Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 20:57   #511
moniczorek
Podróżniczka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja to jednak jestem postrzał, oglądam teraz live z Benjim i Judy (przypadkiem wynalazłam) i nie moge przeżałowac, że go przegapiłam, bo na bank bym tam siedziałą i pisała im, że ich uwielbiam
psychofanka

moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 21:06   #512
patisia123
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Labi martwię się o Ciebie ! To się leczy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 21:08   #513
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
psychofanka

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Labi martwię się o Ciebie ! To się leczy

oj tam
Ale zawsze byłam zbyt wylewna - to fakt

Ale tak na serio, to po prostu z Benjim to czuję, że miałabym klimat, bo on ma taką samą obsesję na punkcie żarcia jak ja, za to go lubię. I własnie o tym gł jest ten live, Judy gdzies tam lata. Ale Benji mówi o swoim jedzeniu, o jedzeniu ogólnie o bieganiu. Czyli to, co lubię

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-09-06 o 21:12
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 21:14   #514
lush_lover
Raczkowanie

Wyzej/ w poprzedniej czesci watku ktos pisal, ze odsubskrybuje Gossa - tez sie zastanawiam, bo ostatnio drazni mnie, ze w kazdym filmiku z mina zbitego psa BLAGA o kciuki w gore. Czy partnerzy YT zarabiaja dodatkowo na kciukasach w gore? Wie ktos? No i dodatkowo Goss zaspamowal mi subskrypcje filmikami o kosmetykach Charlotte Tilsbury, jeszczem nie przebrnela przez to ;-/ a tak go kiedys lubilam, zawsze krotko i na temat, bez zbednego rozwodzenia sie. Ale z tym gadaniem na koniec, ze kciuk w gore 'would make him very happy' robi sie nudny i wkurzajacy.
Stary 2013-09-06, 21:17   #515
Monian
Zakorzenienie

co do "Miłości na bogato", w pełni zgadzam się z KlaudiąKlarą hahahahhaha

http://www.youtube.com/watch?v=FFHnNTT-QBo
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 21:18   #516
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
hit, hit.. to jest na faktach! narratorka (?) tego serialu została twarzą rajstop przecież
nie znacie sie nic

Maffashion
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 21:23   #517
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

oj tam
Ale zawsze byłam zbyt wylewna - to fakt

Ale tak na serio, to po prostu z Benjim to czuję, że miałabym klimat, bo on ma taką samą obsesję na punkcie żarcia jak ja, za to go lubię. I własnie o tym gł jest ten live, Judy gdzies tam lata. Ale Benji mówi o swoim jedzeniu, o jedzeniu ogólnie o bieganiu. Czyli to, co lubię
jedzenie, bieganie....juzzzzz leceeeee to też moje klimaty hehe

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Maffashion
jak widać, nie jestem na czasie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 21:25   #518
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
jedzenie, bieganie....juzzzzz leceeeee to też moje klimaty hehe
https://www.youtube.com/watch?v=AMKwDEeikm4 Na początku opowiadają woją historię jak zaczęło się u nich vlogowanie
Stary 2013-09-06, 23:37   #519
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez lush_lover Pokaż wiadomość
Wyzej/ w poprzedniej czesci watku ktos pisal, ze odsubskrybuje Gossa - tez sie zastanawiam, bo ostatnio drazni mnie, ze w kazdym filmiku z mina zbitego psa BLAGA o kciuki w gore. Czy partnerzy YT zarabiaja dodatkowo na kciukasach w gore? Wie ktos? No i dodatkowo Goss zaspamowal mi subskrypcje filmikami o kosmetykach Charlotte Tilsbury, jeszczem nie przebrnela przez to ;-/ a tak go kiedys lubilam, zawsze krotko i na temat, bez zbednego rozwodzenia sie. Ale z tym gadaniem na koniec, ze kciuk w gore 'would make him very happy' robi sie nudny i wkurzajacy.
to właśnie było dla mnie za dużo. poleciała też cmokagatka (pomimo, że jest uroczo pozytywnie zakręcona, teraz nie mam czasu/ochoty na takie słodkie pierdzenie o niczym) i kogoś jeszcze wywaliłam, ale nie pamiętam
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 00:20   #520
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
Rzyg. Kolejne haul dla kasy. To samo jak czołówka yt, Oleska, Karolina, Szusz. Zapychanie kanałów bezsensownym shitem. To jest biznes i tyle.

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=BtkrLOntylM

Maxi o blendowaniu. Baaardzo ją lubię. I mam wrażenie że 'jak już gada, to wie o czym gada' .
Super pomysł na filmik. Pierwszy filmik od dawna, który obejrzałam z przyjemnością. No i filmik o czymś bardzo konkretnym.

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
czy mi sie wydaje, czy oleska znowu przytyla
http://www.youtube.com/watch?v=kecpnBAkVNo
Też mam takie wrażenie, ale ten makijaż i tło to wszystko tak potęguje (no i ten róż??). Na twarzy widać, że naprawdę sporo przytyła od jej początkowych filmików ;/
Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=JJqzEE5dKaI

Bejziki i przełamania...i słonik
Miss tandety... helloooł, jak krzyknęłaby Princeska. Wczoraj byłam w jej mieście i bałam się, że idąc na dworzec nadzieję się na tego jej beznadziejnego słonika Trauma pozostanie, tym bardziej, że jeszcze raz będę musiała jechać do Łodzi...

Cytat:
no cóż, teraz to trochę się wygłupili
Czemu? Moim zdaniem to było dobre posunięcie, jedyne głupie zachowanie to widziałam w tych wszystkich filmikach 'broniących' Ogińskiego (jakby ktoś do niego strzelał jak do kaczki, a może raczej do tatara). Sorry, ale koleś był dorosły i wiedział co robi. Uważam, że Sokołów zachował się i tak całkiem ok.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
matko bosko kochano.. jakbym chciala przepis na risotto, to szukam przepisu na risotto na kanalane kulinarnym, najlepiej wloskim (kiedys ogladalam i sie slinilam na maxa ), a nie u laski od malowania rzęs.
A ja polecam zrobić sobie to ristotto, teraz można dodać jakiś inny składnik, np. dynię. Jest super, naprawdę I nie, nie jest to komplement dla Karoliny.

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Może będzie SokołówBox

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Jakby ktoś chciał wysłać paczuszkę http://www.empik.com/pop-art-swieca-...6502,gadzety-p
Dzięki, właśnie ostatnio przesiadywałam pod lokalem Śniadaniowni, chciałam porozmawiać z Karoliną, ale była nieosiągalna. Teraz będę miała stylowy prezent, dzięki!
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 00:40   #521
Noely
Raczkowanie

Haha Miłość na bogato jest the best! Widziałam wywiad z Marcelą, która mówiła, że nie mają normalnego scenariusza tylko ogólny zarys i maja improwizować Dziennikarka się jej zapytała czy ma coś wspólnego z serialową Marcelą na co ona "właściwie to jesteśmy identyczne tylko że w prawdziwym życiu nie jeżdżę BMW i nie mieszkam w apartamentowcu" - no wiecie ja na jej miejscu bym się nie przyznawała do takich podobieństw Jeśli dialogi są w większości improwizowane i Marcela jest taka w prawdziwym życiu to za głupotę bo niewiele jest tak mało inteligentnych i pustych ludzi Jej teksty że Warszawa ma wiele predyspozycji, "ta sukienka cię OPTYKALNIE poszerza" albo że ugotuję coś specjalnego = płatki na zimnym mleku, piję głównie szampana od rana do wieczora bo na bogato , Janek jest najlepszą partią dla niej bo ma klub w Warszawie,"mam sesję do WOŁGA" i uwielbiam też jej teksty z "tobie" i "ciebie" " Pokażę tobie twój pokój, Poznam ciebie z nią, Ktoś tam przyniesie tobie sukienke" albo "Janek mieszka z tobą? -Tak, pomieszkuję Janek ze mną" Ja po prostu nie mogę jak ktoś daję kasę na takie coś? Najpierw to zobaczyłam na fejsie cytaty z tego i myślałam, że ktoś sobie jaja robi, dopiero później jak z ciekawości włączyłam dzisiaj te 2 odcinki to padłam
Stary 2013-09-07, 00:54   #522
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Haha Miłość na bogato jest the best! Widziałam wywiad z Marcelą, która mówiła, że nie mają normalnego scenariusza tylko ogólny zarys i maja improwizować Dziennikarka się jej zapytała czy ma coś wspólnego z serialową Marcelą na co ona "właściwie to jesteśmy identyczne tylko że w prawdziwym życiu nie jeżdżę BMW i nie mieszkam w apartamentowcu" - no wiecie ja na jej miejscu bym się nie przyznawała do takich podobieństw Jeśli dialogi są w większości improwizowane i Marcela jest taka w prawdziwym życiu to za głupotę bo niewiele jest tak mało inteligentnych i pustych ludzi Jej teksty że Warszawa ma wiele predyspozycji, "ta sukienka cię OPTYKALNIE poszerza" albo że ugotuję coś specjalnego = płatki na zimnym mleku, piję głównie szampana od rana do wieczora bo na bogato , Janek jest najlepszą partią dla niej bo ma klub w Warszawie,"mam sesję do WOŁGA" i uwielbiam też jej teksty z "tobie" i "ciebie" " Pokażę tobie twój pokój, Poznam ciebie z nią, Ktoś tam przyniesie tobie sukienke" albo "Janek mieszka z tobą? -Tak, pomieszkuję Janek ze mną" Ja po prostu nie mogę jak ktoś daję kasę na takie coś? Najpierw to zobaczyłam na fejsie cytaty z tego i myślałam, że ktoś sobie jaja robi, dopiero później jak z ciekawości włączyłam dzisiaj te 2 odcinki to padłam
Ja obejrzałam minutę- może dwie i wyłączyłam
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 00:57   #523
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Ja obejrzałam minutę- może dwie i wyłączyłam
Ja obejrzałam z moich chłopakiem po tym jak mu przeczytałam te cytaty i też nie wierzył że to serio Nasza reakcja była dokładnie taka >
Stary 2013-09-07, 01:01   #524
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Ja obejrzałam z moich chłopakiem po tym jak mu przeczytałam te cytaty i też nie wierzył że to serio Nasza reakcja była dokładnie taka >
Nie wiem jak mogli wypuścić taką szmirę Żenada
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 07:54   #525
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
czy mi sie wydaje, czy oleska znowu przytyla
http://www.youtube.com/watch?v=kecpnBAkVNo
Gdzieś w komentarzu pisała, że jest opuchnięta z powodów kobiecych.

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Coraz mniej chce mi się oglądać filmiki na yt. Wczoraj nawet miałam ochotę coś tam obejrzeć, ale w subach same haule. No ile można?
Idę się zabawić na moją pełnoletność, może jak wrócę ktoś wrzuci coś lepszego od zdobyczy zakupowych.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 08:03   #526
Munkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=cRsrmFmpwXY malo odkrywcze te sposoby

http://www.youtube.com/watch?v=JOLTWDTnlqg ktos kiedys mowil tu o loli.. jest 50 faktow

http://www.youtube.com/watch?v=8mr8uPBnc28 organizacja kosmetykow thecrypticlily

hejaaa! zaraz ide na slub, moze to dla was dziwne, ale pierwszy raz w zyciu
a co do rezyserowanych programow, to ja ostatnio obejrzalam wawa non stop i stwierdzam wszem i wobec, ze nie jest to tak złe, jak myslalam, ze bedzie. wieje zenada, ale w niektorych momentach nawet sie zasmialam, poza tym szacunek dla neiktorych z tych 'aktorow', bo sa serio wiarygodni, bardziej niz w ukrytej prawdze - to na pewno

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Gdzieś w komentarzu pisała, że jest opuchnięta z powodów kobiecych.

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Coraz mniej chce mi się oglądać filmiki na yt. Wczoraj nawet miałam ochotę coś tam obejrzeć, ale w subach same haule. No ile można?
Idę się zabawić na moją pełnoletność, może jak wrócę ktoś wrzuci coś lepszego od zdobyczy zakupowych.

masz urodziny ?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 08:09   #527
lovically
Zadomowienie

Cytat:
[URL]masz urodziny ?
Tak. Chociaż bardziej się cieszę z dowodu niż z nich
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 08:18   #528
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

oooo, to stowka
pamietam swoje 18ste, pieeekne czasy, najlepsze jesli chodzi o 'zycie towarzyskie' miej super dzien !
Stary 2013-09-07, 08:20   #529
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Jesu gdybym sie dobrze postarała to mogłabyś być moją córką

wszystkiego naj
udanej zabawy!
Stary 2013-09-07, 08:30   #530
Agata2205
Zadomowienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
To wszystkiego najlepszego
Ach, pamiętam swoją 18-stkę, a właściwie to jej nie pamiętam Łap chwilę, bo od 18 czas zapierdziela jak szalony i jeszcze zatęsknisz za niepełnoletnością :p (Boziu, gadam jak własna babka!).
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 08:39   #531
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość

Czemu? Moim zdaniem to było dobre posunięcie, jedyne głupie zachowanie to widziałam w tych wszystkich filmikach 'broniących' Ogińskiego (jakby ktoś do niego strzelał jak do kaczki, a może raczej do tatara). Sorry, ale koleś był dorosły i wiedział co robi. Uważam, że Sokołów zachował się i tak całkiem ok.
mogli się zastanowić przed wniesieniem sprawy do sądu czego oczekują od faceta, a teraz to wyglada tak jakby sie przestraszyli internetów - głupie zachowanie. mogli już uderzyć na tą rozprawę i przed sądem się wycofać z tych żądań - lepiej by to wyglądało. teraz przy każdej takiej sytuacji internety będą odwalać taka szopkę, bo przecież to działa

Cytat:

teraz to tylko starość...
wszystkiego najlepszego
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 08:43   #532
moniczorek
Podróżniczka

Kiedyś radzka mnie strasznie drazniła, a teraz przy tych wszystkich haulach i denkach to nawet lubie ją oglądać chyba sie starzeje ... coraz badziej
Stary 2013-09-07, 08:49   #533
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
witaj w gronie staruchów i spełnienia wszystkich marzeń

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 08:59   #534
Neva_
Raczkowanie

[QUOTE=evvelinek;42677799]mogli się zastanowić przed wniesieniem sprawy do sądu czego oczekują od faceta, a teraz to wyglada tak jakby sie przestraszyli internetów - głupie zachowanie. mogli już uderzyć na tą rozprawę i przed sądem się wycofać z tych żądań - lepiej by to wyglądało. teraz przy każdej takiej sytuacji internety będą odwalać taka szopkę, bo przecież to działa

Jak zawsze kwestia odbioru i interpretacji. Ja odniosłam raczej wrażenie, że to Piotruś konkretnie spanikował, podkulił ogon i grzecznie przeprosił (co się też internetom nie spodobało, bo miał być męczennikiem i ostatnim sprawiedliwym głoszącym prawdę w świętej wojnie o nasze żołądki), a firma postanowiła być łaskawa i wielkoduszna i odstąpiła od żądań. I jakoś nie pomysłałam, że to ze strachu przed ludkami obiecującymi, że nigdy więcej nie kupią produktów TEJ firmy. Zwłaszcza, że pewnie większość wcina to, co im mama na talerzu pod nos podsunie. W każdym razie dla mnie bardziej ośmieszyły się internety niż Sokołów.
Neva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:10   #535
Munkaa
Zakorzenienie

[QUOTE=Neva_;42678035]
Cytat:
mogli się zastanowić przed wniesieniem sprawy do sądu czego oczekują od faceta, a teraz to wyglada tak jakby sie przestraszyli internetów - głupie zachowanie. mogli już uderzyć na tą rozprawę i przed sądem się wycofać z tych żądań - lepiej by to wyglądało. teraz przy każdej takiej sytuacji internety będą odwalać taka szopkę, bo przecież to działa

Jak zawsze kwestia odbioru i interpretacji. Ja odniosłam raczej wrażenie, że to Piotruś konkretnie spanikował, podkulił ogon i grzecznie przeprosił (co się też internetom nie spodobało, bo miał być męczennikiem i ostatnim sprawiedliwym głoszącym prawdę w świętej wojnie o nasze żołądki), a firma postanowiła być łaskawa i wielkoduszna i odstąpiła od żądań. I jakoś nie pomysłałam, że to ze strachu przed ludkami obiecującymi, że nigdy więcej nie kupią produktów TEJ firmy. Zwłaszcza, że pewnie większość wcina to, co im mama na talerzu pod nos podsunie. W każdym razie dla mnie bardziej ośmieszyły się internety niż Sokołów.

piotrek przeprosil, bo tak umowil sie z firma. oni powiedzieli, ze jak przeprosi oficjalnie, to odpuszcza.
Stary 2013-09-07, 09:14   #536
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego! Życzę Ci najlepszej imprezy pod słońcem!
Stary 2013-09-07, 09:17   #537
Neva_
Raczkowanie

[QUOTE=Munkaa;42678170]
Cytat:
Napisane przez Neva_ Pokaż wiadomość

piotrek przeprosil, bo tak umowil sie z firma. oni powiedzieli, ze jak przeprosi oficjalnie, to odpuszcza.
No właśnie o to mi chodzi. I nie dziwię się, że na to poszedł, ale dla mnie wydźwięk jest taki, że internety chciały w nim widzieć Dawida walczącego z Goliatem, a tymczasem okazał się zwykłym wystraszonym chłopcem, który uciekł, widząc przeciwnika. I żeby nie było - też bym to zrobiła na jego miejscu. Ale właśnie dlatego uważam, że to porażka internetów, a nie fimy.
Neva_ jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 09:22   #538
Noely
Raczkowanie

[QUOTE=Neva_;42678264]
Cytat:

No właśnie o to mi chodzi. I nie dziwię się, że na to poszedł, ale dla mnie wydźwięk jest taki, że internety chciały w nim widzieć Dawida walczącego z Goliatem, a tymczasem okazał się zwykłym wystraszonym chłopcem, który uciekł, widząc przeciwnika. I żeby nie było - też bym to zrobiła na jego miejscu. Ale właśnie dlatego uważam, że to porażka internetów, a nie fimy.
Tak szczerzę to odniosłam bardzo podobne wrażenie kiedy przeczytałam tę informację. W filmikach strzelał głupa, jak to się nie stresuję bo jest "hej do przodu" a gaciami to tam trząsł pewnie - co jest raczej zrozumiałe w takiej sytuacji, tylko po co tak udawał...
Stary 2013-09-07, 09:25   #539
moniczorek
Podróżniczka

[QUOTE=Noely;42678340]
Cytat:

Tak szczerzę to odniosłam bardzo podobne wrażenie kiedy przeczytałam tę informację. W filmikach strzelał głupa, jak to się nie stresuję bo jest "hej do przodu" a gaciami to tam trząsł pewnie - co jest raczej zrozumiałe w takiej sytuacji, tylko po co tak udawał...
a co miał się publicznie przyznawac, ze sie boi
Stary 2013-09-07, 09:27   #540
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkiego tego, czego zapragniesz i miłości

Cytat:
Odniosłam takie samo wrażenie.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości