|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Cytat:
![]() ![]() EDIT: tak wącham tego Retropicala i zaczął mi przypominać stary dobry szampon familijny ![]() Edytowane przez nadi111 Czas edycji: 2013-09-06 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Konto usunięte
|
witam,,mam do wymiany błyszczyk SP jaskrawy róż ,oraz 2szt płynu miceralnego 200ml (ten zielony)zainteresowane osoby zapraszam na pw..pozdr
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Zapach Monoi mnie straszy
![]() ![]() Od razu czuję gdy kumpela jest wypachniona mgiełką z serii Monoi; notabene prezentem ode mnie ![]()
![]() |
#4776 |
Raczkowanie
|
Może kogoś to zainteresuje, błyszczyk Miód&musli nie pachnie tak jak mleczko czy krem, w ogóle inny zapach, taki gorzkawy,działanie też zdecydowanie nienajlepsze.
Mleczko miód&musli pachnie pięknie, zapach utrzymuje się na skórze kilka godzin, nawilża bardzo fajnie, na zimę może być za słabe do bardzo suchej skóry ale ogólnie ok. Cień herbaciany róż jest jednym z ładniejszych jakie YR wypuściło, jest zupełnie matowy, śliczny jasny różowo beżowy, idealny do nakładania pod brwi i powiększenia oka. W ogóle nowe cienie są super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zapach jest obłędny, może za miesiąc będzie jakaś promocja na to mleczko do ciała ![]()
![]() |
#4780 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie uczucie pieczenia, szczypania po nałożeniu tej maseczki http://www.yves-rocher.pl/twarz/mase...awilzajaca_sos ? Jesteście z niej zadowolone? Ja mam mieszane uczucia co do niej. Jak mam ją na twarzy to piecze ale nie powoduje podrażnień, zaczerwienień, nie wiem co jest przyczyną..
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Choć przy żadnej nawilżającej chyba mi się nie zdarzyło, ale jeśli Cię nie podrażnia to nie ma co się martwić ![]()
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() ![]() Ćwiczę od czasu do czasu ![]() Spełniam swoje małe marzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
powiedzcie mi, czy czesto sa w ofercie prezentu / gratisu do zamowienia jakies perfumy? troche mi YR podchodzi pod oriflame itp., nie wiem sama czemu... jak tak kupujecie, testujecie, to co mozecie powiedziec o tej marce? sklad wiekszosci produktow jest porzadny? cena adekwatna do jakosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z YR mialam z gamy Cure Solutions, nawet fajnie buzia po niej wyglądała, ale jej cena koszmarna, mam też z granatu ale ta chyba nic nie robi. Teraz planuję jakąś kupić i tak się zastanawiam czy winogronową czy tą do suchej skóry http://www.yves-rocher.pl/aksamitna_...a_odbudowujaca Doradźcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perfumy są dość często bo kombinujemy w wątku korzystając z niekoniecznie swoich ofert urodzinowych, a w nich często są właśnie 3 zapachy do wyboru jako gratis. Dla mnie bez porównania do kiepścizny jaką jest Oriflame czy Avon. I cenię sobie proekologiczną politykę tej firmy. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Pani Pech
|
Dostałam pomadkę czereśnia z tych po 24 zł , jest śliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tam znajdziesz numery ofert dla nowych klientów. Wybierz tą, która ci się najbardziej podoba. Ja bym brała z tej 3PYC2EP03 błyszcz SP + Evidence/MdB/SEP MdB- jeśli lubisz zapachy różane albo SEP- zapach cięższy, bardziej trwały, ciepły, w sam raz na zimniejsze miesiące. Błyszczyk też jest niezły. W ofercie dla nowych często jest CuE jako perfumy- ładny, elegancki zapach, ale bardzo ulotny. ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Jeśli we wrześniu wyrobisz sobie numer klienta robiąc zamówienie to polecam też aktualną ofertę wysyłkową z gratisowymi perfumami- Voile d'Ambre to bardzo fajny zapach na zimne miesiące, Iris też ponoć piękny. Jasmine polecam powąchać w stacjonarce bo mnie np. odrzuca. Wszystkie są obecnie gratis za zakup od 49 zł, a normalnie cena bez rabatu to 175 zł, więc opłaca się skorzystać. ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- A z numerem klienta zaglądasz na pierwszą stronę wątku, patrzysz jakie oferty urodzinowe dziewczyny wrzucają i korzystasz z nich w ramach oferty wysyłkowej przez stronę internetową. Po prostu wpisujesz numer oferty, a potem swój numer klienta. Jeśli są prezenty do wyboru i nie chcesz tego zaznaczonego domyślnie to go zmieniasz jak zapełnisz blankiet zamówienia do kwoty od której przysługuje prezent i tyle. ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
Generalnie to stacjonarka najmniej się opłaca. Ja praktycznie wcale nie kupuję stacjonarnie, głównie przez internet. Albo w sklepie internetowym z kodami z newslettera albo z Facebook'a , albo jak jest korzystna oferta to z wysyłkowych, też przez internet. ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- A jak będziesz sprytna to nawet z oferty dla nowych klientów zamówisz przez internet kilka razy. Do mnie leci właśnie paczka z oferty dla nowych, a jestem stałą klientką. ;-) ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Warta uwagi jest jeszcze ta ofert urodzinowa z lipca, jeszcze wchodzi, ale trzeba mieć numer klienta 9PYC7BA03 Dlaczego? Bo Vanille Noir w gratisie to też niezła okazja ;-) O we wrześniowej urodzinowej też jest Vanille Noir. Albo 2 inne wody. Na pewno jest Comme Une Evidence. Możesz zamówić z 3 różnych ofert i zebrać 3 różne flaszki perfum gratis Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2013-09-07 o 00:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Oj, dziewczyny, kusicie ta nowa serią :P mimo, ze nadal największą miłością darze serie Monoi
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Mnie też kusi Neroli
![]() A czy z tej oferty: 9PYC9RA09 prezent personalizowany Neroli/krem męski 3w1/Matin Jardin róża tylko przez telefon przez net krem Riche dzień da radę złożyć zamówienie z Neroli jeżeli nie otrzymałam tej oferty?
![]() |
#4791 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a z ofert wysyłkowych dla stałych klientów wchodzą już tylko te urodzinowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Raczkowanie
|
Nowy Kod rabatowy WIZYTA - 35 zł od 120 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za kod, już kombinuję zamówienie
![]() ma któraś z Was ten lakier Róż Nude - ten, co jest teraz jako gratis? Zastanawiam się nad nim, ale chciałabym wiedzieć, czy trzeba malować kilka warstw, żeby ładnie wyglądał ![]()
![]() |
#4795 |
Raczkowanie
|
królewna z drewna - będziesz próbowała zamówić z Neroli przez tel?
Ja się jeszcze wstrzymam z zamowieniem, ten kod gorszy niż newsyr, nie ma nawet przesyłki gratis tylko trzeba do 99 dobić. Jak będą mieli mało zamówień to dadzą lepszy kod. Edytowane przez mollina Czas edycji: 2013-09-07 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zadomowienie
|
A mnie kusi ta kosmetyczka
![]() Tyle dobrych opinii tu przeczytałam na jej temat ![]() Chyba zamówię z kodem PRE12F |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Konto usunięte
|
moja paczka, dalsza część serii Miód i Muesli bo mleczko i krem do rąk już mam. Nowe CUE ciężko opisać czym pachną, więcej róży i ciepłych nut niż w wersji podstawowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4800 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czaję się na zapachy, ale gratisy nie kuszą, promocje też nie. Żałuję, że nie zamówiłam z kodem LUNE13 wody różanej z serii Un Matin au Jardin ![]() Jaki super kod obstawiacie we wrześniu? Może dowolny kosmetyk gratis? Dawno nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.