|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł? | |||
| Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 |
|
2 | 16,67% |
| Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 |
|
1 | 8,33% |
| Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. |
|
6 | 50,00% |
| Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 |
|
3 | 25,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
musze cos w zastepstwie wymyslic,zeby gosci zwabic z kasa |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
Btw. Ja też mam rodziców Tylko za górami... za lasami...![]() Z boczku na plecki
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
))buziaczek kochany ))Cytat:
to powiedz mu zeby tak nie grzeszył to nie będzie musiał się spowiadać co chwilę. aby był lepiej przykładnym mężem i ojcem i aby pomagał więcej, bo jak nie to GRZECH!!! może to go ruszy jak Twoje prośby nie pomagają. jak wymyslisz co, daj mi znak, ja tez skorzystam!!! |
||
|
|
|
#245 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba proste w przygotowaniu więc sie skusze ile tej smietany i masy krowkowej?
|
|
|
#247 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Natchnęłyście mnie z tymi ubraniami... Chyba przymierze sukienki... Może któraś nie będzie za duża
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Pisze SMS do męża z sypialni bo on w drugim pokoju siedzi z Maja. I pytam co robią. A on mi pisze ze Maja śpi w Honolulu na balkonie
Miało być w gondoli ale mu słownik zamienił
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem taka podjarana ze szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Wujek TZ jedzie we wtorek lub srode do Frankfurtu na tydzien i jade z nim, zostawie go tam i 170 km dalej mieszka moj TZ
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe
Cytat:
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co na to TŻ ![]() Mam dość kwękania Małego dziś ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Już miałam kiedyś zapytać- jak wygląda drugi skok rozwojowy - podobnie jak pierwszy? I ile trwał u Was? Pewnie niedługo nas nawiedzi
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może już Was nawiedził? Hm... u nas skok wyglądał tak, że Piotruś Pan był MaminCyckiem ![]() A ile trwał to nie liczę tylko się cieszę, bo wiem, że mam Dziecko w domu ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- O Dotka jest bardzo ciepło czy tylko ciepło? ![]() Czemu cię nie ma na odległość ręki? Czemu mówimy do siebie listami? Gdy ci to śpiewam - u mnie pełnia lata Gdy to usłyszysz - będzie środek zimy
Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2013-09-07 o 13:24 |
|
|
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo -
Cytat:
. Była skrajnym wcześniakiem- urodziła się w 23 tc i ważyła tylko pół kilo. Dopiero po 3 latach zdecydowaliśmy się na kolejne dziecko. O ile szybko pogodziłam się ze śmiercią, to trauma szpitalna trwa do dzisiaj (Rydygiera powinnam swoją drogą pozwać bo to przez ich ignorancję straciłam córeczkę). Teraz mam kochanego i wyczekiwanego szkraba i nic innego się już nie liczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Iiiiiiiiiiii śpię twardo. Budze sie dopiero gdy zaplacze
|
|
|
#255 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Haha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w odchowalni..
Witam nowe mamuski...i Ciebie Tari Odebralam wyniki i nie mam cukrzycy po ciazy
|
|
|
|
#258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tu jest szczęśliwy wątek i większość z nas jest po mniejszych lub większych przejściach Cytat:
Eh zasnął
|
||
|
|
|
#259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja idę w środę bo aż wstyd tyle zwlekać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
taribari
przykro czytać, że tak się wycierpiałaś. ale tak jak dziewczyny piszą, nasz wątek szczęśliwych mam także dobrze, że do nas dołączyłaś
|
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytam o tym drugim skoku rozwojowym i mam wrażenie, że mój Młody już potrafi te rzeczy:
Nowe umiejętności- drugi skok rozwojowy: Podnosi głowę Kopie nóżkami i macha raczkami Dotyka przedmiotów Próbuje złapać przedmiot Trzyma przedmiot (tego nie potrafi) Patrzy na ludzi wokół Przygląda się twarzom Patrzy na przedmioty, które sie świecą Wydaje krótkie dźwięki i słucha siebie samego Lubi słuchać piosenek To jak to? ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() Należy się odzywać
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Margos zwariowalas
![]() charlize tez nie podobaja mi sie Ci aktorzy ale coz...podobno teylora ma grac jeason statham czy jak on sie tam pisze to mi wystarczy hahhaah... Bylismy na zakuoach chcialam kupic ta sukienke na wesele i jest taka py ta ze az szkoda za takie smaty krzycza sobie tyle kasy ze mozna sie przekrecic...:-/i tyle z zakupow buty tylko widzialam fajne i chyba po nie sie wroce do zary lol a pojde w dresach najwyzej hahhahha no i takim sposobem nie zbytnio mam humor..mam wrazenie ze mala tez zadlugo nie lubi siedziec w fotwliku bo ja wkurza pewnie ze nie moze sie poprzeciagac ..ok przebralam pampersa nakarmilam i idziemy z Zuzia w ☠☠☠☠ziec
|
|
|
|
#264 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam rodziców i to całkiem blisko, ale nie na tyle by mi 24h/dobę 7 dni w tyg pomagali ![]() Tak na marginesie znacie ładne i niepowtarzalne dedykacje na chrzest? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mąż wrócił i dziecko się uśmiecha... nie lubi mnie? |
|||||
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.Witam sie w odchowalni i ja
![]() Az sie lezka w oku kreci tak ten czas zlecial.
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż też zaraz wróci- dziecko śpi z miną aniołka, w domu czysto, obiad prawie gotowy - i weź mu wytłumacz, że nie miałaś czasu nawet zjeść
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biorę rozwód Ha! Nie lubię mojego męża(jeszcze)... Ech tylko, żeby ten chłop miał jaja i w końcu to załatwił Bo rozwód to on by chętnie wziął... tylko, że nie ma biedny czasu tego załatwić... ech... Cycki mi opadły![]() ![]() He he he ale to nic i tak po chrzcinach wyprowadzam się do rodziców na wieś... mam w doopie tego Ignoranta
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Troszke nadrobilam :
Surka my chrzcimy w sobote i tez przyjecie w domu wiec lacze sie z Tiba. Charlize wspolczujemandat u.Jak moj tz byl w to dostal za picie piwa w miejscu publicznym i to duuzoo. Margo gratki za smiech dla mlodego Sammi kciuki za pediatre ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Troszke nadrobilam : Surka my chrzcimy w sobote i tez przyjecie w domu wiec lacze sie z Tiba. Charlize wspolczujemandat u.Jak moj tz byl w to dostal za picie piwa w miejscu publicznym i to duuzoo. Margo gratki za smiech dla mlodego Sammi kciuki za pediatre
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój nawet nie próbuje złapać przedmiotu ![]() Chociaż nie... łapie szmatki które leżą obok;p
Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2013-09-07 o 14:19 |
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Zapomnialam przywitac nowe mamy
Taribari, przykre to co piszesz, ale tym razem juz wszystko bedzie dobrze ![]() Dziekujemy z Edkiem za mile komentarze Mlody obudzil sie po 4h snu, ladnie zjadl i juz godzine lezy obok taty i bawi sie z nim (a wlasciwie gapi sie na zabawki i gaworzy - poki co potrafi co jakis czas powiedziec 'eeek' i ja kocham ten dzwiek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

musze cos w zastepstwie wymyslic,zeby gosci zwabic z kasa
Tylko za górami... za lasami...

teraz też ledwo mi leci z cyckow, miękkie cały czas... :/ chyba stres tak wpłynął... Mąż wrócił i oczywiście co? Że jemu sie przykro zrobiło jak powiedziałam, że załatwia swoje sprawy wtedy kiedy ma ochotę boo... Załatwia też nasze sprawy :banghead: poswiecenie,co? I powiedział, że mu zależało na spowiedzi, bo jutro ważne święto. Szczerze? Wolałabym, żeby mi pomógł, a nie świętował...
ja zamiast odpoczywać to nasluchuje jak mąż sobie radzi
ile tej smietany i masy krowkowej?
czyli łącznie z porannym ściągnięciem Mały miał się najeść 80ml mleka.. noł łej ..przecież to przystawka 

12.06.2010
ja idę w środę bo aż wstyd tyle zwlekać