już sama siebie znam i powstrzymuje sie od kupna gazet. Niby jes czytam, ale czy one coś mądrego wnosza do mojego życia? Może tylko pojedyncze artykuły.
Kto był juz przy sobie to musi pamiętać, że trudno jest utrzymać prawidłową wagę... Mnie to śmieszą te wszystkie programy na siłę wymyślane. Już naprawdę nie wiedzą czym ludzi przyciągnąć przed tv. No, ale niektórzy widocznie lubie takie głupoty w stylu np. jak teraz ostatnio wymyślony serial przez TVN "Wawa non stop"

A to wiem o co Ci chodzi. u mnie tez był taki outlet, w którym płaciło się po 20 pare złotych za jedną sztukę. A dziury pod pachami i ślady pudru, szminki. Ładne rzeczy a takie zniszczone...
Ale ja nie mam aż takiego zamiłowania do kosza co on. Jak był w Belgii to kupił sobie piłke do kosza... Ja wolę właśnie siatkówkę.
A u mnie w domu nie ma nic słodkiego prócz lukrecji A jakoś za nimi nie przepadam...

Ja uwielbiam jak TŻ bawi się moimi włosami

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:

:
To się ciesz tą klapsydrą Przecież to najpiękniejszy rodzaj figury
Ja mam pół na pół gruszka/klapsydra , ale chyba bardziej gruszka ... Haha To zalezy jak sie ubiorę. Dlatego wolę legginsy ostatnio niż jeansy, bo w tych pierwszych wygląda moja figura lepiej. A jeansy ostatnio mi z tyłka spadaja i takie to życie...

Zgadzam się z Toba co do tej Bałoń. Pamiętam jak w tym programie miała problem z wysłowieniem się
A widzisz Ma sie ten refleks.

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Oszaleć można.
Jak byłam u dziadków, żeby im sprzątnąć w domu to mój dziadek oglądał tylko wiadomości Ale w sumie lepsze to niż "trudne sprawy" , a wiadomości się przydają. Dlatego zawsze jak do nich pojadę to jestem na bieząco :P

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Hej Kochane !

Witam
Jest miejsce, jest !

04.08.2009 r.

Stary 2013-09-07, 09:44   #3959
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dzień dobry sobotnio !

Cytat:
Hej Kochane !

kurcze, cześć !! Ja wczoraj, czy przedwczoraj już napisałam, że jednak chyba do nas nie wrócisz ! A tu zupełnie na odwrót, super !
A ten chlopiec brzmi mm opowiadaj, co gdzie, jak i ikiedy heheh
Zawsze znajdzie się miejsce u nas dla każdego
U mnie hmm mojego Tżta nie ma do połowy listopada, bo wyjechał na kurs, więc jestem słomianą wdową :P znaczy przyjeżdża co dwa tyg. gdzieś narazie był raz zdałam technika, ale ze stażu póki co nici i to chyba wsio
napisz więcej co u Ciebie
Cytat:
Póki co nie myślę o powrocie ale jeśli już to o żadnej własnej firmie nie myślę. Mąż chciałby, żebym wogóle nie pracowała albo jak już to na 1/2 etatu. Będziemy mieli stały, comiesięczny przychód z wynajmu domu.
Ciężko będzie wrócić. Wszyscy nasi znajomi, którzy wrócili do Polski żałowali i starali się wrócić spowrotem. Daje to do myślenia. Ja wiem jak jest w Polsce, jak jeszcze tam pracowałam/mieszkałam to było bardzo ciężko. Pamiętam to jak dziś. Dlatego jak tylko wyjechałam odkładałam tyle ile się dało. Nawet ostatnio o tym z mężem rozmawialiśmy, że odkąd jesteśmy w H. nie mieliśmy ani jednej wypłaty, którą byśmy sobie lekką ręką wydali i nic nie odłożyli. Nauczyła nas tego nasza matka ojczyzna.

Oczywiście, że znajdzie się dla Ciebie miejsce
Witaj kochana

U mnie nie ma dużych zmian.
Też Nam Ciebie brakowało

Wszystko ok
Ona jest specyficzna, ja mam ciężki charakter ale mogło być gorzej

Miłej soboty. Miłego weekendu!
heheh teraz pilot będzie Wasz !!
no, to jest przykre co piszesz o tej naszej ojczyźnie ze tego Was nauczyła, ale taka jest prawda. Ja tak samo ostatnio ciągle narzekam na nasz kraj, że nie ułatwia życia młodym ludziom, tylko ciągle utrudnia ;/ nie dziwię się że tyle młodych ludzi wyjeżdża, zaczyna życie za granicę i ani im się śni tu wrócić ..
Cytat:
Masz rację... Według mnie właśnie największym sukcesem jest utrzymanie tej wagi. Ja póki co od 6 lat przytyłam 2 kg, więc źle nie jest. I cycki mi urosły

A to wiem o co Ci chodzi. u mnie tez był taki outlet, w którym płaciło się po 20 pare złotych za jedną sztukę. A dziury pod pachami i ślady pudru, szminki. Ładne rzeczy a takie zniszczone...
Ale ja nie mam aż takiego zamiłowania do kosza co on. Jak był w Belgii to kupił sobie piłke do kosza... Ja wolę właśnie siatkówkę.
A u mnie w domu nie ma nic słodkiego prócz lukrecji A jakoś za nimi nie przepadam...

Ja uwielbiam jak TŻ bawi się moimi włosami [COLOR="Silver"]

Zgadzam się z Toba co do tej Bałoń. Pamiętam jak w tym programie miała problem z wysłowieniem się
A widzisz Ma sie ten refleks.

Witam
Jest miejsce, jest !
podziel się ;p;p mi zmalały ;( heheh
bleee też nie lubię lukrecji kupiłam kiedyś takie cukierki, były okropne obdzieliłam nim grupę na studiach, ale wszyscy pluli, tyko jedna koleżanka i moja mama zjadła i powiedziały ze dobre hehehe

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-09-07, 10:29   #3960
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
no, to jest przykre co piszesz o tej naszej ojczyźnie ze tego Was nauczyła, ale taka jest prawda. Ja tak samo ostatnio ciągle narzekam na nasz kraj, że nie ułatwia życia młodym ludziom, tylko ciągle utrudnia ;/ nie dziwię się że tyle młodych ludzi wyjeżdża, zaczyna życie za granicę i ani im się śni tu wrócić ..
Dokładnie nie ma żadnego startu Teraz jest mega ciężko z pracą a ciekawe co by było gdyby nagle z zagranicy większość chciała wrócić do pl

Cytat:
Niestety taka prawda. U mnie z rodziny też jedni kupili mieszkanie drudzy wybudowali dom lata mijają a oni nadal za granicą. Pewnie wrócą "na starość"-jak się emerytury dorobią
Ta pl uczy oszczędzania no i jak wiadomo kombinowania.
Pamiętam jak się znajomy zdziwił jak usłyszał jakie tu są zarobki Bo w sumie mamy marne zarobki a ceny porównywalne
W sumie szkoda nerwów jak gada się na takie tematy od razu ciśnienie rośnie
Dank pewnie że tak witaj co to za pan
Kurde po 6 sąsiadka mnie obudziła. Wylazła z odkurzaczem na klatke

Czas edycji: 2013-09-07 o 10:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości