Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 19:38   #4771
nadi111
Zakorzenienie

Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczęłam żel Retropical i nawet nie umiem określić zapachu; jakiś taki nijaki...
Też muszę go wyciągnąć z zapasów Właśnie wąchnęłam go z butelki i jakoś dalej nie jestem przekonana. Muszę kupić tą zachwalaną przez was kawę (nawet miałam ostatnio zgarnąć jak brałam makadamię, ale zapasy trzeba trochę ogarnąć).

EDIT: tak wącham tego Retropicala i zaczął mi przypominać stary dobry szampon familijny

Edytowane przez nadi111
Czas edycji: 2013-09-06 o 19:40
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 19:43   #4772
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez broccolina Pokaż wiadomość
A poza tym mam wrażenie, że kilka lat temu te żele były bardziej wydajne, ale może się mylę.
.
Khem, też mam takie odczucia, ale raczej to nasza wina Kiedyś żele z yr były dobrem luksusowym i lało się je z większym wyczuciem Teraz bardzo dużo leję na gąbkę, bo lubię intensywny zapach i chyba też podświadomie chcę szybciej zużyć zapasy. Mojemu chłopakowi na dużo dłużej wystarcza żel niż mi.
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 19:43   #4773
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Ja dziś zaczęłam żel Retropical i nawet nie umiem określić zapachu; jakiś taki nijaki...
Tez za nim nie przepadam, podobnie jak za monoi
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 19:52   #4774
cda1cf8dd8475ebf9b3fe10d4f48bf009600b9f5_61807fa4c74e6
Konto usunięte

witam,,mam do wymiany błyszczyk SP jaskrawy róż ,oraz 2szt płynu miceralnego 200ml (ten zielony)zainteresowane osoby zapraszam na pw..pozdr
cda1cf8dd8475ebf9b3fe10d4f48bf009600b9f5_61807fa4c74e6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 19:54   #4775
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Tez za nim nie przepadam, podobnie jak za monoi
Zapach Monoi mnie straszy
Od razu czuję gdy kumpela jest wypachniona mgiełką z serii Monoi; notabene prezentem ode mnie
Stary 2013-09-06, 20:06   #4776
annawanna5
Raczkowanie

Może kogoś to zainteresuje, błyszczyk Miód&musli nie pachnie tak jak mleczko czy krem, w ogóle inny zapach, taki gorzkawy,działanie też zdecydowanie nienajlepsze.
Mleczko miód&musli pachnie pięknie, zapach utrzymuje się na skórze kilka godzin, nawilża bardzo fajnie, na zimę może być za słabe do bardzo suchej skóry ale ogólnie ok.
Cień herbaciany róż jest jednym z ładniejszych jakie YR wypuściło, jest zupełnie matowy, śliczny jasny różowo beżowy, idealny do nakładania pod brwi i powiększenia oka. W ogóle nowe cienie są super
Stary 2013-09-06, 20:12   #4777
pastelowy_usmiech
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annawanna5 Pokaż wiadomość
Może kogoś to zainteresuje, błyszczyk Miód&musli nie pachnie tak jak mleczko czy krem, w ogóle inny zapach, taki gorzkawy,działanie też zdecydowanie nienajlepsze.
Mleczko miód&musli pachnie pięknie, zapach utrzymuje się na skórze kilka godzin, nawilża bardzo fajnie, na zimę może być za słabe do bardzo suchej skóry ale ogólnie ok.
Cień herbaciany róż jest jednym z ładniejszych jakie YR wypuściło, jest zupełnie matowy, śliczny jasny różowo beżowy, idealny do nakładania pod brwi i powiększenia oka. W ogóle nowe cienie są super
Czuję się bogatsza o 13,90 A ktoś ma cień róż nude?

pastelowy_usmiech jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 20:19   #4778
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Ja bym chyba napisała do bok co o tym myślę.
Albo na ich facebook'u.
Podejrzewam, że byłaby jakaś reakcja z ich strony.
Zamiast tego błyszczyka mogliby jej przecież wysłać jakiś inny, choćby ten z tegorocznej limitowanki.
Zgadzam się. Mnie by na pewno zniechęcili takim zachowaniem do dalszych zakupów.

Cytat:
Napisane przez pastelowy_usmiech Pokaż wiadomość
U mnie ostatnio faworytem fioletowy ryż. Przebił nawet kawę, a nie zapowiadało się na miłość, bo kupiłam w ciemno i po pierwszym powąchaniu byłam rozczarowana. Teraz jest chyba moim must have.
też uwielbiam ten żel
Stary 2013-09-06, 20:51   #4779
broccolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez annawanna5 Pokaż wiadomość

Potwierdzam, balsam miód&musli od ust pachnie tak jak żel - marcepanem Moim zdaniem bardzo fajnie leży na ustach.

Zapach jest obłędny, może za miesiąc będzie jakaś promocja na to mleczko do ciała
Stary 2013-09-06, 21:23   #4780
mollina
Raczkowanie

Dziewczyny macie uczucie pieczenia, szczypania po nałożeniu tej maseczki http://www.yves-rocher.pl/twarz/mase...awilzajaca_sos ? Jesteście z niej zadowolone? Ja mam mieszane uczucia co do niej. Jak mam ją na twarzy to piecze ale nie powoduje podrażnień, zaczerwienień, nie wiem co jest przyczyną..
mollina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 21:27   #4781
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mollina Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie uczucie pieczenia, szczypania po nałożeniu tej maseczki http://www.yves-rocher.pl/twarz/mase...awilzajaca_sos ? Jesteście z niej zadowolone? Ja mam mieszane uczucia co do niej. Jak mam ją na twarzy to piecze ale nie powoduje podrażnień, zaczerwienień, nie wiem co jest przyczyną..
Hmmm, może po prostu to znak, że działa Ja mam tak z wieloma maseczkami, zdziwiłabym się gdyby było inaczej

Choć przy żadnej nawilżającej chyba mi się nie zdarzyło, ale jeśli Cię nie podrażnia to nie ma co się martwić

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 21:30   #4782
wspaniala
Zakorzenienie

powiedzcie mi, czy czesto sa w ofercie prezentu / gratisu do zamowienia jakies perfumy? troche mi YR podchodzi pod oriflame itp., nie wiem sama czemu... jak tak kupujecie, testujecie, to co mozecie powiedziec o tej marce? sklad wiekszosci produktow jest porzadny? cena adekwatna do jakosci ?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 21:46   #4783
mollina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
Hmmm, może po prostu to znak, że działa Ja mam tak z wieloma maseczkami, zdziwiłabym się gdyby było inaczej

Choć przy żadnej nawilżającej chyba mi się nie zdarzyło, ale jeśli Cię nie podrażnia to nie ma co się martwić
No właśnie ja tak nigdy nie miałam, choć w sumie niewiele maseczek używam.
Z YR mialam z gamy Cure Solutions, nawet fajnie buzia po niej wyglądała, ale jej cena koszmarna, mam też z granatu ale ta chyba nic nie robi.
Teraz planuję jakąś kupić i tak się zastanawiam czy winogronową czy tą do suchej skóry http://www.yves-rocher.pl/aksamitna_...a_odbudowujaca
Doradźcie
Stary 2013-09-06, 21:50   #4784
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
cena adekwatna do jakosci ?
cena podstawowa jest totalnie od czapy. Kupując ze zniżką masz mieć wrażenie jaki to super biznes zrobiłaś, do tego z ekskluzywną marką. A tak poza tym to mają sporo fajnych produktów.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 22:10   #4785
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
powiedzcie mi, czy czesto sa w ofercie prezentu / gratisu do zamowienia jakies perfumy? troche mi YR podchodzi pod oriflame itp., nie wiem sama czemu... jak tak kupujecie, testujecie, to co mozecie powiedziec o tej marce? sklad wiekszosci produktow jest porzadny? cena adekwatna do jakosci ?
Jak dla mnie po uwzględnieniu zniżek cena adekwatna do jakości.
Perfumy są dość często bo kombinujemy w wątku korzystając z niekoniecznie swoich ofert urodzinowych, a w nich często są właśnie 3 zapachy do wyboru jako gratis.
Dla mnie bez porównania do kiepścizny jaką jest Oriflame czy Avon.
I cenię sobie proekologiczną politykę tej firmy.

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
No właśnie ja tak nigdy nie miałam, choć w sumie niewiele maseczek używam.
Z YR mialam z gamy Cure Solutions, nawet fajnie buzia po niej wyglądała, ale jej cena koszmarna, mam też z granatu ale ta chyba nic nie robi.
Teraz planuję jakąś kupić i tak się zastanawiam czy winogronową czy tą do suchej skóry http://www.yves-rocher.pl/aksamitna_...a_odbudowujaca
Doradźcie
Winogronowa mało różni się składem od granatu.Tej nowej jeszcze nie miałam. Do tej pory byłam fanką tej z serii Active Sensitive, nie wiem czy jeszcze jest dostępna. Super nawilżała i łagodziła. Mam jeszcze w zapasie.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 23:06   #4786
xxxescapismxxx
Pani Pech

Dostałam pomadkę czereśnia z tych po 24 zł , jest śliczna Kolor nasycony , dobrze nawilża i błyszczy się mocno , cudo
Stary 2013-09-06, 23:13   #4787
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
cena podstawowa jest totalnie od czapy. Kupując ze zniżką masz mieć wrażenie jaki to super biznes zrobiłaś, do tego z ekskluzywną marką. A tak poza tym to mają sporo fajnych produktów.
szkoda, ze w takim razie w stacjonarnym sie przeplaca... sa jakies sposoby znizkowe na zielony punkt?

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Jak dla mnie po uwzględnieniu zniżek cena adekwatna do jakości.
Perfumy są dość często bo kombinujemy w wątku korzystając z niekoniecznie swoich ofert urodzinowych, a w nich często są właśnie 3 zapachy do wyboru jako gratis.
Dla mnie bez porównania do kiepścizny jaką jest Oriflame czy Avon.
I cenię sobie proekologiczną politykę tej firmy.
moglabys ten temat mi przyblizyc? i jaki pakiet dla poczatkujacej najlepiej/najbardziej oplacalnie zamowic? bo moge tylko raz .
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 00:37   #4788
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, ze w takim razie w stacjonarnym sie przeplaca... sa jakies sposoby znizkowe na zielony punkt?

moglabys ten temat mi przyblizyc? i jaki pakiet dla poczatkujacej najlepiej/najbardziej oplacalnie zamowic? bo moge tylko raz .
Zajrzyj na 1 stronę wątku.
Tam znajdziesz numery ofert dla nowych klientów.
Wybierz tą, która ci się najbardziej podoba.
Ja bym brała z tej 3PYC2EP03 błyszcz SP + Evidence/MdB/SEP MdB- jeśli lubisz zapachy różane albo SEP- zapach cięższy, bardziej trwały, ciepły, w sam raz na zimniejsze miesiące. Błyszczyk też jest niezły.
W ofercie dla nowych często jest CuE jako perfumy- ładny, elegancki zapach, ale bardzo ulotny.

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Jeśli we wrześniu wyrobisz sobie numer klienta robiąc zamówienie to polecam też aktualną ofertę wysyłkową z gratisowymi perfumami- Voile d'Ambre to bardzo fajny zapach na zimne miesiące, Iris też ponoć piękny.
Jasmine polecam powąchać w stacjonarce bo mnie np. odrzuca.
Wszystkie są obecnie gratis za zakup od 49 zł, a normalnie cena bez rabatu to 175 zł, więc opłaca się skorzystać.

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

A z numerem klienta zaglądasz na pierwszą stronę wątku, patrzysz jakie oferty urodzinowe dziewczyny wrzucają i korzystasz z nich w ramach oferty wysyłkowej przez stronę internetową. Po prostu wpisujesz numer oferty, a potem swój numer klienta.
Jeśli są prezenty do wyboru i nie chcesz tego zaznaczonego domyślnie to go zmieniasz jak zapełnisz blankiet zamówienia do kwoty od której przysługuje prezent i tyle.

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

Cytat:
.
Czasem da się to obejść kodem z newslettera w sklepie internetowym, który rabatuje cały koszyk.
Generalnie to stacjonarka najmniej się opłaca.
Ja praktycznie wcale nie kupuję stacjonarnie, głównie przez internet.
Albo w sklepie internetowym z kodami z newslettera albo z Facebook'a , albo jak jest korzystna oferta to z wysyłkowych, też przez internet.

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

A jak będziesz sprytna to nawet z oferty dla nowych klientów zamówisz przez internet kilka razy.
Do mnie leci właśnie paczka z oferty dla nowych, a jestem stałą klientką. ;-)

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ----------

Warta uwagi jest jeszcze ta ofert urodzinowa z lipca, jeszcze wchodzi, ale trzeba mieć numer klienta
9PYC7BA03
Dlaczego? Bo Vanille Noir w gratisie to też niezła okazja ;-)
O we wrześniowej urodzinowej też jest Vanille Noir. Albo 2 inne wody. Na pewno jest Comme Une Evidence.
Możesz zamówić z 3 różnych ofert i zebrać 3 różne flaszki perfum gratis

Edytowane przez MissChievousTess
Czas edycji: 2013-09-07 o 00:43
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 06:53   #4789
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Oj, dziewczyny, kusicie ta nowa serią :P mimo, ze nadal największą miłością darze serie Monoi chyba sie dzis zdecyduje na jakies zamówionko tylko myślę z której oferty :P czy z kodem z FB -35% (rabatuje chyba wsio nawet zielone punkty) czy z wysylkowej z darmowym perfumem... Pracuje w CH, więc dziś sobie pojde powachac perfumy. Bo narazie z YR mam CuE (zapach piekny, ale nie trwaly), MdB, Naturelle, Monoi i kokosowa wodę PN. Najbardziej kusi mnie Neroli, szkoda, ze nie ma jej w gratisie. ale innych Zapachów nie pamiętam, wiem tylko, ze SE mi nie pasi :P bede myśleć

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 07:46   #4790
królewna z drewna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Najbardziej kusi mnie Neroli, szkoda, ze nie ma jej w gratisie.
Mnie też kusi Neroli

A czy z tej oferty:

9PYC9RA09
prezent personalizowany Neroli/krem męski 3w1/Matin Jardin róża tylko przez telefon
przez net krem Riche dzień

da radę złożyć zamówienie z Neroli jeżeli nie otrzymałam tej oferty?
Stary 2013-09-07, 07:56   #4791
mollina
Raczkowanie

Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Mnie też kusi Neroli

A czy z tej oferty:

9PYC9RA09
prezent personalizowany Neroli/krem męski 3w1/Matin Jardin róża tylko przez telefon
przez net krem Riche dzień

da radę złożyć zamówienie z Neroli jeżeli nie otrzymałam tej oferty?
No właśnie teżo tym myślałam, która się zgłasza na ochotnika żeby zadzwonić ?
Stary 2013-09-07, 08:08   #4792
finansistka
Rozeznanie

Dziewczyny a z ofert wysyłkowych dla stałych klientów wchodzą już tylko te urodzinowe?
finansistka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 08:14   #4793
mollina
Raczkowanie

Nowy Kod rabatowy WIZYTA - 35 zł od 120 zł.
Stary 2013-09-07, 08:27   #4794
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Nowy Kod rabatowy WIZYTA - 35 zł od 120 zł.
dziękuję za kod, już kombinuję zamówienie

ma któraś z Was ten lakier Róż Nude - ten, co jest teraz jako gratis? Zastanawiam się nad nim, ale chciałabym wiedzieć, czy trzeba malować kilka warstw, żeby ładnie wyglądał
Stary 2013-09-07, 08:32   #4795
mollina
Raczkowanie

królewna z drewna - będziesz próbowała zamówić z Neroli przez tel?

Ja się jeszcze wstrzymam z zamowieniem, ten kod gorszy niż newsyr, nie ma nawet przesyłki gratis tylko trzeba do 99 dobić. Jak będą mieli mało zamówień to dadzą lepszy kod.

Edytowane przez mollina
Czas edycji: 2013-09-07 o 08:35
Stary 2013-09-07, 08:53   #4796
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
dziękuję za kod, już kombinuję zamówienie

ma któraś z Was ten lakier Róż Nude - ten, co jest teraz jako gratis? Zastanawiam się nad nim, ale chciałabym wiedzieć, czy trzeba malować kilka warstw, żeby ładnie wyglądał
Bardziej opłacalny jest kod z FB -35% na cały koszyk od 100 zł, liczą się promocje i zielony punkt; wysyłka gratis np nowe CuE wychodzi prawie -70% za niecałe 80 zł
Stary 2013-09-07, 10:04   #4797
Agnexx
Zadomowienie

A mnie kusi ta kosmetyczka
Tyle dobrych opinii tu przeczytałam na jej temat
Chyba zamówię z kodem PRE12F
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 10:05   #4798
201703061208
Konto usunięte

moja paczka, dalsza część serii Miód i Muesli bo mleczko i krem do rąk już mam. Nowe CUE ciężko opisać czym pachną, więcej róży i ciepłych nut niż w wersji podstawowej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg loveculturebio.jpg (92,7 KB, 74 załadowań)
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:10   #4799
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
Nowe CUE ciężko opisać czym pachną, więcej róży i ciepłych nut niż w wersji podstawowej.
Ja tam róży nie wyczuwam
Stary 2013-09-07, 10:17   #4800
kikilu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxxescapismxxx Pokaż wiadomość
Dla mnie konwalią , ale taką mocną konwalią Uwielbiam ten zapach
Dziękuję, w takim razie zrezygnuję, bo ja z kolei nie znoszę zapachu konwalii szkoda bo spodziewałam się po Nature podobnego orzeźwienia jak po Naturelle.

Czaję się na zapachy, ale gratisy nie kuszą, promocje też nie. Żałuję, że nie zamówiłam z kodem LUNE13 wody różanej z serii Un Matin au Jardin
Jaki super kod obstawiacie we wrześniu? Może dowolny kosmetyk gratis? Dawno nie było
kikilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości